تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 39 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 384

نام تاپيک: سایپا 132

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

st بدون هیچ آپشنی........

sl فقط ترمزabs داره ...........

sx هم فرمان هیدرولیک و هم abs ...........

البته اگه متالیکش رو بخوای 180 تومن میاد روشون .............

و یه ویژگی سری جدید به گفته نمایندگیهای سایپا رعایت 55 استاندارد معتبر هستش...........
    Last edited by greena; 14-11-2010 at 23:28.

در آغاز فعالیت 09153812302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنونم دوست من ولی شما سوال منو متوجه نشدی یا من نتونستم توجیه کنم...
    من میخوام بدونم فرق دیگی بجز ترمزش داره ؟
    یعنی تنها تفاوت این دو تیپ فقط ترمز abs ... ؟
    خوب اگه این جور باشه که همون st بهتره چون من داخل شهر استفاده می کنم و بیرون شهر خیلی کم میرم. فکر نمی کنمم ترمز abs ... پراید همچین مالی هم باشه البته از نظر من . چون من 405 داشتم به خاطر خرید خونه فروختم حالا هم بی پول شدم مجبورم پراید سوار شم. برای همین به ظاهرش خیلی اهمیت میدم.
    بازم ممنون

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

یعنی تنها تفاوت این دو تیپ فقط ترمز abs ... ؟
    نه فرق دیگه ای نداره .........
    ولی ای بی اسش واقعا مفیده من در حال رانندگی کملا برام واضح شده دوستهام که نشستن گفتن که پراید معمولی ترمزش واقعا با این فرق میکنه .................

ضرر نمیکنی چون از پراید تکراری کنونی خیلی بهتره حداقل ظاهر بیرو ن و داخلش کسل کننده نیست...........

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

حالا چند تا سوال داشتم :

- اینکه آب بندیش حتما باید هزار کیلومتر بشه یهنی تا این خد باید رعایت بشه...... وچه نکاتی رو باید رعایت کنم..........؟البته من دنده ها رو تو دور موتور 3000 تا عوض میکنم ........

- وقتی ماشین رو دنده سه هستش دورموتور که به نزدیک 3000 میرسه و کمی آماده تعویض دنده میشه یه سوت ریز میکشه همینطور برای دنده چهار .........

- تو شیشه شو به جای آب مقطر چی با شیشه شو قاطی کنم.............؟

-واقعیتش رو رنگ روکش صندلیها گیر کرد م چرم نو ک مدادی یا مشکی؟
    کسی نبود ؟

بعد میگن چرا تاپیک میزنی............!!!!!

5. این کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست من تا الان که برات توضیح میدم من 4 تا ماشین 0 کیلومتر از نمایندگی های مختلف گرفتم به فاصله هر 8 ماه که به امید خدا این پنجمیه هیچکودومو آب بندی نکردم از همون اول هم پدرشونو در آوردم تا به حال مشکلی هم برام پیش نیومده یکی از آشنا نمایندگی سایپاست پرسیدم میگفت تمام خودرو ها زمان تولید اب بندی میشن. حالا چقدر این حرف صحت داره نمی دونم. ای دی منو داشته باش شاید به دردت خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از 09153812302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALI SAGHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

ما 3 سال پیش یه صبا مدل 83 داشتیم که دیگه خیلی داغون شده بود و دی 87 یه 132 گرفتیم که اون موقع تازه در اومده بود و من وقتی با پراید معمولی امکاناتش رو مقایسه میکردم 300 تومن گرون تر واقعا به صرفه بود البته کاملا ساده هستش بدون هیدرولیک و abs فقط تو یک چیز جلو اون پراید قبلی کم آورد. من کیلومتر اون ماشین 83 رو تا 175 بردم ولی با 132 مدل 87 چندین بار سعی کردم و مطمئن شدم از 140 بالاتر نمیره و اگه خیلی دنده هارو تا آخر پر کنی نهایت 145 تا.
    الان که آپشن های جدیدش واقعا عالیه من هم رو صبا abs دار نشستم ترمزش وحشتناک قوی بود البته پشت بقیه ماشین های abs دار نشستم فقط نسبت به 132 خودمون خیلی فرق داشت. تا یک هفته من دپرس شده بودم و همش کل نمایندگی هارو زیر و رو میکردم تا ببینم جایی abs نصب میکنن رو 132 یا نه که بالاخره بیخیالش شدم.
    در مورد فرمون هیدرولیک هم بگم واقعا رانندگی تو شهر رو لذت بخش میکنه + اینکه معلوم نیست از شانس شما فرمون معمولی نرم در بیاد یا نه.
    چون فرمون ما نرمیش متوسطه مال دایی خودم که صبا 88 هست خیلی سفته و ماشین آموزشگاه رانندگیم خیلی خیلی نرم بود. برای همین پیشنهاد میکنم به خاطر 300-400 تومن خودتون رو ذجر ندین و ریسک نکنین.
    در ضمن ما شانسی که آوردیم ماشینمون کیفیت ساختش خوب در اومده و از موقعی که خریدیم تنها خرابیش فقط و فقط تعویض منبع اگزوز عقب و چراغ وسط اتاق بود و تا الان 25000 تا راه رفته.
    ببخشید اگه زیاد شد فقط خواستم تجربه خودم رو بگم شاید به درد کسی خورد.

9. 2 کاربر از ALI SAGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

[QUOTE=greena;5616442]حالا چند تا سوال داشتم :

- اینکه آب بندیش حتما باید هزار کیلومتر بشه یهنی تا این خد باید رعایت بشه...... وچه نکاتی رو باید رعایت کنم..........؟البته من دنده ها رو تو دور موتور 3000 تا عوض میکنم ........

- وقتی ماشین رو دنده سه هستش دورموتور که به نزدیک 3000 میرسه و کمی آماده تعویض دنده میشه یه سوت ریز میکشه همینطور برای دنده چهار .........

- تو شیشه شو به جای آب مقطر چی با شیشه شو قاطی کنم.............؟

-واقعیتش رو رنگ روکش صندلیها گیر کرد م چرم نو ک مدادی یا مشکی؟/QUOTE]
    سرویس اولیش 800 کیلومتر باید بشه. سعی کن زودتر دنده هارو عوض کنی 3000 حالت معمولیش هستش واسه آب بنده تا 2.5 عوض کن.
    اگه منظورت همون سوتی باشه که من میگم رو همه دنده ها هستش و بیشتر موقعی پیش میاد که یه دفعه میخوای شتاب بگیری و پدال رو زیاد فشار میدی ولی این سوت عادی هستش و بعد از 1 سال دیگه این صدا رو نمیده.
    من تو شیشه شور آب جوشیده میریزم با مایع از این اسپری های شیشه پاک کن خیلی خوبه. فقط آب شهر نریز توش چون جرم میگیره و سوراخش بسته میشه ( یا از تصویه آب خانگی یا جوشیده سماور )
    روکش صندلی هم به نظرم اگه رنگ تیره نگیری بهتره چون تابستونا همیشه زیر نور آفتاب داغ میشه و پشت آدم رو میسوزونه مخصوصا اگه چرم باشه که بعد از یه مدت پوست پوست هم میشه. چرم یه بدی دیگه هم داره تو مسافرت وقتی زیاد پشتی میدی یا مثلا رو صندلی شاگرد میخواد کسی بخوابه پشتش عرق زیاد میکنه و لباس آدم رو خیس میکنه و باید حتما از این حصیر های عرق گیر استفاده بکنی ولی مخمل دیگه به این چیزا نیاز نداره.
    مال من مخلوط مخمل و چرم هستش و کرم رنگه ( نه آفتاب جذب میکنه و نه پوست پوست میشه یعنی درست اون قسمت هایی که زیاد با بدن در تماسه از جنس مخمله)

11. 2 کاربر از ALI SAGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

MOHAMMAD_HAJEZADEH
    سلام آقای حجازی از آمریکای تا ایرانی ...............
    من کیلومتر اون ماشین 83 رو تا 175 بردم ولی با 132 مدل 87 چندین بار سعی کردم و مطمئن شدم از 140 بالاتر نمیره و اگه خیلی دنده هارو تا آخر پر کنی نهایت 145 تا.
    راستش من هم موقع امتحان کردن دنده پنج ماشین رو این دنده اون شتابی رو که باید داشته باشه نداره و فقط 5تا 10 کیلومتر سرعت داره البته با این همه سرعت گیرو چاله چوله و راننده ناشی بتونی 100 تا رو سالم بری خوبه..........

سعی کن زودتر دنده هارو عوض کنی 3000 حالت معمولیش هستش واسه آب بنده تا 2.5 عوض کن.
    ولی دوست من رانندگیش خوبه و ماشینش هم سر فرمه و بهم گفته بود که سر دور موتور 3000 سعی کنم دنده رو عوض کنم و البته تو دفترچه شم نوشته دنده 2 سر 25 دنده 3 رو 40 و دنده 4 رو 60 تعویض بشه ............!!!!!!

سر آخر یه چرم نوک مدادی هم رنگ خودش گر فتم ..............

یه سوال دیگه : چراغ عقب این 132 یه قسمت از سمت بالاش خالی میشه توش یه چراغ سفید دیگه گذاشت و با چراغ دنده عقبش که واقعا کم نوره یکسرش کرد ................؟

13. 2 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

یه سوال دیگه : چراغ عقب این 132 یه قسمت از سمت بالاش خالی میشه توش یه چراغ سفید دیگه گذاشت و با چراغ دنده عقبش که واقعا کم نوره یکسرش کرد ................؟
    والا چراغ دنده عقبش که نورش خیلی خوبه. کلا 132 یکی از مزیت هاش همین چراغ های پر نورش هستش ولی من که میخوام تو کوچمون دنده عقب بیام چون تاریک هستش مه شکن عقب رو روشن میکنم کاملا نور پشت رو تامین میکنه و از آینه میتونی تسلط کامل رو عقب داشته باشی.

15. 2 کاربر از ALI SAGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من حاجی زاده هستم نه حجازی
    من هم سال 88 مرداد ماه یک دونه 132 معمولی تحویل گرفتم که قبل اون پراید داشتم من فکر میکنم علت خوبی ترمز 132 نصبت به پراید وزن زیادشه چون هرچی وزن بیشتر باشه خوب مسلما ترمز کمتر میکشه و زودتر وایمیسته. البته این نظر منه .
    احتمال این هم هست که لوازم ترمز 132 از پراید بهتر باشه. که این موردو بعید میدونم .
    راستی اگه بخوام برا جلو 132 مه شکن اضافه کنم چقدر هزینشه ؟

17. این کاربر از 09153812302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •