تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 25 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 244

نام تاپيک: NBA 2K11

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ای بابا ما که نگفتیم بسکتبال بهتر از فوتباله یا فوتبال بهتر از بسکتبال
    هر بازی جای خودش رو داره. ولی NBA 2K11 به نظر من یه شاهکار در بازیهای ورزشیه.منم حیفم میاد کسی که طرفدار بازیهای ورزشی باشه ولی این بازی رو صرفا بخاطر نداشتن اطلاعات وشناخت کافی بازی نکنه.
    درباره بهترین بازی ورزشی سال هم اگه 2K11 بشه کسی ناراحت نمیشه.حداقل بخاطر تقدیر هم که شده یه بار این جایزه به بسکتبال داده بشه بد نیست.خداییش خیلی زحمت کشیدن.من که انتظارشو نداشتم.مثلا همین تنیس رو شما ببینین.چرا یه بازی درست و حسابی از این ورزش جذاب منتشر نمیشه حالا به مراتب از بسکتبال و فوتبال هم گستردگی کمتری داره اصلا کل بازی 30 نفر آدم هم نمیشه ولی به هیچ وجه یه بازی در خور توجه ارائه نداده(حالا به غیر از تاپ اسپین که اون هم مشکلات خودش رو داشت)
    پس نباید صرفا موفقیت این بازی رو بر عدم گستردگی بازی دونست.

تو بسکتبال چند نوع تاکتیک برای گل زدن داریم؟! اصلا تنوع بازی به اندازه فوتبال هست؟
    مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .
    در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه

یه چیزی این بازی حالت دستی هم داره.. مثلا خودت شوت رو پر کنی و این حرفا؟
    اصلا همین آپشن ها هم کلی جزئیات داره:
    مثلا میتونی بعضی از قوانینی رو که باهاشون در بسکتبال حال نمیکنی رو حذف کنی----یه قسمت بنام گیم استایل داره که به 3 حالت کاستوم casual-سیمولیشن تقسیم بندی شده--میتونی درصد به ثمر رسیدن شوتهای سه امتازی-شوت های نزدیک به سبد-اسلم دانکها-لیاپ همچنین پاسها رو کمو زیاد کنی--سیستم خستگی بازیکنا-سرعت گیم پلی بازی به 100 واحد تقسیم شده که میتونی انتخاب کنی-مصدومیت ها-مربی گری رو میتونی آتوماتیک بذاری که خودش تعویض میکنه-وقت استراحت میگیره--میتونی قدرتهای مربی ها رو هم کمو زیاد کنی---شوتها رو به دو قسمت تقسیم کردن یکی زمان(یعنی وقتی که توپ از دستت رها شد دکمه شوت رو ول کن) و یکی درصد پرتاپ های بازیکنای مختلف که میتونی یکیشو انتخاب کنی-- و خلاصه اینکه تنوع اختیارات به حدیه که گیمر مبتدی و حرفه ایی میتونه کاملا از بازی لذت ببره

توی منوی بازی همه بازیکنها و مربی ها از عکسهای واقعیشون استفاده شده و کل آمار تیمی و فردی بازیکنا و همچنین مربی ها رو مثل واقعیت در بازی گنجوندن که اگه کسی هم حتی یه بارم NBA نگاه نکرده باشه راحت میتونه همه بازیکنا و مربی ها کاملا بشناسه.

بازی هم کاملا نیاز به تمرکز داره همچنین احساسات شما میتونه روند بازی رو تغییر بده و یه چیز جالب اینکه اگه تو فیفا آمئوری رو بذاری دفاع وسط یا تورس رو بذاری هافبک راست در ظاهر هیچ اتفاقی رخ نمیده ولی اگه در بسکتبال یه سنتر رو بذاری بجا پوینت گارد یه فاجعه انسانی رخ میده و نمیتونی حتی 10 امتیاز رو هم کسب کنی! یه جورایی بازی نقش آفرینی-فکری-تاکتیکی هست
    Last edited by JUSTIN11; 10-10-2010 at 03:49.

2. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام
    آقا این NBA 2K10 که عالی بود از روز عرضه بازی تا همین دو هفته پیش که گیم پدم خراب شد داشتم هرروز بازی می کردمش مخصوصا my player mode ،نمی شه بی خیالش شد .این NBA 2K11 نیومدتوبازار ؟؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

الان داشتم تو صفحه ی Wikipedia نسخه 2011 می چرخیدم و دیدم که نوشته مجله Game Informer به بازی 9.75/10 داده که در جا پشمانمان ریخت
    رفتم تو آدرسش دیدم داده 8.75 !!
    نوشته بود:
    NBA 2K11 Review: The Education Of An Athlete

+
    من فکر می کردم این بازی از همون اول 2k بوده ولی نگو که تا نسخه 2005 مال Sega بوده که بعدش فروخته به این Take-Two Interactive و الان این بازی در اصل مال Take-Two هست ولی توسط کمپانی زیر شاخش یعنی 2K Sports منتشر میشه. اما سازنده ی بازی از همون سال 1999 تا الان یکی بوده.
    +
    ای بابا ما که نگفتیم بسکتبال بهتر از فوتباله یا فوتبال بهتر از بسکتبال
    اصلا بحث هم این نیست.... من خودم فوتبال رو فقط تو دستگاه بازی میکنم : دی
    +
    اما در مورد تنوع چون به نظر من سبک گل زدن در این دو رشته متفاوته نمیشه اونطور روشهای رسیدن به گل رو مقایسه کرد من میگم تو فوتبال میانگین در هر بازی 3 گل مثلا زده میشه خب همین تعداد عددی پایین هر گل هر موقعیت گل هر حمله و هر خطا و ... رو خیلی حساس و پر هیجان می کنه اما دلیل نمیشه که تاکتیک بیشتری داشته باشه
    تو فوتبال ما فقط 18 تا فورمیشن مختلف داریم حالا باز انواع گوناگون اینا 18 تا هم هست. دیگه بقیش روو لازم نیست بگم که چقدر میشه تاکتیک در آورد تو فوتبال... تو جام جهانیا میشه این موضوع رو فهمید.. مثلا با این همه پیشرفت تاکتیکی بازم آلمان یه چیزای جدیدی رو ارائه کرد اونجا..
    +
    گفتی والیبال یکی من بازی کردم international volleyball 2009 برا ایتالیاست ایرانم داره با حجم کم و سادگیش اتفاقا خیلی هم جالب اومد به نظرم...
    آره اینو بازی کردم ولی چیزی که مشخصه نمیشه رو بازیهای والیبال سرمایه گذاری نمیشه چون طرفداراش محدود ترن.
    تازه طرفدارای این ورزش کمترن و واسه همین توجیه اقتصادی هم نداره.
    +
    بازیهای جوردن رو یادمه تو بسکتبال نوین میزاشت جمعه ها البته اون موقع دیگه خیلی پیر شده بود.
    +
    NBA 2K11 is a great realization of the sport that makes the hard work it takes to succeed well worth the commitment.
    اما این گیم اسپات واقعا عجیبه کاراش.
    دو تا ایراد گرفته داده 8
    تازه یکی از ایراد هاش هم کاملا نظر شخصی محسوب میشه که گفته تکرار بازیهای جوردن زیاد fun نیست!!
    اما اون ایراد دیگش مربوط به آنلاین بازی هست که این بخش خیلی کلیدیه .مثه اینکه آنلاینش لگ داره.
    +
    خوب بچه ها برید بازی کنید و حالش رو ببرید شاید خدا ما رو هم هدایت کرد و اومدیم سمت این بازی : دی

5. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من خودم علاقه زیادی به بازیهای ورزشی و کلا ورزش دارم . رشته ورزشیم هم توی دانشگاه بسکتبال بود اما متاسفانه به دلیل کمبود وقت نمیتونم زیاد بازی کنم اما با تعریفی که بچه ها توی دو سه صفحه اخیر از جزئیات بازی بخصوص گیم پلی این بازی کردن به نظر میرسه نمیشه از خیر این بازی گذشت .
    ایکاش یک مقدار شناخت ما از بازیکنان و مربیان و تاکتیکهای این رشته ورزشی بیشتر بود تا با علاقه بیشتری روش وقت میذاشتیم .

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من خودم علاقه زیادی به بازیهای ورزشی و کلا ورزش دارم . رشته ورزشیم هم توی دانشگاه بسکتبال بود اما متاسفانه به دلیل کمبود وقت نمیتونم زیاد بازی کنم اما با تعریفی که بچه ها توی دو سه صفحه اخیر از جزئیات بازی بخصوص گیم پلی این بازی کردن به نظر میرسه نمیشه از خیر این بازی گذشت .
    ایکاش یک مقدار شناخت ما از بازیکنان و مربیان و تاکتیکهای این رشته ورزشی بیشتر بود تا با علاقه بیشتری روش وقت میذاشتیم .

درسته حسین جان دقیقا همینطوریه که میگی متاسفانه در کشور ما به ورزش بها داده نمیشه و فقط چسبیدن به فوتبال یه شبکه درست و حسابی هم بعد 30 سال برای ورزش نداریم.حتی افغانستان هم الان یه شبکه ورزش داره.....
    مثلا شما بازی NHL رو ببین هرسال یکی از بازیهای موفق ورزشیه خارجیها واسش دست و پا میشکنن ولی ما هیچی ازش نمیدونیم.تحتی شنیدم این ورزش وارد کشورهای عربی هم شده و حتی لیگ هم دارن!

حسین اگه یکم روش وقت بذاری با اون آمار و ارقام دقیق و عکسهای واقعی و حرکات شبیه سازی شده کاملا میتونی از بازیکنانش و حتی مربیان شناخت پیدا کنی فقط اگه چند بازی از NBA ببینی کار تکمیل میشه.الان من دربه در دنبال کارت الجزیره اسپورتم که بشینم لیگ رو دنبال کنم فکر کنم 14 روز دیگه بازیها شروع میشه.

9. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو قسمت my player چجوری اوورال بازیکن میره بالا؟ من با فینیکس قهرمان شدم، امتیازآورترین بازیکنشون هم بودم ولی هنوز اوورالم 42 هست

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

الان من دربه در دنبال کارت الجزیره اسپورتم که بشینم لیگ رو دنبال کنم.
    اگه گیر اوردی به ما هم پ خ بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا سيستم مورد نياز بازي رو بزاريد ممنون ميشم....

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

يه سوال ديگه : آيا اين عكسهاي صفحه اول واسه نسخه pc هست و آيا نسخه pc فرقي با نسخه كنسول داره يا نه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو فوتبال ما فقط 18 تا فورمیشن مختلف داریم حالا باز انواع گوناگون اینا 18 تا هم هست. دیگه بقیش روو لازم نیست بگم که چقدر میشه تاکتیک در آورد تو فوتبال... تو جام جهانیا میشه این موضوع رو فهمید.. مثلا با این همه پیشرفت تاکتیکی بازم آلمان یه چیزای جدیدی رو ارائه کرد اونجا..
    +
    فقط 18 تا!؟ برای کسب 100 امتیاز تو یه بازی بسکتبال یک تیم حرفه ای مثل امریکا بیش از 30 نوع تاکتیک متنوع حمله اجرا می کنه دفاع بماند کافیه تو مود تمرین بری ببینی برای رسیدن به حلقه بیش از 40 روش مختلف وجود داره

البته بحثش به اینجا ربطی نداره ولی گفتی آلمان جام جهانی یاد تیکی تاکای اسپانیا افتادم

پس قبول داری مخاطب ورزشهایی مثل والیبال و بسکتبال و بعد از اون تنیس و .. خاص هستند و فوتبال خیلی گسترده تر هست؟منظورم اینه که بسکتبال بازی کردن خیلی سخت تر هست تا فوتبال!همین باعث میشه فروش کم بشه و مثلا عرضه یک بازی خوب والیبال اقتصادی نیست

من اصلا کاری به نمره سایتها ندارم تا الان هم تو دفاعیات از اینها استفاده نکردم و اصلا هم مهم نیست بهترین بازی ورزشی بشه یا نشه به نظر من کسی که اهل ورزش و بازی های ورزشی باشه از بازی لذت میبره شاید باید قبلش یه سری چیزا رو یاد بگیره و تمرین کنه ولی کسی که آشنا به رشته بسکتبال هست می فهمه این بازی چه شاهکاری هست...

گیم اسپات هم شد سایت؟ فیلتر هم که شده بوده مشکل داشته حتما می دونم IGN امتیاز خوبی داده به بازی فقط همین

مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .
    در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه

بیشتر از اینهاست مثلا شما تاکتیک تیم رو طوری تنظیم می کنی که بازکن سه زن بره تو پوینت پیک بده بیاد بیرون پاس بگیره و شوت سه امتیازی بزنه که تو بازی فقط قسمت آخر که شوت زدن هست رو انجام میدی البته باید توپ رو بهش پاس بدی قبلش همه این جزئیات جدا از روش کلی حمله (ست فول و ...)یا دفاع (زون و پرس ....) و وظایف اختصاصی بازیکنها (یارگیری کل زمین دبل تیم فشار رو شوت و ...) هست

خوب بچه ها برید بازی کنید و حالش رو ببرید شاید خدا ما رو هم هدایت کرد و اومدیم سمت این بازی : دی
    دقیقا سلیقه ها مختلف هست اگه من از یه بازی خوشم بیاد دلیل نمیشه شما هم خوشت بیاد یا برعکس شاید اون کسی که نقد و بررسی سایتها رو هم انجام میده کمی نظر شخصیشو اعمال کنه ولی کلا هواداران فیفا عادت دارن خودشونو با همه بازی ها درگیر کنن الان pes رو ول کردین اومدین اینجا؟

در ضمن خواستی هدایت بشی بیا پیش خودم نمایندگی رسمی خدا هستم

یه مسعود گیمر که بیشتر نداریم ...

تو قسمت my player چجوری اوورال بازیکن میره بالا؟ من با فینیکس قهرمان شدم، امتیازآورترین بازیکنشون هم بودم ولی هنوز اوورالم 42 هست
    skill points رفتی؟بعد از هر بازی با توجه به اینکه تاکتیک کلی تیم و وظایف اختصاصیت رو درست انجام داده باشی یا نه امتیازاتی میگیری که اونجا مهارتهات رو افزایش میدی و می تونی جداگانه تمرین هم بکنی
    احیانا شما فقط توانایی های حمله (شوت دانک لی اپ و...)رو بالا نبردی ؟!صفحات بعدیش باید دفاع ذهنی (بازی خوانی تمرکز و ...)و جسمی (قدرت بدنی استقامت سرعت و ...)هم باشه ...(البته یادت باشه با توجه به پستت قابلیت های الویت دار رو زیاد کنی نه هر چی رو مثلا پوینت گارد نیاز نیست اول دانک و رباندش زیاد بشه مثلا دریبل پاس و سرعتش باید بالا بره هرچند خود مدیر برنامه ها اگه اشتباهی چیزی رو زیاد بکنی بهت تذکر میده )

دیگه این بحث رو ببندیمش ما هم بریم پی کارمون گیم رو بده به گیمر

14. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه گیر اوردی به ما هم پ خ بده

دانگا بگیر عزیزم. 50 تومن میدی بیشتر کانال هارو باز میکنه!

16. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •