سلام مهندس جون !
به یه مشکل خیلی بزرگ تو فیزیک برخوردم امیدوارم کمکم کنید...
خدمتتون عرض کنم من واسه اموزش فیزیک پایه محمود زاده میخونم خیلی خوبم یاد می گیرم. تمرین کتاب درسی یا تمرینات مبتکران رو راحت جواب میدم. اصلا تو فکر حفظ کردن فرمولم نیستم . منظورم اینکه درس خوب می خونم اما...اما تو زدن تست خیلی مشکل دارم . مخصوصا تست های که تو جزوه گام اول هستش... (قبلا هم بهتون گفتم وضعیت درسیم خوبه)
بذار یه مثال بزنم قضیه کار انرژی رو از رو کتاب درسی و مبتکران خوب میخونم بعدشچند تا تمرین رو حل می کنم .اما وقتی می خوام تست بزنم...افتضاح می زنم
خودم فکر می کنم مبتکران واسه امتحانات تشریحی و نهایی خیلی خوبه (چون تو نهایی باهاش خیلی خوب کار کردم)و باید کتابی واسه اموزش نکات تستی و با هدف کنکور بخرم . حالا می خواستم شما بگید چیکار کنم ؟؟

.. خود طراح هم نمیتونه با این قطعیت عدد و رقم بده حالا یه دانشجو اینطور میگه دیگه خودتون حساب کار خودتونو بکنید .. نکته آخر اینکه این برنامه هایی هم که تو این وبلاگ هست و بیرون هم باب شده و تو تلویزیون و گزینه 2 و قلم چی و هزار موسسه که هدفشون پول بیشتر در آوردنه گفته میشه رو من قبول ندارم .. دوستان نمیشه به هیچ 2 نفر آدمی برنامه ی یکسان داد چون هیچ کس شبیه کس دیگه نیست و اینکه حالا میان یه فرمول میدن میگن این کارو کنید زیر 100 میشید اون کارو کنید زیر 1000 میشید همش به دلیل اینه که جایی کنتو.ر نمیندازن واسه این حرف ها !.gif)

. در مورد ريدينگ دوم هم که در مورد Formal & Informal Groups بود مشکلي وجود نداشت و صحيح بود
.. من از نظر علمی محمود زاده رو خیلی قبول دترم .. گفتم چون حجمش زیاده توصیه نمیکنم.. واسه اینکه شما تو وقتی که میذاری واسه یک فصل محمودزاده میتونی 3 فصل فیزیک بخونی.. اندیشه سازان( به قول یکی از دبیر های فیزیک اندیشه سوزان) هم بد نیست ولی کتاب خوبی هم نیست .. معمولیه