زمان بیشتر میخاستند خوب میگفتن... ما با خوشحالی میتونیم تا سال بعد ملکوت نبینیما!
ولی من فکر میکنم جوونیای شریفی نیا شبیه خودش شده بود مخصوصا مدل حرف زدنش!
زمان بیشتر میخاستند خوب میگفتن... ما با خوشحالی میتونیم تا سال بعد ملکوت نبینیما!
ولی من فکر میکنم جوونیای شریفی نیا شبیه خودش شده بود مخصوصا مدل حرف زدنش!
این زنه که امروز تو برزخ دیدنش و در مورد شریفه ازش سوال کردن همون بود که نقش زن بهروز پیرپکاجکی رو تو زیر آسمان شهر بازی می کرد
یه کم پیر و شکسته شده بود
آمدی جان عزتی به قربانت ولی حالا چرا![]()
شریفی نیا خیلی باحال با این فرشته حرف میزنه!!![]()
Last edited by pcforlife; 22-08-2010 at 23:09.
آره. انگار نه انگار اون فرشتس خیر سرش. کم مونده بزنتش. هر چی دلش میخواد به این بدبخت میگه.
یکی از دیگر عامل ها که این فیلم رو یه کمدی مسخره کرده این عصبانیت شریفی نیاست وقتی میخواد یکی رو بزنه در حالی که روحه.. خیلی مسخرست.![]()
ولی خداییش جوونی های فتاح خیلی شبیهش بود تا زه خیلی خوب هم اداشو در می اورد
دقیقا! نمیدونم این بازیگر جوونه کی بود! ولی انصافا بهترین گزینه برای ایفای نقش فتاح تو جوونیاش بود...میگم فتاح کلا اون موقع ها هم اعتبار (شکم) داشته ها!!!
![]()
از این سریال خوشم میومد ولی دیشب واقعا صحنه های دردناک و موهنی رو دیدم که از خجالت می خواستم آب بشم برم تو زمین
آخه شوخی شوخی با نماز هم شوخی؟
دیگه حیا رو خوردن و آبرو رو قی کردن
آخه ادم با ستون دین هم شوخی می کنه
اون کارگردان ابله مثلا داره سریال مذهبی میسازه که مرد رو هوشیار کنه اونوقت خودش داره با اصلی ترین فریضه دینی مبارزه می کنه و به سخره می گیره
تا حالا یادم نمیاد تو ضد دینی ترین فیلم ها و سریال های دنیا هم اینجوری نماز رو ملعبه کرده باشن
اون سرمست بی دین و ایمون به بهانه نماز خوندن و در اصل بریا پیدا کردن نامه نماز خوندن رو به سخره گرفت
نباید با مقدسات بازی کرد
من اگر جای آقای ضرغامی بودم کلامو مینداختم بالاتر و به دست اندرکاران این سریال یک تمشک طلیی اعطا می کردم و برای همیشه هم از کار هنری محرومشون می کردم
![]()
نوذري: پس از «اغماء» ديگر قصد بازي در سريال مناسبتي نداشتم
خبرگزاري فارس: ايرج نوذري گفت: پس از بازي در مجموعه تلويزيوني «اغماء» ديگر قصد بازي در سريالهاي مناسبتي تلويزيون را نداشتم.
ايرج نوذري در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره ايفاي نقش در سريال «ملكوت» گفت: دو ماه قبل از تصويربرداري اين پروژه با من قرارداد بستند. در آن زمان قرار بود نقش حاج فتاح را فرهاد آئيش ايفا كند كه بعد از اين، نقش را به محمدرضا شريفينيا دادند. ولي فكر ميكنم تمام كساني كه قرار است در سريالهاي ماه مبارك رمضان، مهمان خانه مخاطبان باشند و با آن پروژه كار كنند، انتخاب شدهاند و جز سرنوشت آنهاست كه باعث ميشود اين كار را قبول كنند.
وي افزود: اولين سريال ماورايي مناسبتي من «اغماء» نام داشت كه پس از آن سريال من ديگر قصد نداشتم در سريالهاي مناسبتي، بازي كنم چون كمبود وقت و عجلهاي كه در آماده سازي اين گونه سريالها رخ ميدهد، باعث ميشود به تمامي عوامل و بازيگران فشاري مضاعف بيايد ولي
وي ادامه داد: پدر خانواده يعني حاج فتاح وقتي به كما ميرود و مأمور الهي بر او ظاهر ميشود، به او كارهاي خوب و بد گذشته را يادآوري ميكند، ميتواند تلنگري براي همه ما باشد. چرا كه ايراني ملت خوبي است ولي به موقع هم آدمهاي بدي ميشويم، اگر بديها را دور بريزيم و قدر خوبيهايمان و خودمان را بدانيم، مملكتمان گلستان خواهد شد.
نوذري با بيان اينكه خطر اين دست از سريالها كه در مناسبت خاصي پخش ميشوند، آن است كه تمام قسمتها ديده ميشوند و از نگاه مخاطب دور نميمانند، اظهارداشت: اين مساله هم خوب است و هم بد كه ممكن است اشتباه در ايفاي نقشي بر روي كار تمامي آن
پروژه و زحمت كليه عوامل تأثير بگذارد.به نظرم خطري كه در اين سريال رخ ميدهد آن است كه چون ادامه فيلم را خود ما هم به عنوان بازيگر نميدانيم ممكن است حس لازم را نداشته باشيم و بايد تمهيداتي بيانديشيم تا حس لازم هر سكانس را بدست آوريم و اين كمي مرا نگران ميكند.
كاملآ تاييد ميشه.من يجورايي از بازيه اين پسره خوشم اومد.خيلي باحال اداي شريفي نيا رو در مياورد.مثل خودشم تپله
.خيلي خنديدم از دستش.باحال بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)