به احتمال مثل همون ایرانسل باشه چون 1 روزه ایرانسل هم 1 گیگ رکورد زدن.
1 ماه شبانه 3.5 گیگ
1 ماه 10 گیگ
1 هفته 5 گیگ
دیگه 100% قطعی بودنش با خداست.
به احتمال مثل همون ایرانسل باشه چون 1 روزه ایرانسل هم 1 گیگ رکورد زدن.
1 ماه شبانه 3.5 گیگ
1 ماه 10 گیگ
1 هفته 5 گیگ
دیگه 100% قطعی بودنش با خداست.
ایرانسل هم مقل این که وقتی 1 ماهه رو فعال میکنی تو سایتش براتون یک مقداری اعتبار اینترنت استفاده میکنه که در حقیقت همون محدودیته هست.
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:57.
فکر کنم دیگه تا آخر سال همه جا رو ساپورت کنه!!!!
مگه شما کجایی!؟
البته خیلی وقتا شده که سرویس توی یه شهر دور افتاده هم زود فعال شده!!
مثل من یه زمانی شهر دلیجان کار داشتم به نظر نمی اومد اونجا فعال باشه. کار داشتم نت یه گریز به گوشی زدم دیدم جواب میده خیلی حال کردم!!![]()
به نام خدا
سلام این موضوع کاملا حقیقت داره و برای من اتفاق افتاد پس تا آخرش بخونید.
چشمتون روز بد نبینه اینی که میگم عین حقیقته من اکانت 1 ماه نامحدود فعال کرده بودم 15 روز قبل به قیمت 10 هزار تومان پس باید 15 روز دیگه اعتبار داشت تا دیروز حدود 8 گیگ هم دانلود داشتم من هر شب میزاشتم روی دانلود تا اینکه دیروز صبح از خواب بیدار شدم رفتم سراغ دانلودی که کرده بودم دیدم تا نصف بیشتر پر نشده و دانلود منیجر بیچاره هم هر چی سعی میکنه نمیتونه دانلود رو ادامه بده خوب من اول گفتم شاید مثل همیشه ارتباط قطع شده پس دوباره اینترنت قطع و بعد وصل کردم اینبار دانلود رو ادامه دادم اما دریغ از 1 کیلوبایت دانلود چند تا سایت خواستم بیارم بالا باز نشد. اینجا بود که من شکم رفت روی حرفهای دوستانی که در این انجمن گفته بودن ایرانسل محدودیت دانلود داره بله برای من هم اتفاق افتاد خلاصه من برای اینکه مطمن شوم شارژم و چک کردم تا قبلی که اینترنت فعال بود 2780 تومان شارژ داشتم واقعا چشمتون روز سیاه نبینه بله شارژ بنده 0 شد به همین سادگی 10 هزار تومان از اینور و از اونور هم 2700 میشه رو هم 12700 به حساب جناب ایرانسل رفت حالا شانس اوردیم شارژمون بیشتر از این نبود خوب من اولین کاری که کردم زنگ زدم به پشتیبانی مثلا پشتیبان به شماره 9377000000 بعد 3 دقیقه صحبت خانم گوینده و 2 دقیقه هم تو صف پشتیبانی بلاخره جناب پشتیبان گوشی رو برداشت حالا عین همین حرفهایی که من و اون باهم کردیم رو براتون مینویسیم سلام آقای پشتیبان : چه کمکی از دست من برمیاد حالا من : سلام جناب بنده 1 اکانت 1 ماه نامحدود به قیمت 10 هزار تومان فعال کردم بعد 15 روز دیگه کار نمیکنه 2700 تومن شارژ بی زبون هم تو حسابم بود که اون هم بدون حتی 1 تماس و پیامک به حساب ایرانسلتون واریز شده حالا آقای پشتیبان شروع کرد به سوال کردن : شماره موبایل ؟ نام خانوادگی ؟ متولد سال ماه روز ؟ نام پدر ؟ نام مادر ؟
ماهم همه اینها رو گفتیم خلاصه نشستیم به انتظار تا جناب عالیه جوابمان را بدهند بعد از 3 دقیقه ور رفتن با کامپیوترشون گفتند یه مشکل تو شبکه به وجود اومده گفتند تا 48 ساعت آینده مشکل حل خواهد شد بعد گفتند اگه مشکل حل نشد دوباره تماس بگیرید ما گفتیم تکلیف 2700 تومان شارژ چطور میشه؟ گفتند : اونم بحسابتون بر میگرده خداحافظ .خوب الان 1 روز گذشت هیچ اتفاقی هم نیوفتاده .
دوستان این موضوع رو من اینجا گفتم تا شمایی که تازه از این نوع سرویس استفاده میکنید مراقب باشید حالا خواستید استفاده کنید یا نکنید به من ربطی نداره خوددانید.
وظیفه من گفتنش بود.
خدانگهدار.
اول اینکه صحبت شما جند تا ایراد داشت.
1- این بحث چه ربطی به همراه اول داشت؟
2- من گفتم چطوری بفمید که همراه اول شارژش هنوز قعال هست یا نه در زمینه ی ایرانسل هم باید از سایت و یا با اس ام اس متوجه بشین.
3- من فکر نکنم بشه شب تا صبح سیستم رو گذاشت روی دانلود چون معمولا 2 3 ساعت یک بار سیستم خاموش میشه! یعنی رسیو خاموش میشه. مگه سیستم همش در حال کار باشه این تست انجام شده همه ی گفتن
4- شارژ رفته هیچ جوری برنمیگرده. خانم محترمه چرت گفتن.
5- وقتی شبکه قطع بشه کلا شبکه قطع میشه نه سرویس خریداری شده!!!
هیچ وقت مشاهده نشده که سرویسی قطع بشه ولی با شارژ خود گوشی بشه استفاده کرد!!
اسمش با خودشه بسته ی GPRS. مثل کار اینترنت.
مثل اینکه بگیم که شما با کارت میری نت بعد یه روز بگن کل شبکه نت ایران مختل شده بعد شما با هوشمند بری بگی من وصل میشم!!!
بسته ای که فعال میکنی توش 1 ماه اینترنت هست یعنی تا یک ماه هزینه ی شما روی اون حساب میشه بعد می افته روی شارژ. یعنی در زمانی که شما بسته رو فعال کردی الانا هیچ کاری با شارژ شما نداره.
من نمیدونم چطور این اتفاق افتاده.
باید دقیقتر بررسی بشه. چون امکانش خیلی ضعیف هست. لااقل برای من که حداقل 5 بار از این برسته ها خریدم مشکلی نبوده!!
Last edited by Milad4171; 30-08-2010 at 02:18.
این که به این موضوع ایرانسل بود و به همراه اول ربطی نداشت، کاملا دسته....
اما این جوابیاتی که جناب 4171 دادن هم خوب بی ربط بود.
خیلی از دوستان دچار مشکلات این چنینی شدند که نمونش من خودم با همراه اول مشکل داشتم که شرح ماجرا در پست های پیشین رفت.
پس لطفا (با تمام احترام، دعوا نداریم ها) انقدر دایه مهربان تر از مادر و یا کاسه داغتر از آش نشید و به جای این که کاربر ها رو دچار اشتباه فرض کنید، سرویس دهنده ها رو مقصر بدونید.
من خودم ماه پیش اینترنت نامحدود 1 ماه ه رو فعال کردم برای دائمی، خوب تا اونجایی که من استفاده کردم، واقعا نامحدود بود.
اما الان که برای اعتباری فعال کردم، شما میری توی سایت، بسته نامحدود یک ماهه رو میخری، پولش از حسابت کم میشه...اما بعد یک پیام میاد که شما انقدر کیلوبایت flux داری. این چیزی جز غش در معامله نیست و اگر الان ایالات متحده بودیم یا قانون داشتیم، میشد شکایت کرد.... پس میبینید که این اپراتور ها هستند که عدم صداقت و حتی در برخی موارد دروغگویی به معنای واقعی دارند.
پس دوستان بهتره که در کاربر بودن و احقاق حق کردنشون متحد باشن ، نه این که هی از خودمون ایراد بگیریم .
ضمنا، این که میگید "هیچ وقت مشاهده نشده که..." یا " برای من که مشکلی نبوده " و از این دست در حد یک اظهار نظر عادی و انفرادی مورد قبول هست اما هرگر اون رو این طور که بخواهید تعمیمش بدید به همه بیان نکنید.
پ.ن: من خواستم یک پست بدم و محدود بودن mci رو تایید کنم، با شرحی که در بالا ارائه دادم. اما با توجه به 2 تا پست قبلی دوستان یک کمی توضیحات بیشتر شد.
درسته.
منظور من از این قضیه نامحدود و محدود اینه که اگر هم محدود باشه اونقدر هست که جواب ما رو بده.
من توی بخش ایرانسل هم گفتم که ماه پیش که چند روزی شارژ ماهم تموم شد و دوباره شارژ کردم 15 گیگ دانلود داشتم.
فکر کنم برای مصرف معمولی کافی باشه!!
با پینگ بالایی که داره که 7 ساعت طول میکشه یک فیلم رو دنلود کنی فکر کنم دیگه همین اندازه هم کافی باشه!!
و واقعا باید منصفانه استفاده کرد نه سو استفاده!!!
معمولا مشکل من( نمیگم ما که کسی ناراحت نشه) مشکل اینه که دلم میخواد دانلود کنم حالا که نامحدوداه. آدم وسوسه میشه!
ولی خوب باید یکمی دقت کرد! هرچیزی رو اگه ازش سو استفاده بشه ازمون میگین
شاید بی ربط باشه. الان 4 تا سرور آپلود سنتر بلاگر رو مخابرات فیلتر کرده. چون یه مشت آدم گوسفند( بلانسبت همه ی دوستان اینجا) اومدن عکسهای ناجور توی سرور بلاگر آپلود کردن!! الان بلاگر دیگه عسکهایی که دوستان اپلود کردن رو نشون نمیده. شیلتر شد!!!
هر چیزی رو باید درست استفاده کرد!
راستش قضیه ی اعتباری رو من نمیدونم چطوریه!! اونم نیاز به مدرک داره.
من گفتم محکم جوابم رو دادم چون تا امروز 5 بسته رو فعال کردم. 2 بسته از ایرانسل 3 بسته از همراه اول!!!
این قضیه پیام که چقد کلوبایت مصرف کردی رو واسه اعتباری میاد؟؟؟ آخه واسه من دائمی هست نیومده تا حالا!!! بزنم به تخته!!!
سرويس شبانه يک ماهه نزديک به 18 گيگ free flux داره ...
کسي براي يک ماهه نامحدود رو ميدونه ؟
نه . ولی فکر کنم اگه محدود بشه میشه 30 حدودا ولی بعید میدونم
روزی 1 گیگ؟
خیلی سخته!!
مگه طرف خیلی بیکار باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)