دعوا نیست بابا! ما خیلی هم دوستیم : دی
کاملن با ادب کامل داریم بحث میکنیم! درضمن در راستای بالا رفتن پستهای تاپیک هم این بحثها خوبه : دی
ببینید آلمانو : دی انقد من و چن نفر دیگه بحث کردیم شده 16صفحه!
دعوا نیست بابا! ما خیلی هم دوستیم : دی
کاملن با ادب کامل داریم بحث میکنیم! درضمن در راستای بالا رفتن پستهای تاپیک هم این بحثها خوبه : دی
ببینید آلمانو : دی انقد من و چن نفر دیگه بحث کردیم شده 16صفحه!
دوستان کسی عکس قشنگی از پویول داره؟![]()
آمادگي تورس در تمرينات اسپانيامهاجم اسپانيايي شرايط قرار گرفتن در تركيب اصلي را پيدا كرده است
سايت گل- فرناندو تورس با نشان دادن آمادگي بالايش در تمرينات امروز تيم ملي اسپانيا، اخطاري جدي به مدافعان تيم هاي حاضر در جام جهاني داد.
به نظر مي رسد او كه به دليل مصدوميت حضورش در اولين بازي اسپانيا در جام جهاني در هاله اي از ابهام قرار داشت، دوران نقاهت را به طور كامل پشت سر گذاشته و حتي مي تواند در آخرين بازي دوستانه ماتادورها پيش از جام جهاني در مقابل لهستان، در تركيب اصلي قرار بگيرد. تورس بزرگترين دغدغه دل بوسكه براي اولين بازي اسپانيا در جام جهاني مقابل سوئيس بود.
اين مهاجم 26 ساله قرمزها كه در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر 22 گل براي آنها به ثمر رساند، به دليل مصدوميت مدت ها دور از ميادين بود و اينك بازگشت او به تمرينات، اعتماد به نفس تيم اسپانيا را مي تواند به ميزان زيادي افزايش دهد.
از سوي ديگر، خرارد پيكه، مدافع تيم بارسلونا، در تمرينات دچار مصدوميت شد اما آزمايشات اوليه نشان داد كه مصدوميت او چندان جدي نيست و مي تواند خيلي زود به تمرينات گروهي بازگردد.
Last edited by masud-000000; 06-06-2010 at 22:03.
من خودم همیشه با این عکس پویول خیلی حال میکنم
این هم دو تا عکس تیم اولی تو فرودگاه دومی هم تو تمرین :
.
پویول یعنی تصعب ، سلطان و...![]()
خودمم از این فیگورش خیلی خوشم میاد...
آقا اینجا به نظر میاد یه نفر اضافه اومده![]()
![]()
به بروبچ اسپانيا چقدر طرفدار داره ايول ....![]()
البته بعد از یورو2008 خیلی طرفدارا زیادتر شدن!
جام جهانی قبلی اینقد نبودیم : دی
خبر داغ دارم...
فابرگاس توی ترکیب اصلی نیست Marcoss Cena جاش بازی میکنه.
------------
توی روزنامه قدس نوشته بود.
اسپانیا...........شیره......
امیدوارم فینال اسپانیا و آرژانتین با هم بیفتن.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)