فعلا برای 6ماه روی نیمکت نمیتونه بشینه
اونم الان سرمربی پرتغال هستش و قرارداد داره پس نمیتونه فسخش کنه و برگرده منچستر
ایتالیا 5 – جزایر فارو صفر: آن شوت دیدنی کاسانو
پنج بازیکن برای ایتالیا گلزنی کردند.
سایت گل – مردان چزاره پراندلی توانستند مقابل تیم کوچک جزایر فارو با نتیجه پنج بر صفر پیروز شوند تا آنها هم از دو بازی هر 6 امتیاز را گرفته باشند.
این بازی در فلورانس، شهر تیم فیورنتینا، تیم سابق پراندلی برگزار میشد.
ایتالیا در دقیقه 12 و با ضربه سر آلبرتو جیلاردینو روی کرنر آندرهآ پیرلو به گل اول رسید. 10 دقیقه بعد دانیله دروسی روی حرکت لوکا آنتونلی گل دوم را زد.
آنتونیو کاسانو در دقیقه 27 با شوتی دیدنی و محکم گل سوم را به ثمر رساند.
فابیو کوالیارلا در دقیقه 81 و روی حرکت ریکاردو مونتولیوو و پاس عالی جیامپائولو پاتزینی گلزنی کرد و در دقیقه 90 هم آندرهآ پیرلو با ضربهای ایستگاهی گل پنجم را زد.
گلها: جیلاردینو (12)، دروسی (22)، کاسانو (27)، کوالیارلا (81)، پیرلو (90)
ایتالیا: ویویانو – مولینارو، کاسانی، گاستالدلو، دسیلوستری – پالومبو، دروسی (76 پالومبو)، پیرلو – روسی (59 پاتزینی)، جیلاردینو (59 کوالیارلا)، کاسانو
جزایر فارو: نیلسن – آبو، روبکسن، داویدسن، گرگرسن – بنجامینسن، پترسن، ساموئلسن، لوکین (74 تورنائس)، ادموندسن (89 اودسن) – موریتسن (74 هولست)
تیم ملی فوتبال آلمان برنده جایزه مرغ طلایی در سال 2010 شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران طی مراسمی که چهارشنبه شب در شهر برلین برگذار شد برنده جایزه مرغ طلایی در بخش ورزش در سال 2010 شد.
در این مراسم جایزه مرغ طلایی به آرنه فردریش یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان که به عنوان نماینده این تیم در این مراسم شرکت کرده بود به علت حضور موفقیت آمیز تیم ملی فوتبال این کشور در جام جهانی 2010 اهدا شد.
آرنه فردریش بعد از دریافت این جایزه به خبرنگاران گفت : این جایزه بزرگی است که دریافت کردیم و نشان می دهد که مردم آلمان از عملکرد تیم ما در جام جهانی گذشته راضی هستند و از بازی های ما لذت برده اند.
همچنین آنا سارهولز (Anna Sarholz) دروازه بان تیم توربین پوستدام که با این تیم به مقام قهرمانی لیگ قهرمان اروپا در بخش زنان در سال 2010 رسید هم جایزه مرغ طلایی را دریافت کرد.
![]()
يواخيم لو مردانش را برگزيد
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان نفرات مدنظرش را براي دو بازي مقدماتي جام ملتهاي 2012 برگزيد.
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش اين كشور يواخيم لو براي بازي با تركيه (جمعه آينده) و قزاقستان (سهشنبه 20 مهرماه ) نفرات مدنظر خود را دعوت كرد كه در اين ميان كوين گروسكرويتس تنها تازه وارد به اين جمع است.
نفرات مورد نظر اين مربي 50 ساله به اين شرح است:
دروازهبان:
رنه آدلر - بايرلوركوزن
مانوئل نوير - شالكه
تيم ويزه - وردربرمن
خط دفاع:
هولگر باداشتوبر - بايرنمونيخ
جروم بواتنگ - منچسترسيتي انگليس
مارسل يانسن- هامبورگ
فيليپ لام - بايرنمونيخ
پرمرته ساكر - وردربرمن
ساشا ريتر - ولفسبورگ
هايكو وسترمان - هامبورگ
خط مياني:
كوين گروسكرويتس - بروسيادورتموند
سامي خديرا - رئال مادريد اسپانيا
توني كروس - بايرنمونيخ
ماركو مارين - وردربرمن
توماس مولر - بايرنمونيخ
مسعود اوزيل - رئال مادريد اسپانيا
لوكاس پودولوسكي - اف.ث.كلن
باستين شواين اشتايگر - بايرنمونيخ
كريستيان تريش - اشتوتگارت
خط حمله:
كاكائو - اشتوتگارت
ماريو گومز - بايرنمونيخ
ميروسلاو كلوزه - بايرنمونيخ
باز این گومزو دعوت کردش
ای خدا
پاتریک هلمز مصدومه دعوت نشده؟
پاتریک هلمز کی مصدوم شده ما خبر نداریم؟
نه بابا مصدوم نشده.....
آره
اتفاقا به برمن هم گل زدش
ترکیه رو نبره ابروریزی میشه
پیامد جالب تکل خشن روی پای بن آرفا / فان مارویک به خاطر خشونت بیدلیل دییونگ را خط زد
برت فانمارویک، سرمربی تیمملی هلند برای بازیهای تیمش در مرحله انتخابی یورو 2012 روی اسم نایجل دییونگ، مدافع خشن هلندی خط کشید.
به گزارش روزنامه «تلگراف» چاپ هلند فان مارویک، کسی که هلند را به فینال جام جهانی 2010 آفریقایجنوبی رساند به خاطر خشونت بیش از حد دییونگ و خطا روی حاتم بنآرفا، مهاجم فرانسوی نیوکاسل که منجر به شکستگی پایش شد قصد ندارد او را به تیم ملی دعوت کند. یکشنبه شب در جریان بازی تیمهای منچسترسیتی و نیوکاسل در هفته هفتم لیگبرتر بود که دییونگ با تکل فوقالعاده خشناش روی پای بن آرفا مچ پایش را شکست و به گفته پزشکان بنآرفا تا شش ماه دیگر نمیتواند برای نیوکاسل بازی کند.
جالب آن که داور آن بازی هم این صحنه را خطا نگرفت و بازی را متوقف نکرد. برای همین خشونت زیاد است که فان مارویک در اقدامی عجیب و غیرقابل معمول اما اخلاقی تصمیم گرفته از دییونگ در بازی با مولداوی و سوئد در مرحله انتخابی یورو 2012 که هفته آینده برگزار میشود استفاده نکند: «من صحنه خطای او روی حریف را دیدم. خیلی وحشیانه و البته بیمورد بود. نیازی نبود چنین کاری بکند. متأسفم بهخصوص به این خاطر که اصلاً لزومی برای چنین خطایی وجود نداشت. مسئله خندهدار این است که داور حتی به او کارت زرد هم نشان نداد.»
فان مارویک که رفتار خشن بازیکنش را مورد نکوهش قرار میدهد حتی به داور بازی که او را جریمه نکرد انتقاد میکند: «مثل این که استانداردهای آنها متفاوت است. اما من مشکلم این است که اصلاً نیازی نبود نایجل چنین تکلی بکند. باید با او صحبت کنم و ببینم چقدر تحت فشار بوده. یک بازیکن باید سعی کند خودش را در محدودیتهای مختلف بسنجد.»
سرمربی تیمملی هلند در پایان گفت: «من به همه بازیکنان گفتم که راهی جز خط زدن نام او نداشتم. نمیتوانستم از او در بازی با سوئد و مولداوی استفاده کنم. قصد دارم در آینده با او حرف بزنم و امیدوارم که صحبتهای خوبی داشته باشیم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باستین شواین اشتایگر مصدوم شد؟
عجب فاجعه ای...عجب...![]()
هرچند تیم آلمان بدن شواینی که سهله بدون11بازیکن اصلیش هم همون طوری منظم وروان بازی خواهد کرداما شواینی چیز دیگه ایه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)