تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 120 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری سایتای واسطه فکر کنم باشن که کارت رو میفروشن ولی قاعدتا یه کم میکشن روش
    اگه از دوبی کسی رو داشته باشی که بیاره بهترین راهه

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرینگس: بازی مقابل بایرن همیشه ویژه است

تیم باواریایی در آخرین دیدارش در بوندس لیگا، با نتیجه عجیب 2-0 مقابل کایزرسلاترن شکست خورد و اکنون فرینگس به دنبال این است که شکستی دیگر را به شاگردان فان خال تحمیل کند.

سایت گل- تورستن فرینگس، هافبک باتجربه وردربرمن اعلام کرد امیدوار است تیمش بتواند در دیدار این هفته مقابل بایرن مونیخ به پیروزی برسد و حداکثر امتیازات را به دست بیاورد.

تیم باواریایی در آخرین دیدارش در بوندس لیگا، با نتیجه عجیب 2-0 مقابل کایزرسلاترن شکست خورد و اکنون فرینگس به دنبال این است که شکستی دیگر را به شاگردان فان خال تحمیل کند.

او در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" بازی در مقابل بایرن مونیخ همیشه خاص و ویژه است. برای پیروزی به آلیانس آره نا می رویم."

برمن در حال حاضر با سه امتیاز در رتبه هفتم جدول قرار دارد.

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

نرلینگر: اوزیل و خدیرا در بایرن موفق نمی شدند

مدیر فنی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که سران این تیم تلاشی برای به خدمت گرفتن سامی خدیرا و مسعوت اوزیل انجام نداده اند؛ چرا که باواریایی ها از توان واقعی این دو ستاره اطمینان نداشتند

سایت گل- کریستین نرلینگر، مدیر فنی باشگاه بایرن مونیخه در صحبتهایی توانایی های مسعوت اوزیل و سامی خدیرا را زیر سوال برده است

نرلینگر در صحبتهایی به کیکر گفت:« بله، ما عملکرد این دو بازیکن را زیر نظر داشتیم ولی برای جذب آنها وارد عمل نشدیم و حتی درخواستی هم ارائه ندادیم. ما مطمئن نبودیم که آیا این دو بازیکن در سطح اول فوتبال موفق خواهند بود یا خیر.»

ولی سران باشگاه رئال مادرید با اعتقاد به مهارتهای اوزیل و خدیرا، با پرداخت 29 میلیون یورو این دو ستاره را به رختکن تیمشان آوردند.
    در اولین دیداررئال در فصل جدید رقابتهای لالیگا،مقابل مایورکا، این دو ستاره آلمانی در نیمه دوم به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین مسابقه شدند و نمایش قابل توجهی نیز داشتند ولی آنها هم نتوانستند تاثیری درنتیجه مسابقه که با تساوی بدون گل به پایان رسید.

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

فان نیستلروی: حاضرم قراردادم را با هامبورگ تمدید کنم

فان نیستلروی در ژانویه گذشته از رئال مادرید به هامبورگ پیوست و خیلی زود به یکی از ستاره های اصلی این تیم تبدیل شد

سایت گل- رود فان نیستلروی، مهاجم هلندی هامبورگ، تایید کرد در صورتی که این باشگاه آلمانی پیشنهاد جدید به او ارائه دهد، قراردادش را با این باشگاه تمدید خواهد کرد. فان نیستلروی در ژانویه گذشته از رئال مادرید به هامبورگ پیوست و خیلی زود به یکی از ستاره های اصلی این تیم تبدیل شد.

او در مصاحبه در روزنامه هامبورگ آبندبلات گفت:" خیلی ها از من می پرسند که آیا قصد دارم در سالهای پایانی بازی ام به هلند برگردم یا خیر اما این مسئله واقعا برای من در حال حاضر مطرح نیست.

من می دانم که اتفاقات در دنیای فوتبال چقدر می تواند سریع رخ دهد بنابراین بی معنی است بخواهیم در مورد آینده ای دور صحبت کنیم. وقتی از فوتبال خداحافظی کنم دیگر راهی برای برگشت وجود ندارد. من هنوز سالهای زیادی در پیش دارم.

من می خواهم از دوران بازی ام تا روز آخر لذت ببرم. اگر هامبورگی ها قصد تمدید قرارداد من را داشته باشند، بی تردید در مورد فکر خواهم کرد. پیوستن به هامبورگ یکی از بهترین تصمیمات دوران حرفه ای ام بود. بعد از مشکلاتی که به دلیل مصدومیت برای پیش آمد، تیم های زیادی نبودند که همچنان به من اعتقاد داشته باشند اما هامبورگی ها طور دیگری فکر می کردند و من این را فراموش نمی کنم."
    نیستلروی در دو هفته ابتدایی رقابت های فصل 11- 2010 بوندس لیگا 3 گل برای هامبورگ به ثمر رساند. علاوه بر این نمایش های خوب او در تیم باشگاهی اش موجب بازگشتش به تیم ملی هلند شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت 23:00 امشب به وقت تهران شالکه با هافن هایم بازی میکنه
    Last edited by بردیا; 10-09-2010 at 21:42.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شالکه میبرهههههههه
    3 الا 4 تا هم میزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هافنهایم این فصل که خوب شروع کرده و هر 6امتیاز رو گرفته
    5گل زده و یک گل خورده
    وردربرمن رو 1-4 در هم کوبید و سنت پائولی رو 0-1 برد

شالکه هم بازی اول 1-2 به هامبورگ باخت با 2گل نیستلروی و هفته دوم هم 1-2 به هانوفر باخت که بعد ازین شکست دست به جیب شدن و نزدیک به 28میلیون یورو بابت هانتلار و خواردو پرداخت کردن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دیگه تمومه بردیا جان
    ما میبریم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب نیمه اول هافنهایم بهتر از شالکه بازی کرد و 0-1 هم فعلا جلو هستش
    شالکه شانس آورد که نویر رو فرمه،2تا تک به تک صددرصد رو از ایبیسویچ گرفتش مخصوصا دومی که من کفم برید
    هونتلار و رائول هر کدومشون یه موقعیت گل خوب برای گل زدن داشتن که از دست دادن
    مشکل شالکه بیشتر توی نداشتن بازی ساز هستش
    صددرصد خورادو نیمه دوم میادش تو

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شالکه 0-2 باختش
    چه گل بدیم خورد نویر
    عربه 2ساعت داشت میخندید:=)))

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شالکه هر سه تا بازیشو باخته بی سابقست.
    امیدوارم این هفته تو لیگ قهرمانان طلسمشون بشکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب نیمه اول هافنهایم بهتر از شالکه بازی کرد و 0-1 هم فعلا جلو هستش
    شالکه شانس آورد که نویر رو فرمه،2تا تک به تک صددرصد رو از ایبیسویچ گرفتش مخصوصا دومی که من کفم برید
    هونتلار و رائول هر کدومشون یه موقعیت گل خوب برای گل زدن داشتن که از دست دادن
    مشکل شالکه بیشتر توی نداشتن بازی ساز هستش
    صددرصد خورادو نیمه دوم میادش تو
    راکیتیچ رفت ؟؟

ماشاالله چه قدرتی داری
    البته 2 تا تک به تک اونم از ایبسیویچ کار هر کسی نیست
    من موندم اگه این بشر 2 فصل پیش مصدوم نمی شد چندتا گل می خواست بزنه قهرمان شدن تیمشون هم به کنار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •