تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 224 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حرف های شما کاملا قابل تائید هست... درسته باید از بازی انتقاد بشه البته شما ظاهرا خیلی حرف های من رو به خودت گرفتی در مورد تضعیف منظورم دقیقا شما نبودی. قبل شما خیلیا می اومدن و الکی نظر می دادن و می گفتن بازی اینطوریه اونطوریه تازه می دونم اصلا بازی هم نکرده بودن ببینن جریانش چیه همینطور الکی میومدن و الکی یه چیزی می پروندن. من منظورم کلی بود البته شما هم اومدی و یه انتقاداتی کردی واسه همین من که خیلی وقت بود می خواستم این حرف ها رو بگم خورد به پست شما... کمی تندی کردم که امیدوارم ببخشی و بذاری به حسابی صمیمیت نه چیز دیگه. به هر صورت اگه باعث نارحتی شما شد طرز صحبتم همین جا جلوی همه از شما عذر خواهی می کنم.

از این فکر شما خوشم اومد که فرمودی انتقاد باعث پیشرفت میشه من نمی گم شیفت توی بهترین شرایط هست ولی من میگم توی ژانر خودش واسه PC بهتر هست.
    الته ظاهرا زیاد بقیه پستم رو با دقت مطالعه نکردی چون متوجه میشدی که بحث بعدی که کردم خیلی هم بی ربط نبود. منم مثل شما آرزو می کنم بازی بهتر بشه. منم از بازی انتقاد می کنم ولی انتقاد فرقش با گیر دادن خیلی زیاده ببینید انتقاد یعنی با ذکر دلیل نقاط ضعف گفته بشه. مثلا مشکلات زیر باید توی NFS حل بشه

من منتظر شنیدن انتقادات شیفت هستم. اینها انتقادات منه:

ماشینی که سرعت کمتری از شما داره در بعضی مواقع از شما خیلی جلو تر می زنه یکی از پیست های بازی آخرش یه چند کیلومتر مسیر پهن و مستقیم هست توی این مسیر شما با نهایت سرعت ماشین نمی تونی به ماشینی که جلوت حرکت می کنه برسی. همیشه نه ولی خیلی وقت ها رقبای شما پیچ تند رو با همون سرعت مسیر مستقیم می پیچن اونم با چه ماشین هایی. هندلینگشون افتضاح ولی چطوری میشه که با همون سرعت پیچ رو رد می کنن دیگه خود سازنده بازی می دونه. گرچه با افزایش لول هندلینگ بهبود پیدا می کنه ولی بعضا معلوم نیست چرا به دیوار می چسبید وقتی برخورد می کنید. هرچقدر هم فرمان رو می چرخونید خبری از تغییر مسیر نیست. دریفت زدن فوق العاده کم هیجان شده می تونست خیلی بهتر از این باشه تا حداقل با کارای عجیب غریب امتیاز نگیریم واسه دریفت ها. مشکلات به نظر من بیشتر متوجه گیم پلی هست گرافیک بازی بد نیست فقط بهتره یکم بهینه تر بشه چون توی تنظیمات قوی تر و بالاتر واقعا سیستم های نسبتا قوی بدجوری کم میارن.

من منتظر شنیدن چنین چیزهایی هستم نه اینکه یه فردی که اصلا بازی هم نکرده بپره بیاد وسط بگه بابا این بازی خیلی چرته جمعش کن (منظورم شما نیستی KillZone عزیز چون می دونم شما بازی کردی و خودت پروفشنال هستی و می تونی دلایل بیاری و نقد کنی) ولی باور کن خیلیا میان و در مورد بازی ها بدون نقد و بدون دلیل پست الکی می دن. من مشتاقانه منتظر نقد خوبتون در مورد بازی شیفت هستم لطفا نکته نظراتتون رو در مورد نکات منفی بازی شیفت از دید خودتون بیان کنید.

ممنون و متشکر. موفق باشید
    دوست عزیز معذرت برای چی؟بالاخره شما هم با حرف هایی که گفتی معلوم هست دل پری از کسایی که بدی میگفتن داشتی.خوشحالم که حرف های من رو با اونا اشتباه نگرفتی ازت خیلی ممنونم و اگر من هم توی حرف هام بی احترامی کردم ببخش منظوری نبود فقط به خاطر این بود که بگم من اهل بد گویی نیستم.باز هم ازت ممنونم.

در مورد شیفت هم خوب باید بگم در کل هر بازی ای نکات منفی و مثبت داره که خوب تو شیفت هم بود.اگر بخوام از نکات مثبت شروع کنم باید بگم که گرافیک بازی خیلی خوب کار شده بود البته در بعضی پیست ها تکسچر ها ضعیف بود ولی زیاد نبود و جزو نکات منفی به حساب نمیاد.استایل و طراحی ماشین ها خوب بود.داخل کابین ماشین ها جدا خوب بود مشکلی نداشت ولی بیشتر از اینا هم میشد که روش کار بشه.نکات مثبت تو بازی زیاد هست.

نکات منفی توی شیفت طوری بود که منو زیاد ازار داد یک نمونه اش مربوط به صدا گذاری ماشین ها بود من روی اکثر اونا ازمایش انجام دادم ماشینی مثل لامبورگینی با ماشینی مثل بوگاتی صدا های مشابه داشتند! در صورتی که صدای موتور لامبورگینی بم تر و پر سر و صدا تر هست به خصوص توی سرعت بالا . این جور صدا های مشابه خیلی مشاهده کردم که بعدا متوجه شدم که صدای تمام ماشین ها از تعداد ماشین هایی که تو بازی هست کمتر هست!نابودی ماشین ها هم جالب توجه نبود من با یه BMW وقتی به دیوار کوبیدم و با همون ماشین به یک ماشین از رو برو کوبیدم یکی بود که نشون میده damage تو بازی اصلا خوب کار نشده.

اینا مواردی بوده که خوب یادم بود و گفتم. با این حرف ها حالا به EA بستگی داره که چقدر از این اشکالات درس بگیره و در نسخه بعدی اونا رو به نکته مثبت تبدیل کنه سری جدید این بازی میتونه با روش های جدید و تقویت مشکلات نسخه های قبل یک اثر به یاد ماندنی و منحصر به فرد ایجاد کنه.

خوب بسیار ممنونم از شما krauser عزیز و همینطور دوستان گرامی که این مطلب رو خوندید.

با تشکر و احترام.
    Last edited by Killzone2; 03-08-2010 at 21:12.

2. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم ازت به نکات خوبی اشاره کردی. علاوه بر گیم پلی یکی دیگه از فاکتور های اساسی گیم صداگذاریش هست که تقریبا فراموشش کردم. کلا صداگذاری بازی واقعا ضعیف هست. یا میشد مثل آندرکاور دمو های ضبط شده ای می ذاشت قبل شروع ریس یا بعدش یا موقع تموم کردن Career بازی که اینا نبود هیچ کدوم. من که شدیدا منتظر چند تا عنوان هستم مثل TDU2 همین پورسویت حتی همین چند دقیقه پیش هم که تریلر Dirt 3 رو دیدمخوشم اومد واقعا جذاب به نظر میاد خواستی دانلود کن توی تاپیک اخبار بازی ها لینک مستقیمش رو گذاشتم. به هر حال ما که خیلی از چیز ها رو توی دنیای مجازی گیم می خواهیم تجربه کنیم تنها دلخوشیمون همین سیمولیشن گیم ها هست

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

داشتم کنفرانس EA توی نمایشگاه E3 رو نگاه میکردم یه تیکه از این بازی رو نشون داد خیلی جالب بود
    به نظر میاد این سری میترکونه(امیدوارم)

6. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 اسکرین شات های جدید

لینکهای بزرگ نمایی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع خبری : VG247.com

8. 17 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ببخشید آیا سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی اعلام شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید آیا سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی اعلام شده
    نه هنوز اعلام نشده !

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

تریلر جدید بازی (این پست به روز خواهد شد):

کد:

12. 5 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

-اخبار حاکی از این هست که Dice با اعزام یک تیم ظاهرا 15 تا 25 نفری به استودیو Criterion می خواد , کمک عظیمی در بخش هنری بازی داشته باشه .. حال نکته جالب اینجاست که دایس متخصص در ساخت بازیهایی در سبک FPS هست (...,Battlefield Series) چطوری می خواد به Criterionی که متخصص سبک ریسینگ هست کمک کنه ! مسئله رو ظاهرا اینطوری حل کردن که قرار تو بخش ساخت هنری محیط ها فعالیت داشته باشن - دایسی که همه جور محیط از بیابون گرفته تا جنگل و محیطهای برفی بسیار عالی طراحی می کنه - , همچنین Criterion که NFS رو عنوان جدید خودش می بینه اینگونه ادعا کرده که برای این عنوان بزرگترین محیط OpenWorld رو طراحی کرده که گفته میشه حدود 4 برابر از نقشه Burnout Paradise بزرگتر خواهد بود !!!
    -اما بعضی ها که احتمال می دادن تشابه اسمی این نسخه با NFSIII ممکنه منجر به تشابهاتی در این بازی با اون نسخه بشه , اینطور جوابی از EA دریافت کردند : " نه !! با اینکه اسمها بسیار شبیه هم هست ولی قرار نیست چیزی بین اون نسخه با این بازی مشترک باشه" ...

کد:

14. 8 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

ای کاش این نید فور اسپید جدیده ترکیبی از این بازی ها باشه 
    Most Wanted : مثل پلیس ها و موزیکش 
    Carbon : اسپورت کردن ماشین 
    Under cover : تخریب پذیری ماشین ها 

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ویدئوی جدیدی از بازی منتشر شده که ویژگی های نسخه Limited Edition رو شرح میده:

Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition Trailer

PC Xbox360 PS3 Wii

Release: Nov 16, 2010

کیفیت: Hi-Res
    فرمت: MP4
    حجم: 27.9MB
    کد:
    کیفیت: Lo-Res IPOD / PSP
    فرمت: MP4
    حجم: 5.8MB
    کد:

با خرید پک Limited Edition صاحب دو ماشین اختصاصی و 4 ماشین آنلاک شده میشید که اسم و تصاویرشون رو در زیر میبینید:
    Exclusive Access to:
    Alfa Romeo 8C Competizione
    Ford Shelby GT500

Early Access to:
    Chevrolet Camero SS
    Porsche Cayman S
    Audi TT RS Coupe
    Dodge Challenger SRT8

17. 6 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •