ای بابا ما که نگفتیم بسکتبال بهتر از فوتباله یا فوتبال بهتر از بسکتبال
هر بازی جای خودش رو داره. ولی NBA 2K11 به نظر من یه شاهکار در بازیهای ورزشیه.منم حیفم میاد کسی که طرفدار بازیهای ورزشی باشه ولی این بازی رو صرفا بخاطر نداشتن اطلاعات وشناخت کافی بازی نکنه.
درباره بهترین بازی ورزشی سال هم اگه 2K11 بشه کسی ناراحت نمیشه.حداقل بخاطر تقدیر هم که شده یه بار این جایزه به بسکتبال داده بشه بد نیست.خداییش خیلی زحمت کشیدن.من که انتظارشو نداشتم.مثلا همین تنیس رو شما ببینین.چرا یه بازی درست و حسابی از این ورزش جذاب منتشر نمیشه حالا به مراتب از بسکتبال و فوتبال هم گستردگی کمتری داره اصلا کل بازی 30 نفر آدم هم نمیشه ولی به هیچ وجه یه بازی در خور توجه ارائه نداده(حالا به غیر از تاپ اسپین که اون هم مشکلات خودش رو داشت)
پس نباید صرفا موفقیت این بازی رو بر عدم گستردگی بازی دونست.
مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .تو بسکتبال چند نوع تاکتیک برای گل زدن داریم؟! اصلا تنوع بازی به اندازه فوتبال هست؟
در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه
اصلا همین آپشن ها هم کلی جزئیات داره:یه چیزی این بازی حالت دستی هم داره.. مثلا خودت شوت رو پر کنی و این حرفا؟
مثلا میتونی بعضی از قوانینی رو که باهاشون در بسکتبال حال نمیکنی رو حذف کنی----یه قسمت بنام گیم استایل داره که به 3 حالت کاستوم casual-سیمولیشن تقسیم بندی شده--میتونی درصد به ثمر رسیدن شوتهای سه امتازی-شوت های نزدیک به سبد-اسلم دانکها-لیاپ همچنین پاسها رو کمو زیاد کنی--سیستم خستگی بازیکنا-سرعت گیم پلی بازی به 100 واحد تقسیم شده که میتونی انتخاب کنی-مصدومیت ها-مربی گری رو میتونی آتوماتیک بذاری که خودش تعویض میکنه-وقت استراحت میگیره--میتونی قدرتهای مربی ها رو هم کمو زیاد کنی---شوتها رو به دو قسمت تقسیم کردن یکی زمان(یعنی وقتی که توپ از دستت رها شد دکمه شوت رو ول کن) و یکی درصد پرتاپ های بازیکنای مختلف که میتونی یکیشو انتخاب کنی-- و خلاصه اینکه تنوع اختیارات به حدیه که گیمر مبتدی و حرفه ایی میتونه کاملا از بازی لذت ببره
توی منوی بازی همه بازیکنها و مربی ها از عکسهای واقعیشون استفاده شده و کل آمار تیمی و فردی بازیکنا و همچنین مربی ها رو مثل واقعیت در بازی گنجوندن که اگه کسی هم حتی یه بارم NBA نگاه نکرده باشه راحت میتونه همه بازیکنا و مربی ها کاملا بشناسه.
بازی هم کاملا نیاز به تمرکز داره همچنین احساسات شما میتونه روند بازی رو تغییر بده و یه چیز جالب اینکه اگه تو فیفا آمئوری رو بذاری دفاع وسط یا تورس رو بذاری هافبک راست در ظاهر هیچ اتفاقی رخ نمیده ولی اگه در بسکتبال یه سنتر رو بذاری بجا پوینت گارد یه فاجعه انسانی رخ میده و نمیتونی حتی 10 امتیاز رو هم کسب کنی! یه جورایی بازی نقش آفرینی-فکری-تاکتیکی هست![]()