تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 117

نام تاپيک: عملکرد کامرانی فر چه جوری بود ؟

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسن کامرانی‌فر کمک داور ایرانی که در دو بازی دو تصمیم سرنوشت‌ساز برای دو بازی جام‌جهانی گرفت و هر دو تصمیم او در رأی به ادامه بازی درست تشخیص داده شد. او را در آخرین ساعت دیشب وقتی تازه از جلسه آنالیز بازی برگشته بود یافتیم و با او درباره دومین بازی تیم داوری‌آسیایی گفت‌وگو کردیم:
    آقای کامرانی‌فر این چند روز خیلی سعی کردیم با شما تماس بگیریم اما نمی‌شد.
    این‌جا شرایط عجیبی دارد. ما برای آنالیز بازی به شهر دیگری رفته بودیم و من الان متوجه شدم سیم کارت‌های اینجا فقط در همان شهر کار می‌کند.
    دومین تصمیم شما به عنوان کمک داور هم به ثبت یک گل سالم منجر شد.
    سه شنبه شب درباره این بازی جلسه آنالیز داشتیم. در این جلسه مشخص شد گلی که شیلی به ثمر رساند و من آفساید گرفتم نادرست بود و گلی که شیلی زد و من پرچم نزدم، کاملاً درست بود.
    اعضای کمیته داوران فیفا چیزی درباره این بازی نگفتند؟
    چرا، یکی از اعضای کمیته داوران به من گفت مغز تو مثل کامپیوتر کار می‌کند. یکی دیگر هم گفت مشخص می‌شود کار تو در بازی مکزیک و فرانسه شانسی نبود.
    درباره اخراج حرفی زده شد؟
    نه برخلاف آنچه که گفته می‌شود همه حرف فیفا روی اخراج بازیکن سوئیسی است، در جلسه آنالیز داوری، حرفی درباره اخراج زده نشد.
    الغمدی داور عربستانی با پرچم شما اعلام خطا کرد. درست است؟
    بله، خطا را من اعلام کردم.
    و اخراج؟
    آن هم به سفارش من بود. ضربه بازیکن سوئیسی عمدی بود.
    کارشناس داوری شبکه الجزیره هم می‌گفت بازیکن سوئیسی باید اخراج‌ می‌شد چون اصرار کرد برای اخراج.
    به نظر من هم دو بار به صورت بازیکن شیلی کوبید.
    هیتسفلد خیلی اعتراض می‌کرد؟
    در کنار زمین هیچ حرف زشتی به تیم داوری نزد. البته اعتراض می‌کرد اما حرف زشتی نزد.
    اما بعد از بازی انتقاد تندی کرد؟
    من دیگر به بیرون زمین کاری ندارم.
    در دور سوم بازی دارید؟
    ما قضاوت نداریم اما آقای الغمدی داور چهارم یکی از این بازی‌هاست.
    فکر می‌کنید در مرحله حذفی به شما بازی بدهند؟
    نمی‌دانم، باید منتظر بمانیم و ببینیم.

منبع : خبرآنلاین

2. 7 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما میفرمایی الان عکس دومی فرقی با اولی داره ؟ فرق که هست ولی عکس چیزی که شما میگی

عکس اولی به نظرا بازیکن مکزیک فقط سرش عقب تر بود ؟؟؟؟ یعنی تو عکس مشخص نیست که بازیکن فرانسه پاش تا زانوش در راستای از زانو تا سر بازیکن مکزیکه ؟؟ اینطوری که شما قانون رو توضیح دادی بدتر شد که !

اگه ملاک اعضای بیشتر بدن باشه و پا ملاک نباشه : تو اولی که بدن مکزیکیه از زانو به بالا تو آفسایده که ! بر عکس تو دومی از سینه به بالا ! به سر هم باشه هر دوشون که تو آفسایدن !

بازم میگم : دو صحنه شبیه همن : بازیکنا رو بالا پایین کنین میشه مث هم !

ولی قبلا که نصیرزاده استناد میکرد به فانون میگفت این موارد بهتره ادامه بازی باشه

کاری به داور نداریم : اینجا تاپیکیه که بحث سر کامرانی فره نه تیم داوریش !
    من دقیق نمیفهمم کجای حرفم نامفهومه.  من گفتم طبق قانون فیفا (که البته من اونو از همین سایتای متفرقه خارجی دیدم و نه مثلا سایت خود فیفا) پاها، بالا تنه به جز دستها و سر بازیکن مشمول قانون آفسایده.
    تو این عکسها که البته کوچیکه و اگر تصویر بزرگتر رو میذاشتی میتونستیم بهتر قضاوت کنیم نظر من اینه که :
    در صحنه اول پای مدافع فرانسه نزدیکترین عضو بدنش به دروازه خودیه. بنابراین خط آفساید میفته رو پاش. در مورد بازیکن مکزیک سرش و زانوش که تو یه راستا هستن از سایر اعضای بدنش به خط دروازه نزدیکتره و بنابراین سر این بازیکن نشاندهنده مکان این مهاجمه. حالا اگر به عکس دقت کنی میبینی که سر مهاجم از پای مدافع یه کم عقبتره و آفساید نیست.
    در صحنه مربوط به بازی شیلی سوییس هم من فکر میکنم به صورت میلیمتری سر مهاجم از پای مدافع جلوتر بود که البته همونجور که خودتون گفتین اینا رو فیفا توصیه میکنه نگیرن. هر چند اگر میگرفت هم بهش ایراد نمیگرفتن.
    در هر صورت طبق مصاحبه ای که دوستمون گذاشتن کامرانی فر گفته که نظرش رو تایید کردن و بنابراین تصمیمش از نظر فیفا درست بوده.

سلام
    ببرین چنتا از دوستان رو تلویزیون که اینجوری کارشناسی میکنند ماشال
    بقیه رو نمیدونم اما خودم فکر میکنم از امثال مرادی و میرزابیگی بهتر میتونم کارشناسی کنم. حداقلش اینه که اگه بهم بگن یه عدد بین 100 تا 1000 انتخاب کن نمیگم 52 
    ولی از شوخی گذشته حق با شماست این بحث ها خارج از موضوع بود و منم عذر میخوام

4. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AMir_JAKAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسن کامرانی‌فر کمک داور ایرانی که در دو بازی دو تصمیم سرنوشت‌ساز برای دو بازی جام‌جهانی گرفت و هر دو تصمیم او در رأی به ادامه بازی درست تشخیص داده شد. او را در آخرین ساعت دیشب وقتی تازه از جلسه آنالیز بازی برگشته بود یافتیم و با او درباره دومین بازی تیم داوری‌آسیایی گفت‌وگو کردیم:
    آقای کامرانی‌فر این چند روز خیلی سعی کردیم با شما تماس بگیریم اما نمی‌شد.
    این‌جا شرایط عجیبی دارد. ما برای آنالیز بازی به شهر دیگری رفته بودیم و من الان متوجه شدم سیم کارت‌های اینجا فقط در همان شهر کار می‌کند.
    دومین تصمیم شما به عنوان کمک داور هم به ثبت یک گل سالم منجر شد.
    سه شنبه شب درباره این بازی جلسه آنالیز داشتیم. در این جلسه مشخص شد گلی که شیلی به ثمر رساند و من آفساید گرفتم نادرست بود و گلی که شیلی زد و من پرچم نزدم، کاملاً درست بود.
    اعضای کمیته داوران فیفا چیزی درباره این بازی نگفتند؟
    چرا، یکی از اعضای کمیته داوران به من گفت مغز تو مثل کامپیوتر کار می‌کند. یکی دیگر هم گفت مشخص می‌شود کار تو در بازی مکزیک و فرانسه شانسی نبود.
    درباره اخراج حرفی زده شد؟
    نه برخلاف آنچه که گفته می‌شود همه حرف فیفا روی اخراج بازیکن سوئیسی است، در جلسه آنالیز داوری، حرفی درباره اخراج زده نشد.
    الغمدی داور عربستانی با پرچم شما اعلام خطا کرد. درست است؟
    بله، خطا را من اعلام کردم.
    و اخراج؟
    آن هم به سفارش من بود. ضربه بازیکن سوئیسی عمدی بود.
    کارشناس داوری شبکه الجزیره هم می‌گفت بازیکن سوئیسی باید اخراج‌ می‌شد چون اصرار کرد برای اخراج.
    به نظر من هم دو بار به صورت بازیکن شیلی کوبید.
    هیتسفلد خیلی اعتراض می‌کرد؟
    در کنار زمین هیچ حرف زشتی به تیم داوری نزد. البته اعتراض می‌کرد اما حرف زشتی نزد.
    اما بعد از بازی انتقاد تندی کرد؟
    من دیگر به بیرون زمین کاری ندارم.
    در دور سوم بازی دارید؟
    ما قضاوت نداریم اما آقای الغمدی داور چهارم یکی از این بازی‌هاست.
    فکر می‌کنید در مرحله حذفی به شما بازی بدهند؟
    نمی‌دانم، باید منتظر بمانیم و ببینیم.

منبع : خبرآنلاین

پس یعنی درست پرچم زده دیگه؟ اره؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدایی فرق میبینی ؟ ابی همون سفیده و قرمز همون سبز ! غیر از اینه ؟ اگه که هردو آفساید باشه که فیفا خودش رو ضایع میکنه !
    نمیدونم ظاهرآ فیفا خودشو ضایع کرده با نمره ای که به تیم داوری الغمدی در بازی دوم داده و گفته که تا اخر بازیها قضاوت نخواهند کرد!

7. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نمیدونم ظاهرآ فیفا خودشو ضایع کرده با نمره ای که به تیم داوری الغمدی در بازی دوم داده و گفته که تا اخر بازیها قضاوت نخواهند کرد!
    شنیدم : ولی گفت تو این دوره دیگه قضاوت نداره نه تمومش

شایدم همش مربوط به آفساید مشکوک نبوده و کل روند داوری رو ملاک قرار دادن

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض بدون شرح

اختلاف‌نظر جامعه داوري ايران درباره داور ايراني
    تصميمات پرحرف و حديث داور ايراني حاضر در جام جهاني 2010 با واکنش‌ها واظهارات متناقض کارشناسان داخلي همراه شده است. پرويز سيار که بعد از متهم کردن داوران ايراني به دريافت رشوه، رابطه سياهي با مسعود عنايت، رئيس فعلي کميته داوران دارد يکي از کارشناساني است که عملکرد كامراني‌فر در جام جهاني را نمي‌پسندد.
    به نوشته تهران امروز؛ سيار يک بار به عنوان کارشناس داوري در برنامه 90 با تحليلي عجيب در مورد صحنه خطايي که بيرون از محوطه جريمه انجام شده بود، گفت:«اگر يک داور شجاع اين بازي را سوت مي زد در اين صحنه پنالتي اعلام مي‌کرد.»
    او در تازه‌ترين اظهارنظرش عملکرد حسن کامراني‌فر در بازي شيلي و سوئيس را زير سوال برده و معتقد است نتيجه بازي با‌اشتباهات کمک داور ايراني اين بازي رقم خورده است:« در مهم‌ترين صحنه قضاوت كامراني‌فر كه صحنه تك‌گل تيم شيلي و مسابقه بود، دو بازيكن اين تيم در آفسايد قرار داشتند؛ يكي از آنها يك متر و ديگري چندين سانتي‌متر؛ اولي به سمت توپ نرفت اما بازيکن ديگري كه توپ را وارد دروازه كرد در آفسايد بود.»
    سيار اخراج بازيکن سوئيس را هم حاصل اهمال کاري کامراني فر و مشاوره او به داور مسابقه مي داند: «بازيكن شيلي از چندمتر عقب‌تر شروع به انجام خطا روي بازيكن سوئيس كرد و با زانو مدام ضرباتي را به بازيكن حريف مي‌زد تا جايي كه بازيكن سوئيسي مجبور به زدن ضربه‌اي به گردن او شد. داور يا كمك‌داور كه خيلي نزديك به صحنه بود، بايد قبل‌تر خطاي بازيكن شيلي را اعلام مي‌كردند. اگر هم حركات او را خطا نديدند، باز هم خطاي بازيكن سوئيس چون به صورت بازيكن حريف اصابت نكرد، تنها مي‌تواند كارت زرد داشته باشد. اگر اطلاعات كامراني‌فر باعث اين تصميم شده باشد. او بي‌دقتي كرده است. متاسفانه دو تصميم‌اشتباه تاثيرگذار حاصل قضاوت كامراني‌فر در دومين حضورش در مسابقات جام جهاني 2010 بود.»
    محمود رفيعي، داور ليگ برتري نظرات سيار را مغرضانه مي‌داند و در مقام دفاع از کامراني فر تصميمات او را تاييد مي‌کند:«در صحنه‌ گل شيلي، كامراني‌فر به‌درستي ادامه بازي را اعلام كرد و در صحنه‌اي كه به گل اول شيلي منجر شد هم او به درستي قضاوت كرد. در صحنه‌اي كه منجر به پنالتي مكزيك شد هم كامراني‌فر به الغمدي كمك كرد. او تنها كمك داور ايراني است كه مي‌تواند در چنين صحنه‌هايي به درستي قضاوت كند. آقاياني که از او انتقاد مي‌کنند بهتر است به كار اصلي‌شان که طبابت است، بپردازند.» در اين گير ودار تلويزيون الجزيره که معمولا از کارشناسان برجسته استفاده مي کند به عنوان يک محکمه بي‌طرف تمام تصميمات كمك‌ داور ايراني اين بازي را تاييد كرد.
    كارشناس داوري شبكه الجزيره اسپورت پس از بازبيني صحنه‌هاي مشكوك بازي شيلي و سوئيس از تصميم حسن كامراني‌فر حمايت كرد و گفت:« اين کمک داور گل شيلي را به درستي آفسايد اعلام كرد و در دقايق پاياني باز هم در اقدامي تحسين برانگيز بازي را متوقف نكرد و شيلي گل اول را به ثمر رساند. طبق خط كشيده شده توسط دوربين‌هاي تلويزيوني مشخص است كه مهاجم شيلي در شرايط مساوي با مدافع قرار دارد و كمك داور ايراني به درستي پرچم خود را بالا نبرده است.»
    هوشنگ نصيرزاده هم با تشريح صحنه گل شيلي به سوئيس و با استناد به آنچه در کلاس‌هاي پيشرفته داوري بر آن تاکيد مي شود تصميم کامراني‌فر را تاييد مي‌کند: «در صحنه آهسته تلويزيوني اگر چه به‌نظر مي‌رسد بخشي از سر و پاي مهاجم شيلي وارد قسمت تيره‌تر کارهاي گرافيکي شده و ذهنيت آفسايد بودن اين صحنه را تشديد مي‌کند اما تاکيد کلاس‌هاي داوري فيفا بر اين است که هر گاه کمک داور در بودن يا نبودن بازيکني در آفسايد مردد است بايد دستور ادامه بازي را براي مهاجم صادر کند. به همين دليل تصميم کامراني فر در صحنه گل شيلي کاملا درست است.»
    محمد فنايي هم که به عنوان کمک داور فينال جام جهاني در ذهن اهالي فوتبال ماندگار شده تصميمات کامراني فر را تاييد مي کند:« او در يک صحنه به درستي گل شيلي را مردود دانست و در صحنه اي که گل زده شد به درستي دستور ادامه بازي را صادر کرد. در صحنه اخراج بازيکن سوئيس هم به درستي خطا گرفت اما اگر در مورد اخراج کردن بازيکن خودش به داور وسط خط داده باشد،‌اشتباه کرده. به نظر من کامراني فر پديده کمک داوري آسيا در جام جهاني است.»
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک:
    کد:

