بچه ها من هنوز منتظر يه برنامه ريزي دقيق و عملي براي درس عربي هستم![]()
بچه ها من هنوز منتظر يه برنامه ريزي دقيق و عملي براي درس عربي هستم![]()
کاری نداره که داداش مبحث به مبحث بخون بعد از هر مبحث بشین حسابی تست بزن چیزیم که زیاده کتاب اموزش تست... تو بازار که دوستان میتونن راهنماییت کنن من نظر خاصی ندارم
ببین من 2 سال مثلا کنکور دادم تازه اومده تو دستم که باید چیکار میکردم.... پس سعی نکن خودت تجربه کنی به تجربیات بقیه گوش کن مثلا همین عربی که بهت میگم اگه اینکار بکنی از همین الان مثلا میتونم بگم 50 به بالا میتونی تو کنکور بزنی که یعنی ترکوندن !!
یه سوال! تو منطق آزمون های قلمچی، خط فاصله ( ___ ) به چه معنییه؟ یعنی نمیاد یا اینکه دوست نداشته بنویسه؟! مثلا برای همه ی دروس عمومی (بجز عربی و زبان) تو پروژه تابستان خط فاصله گذاشته.
بچه های گام اولی
درصداتون رو بزارید مقایسه کنیم
اول خودم
ادبیات: 0نتونسته بودم بخونم
عربی: 65
دینی:83
زبان: 68.2
ریاضی:72
فیزیک : 90
شیمی: 65
ببين زمین شناسی برای رشته های زیر گروه 1فقط بی تاثیره یعنی زدن و نزدنش مهم نیست عملا زدن و نزدنش تاثیری نداره ولی برای رشته های دیگه ضریبش یکه . البته یه چیزی رو فراموش نکن توی رتبه کل و رتبه منطقت تاثیر فوق العاده ای داره. ضمنا یادت نره موقع انتخاب رشته فقط بعضی از رشته ها رتبه کل و منطقه مهمه (رشته هایی که پذیرششون کشوریه) برای اغلبشون رتبه زیر گروه موثره
نظر لطف شماست . سینا هستم . هر کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم .
منم از گاج استفاده کردم و خیلی راضی بودم . یادت باشه راز پیشرفت توی عربی تست زیاده . عربی گاج سفید تستای زیادی داره پاسخنامشم کامله.
یک سال پشت کنکور سراسری بمانیم ؟ یا نه ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب منو نمیدونه؟!!!!! کسی از کنکوری های پارسال هست که آزمونای تابستون قلمچی رو داده باشه؟ میخوام بدونم عمومی ها هم تو برنامه هست یا نه. منتظرم شدید!![]()
دوست نداشته چيه!! يعني اون آزمون از اون مبحث هيچ سوالي نمياد. ادبيات و ديني كلا تو تابستون نداره.
سلام
قرابت معنایی چیه اسم کتابه
در مورد زبان فارسی و عربی بگین چه کتابایی بگیرم چون هیچی بلد نیستم![]()
بهتر یود می رفتین تو تایپکش مطرح می کردین.
ولی واسه زیبان فارسی همگامان و محوری گاج خوبه.
واسه عربی هم ایاد فیلی کتاب خوبیه.
قرابت معنایی هم هامون سبطی خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)