تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام مهندس جون !

به یه مشکل خیلی بزرگ تو فیزیک برخوردم امیدوارم کمکم کنید...

خدمتتون عرض کنم من واسه اموزش فیزیک پایه محمود زاده میخونم خیلی خوبم یاد می گیرم. تمرین کتاب درسی یا تمرینات مبتکران رو راحت جواب میدم. اصلا تو فکر حفظ کردن فرمولم نیستم . منظورم اینکه درس خوب می خونم اما...اما تو زدن تست خیلی مشکل دارم . مخصوصا تست های که تو جزوه گام اول هستش... (قبلا هم بهتون گفتم وضعیت درسیم خوبه)
    بذار یه مثال بزنم قضیه کار انرژی رو از رو کتاب درسی و مبتکران خوب میخونم بعدشچند تا تمرین رو حل می کنم .اما وقتی می خوام تست بزنم...افتضاح می زنم
    خودم فکر می کنم مبتکران واسه امتحانات تشریحی و نهایی خیلی خوبه (چون تو نهایی باهاش خیلی خوب کار کردم)و باید کتابی واسه اموزش نکات تستی و با هدف کنکور بخرم . حالا می خواستم شما بگید چیکار کنم ؟؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خب حالا چرا آدرسش رو ندادی؟ آدرس وبلاگشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست و منم حدود 4 ماهه که به این وبلاگ سر می زنم. مطالب خوبی داره. ولی یادتون نره، که هر کتابی که ایشون خوندن ملاک نیست، چون مثلا رتبه 2 تا 10 شاید کتاب های دیگه ای رو خونده باشن. مهم اینه کتابی که داری ازش راضی باشی.
    از کتاب ها بگذریم، مشاوره هاش خوبه.
    باز میمونه نظر مهندس که به نظرتون مطالب این وبلاگ تا چه اندازه می تونه به داوطلبان کنکور کمک کنه؟ یعنی مشاوره هایی که داده، درسته یا ....؟
    با اون قسمت حرفتون که ملاک کتاب هایی نیست که اون آقا خونده کاملا موافقم.. ببینید مهم اینه که کتاب از نظر علمی خوب باشه و دیگر اینکه شما با کتاب ارتباط برقرار کنید .. اگه شما یک کتابی رو که 80% مطالب کنکور رو پوشش داده باشه با عشق و علاقه بخونید و 90% کتاب رو یاد بگیرید بهتر از اینه که کتابی بخرید که 90% مطالب کنکور رو پوشش داده اما شما 50% کتاب رو متوجه بشید یا یاد بگیرید.
    در مورد مشاوره های وبلاگ هم من چیز بدی ندیدم اما یکم بزرگنمایی کرده ایشون و یه صحبت هایی رو مهم جلوه داده که خیلی هم مهم نیست و یک سری آمار و ارقام گفته که من اصلا تایید نمیکنم .. مثلا اینکه اونجا نوشته شده فقط یک سوال لغت زبان انگلیسی خارج از کتابه!!!!!! .. خود طراح هم نمیتونه با این قطعیت عدد و رقم بده حالا یه دانشجو اینطور میگه دیگه خودتون حساب کار خودتونو بکنید .. نکته آخر اینکه این برنامه هایی هم که تو این وبلاگ هست و بیرون هم باب شده و تو تلویزیون و گزینه 2 و قلم چی و هزار موسسه که هدفشون پول بیشتر در آوردنه گفته میشه رو من قبول ندارم .. دوستان نمیشه به هیچ 2 نفر آدمی برنامه ی یکسان داد چون هیچ کس شبیه کس دیگه نیست و اینکه حالا میان یه فرمول میدن میگن این کارو کنید زیر 100 میشید اون کارو کنید زیر 1000 میشید همش به دلیل اینه که جایی کنتو.ر نمیندازن واسه این حرف ها !
    هر سوالی بود در خدمتم
    راستی بچه ها جون!! سعی کنید بهترین چیزی باشید که میتونید نه اینکه بخواهید بهترین چیزی بشید که بهتون میگن!! چون هرکس توانایی های بالقوه ی خودشو داره.
    با آرزوی موفقیت همه در زندگی
    سلام مهندس جون !

به یه مشکل خیلی بزرگ تو فیزیک برخوردم امیدوارم کمکم کنید...

خدمتتون عرض کنم من واسه اموزش فیزیک پایه محمود زاده میخونم خیلی خوبم یاد می گیرم. تمرین کتاب درسی یا تمرینات مبتکران رو راحت جواب میدم. اصلا تو فکر حفظ کردن فرمولم نیستم . منظورم اینکه درس خوب می خونم اما...اما تو زدن تست خیلی مشکل دارم . مخصوصا تست های که تو جزوه گام اول هستش... (قبلا هم بهتون گفتم وضعیت درسیم خوبه)
    بذار یه مثال بزنم قضیه کار انرژی رو از رو کتاب درسی و مبتکران خوب میخونم بعدشچند تا تمرین رو حل می کنم .اما وقتی می خوام تست بزنم...افتضاح می زنم
    خودم فکر می کنم مبتکران واسه امتحانات تشریحی و نهایی خیلی خوبه (چون تو نهایی باهاش خیلی خوب کار کردم)و باید کتابی واسه اموزش نکات تستی و با هدف کنکور بخرم . حالا می خواستم شما بگید چیکار کنم ؟؟
    اولا یک نکته رو بررسی کنید.. ببینید که اون تست ها که شما میزنید استاندارد هست یا خیر!! چون میگید گزینه ی 2 رو بد زدید میگم.. آیا تست کنکور سراسری رو هم بد میزنید؟؟؟
    اگه جواب مثبته همینجا ذکر کنید تا من راهنماییتون کنم

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اولا ممنون از راهنماییتون. پس بدک نیست وبلاگشون.
    دوم اینکه دوستمون که گفتن فیزیک گام اول، باید بهتون بگم استاندارده و جزوه فیزیک گام اول دقیقا اندیشه سازانه قدیمه و تست هاش خوبه، ( فکر کنم حق نشرش رو خریده ) و کنکور سخت تر از ایناست. خلاصه من فیزیکش خوشم می اد. بعضی تست های فصل 2و 3 فیزیک دو مربوط به پیش هست، برای همین نتونی بزنی ایرادی نداره. ( اگه سوال خاصی داشتی تو تاپیک رفع اشکال بنویسی، دوستان کمک می کنن ).
    راستی یه سوال. قضیه سوال ریدینگ 89 ریاضی امسال چی بود؟ می گفتن تو سوال مشکل داشته.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اولا ممنون از راهنماييتون. پس بدک نيست وبلاگشون.
    دوم اينکه دوستمون که گفتن فيزيک گام اول، بايد بهتون بگم استاندارده و جزوه فيزيک گام اول دقيقا انديشه سازانه قديمه و تست هاش خوبه، ( فکر کنم حق نشرش رو خريده ) و کنکور سخت تر از ايناست. خلاصه من فيزيکش خوشم مي اد. بعضي تست هاي فصل 2و 3 فيزيک دو مربوط به پيش هست، براي همين نتوني بزني ايرادي نداره. ( اگه سوال خاصي داشتي تو تاپيک رفع اشکال بنويسي، دوستان کمک مي کنن ).
    راستي يه سوال. قضيه سوال ريدينگ 89 رياضي امسال چي بود؟ مي گفتن تو سوال مشکل داشته.
    واسه جواب قسمت اولتون عرض کنم انديشه سازان استاندارد نبود به اون صورت .. قبلا هم اگه يادتون باشه تو صحبت هام اشاره کرده بودم به کسي که پزشکي خونده اما تاليف فيزيک داره و گفتم گول اسم و رسم کسي رو نخوريد .. اون شخص از مولفين انديشه سازان بودند. ملاک فقط و فقط تست هاي کنکور سراسري سال هاي گذشته هست و البته بعد اون آزمون هاي سنجش هم بد نيست ولي سنجش مثل کنکور استاندارد نيست .. واسه نحوه انتخاب سوالات در آزمون سنجش بعدا سر فرصت يه توضيحي عرض ميکنم.
    واسه سوالات ريدينگ يه نکته جالب به نظرم رسيد و اون ريدينگ اول بود که همچين تاپيکي تو کتاب هاي درسي که خيلي وقت پيش توسط دکتر بيرجندي نوشته شده بود هم در مورد گازهاي گلخانه اي و گرمايش زمين يک ريدينگ نوشته شده بود به نام GLOBAL WARMING اگه اشتباه نکنم.
    واسه مشکل هم من منظورتون رو نفهميدم.. تو سوال مشکل داشت يعني چي؟؟ سوال اشتباه گرامري داشت؟ يا کليد اشتباه بود؟
    من حوصلم نکشيد ريدينگ اول که در مورد گرمايش زمين بود رو بخونم .. راستش از شما چه پنهان که انقدر همه جا از اين موضوع واسه ريدينگ استفاده شده که حالم بهم خورد وقتي ديدم موضوع ريدينگ رو. در مورد ريدينگ دوم هم که در مورد Formal & Informal Groups بود مشکلي وجود نداشت و صحيح بود

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

تست های سراسری رو کمی "فقط کمی" بهتر می زنم .

ولی در کل بگم مهندس به هیچ وجه از وضعیتم راضی نیستم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

راستی مهندس تاپیک "راهنمای خرید کتاب" رو بخون در مورد فیزیک مبتکران یه چیزایی گفتن... بعضی دوستانم pm زدن که کنکوری نیستش و بدرد نمی خوره و از این حرفا...شما باهاشون موافقید !!!!!!!

قبلا گفته بودید که به دلیل حجیمی و... محمود زاده رو توصیه نمی کنید درسته؟؟؟؟

باورکن دارن منصرفمون می کنن از خوندنش ...حالا شما چی میگید ؟ چی بخونم یعنی این کتابا رو بذارم کنار!!!

خودتون بهتر می دونید 2 و 3 بیست تومن شده... یعنی ضرر شدن................

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

مهندس جان

جواب همه رو میدی الا من

انشاءالله ماشین درست شده باشه

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

راستی مهندس تاپیک "راهنمای خرید کتاب" رو بخون در مورد فیزیک مبتکران یه چیزایی گفتن... بعضی دوستانم pm زدن که کنکوری نیستش و بدرد نمی خوره و از این حرفا...شما باهاشون موافقید !!!!!!!

باورکن دارن منصرفمون می کنن از خوندنش ...حالا شما چی میگید ؟ چی بخونم یعنی این کتابا رو بذارم کنار!!!

به نظر من خیلیا یه جوری می زنن تو سر کتاب که دیگه هیچی ازشون نمی مونه. به نظر من گاج و خیلی سبز و مبتکران هر سه خوبن.
    یه سوال به دور از گفته ها قبلی . اونم اینکه کی باید نگران باشیم که داریم می بینیم پیشرفت نمی کنیم؟ یعنی پیشرفتمون رو چطور باید متوجه بشیم، یا چه عواملی نشون دهنده پیشرفت هستن؟ ( لطفا راه حل کاربردی باشه )

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

تست های سراسری رو کمی "فقط کمی" بهتر می زنم .

ولی در کل بگم مهندس به هیچ وجه از وضعیتم راضی نیستم
    تست های آخر فصل محکود زاده رو چطور میزنید؟؟؟ آخه معقول نیست که یکی محمودزاده رو خوب بزنه و کنکور رو بد بزنه.. تست های محمود زاده استاندارده..شما سوالات متن رو خوب جواب میدید یا تست های آخر فصل رو هم خوب جواب میدید

حالا 20 ت.من هم ضرر زیادی نیست .. قابل جبرانه .. من از نظر علمی محمود زاده رو خیلی قبول دترم .. گفتم چون حجمش زیاده توصیه نمیکنم.. واسه اینکه شما تو وقتی که میذاری واسه یک فصل محمودزاده میتونی 3 فصل فیزیک بخونی.. اندیشه سازان( به قول یکی از دبیر های فیزیک اندیشه سوزان) هم بد نیست ولی کتاب خوبی هم نیست .. معمولیه
    ولی جواب میده .. من که پیشنهاد میکنم یک جزوه خوب که مفاهیم و نکات رو داشته باشه پیدا کنید
    سلام

مهندس جان

جواب همه رو میدی الا من

انشاءالله ماشین درست شده باشه
    قربون شما بشم.. ماشین درست شده .. کار ما یکم با بقیه فرق داره .. باید جزوه رو ببرم کپی کنم برم پست واستون بفرستم ..
    به نظر من خیلیا یه جوری می زنن تو سر کتاب که دیگه هیچی ازشون نمی مونه. به نظر من گاج و خیلی سبز و مبتکران هر سه خوبن.
    یه سوال به دور از گفته ها قبلی . اونم اینکه کی باید نگران باشیم که داریم می بینیم پیشرفت نمی کنیم؟ یعنی پیشرفتمون رو چطور باید متوجه بشیم، یا چه عواملی نشون دهنده پیشرفت هستن؟ ( لطفا راه حل کاربردی باشه )
    در مورد اینکه گفتید راه حل کاربردی باشه واقعا ممنون که وظایف من رو بهم گوشزد میکنید!!!!!!!
    نگران بودن که طبیعیه ..
    یکی از ذلایل نگرانی داوطلبین به نظر من اینه که توقع غیر واقعی از خودشون دارن.. به نظرم بهترین کار اینه که اول هرکس بدون تعصب ببینه در چه سطحی قرار داره و بعد سعی کنه هر هفته سطح خودشو بالا ببره و اگه دید چند هفته متوالی داره درجا میزنه باید نگران بشه.. کتابی که واسه تست انتخاب میکنید در زمینه فیزیک هم بهتره در اولویت اول کتاب سازمان سنجش باشه .. ملاکتون واسه پیشرفت هم رتبه ی سنجشتون باشه ..
    تو خونه هم خودتون میتونید متوجه بشید که پیشرفت داشتید یا نه .. فقط باز هم تاکید میکنم که ملاک تست های سراسری سال گذشته هست و نه چیز دیگه

12. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون به خاطر راهنمایی هاتون من که خیلی از مشکلاتم حل شد با راهنمایی هاتون .
    فقط یه مشکل بزرگی که دارم کتاب آموزش فیزیک هست . چون دبیر فیزیک مون زیاد خوب نیست مجبورم خودم بخونم . کلا برای یادگیری کامل فیزیک پیش کتابی که فرمول زیاد نگفته باشه کدوم خوبه ؟ من از چند نفر مبتکران و گاج سبز رو شنیدم خوبه , نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •