تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 449 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

ماکه هیچ مشکلی نداشتیم و تازه از پیامهای خوب و کاربردیش هم استفاده کردیم

2. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مرسی آق مهران مثل همیشه خیلی جامع وکامل بود

فقط Advanced Filter تو Log viewr از قلم افتاد
    دوست عزیز advanced filter چیزی نداره که توضیح بدم. همون طور که از اسمش معلمومه شما میتونید در این قسمت برای گزارشهایی که دیده میشه فیـــلتر بذارید تا بتونید سریعتر اون چیزی رو که میخواهید پیدا کنید. انگار توی سرچ ایمیلتون مینویسید مهدی تا هر ایمیلی که مربوط به مهدی باشه نشون داده بشه. این قسمت هم نکتۀ زیاد پیچیده ای نداره. یخورده باهاش کار کنی دستت میوفته.

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خدمت دوستان عرض شود که بنده بعد از 2 روز کار کردن با کومود و سرویس شدن دهنم همین الان این انتی ویروس و فایر وال قدرتمند رو پاک کردم ، واقعا تو این 2 روزه بیچارم کرد ، به هرچی رسید و نرسید گیر داد ، نصف برنامه هامو به جرم ویروس بودن پاک کرد ، نصف سافت ور های شبکه که کلی براشون زحمت کشیدم رو پاک کرد ....
    کانفیگ فایروالش هم خیلی ابتدایی هست

میشه بگید این 10 صفحه توضیحات و راهنمایی که وجود داره برای چی نوشته شده؟

اگر فایلی ازتون پاک شده ناراحت نشید ولی حقتون بوده که پاک بشه. من یخورده رکم. مگه من توضیح ندادم اگر آنتی ویروس فایلی رو به اشتباه تشخیص داد چطور اونو به لیست سفید اضافه کنید؟ آنتی ویروس که سر خود چیزی رو پاک نمیکنه, بلکه ازتون سوال میپرسه که انتخاب داشته باشید و شما هم برای هر مورد Clean یعنی پاک کردن را کلیک کردید و این چیزی است که خودتون انتخاب کردید.

اگر توضیحات کامل نبود میتونستید مثل بقیه دوستان بپرسید تا در سریعترین زمان اگر از دست من و بقیه بر میومد راهنمایی میکردیم. اگر هم فایل هاتون توی سند باکس رفته خب در در این صورت هم فکر کنم توضیحات کامل گفته شده و نحوۀ وارد کردن فایل ها به فایل های مطمئن گفته شده.

اگر با شبکه کردن مشکل داشتید که خودتون دیگه باید واردتر باشید و با توضیحاتی که برای شخص شما نوشتم باید کارتون راه میوفتاد.

دوست عزیز اگر ایرادات شما به نرم افزار منطقی باشه .. مثلا باگی پیدا کنید و یا مشکلی داشته باشه که قابل حل نباشه در این صورت من به شما حق میدم چون مشکل از جانب شما نبوده بلکه خود نرم افزار بوده که براتون مشکل ایجاد کرده اما اینطور که شما تعریف کردید من مشکل رو سهل انگاری کردن خودتون و نخوندن مطالب این 10 صفحه قبل از استفاده از این نرم افزار بسیار عالی بوده.

به هر حال امیدوارم که از هر نرم افزار دیگه ای استفاده کنید دیگه این مشکلات رو نداشته باشید و هر وقت هم که دوباره خواستی CIS رو نصب کنی من و دوستان دیگه در خدمت هستیم.

موفق باشید.

6. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ضمن تشکر از آقا مهران عزیز به خاطر این پاسخ کاملشون :

ببینید این که فایروال کومودو بهتر از نورتون و دیگر IS ها هست که توش حرفی نیست . فقط مشکلی که هست این آنتی ویروس کومودو هست . چرا که جنابعالی یادم میاد در پستتون گفتین که آنتی ویروس COMODO هنوز نوپاست ... به پای آنتی ویروس های معروف نمیرسه :

چون COMODO قابلیت SandBox رو داره.

یعنی منظورتون این هست که Comodo Internet Security حتی اگه آنتی ویروس هم نداشته باشه ، 99.99 درصد خطرات رو دفع میکنه :

و فقط و فقط هم به خاطر این که SandBox داره ؛ من کومودو رو جدیدا شناختم ، قبلا همیشه وقتی بحث از آنتی ویروس بود ، یاد نورتون و مک آفی و کاسپر و ... می افتادیم . اما تو این تاپیک با اطلاعات کاملی که دادید بنده به تمام اینا مشکوک شدم !
    خوب اگه SandBox ی که کومودو داره ، قابلیتی هست که 99.99 درصد حملات رو جلوگیری میکنه ، پس چرا آنتی ویروس هایی مثل نورتون ، این قابلیت رو بعد از این همه سال برای نرم افزار هاشون نذاشتن ؟ چون با SandBox نیازی به آنتی ویروس هم نیست . فقط به درد پاک کردن ویروس میخوره آنتی ویروس ، که تا وقتی SandBox هست جای نگرانی ای نیست .
    پس در حقیقت آنتی ویروس ها دیگه کلا بی استفاده میشن .
    حالا بهتر نیست که ما این مجموعه رو داشته باشیم ؟ :

1- استفاده از DSN Clear Cloud

2- کومودو Internet Security بدون آنتی ویروس

3- انتی ویروس Norton

چون خودتون گفتین که آنتی ویروس کومودو به پای نورتون و ... نمیرسه . پس چرا ما بیایم آنتی ویروس کومودو رو نصب کنیم و حال این که اگه نصبش هم نکنیم و اصلا آنتی ویروس هم نداشته باشیم ، باز هم 99.99 درصد حملات دفع میشه ؟

ولی شما گفتین که پیشنهاد میکنم که کامل نصب کنید . با عرض معذرت من هنوز نفهمیدم . چون به جواب سوالاتی که بالا نوشتم هنوز نرسیدم .

و اما راجع به آخر پستتون :

این برنامه کارش چی هست ؟ مگه کومودو این قابلیت رو نداره ؟ و اگه داره مگه قوی نیست که نیاز به این برنامه هم هست ؟
    واگه نداره هم که باز هم جای نگرانی نیست ، چون SandBox هست . مثل قضیه ی آنتی ویروس نیست این ؟

میشه توضیح بدین این MBAM چی هست ؟ مگه بهترین DSN ، همون Clear Cloud نیست ؟ پس این چیه ؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم ، چون من بعد از این که این کومودو رو شناختم همین طوری هاج و واج موندم چی کار کنم !

متشکرم
    خواهش میکنم دوست عزیز.

اول در مورد آنتی ویروس کمودو توضیح بدم. زمانی که من اون پست رو دادم فکر کنم اشاره کردم که نرم افزار هنوز در حالت آزمایشی قرار داره. یعنی انجین این آنتی ویروس هنوز به نسخۀ نهایی تبدیل نشده بود. اما الان چی؟ الان آنتی ویروس کمودو روزانه حداقل 2000 تا 4000 نمونه جدید رو به دیستابیسش اضافه میکنه و تا الان 5.398.725 نمونه در دیتابیس کمودو رسما به ثبت رسیده و هر روز هم داره به تعدادشون اضافه میشه. من از آنتی ویروسهای دیگه اسم نمیبرم که این تاپیک تبدیل به تاپیک مقایسه آنتی ویروسها نشه اما شما برید تعداد نمونه هایی را که برای آنتی ویروسهای دیگه به ثبت میرسه را نگاه کنید. بعضی هاشون روزانه به زور به 100 تا 200 عدد میرسند اما کمودو چی حداقل 2000 نمونه رو به دیتابیس اضافه میکنه.

درست دیدی 4000 تا نیست بلکه 44.000 تا هست

در بین آنتی ویروسهایی که واقعا دیتابیس و انجین خوبی دارند Kaspersky و Avira رو میتونم نام ببرم که به نظر شخصی من با اینکه از COMODO Internet Security استفاده میکنم اما از لحاظ دیتابیس گذشته از فالس آلارم هاشون این 2 تا رو قبول دارم. اما حتی شناسایی این 2 آنتی ویروس هم همیشگی نیست. بلکه مواقعی هم پیش میاد که کمودو سریعترین تشخیص رو از بین این 2 آنتی ویروس داشته.

یعنی منظورتون این هست که Comodo Internet Security حتی اگه آنتی ویروس هم نداشته باشه ، 99.99 درصد خطرات رو دفع میکنه :
    خطر رو دفع نمیکنه بلکه میتونه از سیستم محافظت کنه و جلوی آسیب رسانی به ویندوز رو بگیره وگرنه فایل آلوده مثل بقیه فایل ها داخل سیستم میمونه و هر وقت هم اجرا باشه سر و کارش با بقیه لایه های محافظتی CIS است.

و فقط و فقط هم به خاطر این که SandBox داره ؛
    خیر, فقط به همین دلیل نیست. پس آنتی ویروس رو که لایۀ اول CIS است رو از قلم انداختید و یا +Defense و Firewall این وسط چی کارن.

شما حتی با Disable کردن Sandbax هم میتونید از طریق +Defense حدود 99 درصد از سیستم در مقابل تمام مخربهای ناشناخته محافظت کنید. Sandbox برای کمتر کردن پبغامهای +Defense گذاشته شده تا کاربران معمولی هم بتونند با CIS کار کنند اما اگر شما Sandbox را غیر فعال کنید در این صورت از +Defense بصورت کامل استفاده میکنید و تمام پیغامهاش فعال میشه و برای کوچکترین فعالیت مشکوک ازتون سوال میپرسه.

خوب اگه SandBox ی که کومودو داره ، قابلیتی هست که 99.99 درصد حملات رو جلوگیری میکنه ، پس چرا آنتی ویروس هایی مثل نورتون ، این قابلیت رو بعد از این همه سال برای نرم افزار هاشون نذاشتن ؟
    اولا که شما چرا نمیری از خودشون بپرسی؟ برو یک ایمیل براشون(Norton) بنویس و یا توی انجمنی که دارند مطرح کن ببین چه جوابی میگیری

دوما کی گفته آنتی ویروسهای دیگه Sandbox ندارند. Kaspersky از نسخۀ 2010 سند باکس رو داره و Avast هم از نسخۀ 5 و همچنین Norman هم از نسخۀ 2008 اما Comodo اولین Sandbox اتوماتیک رو در دنیا داره نه تنها در بین آنتی ویروسها بلکه در بین همۀ سند باکس ها

در ضمن بین Sandbox ها مثل آنتی ویروسها فرق وجود داره. بطور مثال چندین نوع مختلف Rootkit TDSS که در سند باکس Avast اجرا شده تونسته بپره بیرون و بره توی System 32 جا خوش کنه اما CIS در این بین موفق بوده و نتونسته از Sandbox بیرون بیاد.

چون با SandBox نیازی به آنتی ویروس هم نیست . فقط به درد پاک کردن ویروس میخوره آنتی ویروس ، که تا وقتی SandBox هست جای نگرانی ای نیست .
    آنتی ویروس در CIS برای راحتی کار کاربران گذاشته شده نه برای محافظت از سیستم. مثلا آنتی ویروسهایی مانند Avira, Avast کارشون محافظت از سیستم هست و مجبورند هر طور که شده خودشون رو بکشند بالا. هر چند که آنتی ویروس کمودو الان از خیلی هاشون داره بهتر عمل میکنه.
    حالا بهتر نیست که ما این مجموعه رو داشته باشیم ؟ :

1- استفاده از DSN Clear Cloud

2- کومودو Internet Security بدون آنتی ویروس

3- انتی ویروس Norton
    فکر کنم در پست قبلی که برای شما نوشتم جواب کامل و واضح بود. اگر نظر من رو میخوای خیر, فقط CIS تنها و بدون هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای. اما اگر نرم افزار های دیگه ای رو بخواهید بصورت غیر فعال نصب کنید اونوقت اختیار دست خودتونه .

چون خودتون گفتین که آنتی ویروس کومودو به پای نورتون و ... نمیرسه . پس چرا ما بیایم آنتی ویروس کومودو رو نصب کنیم و حال این که اگه نصبش هم نکنیم و اصلا آنتی ویروس هم نداشته باشیم ، باز هم 99.99 درصد حملات دفع میشه ؟
    الان قضیه فرق میکنه. آنتی ویروس نورتونه که به پای COMODO نمیرسه. این واقعیت رو میتونی توسط تستی که قبلا بر روی نسخه های 2011 از هر دو بسته امنیتی انجام گرفته را در لینک زیر ببینی. اگر هم راجع به مقایسه باز هم خواستی نظری بدی اونجا در خدمتتون هستم چون اینجا تاپیک کمودو هست و مقایسه هیچ آنتی ویروسی با آنتی ویروس دیگه ای انجام نمیشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی شما گفتین که پیشنهاد میکنم که کامل نصب کنید . با عرض معذرت من هنوز نفهمیدم . چون به جواب سوالاتی که بالا نوشتم هنوز نرسیدم .
    دوست عزیز من نظر شخصیم رو گفتم و 3 تا راه جلوی پاتون گذاشتم و در آخر هم گفتم که پیشنهاد من اینه که:

COMODO Internet Security Premium 2011 را نصب کنید و بس. آیا واضح نیست؟

این برنامه کارش چی هست ؟ مگه کومودو این قابلیت رو نداره ؟ و اگه داره مگه قوی نیست که نیاز به این برنامه هم هست ؟
    واگه نداره هم که باز هم جای نگرانی نیست ، چون SandBox هست . مثل قضیه ی آنتی ویروس نیست این ؟

میشه توضیح بدین این MBAM چی هست ؟ مگه بهترین DSN ، همون Clear Cloud نیست ؟ پس این چیه ؟
    کی گفته MBAM یک DNS Server هست؟

MBAM مخفف کلمه دور و دراز MalwareBytes Anti-Malware هست. این برنامه همونطور که از اسمش پیداشت یک Anti Malware هست و اسم شرکتش هم MalwareBytes هست. این برنامه جهت یک برنامۀ کمک کننده مانند اسکن هفتگی بهتره که در سیستم هر کاربری نصب بشه. از کجا معلوم که CIS باگ نداشته باشه و ویروسها از توش نپرن بیرون. شما میتونی تظمین کنی؟

این برنامه بهتره که بصورت نسخۀ رایگان استفاده بشه. نسخۀ رایگان این برنامه قابلیت آپدیت و اسکن رو داره و از این جهت هیچ فرقی با نسخۀ پولیش نداره. نسخۀ پولی برنامه فقط گارد فعال داره اما چون CIS خودش آنتی ویروس داره به گارد فعال MBAM نیازی نیست و بهتره که بصورت غیر فعال یعنی نسخۀ رایگان در سیستم هر کاربری استفاده بشه.

در ضمن همین برنامۀ رایگان دیتابیس و قابلیت پاک کنندگی خیلی بهتری نسبت به نورتون داره
    MalwareBytes AntiMalware را هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی.

کد:
    موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 29-09-2010 at 00:59.

8. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا تسلیم ! همون CIS + CC DSN + MBAM !

اما یه سری سوال :

الان آنتی ویروس کمودو روزانه حداقل 2000 تا 4000 نمونه جدید رو به دیستابیسش اضافه میکنه و تا الان 5.398.725 نمونه در دیتابیس کمودو رسما به ثبت رسیده و هر روز هم داره به تعدادشون اضافه میشه. من از آنتی ویروسهای دیگه اسم نمیبرم که این تاپیک تبدیل به تاپیک مقایسه آنتی ویروسها نشه اما شما برید تعداد نمونه هایی را که برای آنتی ویروسهای دیگه به ثبت میرسه را نگاه کنید. بعضی هاشون روزانه به زور به 100 تا 200 عدد میرسند اما کمودو چی حداقل 2000 نمونه رو به دیتابیس اضافه میکنه.
    مگه خوب بودن آنتی ویروس فقط به داشتن دیتابیس بیشتریه ؟ توی تست هایی که میگیرن ، مشخصه های زیاد دیگه ای هست که درجه ی یک آنتی ویروس رو مشخص میکنه .
    نمونش اینه که شما خودتون هم گفتین :

در بین آنتی ویروسهایی که واقعا دیتابیس و انجین خوبی دارند Kaspersky و Avira رو میتونم نام ببرم که به نظر شخصی من با اینکه از COMODO Internet Security استفاده میکنم اما از لحاظ دیتابیس گذشته از فالس آلارم هاشون این 2 تا رو قبول دارم.
    یعنی شما کاسپر رو در این زمینه نسبت به کومودو ترجیح میدید . در حالی که ما میبینیم توی تست هایی که بین آنتی ویروس ها انجام گرفته ، نورتون از کاسپر بهتر شده . پس نورتون از کومودو هم بهتره !
    ولی شما گفتین :
    الان قضیه فرق میکنه. آنتی ویروس نورتونه که به پای COMODO نمیرسه.
    پس ببینید که مشخصه های دیگه ای هست که نظر شما رو به کومودو بیشتر جلب کرده تا نورتون
    پس بحث این که کودوم دیتابیس بیشتره بی نتیجه میمونه و باید ببینیم که کومودو در چه زمینه های دیگه ای از نورتون بهتره .

البته دیگه به قول شما بحث داره میره تو مقایسه ی آنتی ویروس ها ...
    ان شاء الله اگه تونستم تو اون تاپیک مزاحمتون بشم .

Thanks

10. 2 کاربر از smnkds312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا تسلیم ! همون CIS + CC DSN + MBAM !

اما یه سری سوال :

مگه خوب بودن آنتی ویروس فقط به داشتن دیتابیس بیشتریه ؟ توی تست هایی که میگیرن ، مشخصه های زیاد دیگه ای هست که درجه ی یک آنتی ویروس رو مشخص میکنه .
    نمونش اینه که شما خودتون هم گفتین :

یعنی شما کاسپر رو در این زمینه نسبت به کومودو ترجیح میدید . در حالی که ما میبینیم توی تست هایی که بین آنتی ویروس ها انجام گرفته ، نورتون از کاسپر بهتر شده . پس نورتون از کومودو هم بهتره !
    ولی شما گفتین :

پس ببینید که مشخصه های دیگه ای هست که نظر شما رو به کومودو بیشتر جلب کرده تا نورتون
    پس بحث این که کودوم دیتابیس بیشتره بی نتیجه میمونه و باید ببینیم که کومودو در چه زمینه های دیگه ای از نورتون بهتره .
    البته دیگه به قول شما بحث داره میره تو مقایسه ی آنتی ویروس ها ...
    ان شاء الله اگه تونستم تو اون تاپیک مزاحمتون بشم .

Thanks
    خیر دیتابیس فقط تعیین کنندۀ تشخیص بهتر نیست و من هم یادم نمیاد همچین حرفی زده باشم.اما سوال اینجاست که آیا تشخیص بهتر تضمین کنندۀ محافظت بهتر است؟ معرفی دیتابیس کمودو فقط جهت توضیح دادن این مسئله بود که آنتی ویروس کمودو در عرض 1 سال سنی که داره تونسته از خیلی از آنتی ویروسها مخصوصا نورتون پیر و چند ساله پیشی بگیره. آیا این قضیه که کمودو در این 1 سال اینقدر پیشرفت کرده کمی عجیب نیست؟ یا شایدم آنتی ویروسهای دیگه پسرفت داشتن که ما الان فکر میکنیم کمودو پیشرفت کرده؟

شما چرا حرفها رو میپیچونی؟ من کی گفتم ترجیح میدم. گفتم قبولشون دارم به عنوان یک آنتی ویروس خوب با دیتابیس عالی. این دلیل نمیشه که چون من از کمودو استفاده میکنم بیام بگم فقط کمودو و آنتی ویروسهای دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارند.اما فکر کنم شما دلت میخواد که این حرف رو از زبون من بشنوی که بگم فقط کمودو. کمودو هم مثل تمام آنتی ویروسهای دیگه عیب های خودش رو داره اما من شخصا با تمام عیب هاش CIS رو به KIS ترجیح دادم. حالا میتونی بگی ترجیح دادی

در حالی که ما میبینیم توی تست هایی که بین آنتی ویروس ها انجام گرفته
    توی تست ها خیر... بلکه توی 1 تست و اون هم سایت Av-Comparatives.

دانلود فایل PDF از لینک زیر.
    کد:
    تست زیر هم در سال 2009 یعنی زمانی که کمودو اولین انجین آنتی ویروسش رو درست کرد انجام شده. انجین آنتی ویروس الان نسخۀ 5 هست و همانطور که گفتم هنوز 1 ماه نشده که نسخۀ نهاییش اومده بیرون. با این حال میبینی که حتی در سال 2009 و زمانی که آنتی ویروس کمودو یک نوزاد یکی دو ماهه بود از نورتون بهتر بوده هر چند که من این تست های On-Demand را شخصا قبول ندارم اما گفتم برای شما که زیاد وابسته به نمودار و تست هستید بزارم تا شاید فرجی بشه

منبع:
    کد:
    و تست 0day یعنی تست بسته های امنیتی در مقابل مخربهای جدید و ناشناخته.کمودو همچنان در نسخۀ 3 قرار داره و نورتون پیر رو با کلی تجربه و سابقه ای که داره پشت سر گذاشته.

منبع:
    کد:
    و تست ها همچنان ادامه دارد...

منبع:
    کد:

تست زیر یک تست 24 زنده و بصورت Live است که در آن برای هر آنتی ویروس 1 کامپیوتر بصورت 24 ساعته اختصاص داده شده و هر روز ویروسها و تروجانهای ناشناخته به این کامپیوتر ها حمله ور میشند تا میزان محافظتی رو که هر بستۀ امنیتی میتونه در مقابل این مخربها نشون بده با هم مقایسه بشه.

منبع و تست زنده:
    کد:
    این 10 صفحه ای که تا الان بحث شده همش مشخصاتی هست که کمودو منو به سمت خودش کشونده. اما شما اومدیت نظر من رو در مورد آنتی ویروس نورتون در مقابل آنتی ویروس کمودو پرسیدید. وقتی حرف از آنتی ویروس میزنید من دیگه نمیام در بحث ها از موارد دیگه ای مانند فایروال صحبت بکنم. مقایسۀ 2 آنتی ویروس یعنی فقط خود آنتی ویروس با دیتابیسی که داره نه چیز دیگه ای.

نورتون هم برتری هایی رو نسبت به کمودو داره و کسی هم نمیتونه این برتری ها رو نادیده بگیره. اما بحث ما بر سر محافظت از سیستم برای تمیز نگه داشتن آن است که در این امر هم CIS با همۀ قابلیت هاش فعلا ثابت کرده که میتونه این کار رو بخوبی انجام بده. آنتی ویروس کمودو هم فقط قسمتی از لایه های محافظتی CIS است اما در نورتون تقریبا 90 درصد لایۀ محافظتیش دست دیتابیسش هست و بقیه اش به Sonar سپرده شده. یعنی اگر نمونۀ ناشناخته ای که در دیتابیس نورتون وجود نداره از Sonar هم عبور کنه دیگه نورتون لایۀ محافظتی دیگری جهت محافظت از سیستم رو نداره اما بر عکس CIS...رجوع به بحث های قبلی.

لطفا دیگه سوالی در مورد هیچ آنتی ویروسی در این تاپیک نپرسید. اینجا تاپیک Comodo Internet Security است.

ممنون از توجهتون.
    Last edited by M E H R A N; 29-09-2010 at 03:52.

12. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

اگه مخربی رو کومودو از روی دیتا بیس نشناخت چی جوری میتونیم براش ارسال کنمی دوست عزیز؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اگه مخربی رو کومودو از روی دیتا بیس نشناخت چی جوری میتونیم براش ارسال کنمی دوست عزیز؟
    دوست عزیز در پست دوم این تاپیک تمام راهنمای تاپیک وجود داره. بگردید جوابتون رو پیدا میکنید

کد:

15. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوست عزیز در پست دوم این تاپیک تمام راهنمای تاپیک وجود داره. بگردید جوابتون رو پیدا میکنید

کد:
    دوست عزیز فکر نکنم که جواب تو اون تاپیک ها باشه چون قبلن همه رو خوندم و بعد هم موضوع اونها با سوال من هم خوانی نداره
    منظور من این هست که مثل کاری که تو تاپیک دانلود تروجان و ویروس و روتکیت و .. انجام میدادیم و هنگامی که انتی ویروس نمیشناخت مثلن میفرستادیم برای کسپر و انالیز میکردیم و جواب میدادیم ایا میشه برای کومودو هم همین کار رو انجام داد ؟(راستی من از همه شما دوستان میخوام که به مسول انجمن پیام بدین که تاپیک دانلود ویروس و .. رو دوباره فعال کنه)

17. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوست عزیز فکر نکنم که جواب تو اون تاپیک ها باشه چون قبلن همه رو خوندم و بعد هم موضوع اونها با سوال من هم خوانی نداره
    منظور من این هست که مثل کاری که تو تاپیک دانلود تروجان و ویروس و روتکیت و .. انجام میدادیم و هنگامی که انتی ویروس نمیشناخت مثلن میفرستادیم برای کسپر و انالیز میکردیم و جواب میدادیم ایا میشه برای کومودو هم همین کار رو انجام داد ؟(راستی من از همه شما دوستان میخوام که به مسول انجمن پیام بدین که تاپیک دانلود ویروس و .. رو دوباره فعال کنه)

کد:

19. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •