دوست عزیز معذرت برای چی؟بالاخره شما هم با حرف هایی که گفتی معلوم هست دل پری از کسایی که بدی میگفتن داشتی.خوشحالم که حرف های من رو با اونا اشتباه نگرفتی ازت خیلی ممنونم و اگر من هم توی حرف هام بی احترامی کردم ببخش منظوری نبود فقط به خاطر این بود که بگم من اهل بد گویی نیستم.باز هم ازت ممنونم.
در مورد شیفت هم خوب باید بگم در کل هر بازی ای نکات منفی و مثبت داره که خوب تو شیفت هم بود.اگر بخوام از نکات مثبت شروع کنم باید بگم که گرافیک بازی خیلی خوب کار شده بود البته در بعضی پیست ها تکسچر ها ضعیف بود ولی زیاد نبود و جزو نکات منفی به حساب نمیاد.استایل و طراحی ماشین ها خوب بود.داخل کابین ماشین ها جدا خوب بود مشکلی نداشت ولی بیشتر از اینا هم میشد که روش کار بشه.نکات مثبت تو بازی زیاد هست.
نکات منفی توی شیفت طوری بود که منو زیاد ازار داد یک نمونه اش مربوط به صدا گذاری ماشین ها بود من روی اکثر اونا ازمایش انجام دادم ماشینی مثل لامبورگینی با ماشینی مثل بوگاتی صدا های مشابه داشتند! در صورتی که صدای موتور لامبورگینی بم تر و پر سر و صدا تر هست به خصوص توی سرعت بالا . این جور صدا های مشابه خیلی مشاهده کردم که بعدا متوجه شدم که صدای تمام ماشین ها از تعداد ماشین هایی که تو بازی هست کمتر هست!نابودی ماشین ها هم جالب توجه نبود من با یه BMW وقتی به دیوار کوبیدم و با همون ماشین به یک ماشین از رو برو کوبیدم یکی بود که نشون میده damage تو بازی اصلا خوب کار نشده.
اینا مواردی بوده که خوب یادم بود و گفتم. با این حرف ها حالا به EA بستگی داره که چقدر از این اشکالات درس بگیره و در نسخه بعدی اونا رو به نکته مثبت تبدیل کنه سری جدید این بازی میتونه با روش های جدید و تقویت مشکلات نسخه های قبل یک اثر به یاد ماندنی و منحصر به فرد ایجاد کنه.
خوب بسیار ممنونم از شما krauser عزیز و همینطور دوستان گرامی که این مطلب رو خوندید.
با تشکر و احترام.![]()