تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 206

نام تاپيک: از دوستان کسی مصاحبه آموزش و پرورش نداشته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ميلان نه ببخشيد گيلان هم اضافه شد
    شب قدري بدجوري دارن زحمت ميكشن!!!!!!!11

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض رتبه ها

ميشه لينكش رو بدي من رفتم چيزي نديدم

راستش روزي كه من رفتم رتبه ها رو زده بود ولي شانس فرداش برداشتنش،شايد دوباره بزارن،اورانوس جان توي لينكي كه شما دادي نيست!

آها پيداش كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توي قسمت اطلاعيه ها بوده مثل اينكه!

بچه ها اين شب عزيز براي همديگه دعا كنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم این چیزی که شما میگی رو ندیدم.

یعنی چیزی بنام کارنامه نشون نمیده

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

بعد اون گندی که سرورشون سر اعلام نتایج اولیه زد واسه اینکه سرور پرقدرتشون کرش نکنه دارن نتایج رو به مرور اعلام می کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا کسی از نتایجش خبری نداره جدیدا؟

داره خودمونی میشه ihnd4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آذر-شرقی که اولین حروف الفبا هستش باید اعلام میشد.نمیدونم بر چه اساس قزوین اوله.؟؟؟اینا همه رو مسخره کردن .عزیز من نمیتونی یه کار درست انجام بدی نده دیگه.ملت تا صبح خوابشون نمیبره از استرس. 3 بار مصاحبه شدیم معلوم نیست تکلیفمون چیه.!!!!!!
    سلام.
    3 بار مصاحبه شدید؟
    یعنی چه فرقی داشته با من که 2 بار مصاحبه رفتم؟
    بار اول مصاحبه علمی و تخصصی بار دوم هم گزینشی و سیاسی و احکام و از این جور چیزا.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان موافق هستید یه مقدار امار از وضعیت همدیگه بدیم تا خیلی از مسائل بهتر روشن بشه.
    مثلن هر کسی بگه از کدوم شهر شرکت کرده،
    چند بار برای مصاحبه رفته و چه نوع مصاحبه هایی انجام داده.
    چه نوع سهمیه ای داشته یا نداشته.
    در نهایت نتیجه ای که گرفته چیه.
    فکر کنم اگه این اطلاعات رو واسه هم دیگه کنار هم بذاریم یه واقعیت هایی در این زمینه روشن بشه.

من از شهرستانهای تهران شرکت کردم.
    2 بار رفتم مصاحبه. یه مصاحبه تخصصی دو هفته بعد رفتم یه مصاحبه سیاسی عقیدتی.
    سهمیه هم هیچی نداشتم خدا رو شکر.
    نتیجه رو هم که هنوز اعلام نکردن حضرات زحمت کش!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خبر خیلی جدید: زنجان هم اضافه شد!!!!!
    گفتن شنبه باید کسانی که قبول شدن به اداره آ.پ مراجعه کنند. آخه وقتی هنوز نتیجه رو نیدونیم به کجا مراجعه کنیم!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا دوست منم بعد آزمون تخصصي هسته گزينش خواست،ولي كارش 1 ساعت طول كشيد.ببخشيدااااا ولي پدرشو در آوردن انقدر سوال پرسيدن! گفتن تمام ذكرها و سوره هاي نماز رو بايد به عربي بنويسي... با مردم عادي طور ديگه برخورد ميكنن.

من فكر نمي كنم كساني كه هسته ي گزينش ميرن كارشون 99 درصد قبول باشه، از كجا معلوم همه اونايي كه سهميه دارن،شايسته معلمي باشن ؟؟؟؟؟ پس سهميه فقط مهم نيست!!!!!!

انشالله جواب مياد،خوشحالم پروردگاري دارم كه اميدوارم ميكنه.هميشه معجزاتشو ديدم...

دوستان هر كس قبول شد لطفا اعلام كنه،ببينيم آزمون كيا رو قبول كرده!!!
    از من پرسید واسه چی توی اتفاقات پارسال شلوغ کردی؟ روز 22 بهمن کجا بودی؟
    گفتم چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تو پرونده من نوشته من شلوغ کردم؟ من نشسته بودم تو خونه.
    گفت راهپیمایی شرکت میکنی؟
    پرسید تشهد و سلام رو بخون. بعد گفت اسم امام جماعتتون توی دانشگاه چی بود؟
    چنان سوالایی ازم پرسید که آخراش دیگه قاطی کرده بودم گفت قرآن چند جزء داره گفتم 20 جز تا. گفت چند تا؟

یعنی من قبول نمیشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زنجان رو هم گذاشتن
    تا حالا 6 استان

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این خبر هم برای دوستانی که مثل من هی سایت آموزش و پرورش را رفرش میکنند!!
    حاجي‌بابايي در جمع با خبرنگاران:
    نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اعلام ‌شد
    خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش به ‌صورت جداگانه در برخي استان‌ها اعلام ‌شده است و تلاش مي‌كنيم كه تا آخر هفته نتايج آزمون استخدامي در تمام استان‌ها اعلام شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، حميدرضا حاجي‌بابايي شب گذشته در حاشيه نشست مشترك با اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس و در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره زمان اعلام نتايج آزمون استخدامي آموزش و پرورش اظهار داشت: با كارهاي شبانه‌روزي تمام توان خود را به‌كار گرفته‌ايم كه از امشب اسامي پذيرفته‌شدگان را به ‌صورت استاني بر روي سايت قرار دهيم؛ البته هر استاني اسامي را به‌طور جداگانه اعلام مي‌كند و تلاش مي‌كنيم كه تا آخر هفته، نتايج آزمون استخدامي در تمام استان‌ها اعلام شود.
    وي با بيان اينكه تلاش شده است تا تمام سهميه‌هاي قانوني اعم از ايثارگران، معلولان، بومي و هرآنچه كه قانون نسبت به آن صراحت دارد در اين استخدام لحاظ شود، افزود: در اين آزمون حدود 15 هزار نفر در رشته تربيت‌بدني، 10 هزار نفر در رشته مشاوره، 12 هزار نفر در آموزش ابتدايي و 7 هزار نفر در رشته‌هاي ويژه فني و حرفه‌اي و در مجموع حدود 40 هزار نفر در رشته‌هاي مورد نياز آموزش و پرورش در سراسر كشور به استثناي شهر تهران پذيرفته مي‌شوند.
    حاجي بابايي درباره زمان شروع كلاس‌هاي آموزشي اين افراد گفت: كلاس‌هاي آموزشي پيش از ورود، از شنبه 13 شهريور در سراسر كشور آغاز مي‌شود و پس از آن كلاس‌هاي آموزش ضمن خدمت اين افراد نيز تا چند سال ادامه خواهد داشت و اگر شخصي اين دوره‌ها را به طور كامل و با موفقيت نگذراند، در نوع استخدام او مشكل ايجاد مي‌شود.
    وي ادامه داد: كساني‌كه نسبت به نتايج اعتراض دارند، در وزارتخانه به اداره كل امور اداري و در استان‌ها به ادارات كل آموزش و پرورش مراجعه كنند همچنين تعدادي از افراد نيز به عنوان ذخيره در نظر گرفته خواهند شد تا در صورت بروز مشكل براي پذيرفته‌شدگان، جايگزين آنها شوند.

توضیحات:
    اگه تا آخر هفته نتایج شهرتون اعلام نشد ممکنه هفته بعد اعلام بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •