تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

راي دهنده
245. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پله

19 7.76%
  • بکن بائر

21 8.57%
  • کرایف

4 1.63%
  • مارادونا

88 35.92%
  • فن باستن

3 1.22%
  • زیدان

81 33.06%
  • رونالدو

18 7.35%
  • بازیکنهای دیگر

11 4.49%
صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 156

نام تاپيک: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مطلب بیشتر احساسیه. خیلی از توهین شما ممنونم. مگه شما برای اثبات اشتباه در محرومیت فرینگس در 2006 که چپ میری راست میای می گی میاری؟ منم فکر می کنم گفتم که پنالتی گرفته شده در اون بازی ناحق بود. مسیر آرژانتین در 90 خیــــــــــلی سخت تر از آلمان بود. همین طور موارد اختلاف هاوه لانژ و فیفا با مارادونا رو گفتم که دشمنی اونها رو با مارادونا اثبات کنم. فکر کنم انگیزه کافی برای مقابله با مارادونا داشتن. شما که این قدر مافیای ایتالیا، مافیای ایتالیا می کنی باید به این توجه کنی که آرژانتین ایتالیای میزبان و پر امید رو حذف کرد و اونها هم انگیزه کافی برای انتقام داشتن. بازم میگم که مطلب احساسیه و خودم میدونستم. من مد نظرم محتواش بود.
    همچنین دوپینگ مارادونا اثبات نشد و گفتن مدرکی برای تبرئه اش وجود نداره. این هم یکی دیگه از توطئه های فیفا. البته من اون قضیه فرینگس رو تا حدی قبول دارم چون این توطئه رو از ایتالیایی ها قبلاَ هم دیدیم. در مطلب هم به فینال های آلمان اشاره داره. آرژانتین چند قهرمانی بعد از 86 به دست آورد.
    من دوپینگ مارادونا رو قبول دارم که برای جام 94 قضیش خیلی بودار بود و میدونم هم که بعد جام 90 مارادونا رو از ایتالیا انداختن بیرون به خاطر باخت ایتالیا جلوی آرژانتین ولی من فینال نود رو دیدم و اون بازی کاملا حق آلمان بود برد
    درسته که پنالتی آلمان اشتباه داوری بود ولی قبلش هم داور 2تا پنالتی به نفع آلمان نگرفته بودش
    آرژانتین بعد قهرمانی 86 دیگه قهرمانی بزرگی نداشت و توی فینال نود که به آلمان باخت و 94هم که اونجوری حذف شد و 98 که اگه اشتباه نکنم به هلند باخت و 2002 که از گروهش بالا نیومد و 2006 هم از آلمان باز باختش
    اگر کوپا آمریکا رو بخوایم حساب کنیم انصافا تنها تیمای مطرح آمریکای جنوبی برزیل و آرژانتین هستن و معمولا قهرمانی بینشون تقسیم میشه و کمتر پیش میاد تیمای دیگه بیان و قهرمان بشن

نقل قول نوشته شده توسط salarhiv;5107916[COLOR=RoyalBlue

خوب بود توی برنامه ی قبل از جام از شبکه ی 3 اون فینال و پنالتی که هدیه ی داور به المانها بود رو میدیدی.
    [/COLOR]
    بازم میگم که من قبول دارم که پنالتی اشتباه داوری بود ولی من یه ویدئوی خلاصه ازون بازی به شما نشون میدم برید ببینید درباره بازی 90
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقه 2:07 بازیکن آلمان پشت 6قدم بلند میشه سر بزنه که بازیکن آرژانتین با آرنج هلش میده و اجازه نمیده سر بزنه((البته دوزش زیاد نبود))

دقیقه 2:10 تا 2:18 رو نگاه کنید که خطای صد درصد گوی کوچه آ رو روی بازیکن آلمان نگرفت که به خاطر اون خطا باید اخراج هم میکرد دروازبانو و یه پنالتی برای آلمان میگرفت
    پس اشتباهات داوری برابر بوده توی اون بازی و اینکه بگیم آلمان اون بازیو به خاطر سوت های اشتباه داور برای آلمان بردش غلطه چون توی همون بازی به قدر کافی متضرر شد از داوری ولی خب چون گلش روی یه پنالتی اشتباه بوده دیگه کسی به قبلش نگاه نمیکنه و نمیگه که پنالتی برای آلمان گرفته نشد و دروازبان آرژانتین اخراج نشد
    Last edited by بردیا; 26-06-2010 at 13:33.

