تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 44 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من bios A10 را از سایت شرکت دل دانلود کردم ولی نمی تونم اون رو نصب کنم .هنگاه نصب از من می خواد که برای unzip کردن یا ... یه چیزی درون دستگاه بگذارم که عکس فلاپی هم در کنار این پیام ظاهر می شه
    از دوستی که این درایور را نصب کرده خواهش می کنم راهنمایی کننند
    حجم فایل دریافتی من حدود 240 kb هست و من 2 تا دی وی دی بک آپ از ویندوز دارم که هنگام خریدن گرفتم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من bios A10 را از سایت شرکت دل دانلود کردم ولی نمی تونم اون رو نصب کنم .هنگاه نصب از من می خواد که برای unzip کردن یا ... یه چیزی درون دستگاه بگذارم که عکس فلاپی هم در کنار این پیام ظاهر می شه
    از دوستی که این درایور را نصب کرده خواهش می کنم راهنمایی کننند
    حجم فایل دریافتی من حدود 240 kb هست و من 2 تا دی وی دی بک آپ از ویندوز دارم که هنگام خریدن گرفتم.
    ممنون
    سلام
    از این لینک استفاده کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14

سلام
    من دیروز یک دل 1558 ( رم 6 و هارد 640 ) خریدم تا اینجا ازش راضیم
    ولی من یک مودم linksys wag120n دارم (فکر میکنم مدل معروفی باشه ) که لپ تاپ وایرلسش رو پیدا نمیکنم لازم به ذکر است که با گوشی با استفاده از وایرلس به اینترنت دسترسی دارم
    اگه میشه راهنماییم کنید
    در ضمن کلید f2 رو میزنم بلوتوث یک لحظه ایکنش میاد بعد یک پیغام میده و ایکن بلوتوث میره
    توی device manager هشت تا نا خوانا هست به یک اسم هست ( bluetooth peripheral device ) (ناخوانا یعنی نمیشناسه )
    اگه امکان داره سریع جواب بدید
    دوستان کسی نمیدونه من باید چه کار کنم
    مشکل از سخت افزار میتونه باشه
    اگه میشه سریغ پاسخ بدید لنگم به خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام بالاخره من هم خریدم با گارانتی زیگورات 1250 دراومد
    فعلا که خوبه اگه دوستان سوال داشتن از طریق میل بفرستند تا جواب بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اون ور سیم

پيش فرض

با درود خدمت دوستان

راستش منم تصمیم داشتم یه 1558 بگیرم یه سرچی تو نت زدم و کلیه ی پست ها رو به دقت خوندم نتیجه یکمی مشکوک و گیج کننده بود با توجه به کانفیگ خوب و قیمت نسبتا متعادل این مدل بیشتر نظرم رو این مدله واسه همین یه سری به یکی از دوستام که از همین مدل داره زدم و احوال لپتاپش رو جویا شدم. راجع به مشکلات مطرح شده در این جا که ازش پرسیدم خندید و گفت که هیچ مشکلی نداره چون اصلا ویندوز رو بیخیال شده آخه اون لینوکس کاره و اوپن سوزه نصبیده! میگفت همه ی دیوایس ها رو خوب شناسایی کرده و نیازی به درایور نداره تازه سرعت سیستمش تا جایی که باهاش کار کردم عالی بود

میخواستم بدونم کسی رو این مدل لینوکس نصبیده تا نظر این دوست منو تایید یا رد کنه؟ ( خودمم لینوکس دارم و باهاش راحتم البته رو دسکتاپ )

سوال دیگه ای که داشتم اینه که این مدل نوسان قیمت به نسبت بیشتری داره گاهی تا 200 تومن چرا؟

آخرین سوال اینکه چند کانفیگ از این مدل تو بازار موجوده؟ من کانفیگ هایی با C i7 و C i5 تو نت دیدم واسه بقیه قطعات هم همینطوره مثلا گرافیک

ببخشید اگه پر چونگی کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
    Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.
    problem event name:blue screen
    os version : 6.1.7600.2.00.768.3
    lock Id : 1033
    لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

با سلام
    من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
    Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.
    problem event name:blue screen
    os version : 6.1.7600.2.00.768.3
    lock Id : 1033
    لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اون ور سیم

پيش فرض

مثل اينکه هيشکي نمي خواد يه جوابي به ما بده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره چی شد این بزگشدن موس و مشکی شدن تصویر درست شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بالاخره چی شد این بزگشدن موس و مشکی شدن تصویر درست شد؟
    با تعویض ویندوز به 32 بیتی مشکلاتش حل شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با درود خدمت دوستان

راستش منم تصمیم داشتم یه 1558 بگیرم یه سرچی تو نت زدم و کلیه ی پست ها رو به دقت خوندم نتیجه یکمی مشکوک و گیج کننده بود با توجه به کانفیگ خوب و قیمت نسبتا متعادل این مدل بیشتر نظرم رو این مدله واسه همین یه سری به یکی از دوستام که از همین مدل داره زدم و احوال لپتاپش رو جویا شدم. راجع به مشکلات مطرح شده در این جا که ازش پرسیدم خندید و گفت که هیچ مشکلی نداره چون اصلا ویندوز رو بیخیال شده آخه اون لینوکس کاره و اوپن سوزه نصبیده! میگفت همه ی دیوایس ها رو خوب شناسایی کرده و نیازی به درایور نداره تازه سرعت سیستمش تا جایی که باهاش کار کردم عالی بود

میخواستم بدونم کسی رو این مدل لینوکس نصبیده تا نظر این دوست منو تایید یا رد کنه؟ ( خودمم لینوکس دارم و باهاش راحتم البته رو دسکتاپ )

سوال دیگه ای که داشتم اینه که این مدل نوسان قیمت به نسبت بیشتری داره گاهی تا 200 تومن چرا؟

آخرین سوال اینکه چند کانفیگ از این مدل تو بازار موجوده؟ من کانفیگ هایی با C i7 و C i5 تو نت دیدم واسه بقیه قطعات هم همینطوره مثلا گرافیک

ببخشید اگه پر چونگی کردم
    مثل اينکه هيشکي نمي خواد يه جوابي به ما بده!
    در مورد لینوکس کار نکردم رو این لپ تاپ ولی فکر نکنم موردی داشته باشه
    نوسان قیمت تا 200 تومن نداشته تا حالا !!!!
    الان که فکر کنم فقط i7 تولید میشه و تو بازار موجوده از این مدل

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •