جنگ روانیه هم به این هشت پا درست دادن هم به اون لاک پشت .. تو فوت بال نمیشه هیچ چیز رو پیش بینی کرد
همونطور که انگلیس از آلمان باخت و آلمان از صربستان و برزیل از هلند (این یکی یکم طبیعی بود)
به هر حال احتمال 50 به 50 هست .
جنگ روانیه هم به این هشت پا درست دادن هم به اون لاک پشت .. تو فوت بال نمیشه هیچ چیز رو پیش بینی کرد
همونطور که انگلیس از آلمان باخت و آلمان از صربستان و برزیل از هلند (این یکی یکم طبیعی بود)
به هر حال احتمال 50 به 50 هست .
سلام. بچهها بايد بگم من به پيشگوييهاي اين هشت پا اعتماد کامل دارم.
ولي يه چيزي: اگه 10 بار هشت پائه رو ول کنيم، آيا بازهم سراغ پرچم آلمان ميره؟!
حالا معلوم میشه این قورباغه درست پیش بینی کرده
آخی نازی!
آدم دلش میخواد لپشو بکشه : دی
وطن فروش!![]()
یه برنامه ایتالیایی بود یارو آشپزه دور کشور میچرخید و چند قسمتشو کانال 7 نشون داد...
تو یکی از قسمتا هشت پای زنده رو از دریا گرفتن و زنده انداخت تو قابلمه و خوراک اختاپوس رو یاد داد... این به درد همون خوراک میخوره... بخوریم پیشگو شیم...
پیشگویی تضمینی با خوراک اختاپوس فری کثیف...
درسته
ولی هشت پا کارش درسته
فردا میرم یه نهنگ اورکا (همینی که تو اوتارمه) میارم که از همه این جک جونورا و از بسیاری انسان ها هم باهوش تره و قابلیت های بسیار خفن و نهانی داره... میگردم تو آپشناش ببینم قابلیت پیشگوییم داره یا نه...
سلام دوستان!
به نظر من که دو دلیل داره!
یکی این که اون هشت پایه ممکنه به رنگ پرچم آلمان عادت کرده و هی می ره توش!(اگه عکس پرچما رو نذاره بهتره!)بازی آلمان و صربستان چون دومین بار بود هنوز عادت نکرده بود!
یکی دیگه هم ممکنه که خود مردم آلمان می خوان به بازیکنانشون روحیه بدن!بازی صربستانم این جوری کردن که طبیعی جلوه بدن!
به نظر من دلیل علمی داره!هزاران ممکنه:شاید ظرف آلمان بویی می ده!شاید هشت پا ها با چشمان مرکب فقط درک این رنگا رو داشته باشن!شاید رنگ پرچم آلمان توجهشو جلب می کنه!
در ضمن اگه آلمان امروز آرژانتین رو زد تعجب نکنین!حالا 8:30 می گم چرا!
ولی کلا علم پیشگویی علمی مرده است!فقط در بعضی انسان های قدرتمند اون هم در حالتی غیر عادی شناخته شده!نه این که ظرف بذارن جلوشون برن توش بشینن!
این هشت پا 2سالی هست که داره پیشبینی میکنه نتایج بازیا رو و نتایج یورو 2008رو هم قبلا با دقت 80درصد پیشبینی کرده بوده و اینطوری نیست که بگیم بازی با صربستان تنها دومین بازیش بوده و عادت نداشته به پرچم آلمانیکی این که اون هشت پایه ممکنه به رنگ پرچم آلمان عادت کرده و هی می ره توش!(اگه عکس پرچما رو نذاره بهتره!)بازی آلمان و صربستان چون دومین بار بود هنوز عادت نکرده بود!
اگر دوتا پرچم یکسان بزارن جلو روش فک کنم هنگ کنه بمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)