تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 42 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام هنوز نه .راستش میترسم چون کار خطرناکیه.در ضمن طبق نوشته های موجود در سایت سونی این آپدیت فقط کارایی اینترنتو بالا میبره که اون هم زیاد واجب نیست.جناب BAGHBANZADEH هم پیشنهاد کردن این کار رو نکنم.از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.

دوست عزيز اونقدر ها هم خطرناك نيست! اگر دستورالعمل ها رو دقيق اجرا كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد.
    ضمنا اگر دستگاه رو از طريق wifi يا با كابل شبكه به اينترنت وصل كنيد وگزينه اتوماتيك آپديت رو فعال كنيد يكي دو روز بعد يكدفعه ميبينيد كه خودش به اخرين ورژن اپديت شده.

2. 4 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ebess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند گرفتی NX700? 40"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سری تست تصویر روی NX700 دوستم که تازه خریده بود انجام دادم و متوجه شدم که نور صفحه خیلی کم یکدست نیست یک فایل BMP با رنگ مشکی از روی فلش اجرا کردم متاسفانه نور در کناره های صفحه LCD بیشتر از مرکز دیده میشد بدتر از اون زمانی که چراغ اتاق رو خاموش کردم لکه های نور کاملآ مشخص بود لکه های نور در بالا و پایین وکناره ها دیده میشد و زمانی که منو رو زدم صفحه با نور کمی منو رو نشون داد و کاملآ مشکی نبود . من فقط همین عیب رو تونستم تشخیص بدم که اون هم تو اتاق کاملآ تاریک دیده شد. نمیدونم بقیه دوستانی که این TV رو دارند به این نتیجه رسیدند یا نه ؟....ولی انصافآ کیفیت تصاویر SDپخش شده بسیار خوب بود
    البته مزایا وکیفیت خوب این TV محفوظ که دوستان توضیح دادند.

5. 3 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m3rdyid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سری تست تصویر روی NX700 دوستم که تازه خریده بود انجام دادم و متوجه شدم که نور صفحه خیلی کم یکدست نیست یک فایل BMP با رنگ مشکی از روی فلش اجرا کردم متاسفانه نور در کناره های صفحه LCD بیشتر از مرکز دیده میشد بدتر از اون زمانی که چراغ اتاق رو خاموش کردم لکه های نور کاملآ مشخص بود لکه های نور در بالا و پایین وکناره ها دیده میشد و زمانی که منو رو زدم صفحه با نور کمی منو رو نشون داد و کاملآ مشکی نبود . من فقط همین عیب رو تونستم تشخیص بدم که اون هم تو اتاق کاملآ تاریک دیده شد. نمیدونم بقیه دوستانی که این TV رو دارند به این نتیجه رسیدند یا نه ؟....ولی انصافآ کیفیت تصاویر SDپخش شده بسیار خوب بود
    این ایراد تمام تلویزیون هایی هست که نور از لبه دارن (LCD یا Edge LED). هیچ ربطی هم به برند و قیمت ش نداره. فقط کم و زیاد داره. اما در محیط تاریک و تصویر مشکی حتما دیده میشه.

7. 4 کاربر از m3rdyid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آره متاسفانه این ایراد وجود داره که ویژگی بنیادی edge led هست.ولی اصلا آزاردهنده نیست.درمقابل ویژگی های خوب وعالیش چیزی نیست.

9. 3 کاربر از erfandj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ebess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم NX700 خریدم به قیمت 2250،000 تومان و عالی مخوصآ داری باهاش XBOX360 ELite (Model 2010 With Ram Graphic Up 256) بازی می کنی.خیلی با HD 1080 p حال می کنم.

11. این کاربر از ebess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

بله اين مشكل اكثر LED هاست اما فقط توي اتاق تاريك ديده ميشه .

13. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام : تو تاپيك EX700 خوندم كه يكي از دوستان تلويزيونش EX700 رو آپديت كرده ولي متاسفانه كيفيت تصوير بعد از آپديت افت داشته !! ممكنه كه با آپديت براي سري NX700 و NX800 هم اين مشكل پيش بياد يا خير ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

LIQUID_PRO
    یه دو تا عکس از تی وی موقع پخش SD میگیری؟

16. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این تی وی واسه sdبهتره با ex700یعنی می ارزه اینقدر هزینه کنی

18. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •