تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 311 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آره تو world cup پنالتی خیلی راحت از gk میشه گرفت. چرا خبری از نسخه pc نیست؟! باز ما دلمونو بیخود خوش کردیم یعنی؟ از قبا نسخه 2009 تا الان بیخودی دلمونو خوش کردیم که نسخه بعدی نکست میشه ولی نشد.
    آقا تیم فقط انگلیس. این green کی بود دعوت شد به تیم ملی

2. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا تیم فقط انگلیس. این green کی بود دعوت شد به تیم ملی
    خیلی دلم برای این green سوخت.
    بیچاره بد شانسی اورد.

4. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خفن منتظر این نسخه هستم................

only ENGLAND

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر من هم اینه که در پاس دادن باید بازیکن داخل زمین مهارتش رو نشون بده که صد در صد به کیفیت داخل بازی کمک شا یانی میکنه فکرش رو بکنید مقابل بارسا بازی میکنید و دنبال راه حلی برای از کار انداختن بازی ژاوی به خاطر بازیسازی عالیش میکنید

تیم مورد علاقه من هم آلمان هستش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینطور که به نظر میرسه دیگه شاهد نخواهیم بود که ضربه های خطا با ثنا و قل هوالله گل بشه.آخه اگر توپ را از دور شوت میکردید بیشترشو در وازبان میگرفت و بقیش اوت میشد.
    منم طرفدار تیم حسین هستم.ما بازم اومدیم تا یک مارادونا یه دیگه تحویل فوتبال بدیم.بهترین بازیکن بهترین باشگاه و تیم دنیا مسی
    Last edited by MJ assassins creed; 14-06-2010 at 09:38.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در متن زیر دیدگاه Spike Champman از سوویت پچ تی وی رو میخونیم ایشون هم برای تست کد ابتدایی بازی به ونکوور دعوت شده بود . نکات ریز و جالبی در صحبتهاش وجود داره خوندش خالی از لطف نخواهد بود .
    سوال : به نظر شما تفاوت اصلی بین نسخه 10 و 11 بازی در چه موردیه ؟
    بدون شک سیستم پاس تفاوت اصلی این دو نسخه به حساب میاد قدرت پاس ( در حالت UNDER HIT و OVER HIT ) سبک پاس دادن رو عوض میکنه حتی در تفکر شما در پاس دادن هم تاثیر گذاره . من فکر میکنم بهترین روش توضیح این مساله اینه که بگیم الان پاسها رضایت بخش تر و بنیادی تر شدن .
    سیستم پاس بازی فیفا 10 شبیه گیتار هرو و راک باند آسونه آدم احساس میکنه هیچ چلنج و مبارزه ای در بازی برای شما وجود نداره . اون بازی به نظر میرسه که خیلی آسونه و همه کار رو هوش مصنوعی بازی برای شما انجام میده .

سوال : میشه وارد جزئیات بشید و بگید رفتارهای فردی در این نسخه چطوری در بازی تغییراتی ایجاد میکنه ؟
    بسیار خب در ابتدا شما به جزئیات ظریف این مساله توجه کنید مثلا در زمانیکه توپ دست حریفه برباتوف فقط به سمت عقب قدم میزنه در حالیکه در این وضعیت رونی با حرکت رو به عقب بازیکنان حریفو تعقیب میکنه و به این شکل به کمک هافبکهای تیم میاد . به هر حال رفتارهای فردی بازیکنان عمق زیادی به بازی میده و تاثیر بسیار زیادی بر جزئیات ظریفی مثل این میذاره این مساله در سطوح مختلف بشکل مستقیم بر روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره .
    رفتارهای فردی جنبه های مختلف بازی هر بازیکن رو تحت تاثیر قرار میده که نه تنها شامل تواناییهای فردی بازیکنان میشه بلکه کیفیت کاری اونها رو در قالب کارهای تیمی مشخص میکنه . مثلا بازیکنی مثل فابرگاس این قابلیت رو داره که میتونه به پاسهاش کات و انحناء بده که این مساله سبب بالا رفتن احتمال به مقصد رسیدن اون توپ و پاس میشه یا یک مدافع مثل جان تری که یک تکلزن بزرگ به حساب میاد قادر خواهد بود که تکل زدن در موقعیت مناسب تر رو درک کنه و قادره که از راهی دورتر اقدام به تکزنی کنه و این یک برتری نسبت به یک مدافع معمولی تر ( در زمینه گرفتن توپ و تکلزنی ) به حساب میاد .
    این دو مثال بالا بخش کوچکی از رفتارهای فردی رو ( Personality + ) در این بازی ارائه میده . رفتارهای فردی در این بازی بر جنبه های مختلف تاثیر گذاره مثل شوتزنی , دریبل و حرکت با توپ , تکلزنی و اقدام به گرفتن توپ از حریف , فریب , پاس دادن , دامنه حرکتی بازیکن در زمان دفاع و حمله , پرش دروازه بانها برای مهار توپ , کنترل توپ و خیلی موارد دیگه .

این متن خیلی طولانیه با عرض شرمندگی من بقیشو عصر توی تاپیک میذارم الان یک کاری برام پیش اومد .

آره تو world cup پنالتی خیلی راحت از gk میشه گرفت. چرا خبری از نسخه pc نیست؟! باز ما دلمونو بیخود خوش کردیم یعنی؟ از قبا نسخه 2009 تا الان بیخودی دلمونو خوش کردیم که نسخه بعدی نکست میشه ولی نشد
    ]آقا تیم فقط انگلیس. این green کی بود دعوت شد به تیم ملی

بهنام جان هنوز که هیچی معلوم نیست الان نه میشه گفت نسخه pc نکسته و نه میشه گفته کارنت باید صبر کنیم شاید فردا EA موضوعو توی E3 مشخص کنه .
    بهنام انگلیس که توی قدم اول درجا زد فکر میکنی امسال بتونه خودشو به فینال برسونه ؟ من که بعید میدونم .

نظر من هم اینه که در پاس دادن باید بازیکن داخل زمین مهارتش رو نشون بده که صد در صد به کیفیت داخل بازی کمک شا یانی میکنه فکرش رو بکنید مقابل بارسا بازی میکنید و دنبال راه حلی برای از کار انداختن بازی ژاوی به خاطر بازیسازی عالیش میکنید
    تیم مورد علاقه من هم آلمان هستش .

شما که از عکس آندریاس مولر توی آواتارت معلومه طرفدار کدوم تیمی . بازیهاشو توی یوونتوس یادته ؟
    شما اسم شریفتون چی بود ؟
    تبریک میگم بهتون دیشب استرالیا رو لوله کرده بودین .
    Last edited by 4039; 14-06-2010 at 11:11.

9. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

نظر شما در این رابطه چیه آیا فردیت گرایی محض توی بازی وجود داشته باشه یا مهارت گیمر هم دخالت داشته باشه ؟
    حسین من درست متوجه نشدم.اینا میخوان 3 حالت پاس رو که میتونستیم در ستینگ بازی فیفا10 انتخاب کنیم رو حذف کنن و بجاش از یک سیستم واحد استفاده کنن.با توجه به صحبتهای پترسون در اون ویدئو که عکسهاشو گذاشتی میشه گفت که مهارت خود بازیکن در زمین + دقت گیمر در سرعت و قدرت پاس مکانیزم پاس در فیفا 11 رو تشکیل میده درست گفتم؟؟؟
    همونی که میخواستی دیگه پس چرا در این مورد شک داری؟؟
    .
    .
    نظر من در این رابطه اینه که هر کاری میکنن این سیستم پاس ها رو یکی کنن بهتره تا همه مجبور بشن با همین حالت بازی کنن.دیگه حالت دستی و کمکی در بازی نباشه.
    بهترین کار اینه که مهارت بازیکن داخل زمین رو در پاس دادن اعمال کنن + خود گیمر هم در سرعت پاس و حالت پاس و کمی (ولی نه زیاد) در جهت پاس نقش داشته باشه...(چقدر پیچیده شد ....اینا چطور میخوان در بازی بالانس ایجاد کنن؟؟؟ کارشون خیلی سخت شد!)

من یه مثال میزنم:فرض کن شما هدایت آلونسو رو در میانه میدان در اختیار داری.خصوصیات فردی آلونسو این اجازه رو به شما میده که اگه اقدام به پاس بلند از وسط زمین برای یه بازیکن انجام بدی به احتمال 90 در صد درست زیر پای اون بازیکن هدف قرار میگیره.....حالا نقش خود گیمر این وسط چیه؟؟
    خود گیمر هم باید میزان قدرت پاس و جهت پاس رو تا اندازه ایی انتخاب کنه ولی در مورد بازیکنانی از این دست مثل آلونسو و پیرلو این اختیار گیمر به نسبت 20 به 80 باشه یعنی فقط 20 درصد کل مکانیسم پاس به مهارت گیمر ربط پیدا کنه.یه چیزی مثل حالت بین کمکی و نیمه کمکی در فیفا10
    ولی بازیکن معمولی در پاس دادن مثل توره این نسبت به 30 به 70 تغییر میکنه که این باعث میشه که گیمر دقت بیشتری بکنه و احتمال لو رفتن توپ بیشتر میشه.البته این نسبت نباید زیاد تغییر داشته باشه یعنی نهایتا یه بازیکن خیلی ضعیف مثل مازیار زارع دیگه فوقش این نسبت 40 به 60 بشه یعنی گیمر هنگامی که با این بازیکن اقدام به پاس دادن مبکنه همون احساس پاس دادن یه چیزی بین دستی و نیمه کمکی در فیفا10 رو میکنه.
    میشه تواناییهای بازیکنان رو در پاس دادن به این صورت دسته بندی کنن:
    مثلا بازیکنی با دقت پاس بین 85 تا 95 (نسبت 85 به 15)
    بازیکنانی با دقت پاس بین 75 تا 84 (نسبت 82 به 18)
    و.................
    ولی سازندگان باید توجه کنن که این طراحی سیستم ریسک زیادی رو میطلبه که ممکنه برای همه گیمر ها جالب نباشه.اگه دیگه خیلی روی این موضوع شک داشتن میتونن همون اول بازی دو تا انتخاب به بازیکن ارائه بدن یکی سیستم قدیمی پاس و یکی سیستم جدید پاس و گیمر میتونه انتخاب کنه هر چند بنظر من یه سیستم واحد باشه بهتره.
    البته اگه به رفتار گیمر ها توجه کنیم یک گیمری که فقط صرف خنده و گذراندن وقت به قول معروف آرکید پسند بخواد بازی کنه معمولا تیمهای قوی مثل اسپانیا و برزیل و در منیجر مود تیمی مثل بارسا یا چلسی رو انتخاب میکنه که پر است از بازیکنان توانا که این سیستم جدید پاس زیاد اونو به چالش نمیکشه و فقط یه کوچولو باید دقت بیشتری نسبت به پاس بکنه.
    اگه همینطوری ما بخوایم نظر بدیم و کمی فکر کنیم میبینیم که کار فوق العاده مشکله و سوالات خیلی زیادی پیش میاد دیگه فرضشو کنید که در عمل چه بلایی سر سازنده ها میاد.البته فکر نکنم اونا زیاد خودشون و گیمر رو درگیر این مسئله بکنن و نهایتا سیستمی رو اعمال میکنن که به مذاق همه خوش بیاد.
    .
    .
    راستی حسین تو این اخباری که منتشر شده و شما زحمت میکشی اینجا منتقل میکنی ببین در مورد وزن توپ و وزن بازیکنا و احساسی که به گیمر منتقل میکنه چیزی گفته نشده؟؟؟ من رو این مورد خیلی حساسم تو ورلد کاپ خیلی بهتر شده و در فیفا 10 خیلی بد بود یکی از دلایلی که من بعد از عرضه world cup دیگه فیفا 10 بازی نکردم همین موضوعه..
    Last edited by JUSTIN11; 14-06-2010 at 14:05.

11. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

بهنام جان هنوز که هیچی معلوم نیست الان نه میشه گفت نسخه pc نکسته و نه میشه گفته کارنت باید صبر کنیم شاید فردا EA موضوعو توی E3 مشخص کنه .
    بهنام انگلیس که توی قدم اول درجا زد فکر میکنی امسال بتونه خودشو به فینال برسونه ؟ من که بعید میدونم .

شما که از عکس آندریاس مولر توی آواتارت معلومه طرفدار کدوم تیمی . بازیهاشو توی یوونتوس یادته ؟
    شما اسم شریفتون چی بود ؟

تبریک میگم بهتون دیشب استرالیا رو لوله کرده بودین .
    ایشالا که نکست شه. ما که 3 سال تو کفیم!
    تو بازی اول انگلیس با بدشانسی روبرو شد اون گلی که گرین خورد نه تنها روحیه خودش از بین رفت بلکه روحیه تیم رو بطور کامل از بین برد. دقایق ابتدائی انگلیس داشت عالی کارمیکرد وخیلی سریع هم به گل رسید.ایشالا بازی با الجزایز جبران میکنن.امیدوارم دوم نشیم چون شاید به آلمان بخوریم. واقعآ آلمان همیشه مدعی بود. با اینکه بازیکن تکنیکی و سرعتی و کامل که تو هرتیم حداقل یکی هست مثل مسی رونالدو رونی کاکا و.. نداشت با بازی گروهی خوبش به 4 تیم میرسه.

13. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا باید نکست شه.دیگه خسته شدیم.فقط امیدوارم که نکست شدن تبدیل به پری ویو نشه و یه چیز دیگه که میخواستم بپرسم امسال هم مثل پارسال نسخه کنسول بهتر از pc هست یا برابره؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا ما که دوسال داریم میشنویم نسخه بعدی next میشه پس کی واقعا نکست میشه ای بابا.مردیم از بس انتظار کشیدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •