تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 252 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پاسخ کوبنده دایی به مایلی : بعضی ها در حسرت برد همین تیم های دسته یکی هستند

وقت اضافه ام را به آنالیز حریفان اختصاص می دهم، نه شنیدن حرف های مایلی کهن

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي من كار كردن در پرسپوليس يك دنيا ارزش دارد و وقت اضافه ندارم تا به حرف‌هاي مايلي‌كهن گوش دهم.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از فارس علي دايي پس از تمرين امروز با ناراحتي در جواب اظهارات محمد مايلي‌كهن سرمربي تيم سايپا گفت: من دوست ندارم زياد درباره ايشان حرفي بزنم همينكه ايشان گفته من با كمك خدايان قهرمان شدم جاي حرف و حديث دارد خدا فقط يكي داريم و من عذر مي‌خواهم اين آقا نمي‌دانم با چه حسابي صحبت‌هاي خود را با خدايان شروع كرده است. به نظر من فردي كه به خدايان حرفش وابسته است نبايد درباره‌اش حرفي زد.

وي افزود: من وقت زياد ندارم تا راجع‌به اين آقا وقت بگذارم پرسپوليس آنقدر كار دارد كه من بايد به اين تيم خدمت كنم به همين دليل يك گوش خودم را در و گوش ديگرم را دروازه كردم تا حرف‌هاي اين آقا ردوبدل شود. براي من كار كردن در پرسپوليس يك دنيا ارزش دارد و وقت اضافه ندارم تا به حرف‌هاي مايلي‌كهن گوش دهم.

دايي در ادامه اظهاراتش ادامه داد:

من اگر وقت اضافه داشتم صددرصد حريفان خودم را در آينده آناليزه مي‌كنم تا نقاط قوت و ضعف آنها را متوجه شوم. اين آقا مي‌گويد من 9 ماه جرأت نداشتم از خانه بيرون بيايم اما بايد بداند و از باشگاههاي ليگ برتري استعلام بگيرد كه چند تيم بعد از اينكه از تيم ملي كنار رفتم به دنبال من بودند.

دايي تأكيد كرد: آقايان بدانند من خانه نبودم من در دل مردم و در بين مردم بودم متأسفانه آقاي مايلي‌كهن مسائل سال 1998 را مي‌خواهد به پاي من بريزد و ناكامي‌ها را به نام من رقم زند. شما برويد بپرسيد كه چه تيم‌هايي به دنبال من براي عقد قرارداد بعد از كناره‌گيري از تيم ملي بودند.

دايي خاطرنشان كرد: من صلاح ندانستم در آن زمان به تيمي بروم تا بلاخره به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم مردم همه اين حرف‌ها را مي‌دانند. اين آقا بهتر است نظرش را براي خودش نگه دارد و حرف‌ها را كه بايد تجزيه و تحليل شود به دست مردم بسپارد. من يك سؤال مي‌كنم چه كسي در حال اين بود تا تيم ملي به جام جهاني نرود همين آقاي محترم. اما حالا مي‌خواهد با فرافكني موفقيت‌هايي را كه كسب نكرده است را پوشش دهد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در جواب سؤالي كه آيا قهرماني پرسپوليس در جام حذفي شانسي بوده است، نيز گفت: مشكلي ندارم دست اين آقا از اظهاراتش درد نكند اما من بازهم مي‌گويم خدا يكي است خيلي از تيم‌هاي ليگ برتري بودند كه در فصل گذشته از تيم‌هاي ليگ يكي شكست خوردند و حذف شدند من هم نگفتم كه كار غير ممكني كردم اما قول دادم و با كمك يك خداي بزرگ كه من و همه ايرانيان و مسلمانان به او اعتقاد داريم پرسپوليس را قهرمان كردم چون به خدايان اعتقاد نداشتم به كوري چشم خيلي‌ها قهرماني جام حذفي را براي پرسپوليس كسب كردم و حالا بازهم افتخار مي‌كنم كه مربيگري تيم بزرگ پرسپوليس را برعهده دارم و بازهم مي‌گويم كه كار خاصي نكردم چون بچه‌هاي من و هواداران با دل و جان در سال گذشته به من كمك كردند.

وي افزود: ايشان خيلي چيزهاي ديگر را بيان كرده اما بهترين راه براي جواب دادن برخي ديگر از حرفهاي ايشان سكوت است ولي آقايان بدانيد دايي وقتي كه از سرمربيگري تيم ملي ايران كنار رفت به ديدار بزرگان كشور نرفت تا يك پست و مقام براي خود بگيرد اما آقاي مايلي‌كهن به ديدار هر فردي كه بگوييد رفت تا به او در فوتبال پست بدهند اين را هم بدانيد دايي زيرآب هيچ‌كس را نزد و خوشبختانه در دوران بازيگري و مربيگري‌اش با تلاش و كوشش به حق خود رسيد الان هم مي‌گويم مردم اگر نخواهند من مي‌روم.

دايي خاطرنشان كرد: الكي نيست كه من وقتي از تيم ملي كنار مي‌آيم باشگاههاي سپاهان، استيل‌آذين، مس كرمان و چند باشگاه ديگر به دنبال من مي‌آيند. اينها لطف خداي بزرگ است كه من به جايي برسم اما آقايان ظرف 50 سال عمر خود شايد به يكي از اينها نرسيده باشند.

وي در جواب سؤالي كه آيا بعد از رأي كميته استيناف فدراسيون فوتبال به دنبال شكايت به فيفا هستيد يا خير نيز گفت: هميشه مقام بالاتري هست تا به موضوعات رسيدگي كند من اگر در كشور خودم به نتيجه نرسم بازهم مي‌گويم شكايت مي‌كنم اما ابتدا تمام مستندات خودم را در اختيار مردم از طريق رسانه‌ها و جرايد مي‌گذارم و اگر مردم به من حق دادند قطعاً به فيفا شكايت مي‌كنم تا به حق برسم. زمان من بدترين مصاحبه‌ها را برعليه من مي‌كردند اما هيچ‌كس عكس‌العملي نشان نمي‌داد اما الان برخي‌هاي را جريمه مي‌كنند و من به اين تصميم فدراسيون فوتبال احترام مي‌گذارم چون فقط سرمربي يك باشگاه هستم.

وي در پايان در خصوص تأخير يك روزه در بازي‌هاي ليگ برتر نيز گفت: به نظر من يك خورده وقت پيدا كرديم تا بيشتر به كارهاي تيمي برسيم در فصل جاري تعامل بسيار خوبي بين باشگاهها و تيم ملي است و ما نيز از دقيقه اول به عنوان يك باشگاه تمام بازيكنانمان را در اختيار تيم ملي قرار داده‌ايم اگر يك كم برنامه‌ريزي درست‌تر باشد مطمئن باشيد اين مسائل به وجود نخواهد آمد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba-civil; 10-08-2010 at 06:27.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بیماری اوسال تایید شد
    سازمان لیگ اجازه جذب بازیکن جایگزین نمی دهد

آزمايش دوم هروه اوسال، مهاجم آفريقايي تيم پرسپوليس مثبت اعلام شد و حكم اخراج وي به زودي از سوي باشگاه پرسپوليس صادر مي شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس نتيجه‌ آزمايش دوم هروه اوساله توسط زرينه، پزشك تيم پرسپوليس براي مسئولان باشگاه مثبت اعلام شد. زرينه اعلام كرد كه اوساله مبتلا به بيماري هپاتيت از نوع وخيم B است.

نتيجه اين آزمايش ساعت 22 شب 17 مرداد اعلام شد و با مشخص شدن دومين آزمايش اوسال‌ باشگاه پرسپوليس به زودي حكم اخراج اين مهاجم آفريقايي را صادر مي كند. اوسال با پرسپوليس قرارداد رسمي دارد و باشگاه پرسپوليس براي خروج نام وي از ليست اين تيم از سازمان لیگ درخواست کرده است .

پرسپوليس تا نيم‌فصل حق ندارد به جاي اوسال بازيكن جذب كند

سازمان ليگ اعلام كرد تيم فوتبال پرسپوليس تا نيم فصل حق ندارد به جاي مهاجم خارجي و بيمارش بازيكن بگيرد. عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ در مورد درخواست باشگاه پرسپوليس براي جذب يك بازيكن ديگر به جاي اوسال؛ مهاجم اهل بوكينافاسو خود اظهار داشت: پرسپوليس تا نيم فصل اجازه جذب بازيكن را ندارد و در فصل نقل و انتقالات بين دو نيم فصل اين باشگاه مي‌تواند بازيكن جديد جذب كند.

احضار مدیربرنامه های اوسال به ایران توسط باشگاه پرسپولیس

با درخواست باشگاه پرسپولیس، مدیر برنامه‌های اوسال به ایران می‌آید تا درباره وضعیت این بازیکن با این باشگاه گفت و گو کند.
    باشگاه پرسپولیس در تماسی با مدیر برنامه‌های هروه اوسال از وی خواست تا با حضور در ایران، به وضعیت فسخ قرارداد این بازیکن رسیدگی شود. محمد رسایی، مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در تماس با مدیر برنامه‌های اوسال از وی خواست برای رسیدگی به مساله این بازیکن بورکینافاسویی به کشورمان سفر کند.

مدیر برنامه‌های اوسال در بلژیک به سر می‌برد و قرار است به زودی برای گفت و گو با باشگاه پرسپولیس عازم ایران شود.

کد:

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دعوا ادامه دارد:4-2 به سود مايلي كهن!

محمد مايلي كهن سرمربي سايپا در ادامه مجادلات خود با علي دايي، به صورت تلفني در در برنامه 90 حاضر شد اما فرصت اين را نيافت تا دوباره جواب حرفهاي دايي را بدهد.

مايلي‌كهن كه به عنوان كارشناس ميهمان به صورت تلفني در بحث تعيين سقف براي قراردادها نظرات خود را اعلام كرد در همان ابتداي مكالمه از فردوسي‌پور گله كرد كه چرا مكالمات دايي را پخش كرده است. وقتي فردوسي‌پور به او گفت شما هم مي‌توانستيد صحبت كنيد، ولي درخواست كرده‌ايد كه زنده اين مصاحبه را انجام بدهيد، مايلي جواب داد:«وقتي خبرنگار شما گفت نمي‌شود به صورت زنده اين كار را انجام بدهم من عذرخواهي كردم و به نظر من اين بحث بسته شده بود، اما شما دوباره حرف‌هاي دايي را پخش كرديد.»

مايلي‌كهن كه امروز دوباره در مصاحبه‌اي با ايسنا به دايي توپيده و او را به تمسخر گرفته است، در اين برنامه از عزيزمحمدي انتقاد كرد كه مجوز حضور دايي روي نيمكت پرسپوليس را صادر كرده است. مايلي كهن گفت:«وقتي كسي مدرك آ ندارد نبايد كارت سرمربي بگيرد اما شما با تبصره‌ها قانون را دور زديد.»

از چهارشنبه هفته گذشته تا به حال وقايع نگاري دعواي اين دو مربي چنين است:

1. مايلي كهن چراغ اول را روشن كرد و گفت:«دايي بايد براي حضور در تيم ملي پول هم مي‌داده ...»

2. دايي در ابتداي بازي پرسپوليس و سايپا براي مايلي گل برد اما در آخر بازي صبر نكرد تا با او دست بدهد. همين جنگ‌ را دوباره شعله‌ور كرد.

3. مايلي در پايان بازي انتقادهايش از دايي را تكرار كرد و اين‌بار گفت دايي براي مربيگري پرسپوليس هم بايد پول مي‌داده.

4. دايي در كنفرانس مطبوعاتي جواب مايلي كهن را داد و او را داروغه خطاب كرد.

5. فردا مايلي در راديو ورزش تندترين مصاحبه اين چند وقت را انجام داد و قهرماني پرسپوليس را مديون خدايان دانست.

6. دايي ديروز در پايان تمرين پرسپوليس جواب مايلي كهن را داد و گفت كه اين مربي براي كار آويزان همه حتي رئيس جمهور شده است.

7. و اينك مايلي كهن در ايسنا. نتيجه بازي 4 بر 2 به نفع حاجي.

دعوا، دعوا، دعوا ...

اين اولين دعواي مايلي‌كهن نيست او در گفت‌وگو با برنامه نود گفت:«در اين مملكت براي اينكه حق‌ات را بگيري بايد از صبح تا شب دعوا كني. از خانه كه بيرون مي‌آيي با راننده تاكسي و شب كه به خانه برمي‌گردي با لبنيات‌فروش ... »

و دعوا ادامه دارد.

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------

حجازي در گفت‌وگو با سايت گل: وقتي قرارداد بنويسيم من رئيس كميته فني استقلال مي شوم

ناصر حجازي 24 ساعت بعد از انتشار خبر حضوربه عنوان رئيس كميته فني در جمع استقلالي‌ها اين خبر را منوط به توافقات آينده مي‌كند. حجازي كه با صداي بيمارش با خبرنگار سايت گل صحبت مي‌كرد در اين‌باره گفت:«هنوز هيچ چيز قطعي نيست. توافقي كه ما كرديم شفاهي بوده و بايد روي كاغذ بيايد. من قبول كردم كه اين كار را انجام بدهم اما به شرطي كه همه چيز شفاف بشود.»

سرمربي دو فصل پيش استقلال كه به جز قلعه‌نويي با بقيه افرادي كه بارها عكس انداخت كه رابطه نسبتاً‌ خوبي دارد عقيده دارد براي آنكه در اين‌باره به تصميم قطعي برسد احتياج به زمان بيشتري دارد. البته او مشتاق حضور در كميته فني استقلال هست اما به شرط آنكه شأني كه براي خودش قائل است رعايت بشود. همانطور كه مي‌دانيد سرمربي استقلال در مسائل مالي و شغلي حساس و سخت‌گير است.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

4 شدیدترین حمله مايلي كهن به دایی؛ براي گرفتن پست نزد احمدي نژاد نرفتم!

جدال لفظي محمد مايلي كهن و علي دايي دو روز پيش از ديدار پرسپوليس و سايپا آغاز شد. جدالي كه همچنان ادامه دارد و هر يك از دو طرف اين مجادله سعي مي‌كنند با حرف‌هاي خود حقانيت‌شان را ثابت كنند.

به گزارش ايسنا، مايلي كهن دايي را متهم مي‌كند و از آن طرف هم دايي با حرف‌هايش مايلي كهن را نشانه مي‌رود. مايلي كهن در تازه‌ترين اظهاراتش ابراز اميدواري مي‌كند با آغاز ماه رمضان افراد متكبر از اسب خود بزرگ‌بيني پياده شوند. او مي‌گويد از شكايت احتمالي علي دايي نمي‌ترسد و تا زماني كه جان در بدنش دارد انتقادهايش را مطرح مي‌كند.

مايلي كهن در گفت‌وگو با ايسنا درباره صحبت‌هاي جديد علي دايي گفت: دايي ابتدا مي‌گويد كه وقت اضافي ندارد كه به حرف‌هاي من گوش كند. مي‌گويد يك گوشش در است و يك گوشش دروازه و بعد هم با عصبانيت تمام حرف‌هاي من را پاسخ مي‌دهد. او مي‌گويد خودش از تيم ملي رفته و مايلي كهن را از تيم ملي بيرون انداخته‌اند. او مدعي است پس از رفتنش از تيم ملي به خاطر بازي‌هاي درخشاني كه تيم ملي دررقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 و به ويژه ديدار برابر امارات كه با درخشش مهدي رحمتي يك بر يك به پايان رسيد و رحمتي توانست پس از منصور رشيدي لقب شجاع ملي را بدست بياورد از تيمهاي بزرگي پيشنهاد داشته است. حتي شنيده‌ام كه او از تيمهاي بزرگ دنيا مانند بايرن مونيخ، بارسلونا و رئال مادريد هم پيشنهاد داشته است.

وي ادامه داد: مي‌دانيد كه آن زمان رئال مادريد به دنبال انتخاب سرمربي بود و حتي مذاكرات مدير برنامه‌هاي دايي با رئال مادريد هم به خوبي و خوشي انجام شد. حتي باشگاه رئال مادريد پذيرفت كه از البسه ناب كمپاني ايشان براي تيمهايش استفاده كند، اما يك مشكل وجود داشت آن هم اين بود كه ايشان مدرك مربيگري نداشت و به همين خاطر قرارداد بسته نشد. از يك طرف بازيكنان بزرگي مانند كاسياس و كاكا و گوتي خوشحال بودند كه قرار است يك مربي بزرگ دنيا روي نيمكت تيمشان بنشيند و از آن طرف هم ماست‌ها را كيسه كرده بودند كه نمي‌توانند براي او شاخ و شانه بكشند ولي به هر حال به خاطر اين كه در كشورهاي پيشرفته قانون براي همه يكسان است و كسي با رابطه و زور نمي‌تواند بر كرسي مربيگري بنشيند او به رئال مادريد نرفت.

مايلي كهن درباره اين اظهارنظر دايي كه گفته بود او (مايلي كهن) براي رسيدن به هر پستي نزد بالاترين مسوول كشور هم مي‌رود، گفت: دايي گفته كه خودش از تيم ملي كنار رفته است و اين بايد مورد توجه مسوولان فدراسيون باشد. اگر او مدعي است كه خودش كنار رفته پس چطور از فدراسيون مي‌خواهد كه مبلغ دو سال ديگر قراردادش را پرداخت كنند. مي‌دانيد كه ما در زمان مربيگري دايي با چه تيمهاي پرقدرتي بازي كرديم. ابرقدرت فوتبال منطقه امارات است و ما با اين تيم بازي مي‌كرديم. جالب اينجاست كه دايي رقابت‌هاي مقدماتي جام 98 را با رقابتهاي انتخابي 2010 مقايسه كرده است. واقعا كبر و خودخواهي تا چقدر؟!

اين مربي فوتبال گفت: از روز روشن است كه پس از جام جهاني 98 چند ستاره از فوتبال ايران به فوتبال دنيا معرفي شده‌اند و باز هم اظهرمن الشمس است كه پس از رقابتهاي انتخابي جام جهاني چطور اكثر قريب به اتفاق بازيكنان ايراني شاغل در اروپا از اين كشورها ديپورت شدند و باز هم به خاطر همين بازيهاي درخشان تيم ملي بود كه حتي بازيكنان ايراني از فوتبال امارات ديپورت شدند. آيا نبايد به خاطر اين همه سرمايه‌سوزي به ايشان پاداش داد؟ وقتي فوتبال برزيل سالانه چند ميليارد دلار از صدور بازيكنان و مربيان درآمد زايي مي‌كند آيا نبايد به خاطر اين همه سرمايه‌سوزي كه در تيم ملي ايشان انجام گرفته به او پاداش داد؟ بي‌انصاف‌ها به او پاداش نمي‌دهيد حداقل بقيه پولش را به او بدهيد. مسوولان آيا نمي‌دانيد كه در دنيا سونامي اقتصادي به راه افتاده و طبعا اين سونامي برروي تاجر ما هم تاثير گذاشته است؟ بدتر از اين شما اين قدر بي‌معرفت هستيد كه مدتي است از جنس‌هاي ناب ايشان استفاده نمي‌كنيد و آمده‌ايد با يك شركت قرارداد بسته‌ايد كه اجناس بونجولش را به تيم ملي مي‌دهد و تازه پولي هم مي‌دهد!

به راستي آيا اين رسم حمايت از يك اسطوره است. اسطوره‌اي كه بايد هم اكنون در تيم ملي بازي مي‌كرد و هنوز هم همه مي‌دانيم كه به طور رسمي از بازيهاي تيم ملي كنار نرفته و از آنجا هم كنار گذاشته شده است. چرا ما در كشورمان فقط به دنبال كشتن اسطوره‌ها هستيم.

مايلي كهن ادامه داد: سري به آلمان بزنيد. هر مكان ورزشي و غيرورزشي كه برويد همه چيز به نام يك بازيكن است. خيابان بكن بائر، پارك بكن بائر، تئاتر و سينماي بكن بائر. مجسمه‌هاي متعددي از بكن بائر در سطح كشور آلمان مي‌بينيم. اصلا همين استاديوم آليانس هم به نام بكن بائر است و گزارشگران ما نمي‌دانند كه استاديوم آليانس اشتباه است و اين استاديوم به نام بكن بائر است. در اينترنت هم اشتباه اعلام كردند. تازه فرانس بكن بائر براي تخفيف مالياتي خود نياز ندارد پيش هر كس و ناكسي برود. چرا كه اسمش بكن بائر است. نه تنها از او ماليات نمي‌گيرند بلكه درصدي از ماليات مردم را به حساب او مي‌ريزند. حالا شما براي اسطوره ما چه كرده‌ايد؟ تنها يك استاديوم را به نامش كرده‌ايد كه به قولي مي‌خواستيد اين كار را هم نكنيد. تازه اين اسطوره ما براي گرفتن تخفيف مالياتي كه آن هم به خاطر وضعيت بد اقتصادي‌ ايشان است، عوض اين كه تمام فكر و ذكرش متمركز به باشگاه بزرگ پرسپوليس باشد و حريفان را آناليز كند بايد به اداره ماليات، شهرداري، گمرك و خيلي جاهاي ديگر برود تا بتواند از تخفيف‌هاي مالياتي برخوردار شود. تازه شنيده‌ام روي نيمكت مسابقه هم كه مي‌نشيند بعضا بايد با موبايل كارهاي اقتصادي‌اش را رديف كند. آيا اين ظلم نيست؟

وي با بيان اين كه دايي گفته من براي گرفتن مسووليت پيش بالاترين مقام اجرايي كشور رفته‌ام به ايسنا گفت: تا جايي كه ما مي‌دانيم اگر شما براي گرفتن كار به نزد كسي برويد و درخواستي داشته باشيد ايرادي ندارد. هميشه بزرگان به ما آموخته‌اند كه از ديوار كسي بالا نرويد. دستمان را پيش كسي دراز نكنيم و دستمان را در جيب كسي نكنيم. اما آنها نگفته‌اند براي به دست آوردن رزق و روزي حلال تلاش نكنيد. بارها گفته‌ام كه از افتخارات زندگي من اين است كه نه تنها در دوره دوم انتخابات رياست جمهوري بلكه در دوره اول كه دكتر احمدي نژاد كانديدا شد و در آن زمان كانديداهاي سرشناسي مانند آقايان رفسنجاني، لاريجاني، قاليباف، معين و توكلي حضور داشتند و كسي تصور نمي‌كرد دكتر احمدي نژاد راي بياورد تنها ورزشكاري بودم كه به دليل شناخت نسبي كه از ايشان داشتم و مي‌دانستم كه به معناي واقعي او مملكتش را دوست دارد و براي خدمت به مردم از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كند به او راي دادم. در دوره اول هيچ كس حتي دو درصد هم براي آقاي احمدي نژاد شانسي قائل نبود. البته بايد بگويم من در دوره قبل از انتخاب دكتر احمدي نژاد به آقاي خاتمي راي داده بودم. در دوره دوم انتخابات رياست جمهوري هم همين كار را كردم و به آقاي احمدي نژاد راي دادم. تكرار مي‌كنم كه هر روز اعتقادم به احمدي نژاد بيشتر مي‌شود چرا كه دور سوم سفرهاي استاني‌شان هم شروع شده است. او تا به حال به 30 استان دو بار سفر كرده و براي سومين بار به 30 استان مي‌رود. پس از سال‌ها رييس جمهوري آمده كه به معناي واقعي رييس جمهور ايران است چرا كه ايران فقط تهران نيست. او جانش را كف دستش گذاشته است، با اين حال اين شهامت را دارم كه انتقادهايي را هم از او داشته باشم.

مايلي كهن ادامه داد: فكر نمي‌كنم نيازي بود كه براي گرفتن كار نزد ايشان بروم چرا كه احمدي نژاد شناخت كامل را از من دارد. كما اينكه 45 دقيقه پس از انتخابش در دور نخست انتخابات رياست جمهوري خدمت ايشان رسيدم و او هم دقيقا شناخت كاملي از من دارد. دايي رفتن من به پيش نفر دوم مملكت را خرده مي‌گيرد و اين را چماق كرده اما من به آن افتخار مي‌كنم. اگر دايي به اين مسئله انتقاد مي‌كند، چرا خودش نزد محسني اژه‌ايي وزير وقت اطلاعات و آيت‌الله هاشمي شاهرودي رييس قوه قضائيه رفت. فيلم اين حرف‌ها هم وجود دارد و من مستند صحبت مي‌كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه دايي تاكيد كرده در صورت ادامه صحبت‌هاي شما عليه‌تان شكايت خواهد كرد، گفت: سن دايي هنوز زياد نشده اما حافظه‌اش ضعيف شده است. وقتي دايي از من شكايت كرد آن قاضي معروف من را 300 هزار تومان جريمه كرد و همچنين من يكسال ممنوع المصاحبه شدم. بارها از طريق تربيت بدني از من خواسته شد كه اين 300 هزار تومان را بپردازم اما من گفتم اين پول را نمي‌دهم و گفتم مي‌خواهم به زندان بروم تا آدم شوم. اما با وجود ميلي باطني‌ام سازمان تربيت بدني اين 300 هزار تومان را از حقوقم كم كرد و ديديد كه من در آن مدت بارها مصاحبه كردم. مايلي كهن شناخته شده است و از اين تهديدها نمي‌ترسد. اگر هم او مي‌گويد به خاطر تيم ملي از شكايتش صرفنظر كرده باز هم بايد تاكيد كنم كه حافظه او ضعيف شده و من هيچ وقت به گذشت او نياز نداشتم. بعضي‌ها آدم قاتل را مي‌بخشند اما يك بار هم اين مسئله را نمي‌گويند. اما حالا او به خاطر 300 هزار تومان كه پول پفك نمكي نوه‌هايم هم نمي‌شود مي‌گويد كه من را بخشيده است.

مايلي كهن در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا مي‌توان پاياني براي جدال لفظي شما و علي دايي متصور بود، گفت: من بگومگوي شخصي با ايشان نداشتم. آيا شما ديديد در زماني كه او به ناحق سرمربي پرسپوليس شد من حتي يك بار هم درباره او صحبت كنم. من تنها هفته گذشته و به خاطر اينكه آن مسايل دغدغه ملي‌ام بود صحبت‌هايي را مطرح كردم. من دغدغه ملي‌ام را با هيچ چيز عوض نمي‌كنم. بايد بگويم در اين مسئله هم پايم را پس نمي‌گذارم و هميشه انتقادهايم را مطرح مي‌كنم. مي‌دانيد كه با وجود علاقه‌ام به احمدي نژاد و اعتقادم به اكثر كارهاي او در بخش ورزش به او نقد وارد كرده‌ام. شايد اين مسئله خوشايند برخي نباشد و شايد گفتن اين انتقادها بعضي جاها به ترمز براي من تبديل شده اما برايم مهم نيست و وظيفه خودم مي‌دانم تا زماني كه زنده هستم اين حرف‌ها را بزنم. شكر خدا به غير از خودش از كسي نمي‌ترسم. به همه احترام مي‌گذارم ولي واهمه‌اي ندارم كه مطرح كردن انتقادها باعث كم شدن حقوق و مزايايم شده يا مي‌شود.

مايلي كهن ادامه داد: اگر باز اين داستان از طرف مقابل ادامه پيدا كند و بگويد كه وقت اضافه ندارد كه به اين حرف‌ها گوش كند و دوباره پاسخ بدهد من هم مستدل‌تر پاسخ‌هايي را خواهم داد كه تا به حال ندادم. آخرين چيزي هم كه مي‌گويم اين است كه اميدوارم در آستانه ماه مبارك رمضان ما از اسب خودخواهي و تكبر و خودبزرگ بيني پايين بيايم و با صراحت نگوييم كه چرا بايد من از مردم عذرخواهي كنم. اين مردم همانهايي هستند كه پس از خدا بيشترين لطف را به ما كردند. نبايد از ادبيات متكبرانه استفاده كنيم و مي‌خواهم بگويم ممكن است شما براي بعضي‌ها دايي باشيد اما براي من ... نيستيد و پيرامون اين اما بعدا صحبت مي‌كنم.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چه باحالند این دوتا

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولی حکم کمیته انضباطی هم نامردی بود هاااا...
    جریمه مایلی کهن که هر چند وقت یک بار به یکی گیر میده و ول کن نیست تا فدراسیون و کمیته انضباطی دست به کار بشن باید با علی دایی یکسان باشه؟
    به یاد داریم دعواهای سریالی مایلی کهن با برنامه90، قلعه نویی، کفاشیان، فیروز کریمی، اخیرا برنامه ورزش از نگاه 2 (که کار به سریال نکشید و به دلیل ترس کوثری از در افتادن با مایلی کهن فقط در حد 1 مصاحبه باقی موند) و هم اکنون علی دایی.
    این آدم که اینقدر ادعای پرسپولیسی بودن میکنه اگه واقعا پرسپولیسی بود صبر میکرد تا دایی از پرسپولیس بره و بعد شروع به حاشیه درست کردن براش میکرد. با این کارش فقط و فقط داره پرسپولیس رو تو حاشیه میبره.
    من نمیدونم تا کی قراره مایلی کهن حرف بزنه و کمیته انضباطی فقط نگاه کنه.
    اگه هر کس دیگه ای بود مسلما الان جز مربیهای منشوری بود. ولی کی میتونه مایلی کهنو با این همه روابط پشت پرده و روی پرده منشوری کنه؟
    احتمالا آقا داره نقشه راهیابی به نیمکت پرسپولیسو میکشه. یه بار پارسال بعد از اخراج دایی از تیم ملی جانشینش شد و حالا هم به خیال خام خودش فکر کرده میتونه دوباره جای دایی رو بگیره.
    Last edited by mojtaba-civil; 12-08-2010 at 04:57.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شکوری: مقابل نفت به میدان می‌روم

مدافع تیم پرسپولیس که در جریان اردوی اردبیل دچار مصدومیت شده بود با برطرف شدن مصدومیتش از دیروز تمرینات گروهی خود را آغاز کرد.
    ابراهیم شکوری گفت: خدا را شکر که مجبور نشدم پایم را جراحی کنم و در عوض با تمرینات ویژه‌ای که دکتر زرینه برایم در نظر گرفته بود کم‌کم آماده شدم و از دیروز تمرینات گروهی خود را آغاز کردم و کاملا آماده انجام بازی هستم و اگر دایی صلاح بداند مقابل تیم صنعت نفت به میدان خواهم رفت. شکوری در رابطه با اینکه نورمحمدی توانست جای ثابتی در تیم پرسپولیس پیدا کند، اظهارداشت: رضا بازیکن خوبی است و با عملکرد خوبی که داشت توانست جای خود را در ترکیب پیدا کند البته همه مدافعان ما از بهترین بازیکنان لیگ هستند و به مرور زمان بهتر می‌شویم.
    وی در پاسخ به اینکه دایی هنوز نتوانسته از خط دفاع مطمئن شود و در هر بازی تغییر سیستم می‌دهد، گفت:وقتی تیم می‌بازد سرمربی مجبور به تغییر سیستم است و وقتی که تیم نتیجه بگیرد کمتر کسی دست به ترکیب تیم برنده می‌زند.

شکوری در پایان خاطرنشان کرد: بازی خیلی سختی را در آبادان پیش رو خواهیم داشت. بازیکنان نفت اولین سال حضور در لیگ برتر را تجربه می‌کنند و به همین دلیل از انگیزه بالایی برخوردار هستند و این کار ما را سخت می‌کند اما ما به هیچ عنوان امتیاز از دست نمی‌دهیم و دست پر به تهران بازمی‌گردیم.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هوشنگ نصيرزاده: پرسپولیس می تواند به جای اوسال بازیکن جدید بگیرد

طبق آیین نامه فیفا پرسپولیسی ها مجاز به جذب بازیکن جدیدی به جای هروه اوسال خواهند بود. پس از اینکه عزیز محمدی رییس سازمان لیگ برتر در اظهار نظری اعلام کرد پرسپولیسی ها با فسخ قرار داد اوسال نمی توانند بازیکن جدیدی را تا نیم فصل مسابقات لیگ برتر جذب کنند هوشنگ نصیر زاده کارشناس فوتبال وداوری این ادعا را رد کرد و اعلام کرد طبق قوانین فیفا پرسپولیسی ها مشکلی برای جذب بازیکن جدید نخواهند داشت. نصیرزاده با اعلام این مطلب می افزاید: هر تیمی که بازیکنش بیماری صعب العلاج بگیرد با فسخ قرار داد او می تواند بازیکن دیگری را جایگزینش کند. این مساله در آیین نامه فیفا آمده و یک قانون به حساب می آید. اما باشگاه ها باید حواسشان را جمع کنند بر اساس آیین نامه فیفا باشگاه ها باید قبل از امضای قرار داد همه این آزمایشات را انجام داده باشند. او ادامه می دهد: البته پرسپولیسی ها در این زمینه زرنگی کرده اند و در قرار داد اوسال آورده اند که در صورت بروز هرگونه بیماری قرار داد او به خودی خود فسخ شود.با توجه به این مورد و اینکه کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال نیز هپاتیت نوع B بازیکن بورکینافاسویی را مثبت تشخیص داده است پرسپولیس می تواند نام هروه را از لیست خارج و بازیکن دیگری را جایگزین او کند.
    کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض قهرماني با آش رشته و زولبيا/افسوس بر این فوتبال /وقتی همه دچار غرور و تکبرند!

تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال

وقتي از علي پروين در مورد اختلاف علي دائي و محمد مايلي كهن مي پرسيم با همان ادبيات مخصوص سلطاني خودش مي گويد " ماه رمضان نزديك است با يك افطار و آش رشته و دو تا زولبيا و با ميه درستش مي كنم " بايد بگوئيم كه ما چون علي آقا اينقدر خوش بين نيستيم و اصولا معتقديم فرهنگ خود بيني و خود خواهي و تمامي خواهي و يك بعدي انديشيدن باعث شده است كه كار اين دو و شايد كل فوتبال به اينجا بكشد بايد در پس دعواهاي قلعه نوئي و مايلي كهن و مايلي كهن و علي دائي و طالبي و ذوالفقار نسب و علي پروين و دائي و خود علي پروين و مايلي كهن و قطبي و مايلي كهن و قطبي و دائي ... به فرهنگ اصلي فوتبال ما پي ببريم. فرهنگي كه تماميت خواه است و خود را بر تر از همه مي داند و حاضر نيست كه هيچگونه كوتاه بيايد نگاهي به همين دعوا بياندازيد تا ببينيد چرا فوتبال ما بايد 35 سال قهرمان نشود.

1/ محمد مايلي كهن

او مردي است كه دائي را متهم به قلدري مي كند سوال ما اين است آيا خود او اين گونه نبوده است ؟ روزي كه در بازيهاي آسيائي 1982 حاضر نشد از زمين بازي بيرون رود و تعويض سر مربي را بي اهميت دانست قلدر نبود ؟ آيا وقتي از فنس ورزشگاه امجديه بالا رفت قلدر نبود ؟آيا وقتي استاد اسدي را به پاشازاده و جواد زرينچه و شاهرودي ترجيح مي داد قلدر نبود ؟آيا وقتي بهترين تيمهاي ملي در سال 1998 و تيم ملي اميد در سال 2000 را ناكام كرد و حتي يك عذر خواهي ساده نكرد قلدر نبود ؟آيا امروز كه در جشنواره بسيج به خبرنگاران هديه مي دهد و چند سال پيش خبرنگاران را كتك مي زد قلدر نيست ؟ از مايلي كهن مي پرسيم آيا علت باخت شما به پرسپوليس تنها وقت كشي پرسپوليسي ها بود ؟آيا تعويض اشتباه شما در مورد كريم انصاري فرد در اين مسئله دخيل نبود ؟ افت منوچهري و صادقي در اين فصل به چه علت است ؟ چرا وقتي در بازي نفت آبادان ,شريفي نسب بازيكن سابق خود را ديديد اعتراض كرديد اگر او بازيكن خوبي است چرا از دست داديد و اگر بد است چرا از حضور او در تيم رو به رو كه بابت او هزينه به روساي شما پر داخت كرده ناراحت هستيد ؟ اين آقا سر مربي تيم سايپا است و يك هفته است كه با مصاحبه هاي عجيب و غريب خود فشار مضاعفي به تيم سايپا وارد كرده است و آنگاه اين جناب سر مربي سالها بعنوان كمك مربي و سر مربي در تيم ملي ما و پرسپوليس و فولاد و سايپا و شهرداري تبريز و تيم اميد بوده است ؟آيا تيم ملي با اين گونه رفتار سر مر بي مي توانست موفق باشد ؟

2/ علي دائي

علي دائي هم عصبي است او حكايت تصوير دوريان گري را دارد تصوير دوريان گري رمان مشهوري است كه در آن تابلو كشيده شده از صورت شخصي بجاي شخص پير مي شود و خود شخص تغيير نمي يابد و حالا حكايت علي دائي است علي دائي موهايش و ريشهايش سپيد است اما همچنان بي تجربه بوده و با لجبازي سعي در حل مشكلات خود را دارد همين امروز تيم پرسپوليس با كمبود بازيكن در نوك حمله رو به رو است و اوساله را هپاتيتي يافته است اما دائي با لجاجت حاضر نيست با هاشميان قرار داد ببندد .مي پرسيم هاشيمان ايراني كه سابقه حرفه اي گري در بوندس ليگا دارد مي تواند براي پرسپوليس مفيد باشد يا فلان بازيكن درجه ... ام آفريقائي و يا اروپا شرقي و يا آمريكاي جنوبي ؟ علي دائي همين لجبازي و پاسخگوئي بي مورد را در زمان تيم ملي هم داشت و همه شاهد بودند او با چه لجبازي با علي كريمي بر خورد كرد و حالا مرتبا به روش پينگ پنگي به مايلي كهن جواب مي دهد و همه مي دانند اين دعوا نخست بر خود تيم پرسپوليس فشار مي آورد و در اين بين به اصلاح مديران و بزرگان فوتبال ايران يا موبايل ها خود را خاموش مي كنند و يا به دنبال زولبیا دادن هستند.

بايد بگوئيم دعواي اخير مايلي كهن و دائي مشتي از خروارها ندانم كاري و اعطاي مسئوليتهاي بزرگ چون سر مربيگري و مربيگري تيم هاي ملي و پرسپوليس و... به مردان كوچك و عدم مديريت و بي برنامگي و از همه مهمتر كمبود فرهنگ هست و چنين است كه قهرماني در جام ملتهاي ُآسيا 35 سال طول مي كشد و روياي رفتن به المپيك 36 ساله مي گردد

...و افسوس و صد افسوس بر فوتبالي كه قرار است با آش رشته وزولبيا و باميه مشكلاتش حل شود.

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کنایه معنادار علي دايي:

دعا مي‌كنم تمام مريض‌ها شفا پيدا كنند! ديگر راجع به اظهارات مايلي‌كهن صحبت نمي‌كنم

علي دايي با طفره رفتن از پاسخ به آخرين اظهارات محمد مايلي‌كهن گفت: ماه رمضان نزديك است و من دعا مي‌كنم كه تمام مريض‌ها و بيماران‌مان شفا پيدا كنند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اتهاماتي كه از سوي مايلي‌كهن به او وارد شده است، اظهار كرد: من ديگر راجع به اين مسئله صحبت نمي‌كنم و فقط مي‌خواهم به تيمم فكر كنم.
    دايي ادامه داد: پرسپوليس در حال حاضر نياز به آرامش دارد و من دوست دارم كار خودم را انجام دهم تا بتوانم در درون زمين حرف‌هايم را بزنم.
    علي دايي در پاسخ به اين سوال خبرنگاري كه آيا درگيري‌اش با فدراسيون و مايلي‌كهن، او را خسته كرده است، گفت: خير، من كار خودم را انجام مي‌دهم و با كسي هم درگير نيستم.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •