مزدک میرزایی
مزدک میرزایی
به نظر من که فکر میکنم درست هم هست زمانیکه سلطان جواد خیابانی داشت بازی های مهم رو گزارش میکرد عادل داشت تو شیشه شیر میخورد بزرگ بشه (با اون چه میییییییییییییکنننننننندد د گفتنش) زمانی از هر کی میپرسیدی کدوم گزارشگر نمی ذاشتند جمله تموم بشه همه میگفتند خیابانی درسته الان دیگه گزارشگر های خوبی اومدن ولی بین همه ی گزارشگر های دنیا عشق است سلطان خیابانی.
طرز گزارش خیابانی باحاله! آرژانتین داشت گل می زد اون داشت در مورد دختر مارادونا صحبت می کرد ، وسط حمله ی نیجریه گفت "تیم راگبی ایران هم بازی قبلیشو برده"![]()
)
خیابانی بهترین بازی هارو به گند میکشه.
من اصلا از این فردوسی پور خوشم نمیاد.
خیل تند حرف میزنه و حرف هاشو نصف و نیمه رها میکنه؛ اصلا نمیرسه آب دهنشو قورت بده.
از صدای خیابانی خوشم میاد (هرچند که بعضی موقع ها حرف های بی ربطی میزنه).
قط سرهنگ علیفر
اون مزدک احمق حال ادمو به هم میزنه مثلا دو روز پیش که فرانسه بازی داشت از اول تا اخر داشت از فرانسه انتقاد های بیجا میکرد یکی نیست بهش بگه که اگه از فرانسه خوشش نمیاد مجبور نیست بازیشو گزارش کنه
فردوسی پور هم که خدا کنه بازی های اسپانیا و ارزانتین رو گزارش نکنه که از بس از مسی و تبم اسپانیا تعریف میکنه حال ادم به هم میخوره
در کل تموم گزارشگر ها باید برن جذاب گزارش کردن رو از گزارشکرهای عربی یاد بکیرند
جواد خیابانی خوبه بابا عادل سوادش بالاست اکا زرت و پورت هم میکنه بعضا
مزدک فقط چون ایتالییه! امیدوارم یازی امشبم اون گزارش کنه
مزدك و عادل از همه بهتر گزارش ميكنن . بعد خياباني .
شفيعي هم خيلي باحاله كاراش![]()
شفيع هم يك موقع ها باحاله و يك موقع ها بي حال . آخرش مي بيني خوابش برده ...
ولي عادل باحاله و خياباني هم اگه زياد شلوغ پلوغ نكنه خوبه . با مزدك كلا موافق نيستم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)