Metro 2033
فاینال فانتزی12
یه شاهکارهنریه...![]()
ac 2
splinter cell (آخریش)
split secend
dirt 2
شما فکر کنم Dirt 2 بازی نکردی!؟![]()
اصلآ باورم نمیشه این حرف رو زدی!!!!!!!
شاید رو رزولیشن پایین بازی کردی که قدرت تکسچر بالا و نورپردازیه محیط رو متوجه نشدی!!!!من رو مانیتور 23 اینچ واید با بالاترین رزولیشن گذاشتم فوق العاده محشر بود پسر...تو بازیهای اول شخص تکه به خدا از نظر گرافیک
از نظر فنی سری COD هیچ وقت بازی بزرگی نبوده . البته این سری همیشه بدلیل اینکه یک گرافیک خوب رو با فریم ثابت 60FPS داشته زیبا بنظر میرسیده اما از نظر فنی هیچ وفت یک masterpiece نبوده
تو بازیهای اول شخص تکه به خدا از نظر گرافیک
KZ2 ، CRYSIS یا REACH رو حتما بازی کنید !!!![]()
dirt2 که بیچاره شدم تا تموم شد...اصلآ گرافیک اگر نداشت از 10 نفر 2 نفرم تا آخرش نمیرفتن.البته نباید از هندلینگ ماشینهاشم گذشت که عالی بود!
البته من بحثم رو بازیهای اول شخص و شوتر بود که اکشن بالایی دارن...به نظر من که گرافیکش در زمانی که بازی اومد بهترین بود...
من نمیدونم چرا میگم کال اف خیلی گرافیکش بالاست.
شرکتش فقط می خواسته گول بزنه بر داشته یه خورده رو لباسا و ... برق انداخته مردم فکر میکنن گرافیک خیلی بابا هست.
تو کال اف علف ها و درخت ها و ... تکون نمیخورن (تکون خوردن یه چیزی رو خیلی از شرکت ها هستن که سال ها تو بازی هاشون رعایت میکنن)
Crysis خوب شاید خیلی ها این بازی رو بازی نکردن بهترین گرافیک رو داره تا به امروز
خوب من یک توضیح بدم این بازی از نظر فیزیک و تخریب حرف اول رو میزنه چون همه چیز تخریب میشه.در مورد گرافیک بازی هم که دیگه نیاز به تعریف نداره در مورد جونور های تو بازی از مگس تا کوسه من خودم توش دیدم.میگید نه بگید تا عکس بزارم انفجار ماشین ها که دیگه اخرشه
.در کل چیزی رو دستش نیومده حالا اگر دوست داشتید بگیت تا از بازی در ریزولیشن Full HD عکس بگیرم.
امیدوارم با دیدن این عکس ها متوجه بشید که نه MW نه اکثر بازی های که اسم برده شدن در حد و اندازه این بازی نیستن![]()
Last edited by sima_6600; 21-09-2010 at 00:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)