بازي، كارت شما رو ساپورت نمي كنه. سري كارتهاي MX ساپورت نميشن:نوشته شده توسط avrinstar
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families
فقط اين كارتها كه بالا گفتم ساپورت ميشن.
بازي، كارت شما رو ساپورت نمي كنه. سري كارتهاي MX ساپورت نميشن:نوشته شده توسط avrinstar
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families
فقط اين كارتها كه بالا گفتم ساپورت ميشن.
دوستان كسي نبود جواب بده ؟ :(
اول اينكه برنامه contolmk براي دسته بازي با كيبورد مثل اينكه كار نمي كنه اگر هم كار مي كنه يكي كامل بگه
دوم فرق مدل gold بازي با مدل yellow چيه؟
سوم وجداني كسي تونسته بازي رو نرمال بدون قلب تا آخر بره ؟ اگه آره قلق زدن غول ها رو بگه
مرسي دوستان
لطفا جواب بدبن
در مرحله 5 در قسمت Endless Infernum كه چهار يا پنج سوراخ بزرگ وجود دارد بايد چه كار كنم فقط مي دونم كه بايد از ابزار Soul of Steel استفاده كنم
تو froum game spotيكي نوشته بودكه به سايتemail ubisoftزده و ونوشته چرا اين همه مشكل توكنترل version pcهست؟ubisoftهم جواب داده ما فقط اين بازي رو منتشر كرديم تيم تبديل يه تيم ديگه بوده و از اين حرفها!
Last edited by kkain-blood; 22-07-2006 at 17:59.
كاملا درسته. يوبي سافت بازي رو فقط پخش كرده و كار تبديل رو يه گروه نرم افزاري ژاپني به اسم SourceNext انجام داده. فكر كنم قبلا يه بار گفته بودمنوشته شده توسط kkain-blood
![]()
با سلام
من تازه عضو شدم
به خاطر بازي موزد بحث
ميشه به صورت ريز بگيد چطور مرحله بعد از اون دلقك رو رد كنم همون جايي كه روي يه صفحه آتشين ميره و مثل فنر پرتش مي كنه بالا.
در تاپيك هاي قبلي گفته شد اما من يكم خنگم نفهميدم كجا و چطوري اون وسيله رو توي دنده چرخها بزارم.
ممنون ميشم اگه كمك كنيد.
اقا شرمنده اگه سوالاي سطح پايين مي پرسم.واقعيتش من تا حالا اين مدليشو بازي نکردم واسه همين کمي دچار مشکل مي شم.
خلاصه جوري نشه تا اسم مارو ديدين بگين بابا بازم اين يارو خنگه است ولش کن!!!سن هم کمي که بالا ميره ادم کندذهن ميشه.
و اما سوالات
1: کدوم استيل رو انتخاب کنم بهتره؟کدوم اسلحه؟و همچنين ساير option ها...
2:با alt -f4 ...بيرون نمياد
3.ايا رو pc بازي کرديد يا نه؟ بدون ماوس چه جوري تونستيد؟
ممنون
اقا شرمنده اگه سوالاي سطح پايين مي پرسم.واقعيتش من تا حالا اين مدليشو بازي نکردم واسه همين کمي دچار مشکل مي شم.
خلاصه جوري نشه تا اسم مارو ديدين بگين بابا بازم اين يارو خنگه است ولش کن!!!سن هم کمي که بالا ميره ادم کندذهن ميشه.
و اما سوالات
1: کدوم استيل رو انتخاب کنم بهتره ؟کدوم اسلحه ؟و همچنين ساير option هاو...
2:با alt -f4 ...بيرون نمياد
3.ايا رو pc بازي کرديد يا نه؟ بدون ماوس چه جوري تونستيد؟
ممنون
نوشته شده توسط ali_md
سلام
عيبي نداره ديگه سبك بازي هاداره يواش يواش به سلامتي ازاين حالت خشكي درمياد وبه اميدخدا طرفدارايه اين نوع ازبازي ها(اكشنووتخيلي)داره بيشترميشهيواش يواش عادت ميكني
1-استيل اگه اشتباه نكنم trick كه همون اوليه هست بااون استيل سوم كه براي اسلحه هاهست ازهمش بهتره اينقدربااين دوتااستيل تاآخربازي منظم كاركن تابه level 3 برسن....اونموقع حالشوببر...
2-روي كيبوردمنم باآلت اف 4 بيرون نميومد ولي يكي ازدكمه هاي كيبوردكه عكس جورچين مانندروش بود روخاموش كردم كه درست شد!!
3-روي پي سي كه هيچ روپي اس 2 ام بازي كرديمخيلي راحت بعدازدوتامرحله تونستم به كيبوردعادت كنم.....حالا بياببين تو هارد چه كنبوهايي برات ميزنم
![]()
![]()
كي گفت خنگيد....شما سروريد....البته ازنوع استقلاليشنوشته شده توسط hamid1634
![]()
اصلا شمابااون فنركاري نداشته باشيد اون فقط براي اينه كه شما اون همه طبقه روبالا نريدووبه راحتي بريد بالا پايين............فقط همين!
ببين وقتي دلقكوزدي ميري جايي كه پله هاريختن يعني ازدربزرگ مياي بيرون
دست راستت يه درزردميبيني ميري داخل كه مياي داخل سالن اصلي
دوتا طبقه ميري بالا ميرسي آخرين طبقه اونجا يه سكوهست كه اون لوحي روكه ازتواتاق برداشتي ميزاري اينجا
دمونشون ميده كه چرخ دنده هاي بزرگ داخل سالن به حركت ميوفتنوچندتا طبقه پايين تر دوتا ديوارسنگي ميرن كنار
حالابين اون دوتادريه نيزست ميري اونوبرميداري
ميري روفنر(حالا فرقي نداره چجوري ميري) داخل همون سالن ميري سراغ درآبي رنگ
شياطين روميكشي بعدميريسراغ دربعدي كه به يه اتاق وصل ميشه كه دورش مجسمه وبالاشم يه قفسه دايره شكله كه داخلش يه گوي كه برق ميزنه بيا منو بردار![]()
اونجا اگه بري خودت يه چرخدنده روميبيني كه دورش زنجيرچرخيده دكمه Lرو ميزني وبازم يه دموميادكه دانته نيزه روميكنه اون تو ويه لقدم حوالش ميكنه كه اون قفسه كه گفتم ميره كنار
بعدگوي آبي روبرميداريد ازهمون راهي كه اومده بوديدميريدداخل سالن ازاونجاهم ميريد تو درزرد(حالا بافنريابي فنرفرقي نداره)
ميرسيداونجايي كه پله هاريخته بودن كه اين گوي باعث ميشه زير پاتون زمين نامرئي ايجادشه (خودتون بريدرواون شكاف ميفهميدچي گفتم)
ازاونجاميريداونطرف وگوي روميزاريد داخل سوراخ در ودرباز ميشه ....حالا تموم شد!
آخيش
سوالي بوددرخدمتيم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)