در متن زیر دیدگاه Spike Champman از سوویت پچ تی وی رو میخونیم ایشون هم برای تست کد ابتدایی بازی به ونکوور دعوت شده بود . نکات ریز و جالبی در صحبتهاش وجود داره خوندش خالی از لطف نخواهد بود .
سوال : به نظر شما تفاوت اصلی بین نسخه 10 و 11 بازی در چه موردیه ؟
بدون شک سیستم پاس تفاوت اصلی این دو نسخه به حساب میاد قدرت پاس ( در حالت UNDER HIT و OVER HIT ) سبک پاس دادن رو عوض میکنه حتی در تفکر شما در پاس دادن هم تاثیر گذاره . من فکر میکنم بهترین روش توضیح این مساله اینه که بگیم الان پاسها رضایت بخش تر و بنیادی تر شدن .
سیستم پاس بازی فیفا 10 شبیه گیتار هرو و راک باند آسونه آدم احساس میکنه هیچ چلنج و مبارزه ای در بازی برای شما وجود نداره . اون بازی به نظر میرسه که خیلی آسونه و همه کار رو هوش مصنوعی بازی برای شما انجام میده .
سوال : میشه وارد جزئیات بشید و بگید رفتارهای فردی در این نسخه چطوری در بازی تغییراتی ایجاد میکنه ؟
بسیار خب در ابتدا شما به جزئیات ظریف این مساله توجه کنید مثلا در زمانیکه توپ دست حریفه برباتوف فقط به سمت عقب قدم میزنه در حالیکه در این وضعیت رونی با حرکت رو به عقب بازیکنان حریفو تعقیب میکنه و به این شکل به کمک هافبکهای تیم میاد . به هر حال رفتارهای فردی بازیکنان عمق زیادی به بازی میده و تاثیر بسیار زیادی بر جزئیات ظریفی مثل این میذاره این مساله در سطوح مختلف بشکل مستقیم بر روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره .
رفتارهای فردی جنبه های مختلف بازی هر بازیکن رو تحت تاثیر قرار میده که نه تنها شامل تواناییهای فردی بازیکنان میشه بلکه کیفیت کاری اونها رو در قالب کارهای تیمی مشخص میکنه . مثلا بازیکنی مثل فابرگاس این قابلیت رو داره که میتونه به پاسهاش کات و انحناء بده که این مساله سبب بالا رفتن احتمال به مقصد رسیدن اون توپ و پاس میشه یا یک مدافع مثل جان تری که یک تکلزن بزرگ به حساب میاد قادر خواهد بود که تکل زدن در موقعیت مناسب تر رو درک کنه و قادره که از راهی دورتر اقدام به تکزنی کنه و این یک برتری نسبت به یک مدافع معمولی تر ( در زمینه گرفتن توپ و تکلزنی ) به حساب میاد .
این دو مثال بالا بخش کوچکی از رفتارهای فردی رو ( Personality + ) در این بازی ارائه میده . رفتارهای فردی در این بازی بر جنبه های مختلف تاثیر گذاره مثل شوتزنی , دریبل و حرکت با توپ , تکلزنی و اقدام به گرفتن توپ از حریف , فریب , پاس دادن , دامنه حرکتی بازیکن در زمان دفاع و حمله , پرش دروازه بانها برای مهار توپ , کنترل توپ و خیلی موارد دیگه .
این متن خیلی طولانیه با عرض شرمندگی من بقیشو عصر توی تاپیک میذارم الان یک کاری برام پیش اومد .
آره تو world cup پنالتی خیلی راحت از gk میشه گرفت. چرا خبری از نسخه pc نیست؟! باز ما دلمونو بیخود خوش کردیم یعنی؟ از قبا نسخه 2009 تا الان بیخودی دلمونو خوش کردیم که نسخه بعدی نکست میشه ولی نشد
]
آقا تیم فقط انگلیس. این green کی بود دعوت شد به تیم ملی.gif)
بهنام جان هنوز که هیچی معلوم نیست الان نه میشه گفت نسخه pc نکسته و نه میشه گفته کارنت باید صبر کنیم شاید فردا EA موضوعو توی E3 مشخص کنه .
بهنام انگلیس که توی قدم اول درجا زد فکر میکنی امسال بتونه خودشو به فینال برسونه ؟ من که بعید میدونم .
نظر من هم اینه که در پاس دادن باید بازیکن داخل زمین مهارتش رو نشون بده که صد در صد به کیفیت داخل بازی کمک شا یانی میکنه فکرش رو بکنید مقابل بارسا بازی میکنید و دنبال راه حلی برای از کار انداختن بازی ژاوی به خاطر بازیسازی عالیش میکنید
تیم مورد علاقه من هم آلمان هستش .
شما که از عکس آندریاس مولر توی آواتارت معلومه طرفدار کدوم تیمی . بازیهاشو توی یوونتوس یادته ؟
شما اسم شریفتون چی بود ؟
تبریک میگم بهتون دیشب استرالیا رو لوله کرده بودین .