10. 3 کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض کامرانی فر به یک چهارم نهایی رسید

سایت گل - كميته داوران فيفا با اعلام اسامي داوران مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني نام كامراني‌فر را به عنوان كمك داور اول در ليست اين داوران قرار داد و وي شانس حضور در اين مرحله را پيدا كرد.
    اين تصميم فيفا در حالي صورت گرفت كه در بازي افتتاحيه جام جهاني كامراني‌فر به عنوان كمك داور ذخيره معرفي شد، اما با عملكرد مناسب در 2 ديدار مكزيك-فرانسه و سوئيس-شيلي به عنوان كمك داور اول مسئولان داوري فيفا را مجاب كرد تا از او در اين جايگاه استفاده كنند.
    تا اين لحظه هنوز تركيب تيم داوري بازي هاي مرحله يك چهارم مشخص نشده و فقط اعلام شده كامراني‌فر در اين مرحله كمك داور اول است. از 19 تيم داوري جام جهاني 29 داور براي مرحله يك چهارم نهايي حفظ شده اند. ديدارهاي مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني 2010 از روز جمعه با ديدار تيم‌هاي برزيل و هلند آغاز خواهد شد.
    2010/6/30

13:02:00

کد:

12. این کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2010/6/30

13:02:00

کد:
    راسته !!؟ داور وسط که خیلی ضعیف بود !

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کلا تیم قوی نیستن ! یعنی قرار به اینا بازی بدن قضاوت کنن ؟! شاید چون دو تا تیم داوری رو از جام بیرون کردن مجبور شدن اینا رو نگه دارن !

کميته داوران فيفا اسامي نفرات قضاوت کننده در ديدارهاي مرحله يک چهارم نهايي را اعلام کرد. در اين بين حضور حسن کامراني‌فر به عنوان کمک داور اول حائز اهميت است و وي شانس قضاوت در اين مرحله را دارد.
    مرحله يک‌چهارم نهايي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي از روز جمعه آغاز مي‌شود.

آسيا:

داور: خليل ابراهيم الغمدي (عربستان)
    کمک داور اول: حسن کامراني‌فر (ايران)
    کمک داور دوم: صالح المرزوقي (امارات)

داور: روشن ايرماتوف (ازبکستان)
    کمک داور اول: رافائل الياسف(ازبکستان)
    کمک داور دوم: باخادير کوچکارف(قزاقستان)

داور: يوئيچي نيشيمورا (ژاپن)
    کمک داور اول: تورو ساگارا (ژاپن)
    کمک داور دوم: سانگ هي جئونگ(کره‌جنوبي)

آفريقا:

داور: جروم دامون (آفريقاي جنوبي)
    کمک داور اول: سلستين (روآندا)
    کمک داور دوم: انوک مولف (آفريقاي جنوبي)

داور: ادي مايلت (سيرالئون)
    کمک داور اول: اواريست (کامرون)
    کمک داور دوم: بشير حسني (تونس)

آمريکاي مرکزي و شمالي:
    داور: مارکو رودريگوئز (مکزيک)
    کمک داور اول: خوزه لوئيز کامارگو (مکزيک)
    کمک داور دوم: آلبرتو مورين(مکزيک)

داور: بنيتو آرچونديا(مکزيک)
    کمک داور اول: هکتور وارجارا (کانادا)
    کمک داور دوم: ماروين تورنتارا (مکزيک)

داور: کارلوس آلبرتو گونزالس (گواتمالا)
    کمک داور اول: ليونل ليل(کاستاريکا)
    کمک داور دوم: کارلوس پاسترانا (هندوراس)

آمريکاي جنوبي:

داور: هکتور بالداسي (آرژانتين)
    کمک داور اول: ريکاردو کازاس (آرژانتين)
    کمک داور دوم: هرنان مايدان (آرژانتين)

داور: پابلو پوزو (شيلي)
    کمک داور اول: پاتريسيو باسولت(شيلي)
    کمک داور دوم: فرانسيسکو موندريا(شيلي)

داور: اسکار لوئيز(کلمبيا)
    کمک داور اول: آبراهام گونزالس (کلمبيا)
    کمک داور دوم: هومبرتو کلاويجو (کلمبيا)

داور: کارلوس سيمون(برزيل)
    کمک داور اول: آلتمير هاسمن(برزيل)
    کمک داور دوم: روبرتو براتز(برزيل)

اقيانوسيه:

داور: مايکل هستر (نيوزيلند)
    کمک داور اول: يان هندريک هينتز (نيوزيلند)
    کمک داور دوم: تويتا ماکاسيني (تونگا)

اروپا:

داور:اليگاريو (پرتغال)
    کمک داور اول: خوزه کاردينال (پرتغال)
    کمک داور دوم: ميراندا (پرتغال)

داور: فرانک دبلکره (بلژيک)
    کمک داور اول: پيتر هلمانس (بلژيک)
    کمک داور دوم :والتر ورومانس (بلژيک)

داور: ويکتور کاساي (مجارستان)
    کمک داور اول: گابور اروس (مجارستان)
    کمک داور دوم: تيبور واموس (مجارستان)

داور: وولفگانگ استارک (آلمان)
    کمک داور اول: سالور ين هدريک (آلمان)
    کمک داور دوم: مايک پيکل (آلمان)

داور: آلبرتو اونديانو مالنکو (اسپانيا)
    کمک داور اول: فرمين مارتينز (اسپانيا)
    کمک داور دوم: خوان کارلوس يوسته خيمنز (اسپانيا)

داور: هاوارد وب (انگليس)
    کمک داور اول: دارن کان(انگليس)
    کمک داور دوم: ميشائيل مولارکي (انگليس)

ببینید چند تا تیم داوری هست ! بعید می دونم به تیم داوری اینا بازی برسه !

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

راسته !!؟ داور وسط که خیلی ضعیف بود !
    لابدراسته خبر
    من توی سایت خبرگزاری مهرهم دیده بودمش اماتوقتی سایت گل تاییدش نکردخبرشواینجانذاشتم
    البته ظاهرا:
    نام كامراني‌فر را به عنوان كمك داور اول در ليست اين داوران قرار داد
    و
    فقط اعلام شده كامراني‌فر در اين مرحله كمك داور اول است
    یعنی فقط اسم خودشودادن ونه تیم داوری رو(الغندی واون یکی دیگه)
    هنوزتوی سایت فیفاچیزی ندیدم
    ===
    ویرایش:
    Mohammad جان
    من عین خبررونقل قول کردم...
    حالابایدصبرکرددیدچی میشه
    Last edited by saviss; 30-06-2010 at 19:21.

16. این کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •