بلندی صدای گوشی در چه حد؟؟؟
مثل کا800 ضعیف ؟؟ به کا510 میرسه (چون با این که تک اسپیکرست واقعا صداش عالی)
بلندی صدای گوشی در چه حد؟؟؟
مثل کا800 ضعیف ؟؟ به کا510 میرسه (چون با این که تک اسپیکرست واقعا صداش عالی)
باتری گوشی چقدر دوام میاره؟
سلام
بچه ها این سوال رو خدایی درست جواب بدین خیلی مهمه
gps این گوشی تو تهران خوب کار میکنه ؟ میشه محل دقیق رو دید ؟ میشه از امکاناتی که واسه ماشین و پیاده رفتن هست استفاده کرد ؟ اگه اره خودش برنامشو داره یا اگه نداره چه برنامه ای خوبه که بریزیم روش ؟
میگن gpsش 30 روزست اره ؟ میشه دایمیش کرد ؟
ممنون جواب بدین
یکی جواب منو بده دیگه![]()
sepandad واسه من داره مثل خر کار میکنه.
قسمت هشتم سوالت رو نمیدونم.
اقا کسی نمیدونه میشه gps ش رو دایمی کرد یا نه ؟
کلاجی پی اس گوشی های بدون گارانتی بااستفاده از اینترنته ویا بسیار کنده وبه پای گوشیه ای داری سیستم عامل مخصوصا سیمبین نمی رسه
بهترین نرم افزار وسخت افزار جی پی اس مال گوشی های سیمبین خور هست که گامین روشون نصب می شه
درسته که کابل اتصال کامپیوتر نداره ؟!!
بچه ها کلا راضی هستین از این گوشی؟
من قبلا W810 داشتم .مثل اون خوش دست و کار درست هست ؟
سلام دوستان منم خیلی وقته می خوام یه گوشی بگیرم برام وایرس از همه مهمه و اینکه تاچ نباشه اخه روزی بالا 100 تا اس میدم و با کلی گشتن الم رو مناسب دونسم فقط یه ضعف داره اونم ال سی دی نسبتا کوچکش که برا وب گردی خوب نیست منم وایرلس و برا وب گردی می خواسم.اما در کل با این قیمت این امکانات گوشی بی رقیبیه.راسی گوشی سوراق دارین که ال سی دی مثل 5800 نوکیا داشته باشه و وایرلس هم داشته باشه دوربین زیاد مهم نیست و تا 200 تومن باشه؟
در ضمن نمیدونم دقت کردین یا نه دوستان عکس های که از گوشی خودشون اینجا گذاشته بودنبا اونی که تو ستی ریویو بود فرق داشت.
به خاطر این من این عکسها رو رو پی سی سیو کردم تا حجم شونو نگا کنم و مدل دوربین که عکسها رو گرفتن به یه چیز عجیب بر خوردم به این عکسها دقت کنید
1----
2----
3---
تو عکس یک بهکامرا مدل دقت کنید نوشته جی 10 ای و به عکس دوم و سوم نگاه کنین نوشته جی10 ای2 در حالی که اون عکس اولی از ریویو سایت رسمی ریویو که دوستان لینکشو در اینجا قرار داده بودن هست و تصویر 2 و 3 از دوتا دوستان ایرنی با دو تا گوشی که هر کدوم جدا با گوشی خود عکس گرفتن.
پس اینجاس که احتمال داره ورژن گوشی که تو سایت ریویو استفاده کردن اصله یا شرکت سونی اریکسون خودش گوشی تست شده اصلی به این جور سایتها میده تا تبلیغ شه.
اگه دقت کنین تو کامرا مدل یه دونه 2 اضافتر از مله دوربین سایت ریویو هست و مال این دوستان فرق داره یا گوشیها فرق داره.من که هنگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOKIA 5530راسی گوشی سوراق دارین که ال سی دی مثل 5800 نوکیا داشته باشه و وایرلس هم داشته باشه دوربین زیاد مهم نیست و تا 200 تومن باشه؟
GPS نداره ! ولی WIFI داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)