فقط گزینه 2
سلام دوستان. یه سوالی داشتم. نمونه سوالات امتحانات و واین جزواتی که دوستان میفرمایند رو چه جوری میشه به دست اورد؟
یعنی حتما باید ثبت نام کرد؟
پس تحقیق و جست و جوی فراوان به این نتیجه رسیدم که گزینه 2 بهتر است با اینکه یک سری مشکلات داره ولی خوبی هاش بیشتر از بدی هاش هست
امسال برنامش تغییر کرده و برای فارغ اتحصیلا هم برنامه مخصوص داره.من خودم گزینه دو رفتم و تراز کنکورم دقیقا همون بود که تو آزمونا می دادم ولی بعضی از درصدهام فرق داشت امسال من 12000
شدم که با تراز هایی که تو گزینه 2 یاوردم همیشه 4000 تا 6000 بودم ولی با همون تراز تو کنکور شدم 12000 من انتخاب رشته نکردم تا سال دیگه برم شک کردم که قلم چی برم ولی بازم دلم میگه گزینه 2 فقط مشکلم اینه که ما که مدرسه نمیریم و این آزمونا مخصوص پشت کنکوریا نیست چطور می تونیم تا اردیبهشت با برنامه موسسات بالا بیاییم
منم این جمله رو از خیلیا شنیدم. مخصوصا که برادرم درصدای کنکورش با گزینه دو خیلی شبیه هم بودن. حتی تخمین رتبش. فقط تو کنکور یکم رتبش بهتر شده بود.سلام
گزینه 2 از کانون و گاچ پارسال سخت تر بود
من به خاطره سختیش کلا پشیمون بودم گفتم چرا نرفتم کانون
ولی وقتی رفتم سر جلسه کنکور...دیدم به به
حالا نمی دونم گزینه دور اندیشی کرده بود یا اینکه طراحان کنکور دیدن سوالاتشون داره جلوی بقیه کم میاره...یک دفعه پا رو گذاشتن روی گاز و پوست ما رو کندن
مخصوصا ریاضی که خیلی سخت بود
در کل من تازه فهمیدن گزینه عجب موسسه خوبیه
منم بخاطر همین سختیش میخوام برم
اینم لینک تعدادی از قبولی های اولیه گزینه 2.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش اوليه نفرات برتر کنکور 89
کسی دقیقا می دونه جامعه آماری گزینه 2 و قلم چی برای پیش ریاضی چه قدر بوده.ممنون میشوم.
فکر قلم چی 48 هزار نفر باشه و گزینه 2 حدود 20 هزار نفر اگه اشتباه نکرده باشم
مطمین نیستم کسی دقیقا نمیدونه چقدره؟؟؟
فکر نکنم گزینه 2 این قدر کم باشه؟؟؟!!!!برای مرور آخر حدود 35000 نفر هستند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)