باید شارژ معمولی باشه
با سلام.
من 24 ساعته فعال کردم و وقتی از عملکرد اطمینان حاصل کردم یک بسته 1 ماه روزانه گرفتم الان هم با ایرانسل وصل هستم و راضی هستم.در مورد شارژ کم کردن من برای 24 ساعته تا 1 شب تو نت بودم نمیدونم باگ درست شده یا نه ولی از من تا 1 شب شارژ کم نکرد !
من الان حدود 1 ماهه از این طرح همراه اول استفاده میکنم و امروز تازه ایرانسلو فعال کردم یه طرح 1 روزه برای تست که ببینم کدوم بهتره و راحت تره ، از همراه اول که تقریبا راضی بودم حالا ببینم این چی میشه ..
یه روز که گذشت میام و حتما مقایسش میکنم چون 2 تاش رو خودم استفاده کردم پشت سر هم .. و به مقدار زیاد ..
میگم این سرعت هایی که میگین رو ار کجا درمیارین؟..............25 کیلوبایت و 30 کیلو بایتو...................من با هاش خیلی هنر کنم 4 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارم...................یه نفر که سرعتش خیلی خوبه و راضیه از سرعتش و هیچ مشکلی نداره میشه بگه ------ سرور و پورتش مقدارش چنده؟.........بذاره من امتحان کنم شاید ماله اونه.........آخه من دوتاشو گذاشتم رو صفر...
آقا من امروز یه گوشی E250 گیر آواردم که EDGE هم داره ولی الان که توی خونه ام سرعت افتضاحه - مثل Majid حداکثر همون 5 کیلو بیشتر نیست - تازه 4000 تومن هم کابل خریدم! مضخرفه... مگه مراکز استانها نباید سرعتش پر بشه؟ الان EDGE هم بالای صفحه فعاله و قرمز شده... احتمالا تنظیمات شما چیز خاصیه؟
سلام بروبچ!!
خاک تو اون کلشون کنن با این EDGE شون!!
EDGE که فعال میشه سرعت زیادتر که نمیشه هیچ تازه کمتر هم میشه!!!
وقتی شهر اصفهان با این ابهتش EDGE اش این باشه وای به حال بقیه شهرا!!!
هيچ ربطي به تنظيمات نداره ....
فقط مربوط به منطقه ميشه .... يه منطقه سرعت پايين و پر نوسان هستش .... يه منطقه پر سرعت و پايدار .... هيچ حساب کتابي هم نداره ....
عزيز دقت كن كه شما سرعتت با پرا ميني و كلا پروتكل سوكت يا ژراكسي خيلي پايينه . پراكسي من هم روي صفره و پروتكلم قبل از ريست گوشيم 8080 بود الان اونم صفره .میگم این سرعت هایی که میگین رو ار کجا درمیارین؟..............25 کیلوبایت و 30 کیلو بایتو...................من با هاش خیلی هنر کنم 4 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارم...................یه نفر که سرعتش خیلی خوبه و راضیه از سرعتش و هیچ مشکلی نداره میشه بگه ------ سرور و پورتش مقدارش چنده؟.........بذاره من امتحان کنم شاید ماله اونه.........آخه من دوتاشو گذاشتم رو صفر...
سرعت فعليم :
= 220Kb/s ADSL ~ 27KB/Sec
پست قبلي تاييد ميشه . من الان شمالم و سرعتم از تهران چند كيلوبايت بيشتره .
البته جسارت نباشه e250 گوشی مالی نیست و به درد این حرفا نمی خوره خودم قبلا باهاش
کار کردم . کلاس edge اون هم فکر کنم پایین ترین کلاس edge یعنی 10 هست .
پس زیاد ازش انتظار نداشته باش . در حد دایال اپ جواب میده
با گوشیهای کلاس 32 اگه منطقتون ساپورت کنه بالای 20-25 سرعت داری
منم اين وقت بود كه شارژم 3 تومنش رفت
وگرنه قبل اون كه وصل شده بودم طرحمم فعال بود قروني هم ازم كم نشد
بي شخصيتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)