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فقط زیدان........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی چی که دوپینگش اثبات نشد...مدرکی هم برای تبرئه اش وجود نداشت؟فیفا که نمیاد برای یه شایعه یه بازیکن رو محروم کنه!! تو مسائل حقوقی اصل بر بیگناهیه و باید جرم ثابت بشه...همینطوری که نیست...

بعدشم میگی اون گل با دست جواب جنگ فالکلند بوده...چرا جوابشونو مردونه نداد؟می تونست مردونه یه گل دیگه بزنه...نه با خفت و با دست! در هر صورت نامردی نامردیه...حتی اگه در جواب یه نامردی دیگه باشه!!
    گفتن مدرکی برای تبرئه اش وجود نداره.حالا می خوای باور کن می خوای نه. باز از جناب بردیا ممنونم که وقتی در بحث حرف درستی زده می شه با جبه گیری جواب نمیده. در ثانی جوابشونو مردونه هم داد با بهترین گل تاریخ. مثه این که بازیکن شما تو همین جام گل با دست زد اونم به کشوری که هیچ خیانتی بهشون نکرده بودن. کسی چیزی گفت؟ اون گل با دست رو تمام دنیا دیدن فقط داور ندید به نظر شما این عادیه؟ بالاخره خدا دستش رو به ما داد. در ثانی شما عزادار کردن مادر ها رو با یه گل با دست مقایسه می کنی؟ واقعاَ واست متاسفم.
    كلا مردم ما به خاطر تاريخشون كه هميشه با حاكمانشون رابطه خوبي نشدن
    نوعي مبارزه ناخودآگاه با مراكز قدرت و تصميم گيري دارن
    هر كاري فيفا بكنه مخالفشن
    رضازاده چاپلوس رو به دوپينگ محكوم ميكنن
    در صورتي كه اگه كوچكترين مدركي بود فدراسيون وزنه برداري نابودش ميكرد
    مارادونا رو دوپينگي نميدونن چون فيفا با انواع مدرك اونو ثابت كرد
    توي جامعه شناسي اين ثابت شده
    اينا رو بهش ميگن واكنشهاي جمعي
    كلا ما انسانهاي مظلوم و مظلوم نما رو دوست داريم
    كسي ميدونه مارادونا چه قد در دوران ورزشيش ظلم كرد
    چند نفر رو به خاطر مست بودن توي رانندگي توي ايتاليا اسپانيا و آرژانتين كشت
    و مافيا به خاطر اينكه به ناپل ايتاليا خدمت كرده بود روشون سرپوش گذاشت
    كيهان ورزشي تو سالهاي 65 تا 70 شمسي البته.
    هنوز متحجر نشده بود يه كم آزاد تر بود
    تمام اين مطالب رو ميزد
    تازه اينم بگم كه ماردونا به خاطر نوع ديگاه سياسيش كه مخالف سرسخت آمريكا بود
    از طرف مسئولين ما به شدت حمايت خبري تصويري ميشد
    راست میگی حتماَ حادثه 11 سپتامبر هم تقصیر مارادونا بوده. بهتره بعضی ها به جای بحث اخلاقی و دینی و فلسفه به فوتبال فکر کنن. بحث سر بهترین بازیکن نه بهترین قدیس. اگر اینو نمی فهمید پس بهتره تاپیک بسته شه. من که حمایتی از مارادونا ندیدم. بعد خیلی ها رو می شناسم که هر کدوم با یه دولت و یه حکومت کاملاَ موافق بودم. ادامه اش نمی دم وگرنه هم اخطار می گرم هم پستم پاک میشه. مگه میشه کسی با همه جنگ و دعوا داشته باشه؟ مارادونا تو جام 94 خیلی هم عالی بازی نکرد. ولی چون بهتر از قبل بود پس دوپینگ کرده؟ پس به نظر من رونی تو منچستر دوپینگ کرد که الان واسه انگلیس بد بازی می کنه. من اکثر بازی های مارادونا رو دیدم. خیلی از نظر شما که می گید:
    دوستاني كه ميگن مارادونا
    هيچ دليلي براي اين انتخابشون ندارن
    ممنونم . پس پله که متعلق به عهد قلقلک میرزا هست رو هیچ کس حق نداره بگه بهترین بازیکنه. من به شخصه بازی های زیدان رو کمتر از مارادونا دیدم. این صحبت کاملاَ اشتباهه.
    یه ذره اخلاق و انسانیت هم نیازه که مارادونا هیچ بهره ای از این حرف ها نبرده
    من که نمی فهمم. چرا هی می گید اخلاق؟ پس من فلان کشیش و یا فلان انسانو می گم بهترین بازیکن بوده چون اخلاقش از همه این ها بهتر بوده. در ثانی ضربه سر زیدان از نظر شما خیلی اخلاقی بوده؟ من محکومش نمی کنم ولی از مسلمون ها چهره بدی به جا گذاشت. هر چند ما خودمون هم چهره خوبی از خودمون به جا نمی ذاریم. جناب MALKEMID به این توجه کنن که این ضربه جواب نامردی با نامردی بوده. پس چرا محکومش نمی کنید؟ ولی من ازش دفاع می کنم چون ماتراتزی حقش بود. درست مثه انگلیسی ها.

4. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقیقه 2:10 تا 2:18 رو نگاه کنید که خطای صد درصد گوی کوچه آ رو روی بازیکن آلمان نگرفت که به خاطر اون خطا باید اخراج هم میکرد دروازبانو و یه پنالتی برای آلمان میگرفت
    اون یکی که خودتون گفتید پنالتی نبوده. پنالتی گرفته شده رو هم قبول دارید اشتباه بوده. از منطقت ممنونم.
    حالا فقط می مونه صحنه مربوط به کوچه آ. که به نظرم خیلی مشکوک تر از پنالتی گرفته شده بود. و اگه گرفته میشد باید کوچه آ اخراج میشد. ولی به نظرم خیلی سخته. باید به کارشناس داوری مراجعه کنیم. واقعاَ سخته. ولی تا حدود زیادی حق رو به شما میدم. ولی واقعاَ سخت بود.
    ولی به نظرم اخراج پدرو مونزون و اخراج دوم سخت گیرانه بود که نشون از این داره که داوری به آرژانتین خیلی ضربه زد. به هر حال گریه مارادونا اونو بین آرژانتینی ها محبوب تر از قبل کرد.
    آرژانتین بعد قهرمانی 86 دیگه قهرمانی بزرگی نداشت و توی فینال نود که به آلمان باخت و 94هم که اونجوری حذف شد و 98 که اگه اشتباه نکنم به هلند باخت و 2002 که از گروهش بالا نیومد و 2006 هم از آلمان باز باختش
    اگر کوپا آمریکا رو بخوایم حساب کنیم انصافا تنها تیمای مطرح آمریکای جنوبی برزیل و آرژانتین هستن و معمولا قهرمانی بینشون تقسیم میشه و کمتر پیش میاد تیمای دیگه بیان و قهرمان بشن
    چطوره آرژانتین بیاد تو اروپا بازی کنه. همون کوپا آمریکا موفقیت کمی نیست. به علاوه 2 قهرمانی المپیک و قهرمانی در جام کنفدراسیون ها(که هر دو از رقابت های معتبر فیفا هستن). منظور فینال هایی که آلمان از دست داده. اگه هم قول شما قرار بود نفرین انگلیسی ها بگیره تو همون فینال 86 می گرفت.
    Last edited by xerxes again; 26-06-2010 at 16:16.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من محکومش نمی کنم ولی از مسلمون ها چهره بدی به جا گذاشت
    چه تناقضي محكومش نميكنم اما چهره بدي... اين چه جمله ايه
    من که نمی فهمم. چرا هی می گید اخلاق؟ پس من فلان کشیش و یا فلان انسانو می گم بهترین بازیکن بوده چون اخلاقش از همه این ها بهتر بوده
    چه ربطي داره ما داريم در مورد اخلاق ورزشي حرف ميزنيم نه مذهبي
    راست میگی حتماَ حادثه 11 سپتامبر هم تقصیر مارادونا بوده
    شما از بحث دور ميشي
    من كي حرف از11 سمپتامبر زدم
    مگه هركي مخالف آمريكاس تروريسته
    از حرفاي من هرچي كه دلتون ميخواد برداشت نكنيد
    به اين ميگن مصادره به مطلوب
    من مستند حرف زدم شما هم مستند حرف بزنيد
    در ضمن وقتي كار به بحث ميرسه قوانينشم بايد بدونيد
    كه البته اين برميگرده به سطح آگاهي شما از فلسفه و منطق
    انواع مغلطه ها رو ميشه از توي حرفاي شما و جواباتون در آورد
    من آرژانتين رو دوست دارم
    اما مارادونا شخصيت درستي براي سرمربيگري اين تيم نداره
    اگه مخالفيد نظر مردم آرژانتين رو مستند همينجا ميزارم
    كاشكي وقتي مارادونا بعد از بازي اول كه با گاز زدن يه سيب به سوالات خبرنگارا پاسخ ميداد
    بازتابش رو توي جامعه خود آرژانتين ميديدين يا ميخوندين يه سرچ كردن توي اينترنت كار سختي نيست
    من هميشه سعي كردم كاسه داغتر از آش نشم به شما هم توصيه ميكنم
    Last edited by گرافيكار; 26-06-2010 at 16:19.

7. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون یکی که خودتون گفتید پنالتی نبوده.
    نگفتم پنالتی نبود گفتم دوزش پایین بود ولی اگه دقت کنی جوری با آرنج هلش داد که نتونست سر رو بزنه.باید یه کارشناس درست حسابی بگه اینا رو پنالتی میگیرن یا نه

که به نظرم خیلی مشکوک تر از پنالتی گرفته شده بود
    حاجی کجاش مشکوک بود
    پاشو قلم کردش اونوقت تازه میگی مشکوک؟
    اخراج اول به نظرم درست بود چون تکل دوپا رفتش روی پای آلمانیه و حتی خود آرژانتینیام اعتراض چندانی نکردن برعکس اخراج دوم
    توی این ویدئو دقیقه 5:50 به بعد میتونی ببینیش صحنه اخراج اول رو
    کد:
    اخراج دوم هم دقیقه 8 به بعد هستش که بازیکن آلمان شیطنت میکنه و توپ رو نمیده که بازیکن آرژانتین گردنشو میگیره میزندش زمین
    چطره آرژانتین بیاد تو اروپا بازی کنه. همون کوپا آمریکا موفقیت کمی نیست. به علاوه 2 قهرمانی المپیک و قهرمانی در جام کنفدراسیون ها(که هر دو از رقابت های معتبر فیفا هستن). منظور فینال هایی که آلمان از دست داده. اگه هب قول شما قرار بود نفرین انگلیسی ها بگیره تو همون فینال 86 می گرفت.
    کوپا آمریکا رو قبول دارم ولی خب اگر در زمینه پایه ای قرار به مقایسه باشه آلمان امسال در همه رده های سنی تونست قهرمان اروپا بشه
    نفرین انگلیسی ها هم چون اون موقع خطها شلوغ بوده دیر به خدا رسیده 4سال بعد اثر کرده

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گفتن مدرکی برای تبرئه اش وجود نداره.حالا می خوای باور کن می خوای نه. باز از جناب بردیا ممنونم که وقتی در بحث حرف درستی زده می شه با جبه گیری جواب نمیده. در ثانی جوابشونو مردونه هم داد با بهترین گل تاریخ. مثه این که بازیکن شما تو همین جام گل با دست زد اونم به کشوری که هیچ خیانتی بهشون نکرده بودن. کسی چیزی گفت؟ اون گل با دست رو تمام دنیا دیدن فقط داور ندید به نظر شما این عادیه؟ بالاخره خدا دستش رو به ما داد. در ثانی شما عزادار کردن مادر ها رو با یه گل با دست مقایسه می کنی؟ واقعاَ واست متاسفم.
    .
    اولا که واسه خودت متاسف باش.

ثانیا من اصلا از گل با دست فابیانو حمایت نکردم حتی تو تاپیک برزیل گفتم باید محروم هم بشه...این از این.اینم لینک پستم...پس می بینی که خیلی منطقی تر از جنابعالی هستم...اوکی؟؟
    کد:
    بعدشم منظورت از اینکه همه دیدن و داور ندید و این عادیه ؟ چی بود؟!! نکنه باورت شده دست خدا بوده؟!!معجزه شده نه؟!آره به نظر من عادیه و داور اشتباه کرد...خیلی عادیه ...باور کن هیچ تقدیر و سرنوشت و دست خدایی تو کار نبوده!

من عزادار کردن رو با این گل مقایسه نکردم...گفتم اگه می خواست بزنه تو پوزشون باید یه جوری می زد که حرف و حدیث توش نباشه...اونطوری بهتر بود نه؟؟و گفتم این گل حتی اگه در جواب یه نامردی دیگه باشه بازم نامردیه...پس قضیه فالکلند رو هم تایید نکردم نه؟!! اینم از این.

در جواب این حرفت:

جناب MALKEMID به این توجه کنن که این ضربه جواب نامردی با نامردی بوده. پس چرا محکومش نمی کنید؟ ولی من ازش دفاع می کنم چون ماتراتزی حقش بود. درست مثه انگلیسی ها.

من گفتم کار خوبی کرده؟ کل دنیا معتقدن اشتباه بوده کارش...منم همینون میگم...خودشم شاید الان همینو بگه ..مطمئنا اینکه تو بازی می موند و فرانسه رو قهرمان می کرد بهترین جواب به ماتراتزی بود.البته فکر می کنم عذرخواهی هم کرد.

مارادونا بخاطر کدوم یکی از گندهایی که زده عذرخواهی کرده؟ایندفعه پای یه خبرنگار رو زیر گرفته بود بعد برگشت گفت پای تو زیر ماشین من چیکار می کنه!!!گند های بزرگترش که بماند...

این تیریپ مظلوم نماییش هم خدایی جواب نمیده..مارادونا هرچی بود مظلوم نبود!!!
    Last edited by malkemid; 26-06-2010 at 17:07.

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینجا هم که کل کله!!!
    شما چرا زحمت میکشین؟ قبلا معلوم شده:

Zidane برترین بازیکن 50 سال اخیر دنیا

.......

11. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بحث فوتبالیه چرا دعوا میکنین؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه تناقضي محكومش نميكنم اما چهره بدي... اين چه جمله ايه
    برادر روانشناس ادامه اش رو هم بخون که چون ما خودمون هم چهره ی خوبی از خودمون به جا نمی گذاریم. از تحریف و سانسور جوانمردانه و زیرکانه شما کاملاَ ممنونم. این قدر روان منو پریش نکن

ثانیا من اصلا از گل با دست فابیانو حمایت نکردم حتی تو تاپیک برزیل گفتم باید محروم هم بشه...این از این.اینم لینک پستم...پس می بینی که خیلی منطقی تر از جنابعالی هستم...اوکی؟؟
    دمت کنار بخاری برقی.
    بعدشم منظورت از اینکه همه دیدن و داور ندید و این عادیه ؟ چی بود؟!! نکنه باورت شده دست خدا بوده؟!!معجزه شده نه؟!آره به نظر من عادیه و داور اشتباه کرد...خیلی عادیه ...باور کن هیچ تقدیر و سرنوشت و دست خدایی تو کار نبوده!

من عزادار کردن رو با این گل مقایسه نکردم...گفتم اگه می خواست بزنه تو پوزشون باید یه جوری می زد که حرف و حدیث توش نباشه...اونطوری بهتر بود نه؟؟و گفتم این گل حتی اگه در جواب یه نامردی دیگه باشه بازم نامردیه...پس قضیه فالکلند رو هم تایید نکردم نه؟!! اینم از این.
    خیلی ها گفتن اتفاق عادی نبوده. حتی گلی که مسی با دست زد خیـــلی تشخیصش سخت بود. اون گلی که داور ندید مثه این بود که یکی شلوارشو وسط خیابون دربیاره و کسی نبیندش(عادیه؟)
    اون گل قرن تو پوزشون نزد؟ ولی شیطنت هم لازم بود. این همه آدم گل با دست زدن، هیچ کس این قدر گیر بهش نمیده.
    من گفتم کار خوبی کرده؟ کل دنیا معتقدن اشتباه بوده کارش...منم همینون میگم...خودشم شاید الان همینو بگه ..مطمئنا اینکه تو بازی می موند و فرانسه رو قهرمان می کرد بهترین جواب به ماتراتزی بود.البته فکر می کنم عذرخواهی هم کرد.

مارادونا بخاطر کدوم یکی از گندهایی که زده عذرخواهی کرده؟ایندفعه پای یه خبرنگار رو زیر گرفته بود بعد برگشت گفت پای تو زیر ماشین من چیکار می کنه!!!گند های بزرگترش که بماند...

این تیریپ مظلوم نماییش هم خدایی جواب نمیده..مارادونا هرچی بود مظلوم نبود!!!
    من نگفتم شما گفتی خوب کاری کرده. گفتم چرا هیچ کس اینو نمی گه و هی میگه مارادونا این کارو کرد، اون کارو کرد.
    اون اخلاقشه که عذر خواهی کمتر توش پیدا میشه. در ثانی زیدان عذز خواهی نکرد. کرد؟
    مارادونا تنها کاری که نکرده مظلوم نماییه.
    بوده شما از بحث دور ميشي
    من كي حرف از11 سمپتامبر زدم
    مگه هركي مخالف آمريكاس تروريسته
    از حرفاي من هرچي كه دلتون ميخواد برداشت نكنيد
    به اين ميگن مصادره به مطلوب
    من مستند حرف زدم شما هم مستند حرف بزنيد
    در ضمن وقتي كار به بحث ميرسه قوانينشم بايد بدونيد
    كه البته اين برميگرده به سطح آگاهي شما از فلسفه و منطق
    انواع مغلطه ها رو ميشه از توي حرفاي شما و جواباتون در آورد
    من آرژانتين رو دوست دارم
    اما مارادونا شخصيت درستي براي سرمربيگري اين تيم نداره
    اگه مخالفيد نظر مردم آرژانتين رو مستند همينجا ميزارم
    كاشكي وقتي مارادونا بعد از بازي اول كه با گاز زدن يه سيب به سوالات خبرنگارا پاسخ ميداد
    بازتابش رو توي جامعه خود آرژانتين ميديدين يا ميخوندين يه سرچ كردن توي اينترنت كار سختي نيست
    من هميشه سعي كردم كاسه داغتر از آش نشم به شما هم توصيه ميكنم
    شما نمی گی که مارادونا با گابریل گارسیا مارکز(برنده نوبل ادبی) روابط نزدیکی داره ولی میگی که چون مخالف آمریکاست اینا ازش حمایت می کنن(حمایتی که ما هیچ وقت ندیدیم). مستندات شما رو هم من ندیدم اگه کسی دیده به من نشون بده. ما داریم نظرمون رو میگیم. چه نوع سندی باید بیاریم؟ میخوای نوار مغزیم رو به عنوان سند scan کنم؟ رفتار و اخلاق مارادونا اینه. در ثانی ما داریم در مورد بهترین بازیکن فوتبال بحث می کنیم نه این که یه جنتلمن واقعی رو از بین اینا پیدا کنیم. اخلاق ورزشی رو شما برو در مسجد بحث کن در موردش. با کلمات هم بازی نکنید. مغلطه، فلسفه و منطق، و...
    برای بار صدم ما اینجا در مورد بهترین بازیکن بحث می کنیم. اخلاق ورزشی هیچ ارزشی این وسط نداره. این درخواست خود صاحب تاپیک بود. شما اگه دلت به حال اخلاق می سوزه می تونی یه تاپیک به اسم با اخلاق ترین بازیکن باز کنی.

14. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •