اکثرا دوستان اعتقاد دارن که سریال بیخوده.. دوست دارین در مورد چیزای بیخود حرف بزنین..؟
اکثرا دوستان اعتقاد دارن که سریال بیخوده.. دوست دارین در مورد چیزای بیخود حرف بزنین..؟
مشکل اینجاست که سریال بی خود نیست
یه بازیگر مثل اون یارو میاد همه چیزو خراب میکنه
دیگه یه چیزیه که بالاخره آدم میتونه ببینه
از بس تی ویه ایران هیچی نداره،آدم باید یه چیزی ببینه دیگه؟
وقتی چیزی نیست،آدم مجبور میشه اینو ببینه و در موردش حرف بزنه
شما اگه این فیلمو دوست نداری میتونی نبینی. بحث کردن سر این فیلم یا دیدن و ندیدنش باشه به انتخاب دوستان و به شما ارتباط نداره.
من نمیگم که این فیلم در حد عالیه .100 % عیب و نقصهای زیادی داره ولی حداقل اگه آدم وقت کنه ارزش یه بار دیدنشو داره.
نه بابا. تیپو قیافش بد نیست. دختر کشه !!!مضخرف گریمش کردن.
درکل به نظر من خیلی بد و مصنوعی بازی میکنی. در مقابلش ساسان معرکه ست.![]()
نظر شما کاملا محترمدرکل به نظر من خیلی بد و مصنوعی بازی میکنی. در مقابلش ساسان معرکه ست.![]()
ولی من بازیشو دوست دارم...یه حس عصبی ایی بهم دست میده..باحاله...البته کاملا شخصیته تکراری ایی داره ولی باحاله
این ساسان هم که به نظر من داره حروم میشه...شخصیته خفنی نداره...یعنی نقش خفنی نداره که واقعا تواناییشو نشون بده
به نظر من که یه بار هم ارزش دیدن نداره......شما چندتا سریال خارجی نگا کن ،بعدش بیا بگو واقعن این سریال ارزش وقت تلف کردن داره؟
این سریال هم مثه نرگس یا همون ترانه ی مادریه...بازیگرا همون.هیجان هم که ندارن.فقط با احساس مردم الکی بازی می کنن.
این دوس دختر ساسان چقدر زشته ..حداقل یه دختر خوشکل میذاشتن فیلم طبیعی تر بشه..
اون خواهرشم که هم سن مامان بزرگمه..
سريال ها و فيلم هاي سينمايي ايراني بيشتر اوقات اين جوره كه آخرش رو ميشه حدس زد.از الان آخرش رو ميگم:اين دانيال حكيمي ياد ميگيره با پسرش چطور برخورد كنه.استخري هم صراط مستقيم رو پيش ميگيره.ساسان هم آدم ميشه.آها قسمت اصلي ماجرا: هيچ مجردي نميمونه و همه سنت پيامبر رو پيشيگرن.
البته درسته كه مقصد ارگردان آموزش جوونا و خانواده هاست اما اگه يكم هم هيجاني باشه بد نيست نميگم مثل prison break يا lost ولي ديگه نه اين جوري هم.
يه دو هفته هم بعد اتمام سريال يه جشن مفصل ميگرن و از دست اندركاران سريال تشكرميكنن و يه عالمه لوح تقدير!+شيريني+كيك+چايي بيت المال!!
بعدس هم خانواده سبز و خانواده آبي عكس هاي اينا رو ميزنن رو جلدشون و كلي مصاحبه...![]()
اخ که اساسی خوشم میاد از بازی این شاهرخ
به خصوص کل انداختن هاش با این و اون
===========
دوستانی که از سریال ( کلا سریال های ایرانی ) ایراد میگیرن
و دوستان دیگر که همش سریال های خارجی رو مثال میزنن
من شخصا همه اون سریال هایی که مد تظر شماست رو دیدم و در شاهکار بودنشون شکی نیست
ولی نمیدونم سریال وطنی چه مقایسه ای با اونها داره ؟
چیشون شبیه به همه ؟
بودجشون ؟
هنر بازیگراشون ؟
تحصیلات اکادمیکشون ؟
دولت و فرهنگ پشتیبانشون ؟
اگه خیلی اذیت میشین نبینید این که کار ساده ای هست
هر کس حق داره نبینه ولی حق نداره دیگری رو منع کنه به خاطر سلیقه شخصیش
================
نکته این سریال بازیگرای خاص و موضوع نسبتا جدیدش هست که باعث شده نسبت به بقیه مجموعه های اسف باز روی انتن ارزش دیدن داشته باشه
من شخصا فقط از صدا و سیما همین مجموعه رو می ببنم
Last edited by pedram_sad; 08-07-2010 at 22:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)