تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 24 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 233

نام تاپيک: راهنمایی خرید کابل HDMI

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این برندهای چینی که فرمودین شامل xp product هم میشه؟به عبارتی این شرکت چینیه؟
    من یه کابل خریدم یک متر ونیم 6 هزار تومن.فک کنم خیلی کابل بی کیفیته.نظر شما چیه؟
    البته قیافه کابل که میگه بالای 50 هزار تومن قیمتشه ولی لامصب فک کنم توش با پشکل پر کرده باشن.البته من تا حالا تستش نکردم.در ضمن فقط با کامپیوتر میشه تستش کرد؟
    مرسی
    من تا حالا اسم این شرکت رو نشنیدم.احتمالا از همین جنس های بی کیفیت چینی هستش.
    می تونید با هر دستگاهی که خروجی HDMI داره تست کنید.
    من یبار یه گیرنده دیجیتال گرفتم که یه کابل هم اشانتیون داشت.کایلش هم اصلا هیچ مارکی روش نداشت.جالب اینجا بود که اندازه سر کابل استاندارد نبود و اگر می خواستی به ورودی تلویزیون وصل کنی باید فشار زیادی می دادی تا بره تو.بهرحال بازار پر شده از این مدل جنس ها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزیز
    من تازه یه تلویزیون پلاسما پاناسونیک P42ST30 گرفتم. لپتاپم رو از طریق کابل HDMI وصل کردم به تلویزیون، برای فیلم های کیفیت پائین هیچ مشکلی توی صدا وجود نداره، ولی وقتی فیلم های رزلوشن بالا می گذارم، صدایی که از HDMI منتقل میشه روی تلویزیون هر چند ثانیه قطع و وصل میشه، ولی صدای خود لپتاپ روی همون فیلم مشکلی نداره. جالبه که مثلاً یه MP3 می گذارم صدا بدون قطع و وصل از تلویزیون پخش میشه ولی وقتی فیلم می گذارم هم صدای فیلم و هم MP3 قطع و وصل میشه. کابل HDMI من، ورژن 1.3a مارک پاناسونیک است. آخرین درایور های HDMI Audio و همچنین VGA لپتاپم رو نصب کردم. مشکل حل نشد. با توجه به اینکه یکی از خصوصیات کابل های HDMI ، پهنای باند آنهاست، خودم حدس می زنم شاید این کابلی که من دارم برای عبور دادن Data فیلم و صدا همزمان ، پهنای باند کم میاره. اگر نظر شما هم همینه کابل های 1.4 می تونه مشکل منو حل کنه ؟
    "پیشاپیش ممنونم از اینکه زحمت پاسخ دادن به مشکل منو می کشید"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

توی این لینک یه سرچی بکن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مدل XVC-HD20A42 رو از همین لینک پیدا کردم و خریدم . 2 ماه پیش 80 تومن خریدمش و راضیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من دیشب رفتم مغازه ای که ازش کابل و تلویزیون رو خریده بودم. لپتاپم رو هم بردم. اونجا برای من با کابل Monster و دو تا تلویزیون مختلف تست کرد باز هم موقع پخش فیلم ، صدا تقریباً هر 5 ثانیه قطع و وصل می شد. هنوز راه حلی پیدا نکردم.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    ازتون راهنمایی می خواستم برای خرید کابل HDMI
    می خواستم ورژن 1.3 یا 1.4 باشه ( 1080P) و یک برند درست و حسابی مثل مانستر و حدود 2 تا 3 متر و تا حدود 160 یا 170 هم بود مهم نیست
    ممنون میشم بهم معرفی کنید
    و اینکه الان از کجا می تونم تهیه کنم همچین کابلی رو ؟ ( مغازه ای تو تهران که هم منصف باشه هم جنسش اصل باشه هم بهترین ها کابل ها رو داشته باشه )

با تشکر که من رو راهنمایی می کنید
    Last edited by dooste.man83; 24-08-2012 at 08:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    ازتون راهنمایی می خواستم برای خرید کابل HDMI
    می خواستم ورژن 1.3 یا 1.4 باشه ( 1080P) و یک برند درست و حسابی مثل مانستر و حدود 2 تا 3 متر و تا حدود 160 یا 170 هم بود مهم نیست
    ممنون میشم بهم معرفی کنید
    و اینکه الان از کجا می تونم تهیه کنم همچین کابلی رو ؟ ( مغازه ای تو تهران که هم منصف باشه هم جنسش اصل باشه هم بهترین ها کابل ها رو داشته باشه )

با تشکر که من رو راهنمایی می کنید
    سلام
    شما همون مارک مانستر رو تهیه کنید.سه متریش فکر کنم با بودجه شما سازگار باشه.
    از فروشگاه آکوستیک می تونید تهیه کنید.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان از فروشگاه آکوستیک مدل مانستر m2000 رو گرفتم 30 تومن و 2.4 متری هم هست اما مدل m1000 رو هم داشت که 1.2 متریش رو همین قیمت 30 میداد
    m2000 مشخصاتش بالاتر از m1000 بود بنظرتون انتخابم درست بوده ؟ ( متراژ برام مهم نبود )
    2- m2000 رو در سایت آمازون دیدم نوشته ورژن 1.4 اما روی جعبه اش چیزی ننوشته نظرتون چیه ؟

Last edited by dooste.man83; 25-08-2012 at 19:48.

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میخوام تا ۵۰ تومن یه کابل خوب بگیرم امروز رفتم نمایندگی پاناسونیک کابلش رو ۶۵ میداد که فکر کنم گرون فروش بود.....
    به نظرتون کابل سونی HE20HF به قیمت ۳۰ هزار تومن که یکی از سایت های اینترنتی میفروشه خوبه؟...تو گوگل سرچ کنید سایت ایرانی رو پیدا میکنید،به نظرتون اصله؟
    اگر گزینه ی دیگه یا مکان دیگه ای برای خرید هم میشناسید لطفا بگید.
    Last edited by 30we; 29-08-2012 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میخوام تا ۵۰ تومن یه کابل خوب بگیرم امروز رفتم نمایندگی پاناسونیک کابلش رو ۶۵ میداد که فکر کنم گرون فروش بود.....
    به نظرتون کابل سونی HE20HF به قیمت ۳۰ هزار تومن که یکی از سایت های اینترنتی میفروشه خوبه؟...تو گوگل سرچ کنید سایت ایرانی رو پیدا میکنید،به نظرتون اصله؟
    اگر گزینه ی دیگه یا مکان دیگه ای برای خرید هم میشناسید لطفا بگید.
    مارک سونی مدل تقلبیش تو بازار به وفور پیدا میشه.بهتره برید سراغ برند دیگه ای.می تونید برند monster و یا daiyo تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

مارک سونی مدل تقلبیش تو بازار به وفور پیدا میشه.بهتره برید سراغ برند دیگه ای.می تونید برند monster و یا daiyo تهیه کنید.
    آقا راهی برای تشخیص اصل از تقلبی کابل HDMI هست؟
    آخه منم به شک افتادم ببینید کابلی که تو آمازون 10 دلار هست میشه 22000 تومان تازه هزینه حمل و نقلش هم بگیریم 8 تومن میشه 30000 تومان بعد من این کابلم رو 30 تومان خریدم یعنی مغازه دار سود نمی خواد بکنه !!!! نمیشه که حتما باید تا 50% مغازه دار سود کنه پس باید این کابل تقلبی باشه که بتونه به این قیمت بفروشه ... شما نظرتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •