من بچه که بودم از آلمان خوشم میومد اما بعد از دوران بلوغ و از هنگامی که چشمم به دنیا بازتر شد و عقلم درآمد از آلمان متنفر شدم
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
من بچه که بودم از آلمان خوشم میومد اما بعد از دوران بلوغ و از هنگامی که چشمم به دنیا بازتر شد و عقلم درآمد از آلمان متنفر شدم
آره توجیه باحالیه
شما کلا با بازیکنانی مثل بالاک که عادت به نایب قهرمان شدن در جام ها رو دارن همیشه موفق خواهید شد.البته بالاک توی چلسی بعد از یه چند سال تونست یه قهرمان رو ببینه
بهترین لیگ این فصل اگه آلمان باشه هم زیاد مهم نیست مهم اینه که توی 10 اخیر در چه رده ای بودین و همین طور این که تیمای باشگاهی آلمان خواب قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو فقط می تونن ببینن
کلا شما بگید که همه طرفداران آلمان در این نظرسنجی به انگلیس رای بدن. بالاخره تیم قهرمان رو باید یه سری ها ازش تنفر داشته باشن![]()
خوبه پس سعی کنید دیگه نه به جام جهانی صعود کنید نه به جام ملت های اروپا چون توی هیچکدومشون حتی به فینال هم نمیتونید برسید که حداقل یه افتخار نایب قهرمانی داشته باشید
شانسم بیارید که به آلمان نخورید وگرنه همونجوری که توی جام جهانی 70 بردیمتون،توی جام اروپا 72 توی ویمبلی 3-1 زدیمتون و کیک اوتتون کردیم،همونطور که توی نیمه نهایی جام جهانی 90 بازم بردیمتون،بازم همونطور که توی یورو96 توی نیمه نهایی جلوی چشم تماشاگرای خودتون آرزوی فینالو به دلتون گذاشتیم اینبارم مطمئن باش مثل تمام مراحل حساس تورنومنت های معتبر گذشته باز اگه بهتون بخوریم میبریمتون،تنها افتخارتون بردن توی فینال 66 با گلی هستش که هیچوقت صحتش تایید نشد.
امیدوارم یک هشتم نهایی ببینمتون،حتی حاضرم آلمان توی گروهش دوم بشه که اگه انگلیس اول شد بهش بخوره و بعد به همه بفهمونه که بازیکنای انگلیس به جز یه مشت بچه سوسول که هر چند وقت یه بار گند فساد یکیشون درمیاد،هیچی نیستن
موفق باشی با رویاهای دور و درازت
میگن حرف راست رو از بچه ها باید شنید.......خوب حالا که بزرگ شدی...؟!؟!؟!؟!؟!
اتفاقا این دوره خیلی خوشحال میشیم که به آلمان بخوریم. البته اگه شما توی گروهتون بتونید دوم بشیدموقعی انگلیس بخورید بازیکنانی مثل لمپارد و رونی و جرارد با شوت های خودشان از شما استقبال گرمی خواهند کرد
شما هم موفق باشید.بالاخره شما رو در آخر مسابقات می بینیم دیگهدر ضمن همین بازیکنایی که شما این لفظارو ازشون به کار می برید باعث میشن که شما دقیق 90 جام ها رو از دست بدید
امیدوارم با این تیم به قول خودتون ماشینی حال کنید...
دوستان با این انگلیسی ها بحث نکنید دارن می بینن که تیمشون منفورترین تیم جهان هست واسه همین می خوان بحث این تاپیک رو منحرف کنن و بکشونن به مقایسه بین دو لیگ آلمان و انگلیس تا مدیر هم بیاد این تاپیکو قفل کنه.
اگه در این مورد میخواین بحث کنید برید تو انجمن ورزش این کارو بکنید.
فقط همینو بگم که خدایا شکرت که آبرامویچ را که یک زمانی در روسیه خمیر دندان فروشی می کرد آفریدی تا ما بفهمیم تیمی به اسم چلسی هم وجود داره و چند نفر هم در ایران طرفدار این تیم بشن!!
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
اتفاقا من بچه که بودم از آلمان بدم میومد اما بعد از دوران بلوغ و از هنگامی که چشمم به دنیا بازتر شد و عقلم درآمد عاشق آلمان شدم.![]()
Last edited by ارمغان جنون; 09-06-2010 at 23:53.
هر کاری کردم حیفم اومد به این پست جواب ندم
نتیجه: کسب نکردن هیچ مقامی بهتر از نایب قهرمان شدنه(1مَثَل هست که میگه : گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف
)
خدا را شکر تیم های آلمانی اینقدر قهرمانی تو کارنامه شون دارن که طرفدارانشون حسرت قهرمانی نمیخورن(چه در رده باشگاهی چه رده ی ملی)
در عرصه باشگاهی هم یه قرنی باید صبر کنید تا بتونید در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان بشید.وحید جان طرفدار چلسی بودی دیگه؟در عرصه باشگاهی هم که کارنامه تیمای انگلیسی کاملا مشخصه![]()
////////////////////
ویرایش: درراستای سوال تاپیک...از هیچ تیمی تنفر ندارم![]()
Last edited by vroom; 09-06-2010 at 23:43.
من نمی خوام اصلا وارد بحث بشم.. ولی اگه همین طور پیش بره مجبورم گلی که دیتمار هامان به انگلیس
از فاصله 40 متری زدو آپلود کنم..!
![]()
دوستان آلمانی مثل اینکه هوس ملاقات با اعداد 5 و 6 رو اسکوربورد استادیوم رو کردن! مثل اینکه یادشون رفته چطوری تو مونیخ و برلین آبکش شدن!![]()
دو بار تو تاریخ حیاتشون تونستن 3-1 انگلیس رو ببرن (بهترین نتیجشونه!)، فکر کردن خبریه! کلا اگه بردید با اختلاف یه گل بردید یا تو ضربات پنالتی (اون دوستمون می گفت خوش (..) شانسه! راست میگفت دیگه! تازه اگه تعبیر ضد فوتبال نکنی) تو تاریخ جام جهانی هم یه بار ما بردیم دو بار شما که اون دو بار یکیش با اختلاف یه گل بوده و یکیش تو ضربات پنالتی که اصلا برد محسوب نمیشه! تو یورو هم ما یه بار بردیم شما دو بار بردید که باز یکیش (یورو 96) تو ضربات پنالتی بوده! (خدا بده شانس!)
بعد اگه ما نیمه نهایی به شما باختیم شما فینال جام جهانی به ما باختید! حالا هزاریم بگید که قبول ندارید!
ضمنا من دعا می کنم آلمان صعود کنه (حالا اول دومش به پیشنهاد خودش!) فقط صعود کنه!آخه وقتی یه تیم نتونه تو خونه خودش حداقل برسه به فینال جام جهانی یا فکر کنه میتونه بازی فینال رو با برد های 1-0 پیاپی ببره، واقعا چی میشه گفت!
در کل موفق و خوش باشید.
یاعلی
من از برزیل و انگلیس متنفر هستم . نمی دونم چرا دست خودمم نیست .
به هلند و المان هم علاقه دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)