Last edited by g73; 23-10-2010 at 15:26.
تا باز شدن تصاویر صبر کنید
Last edited by miticomon_2000; 27-10-2010 at 12:57.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
![]()
Last edited by miticomon_2000; 23-10-2010 at 17:21.
سلام
یک سری سوال دارم
ل؟
- ویندوز این دستگاه اورجیناله . چطور می شه اگه پاکش کردیم دوباره نصبش کنیم؟
- برنامه های مختلفی روی دستگاه نصبه که فکر می کنم مربوط به ویندوز نباشه بلکه برای خود اچ پی باشه. کدوماش
- بدرد بخوره؟ خیلی هاش به نظر جنگولک بازی میاد
- وقتی ویندوز رو پاک بکنیم دوباره می شه این برنامه هارو نصب کرد؟
- همه با هم نصب می شن یا تک تک هم می شه انتخاب کرد؟
- آنتی ویروس و فایروال خودش خوبه؟
- کلید های END و HOME رو صفحه کلید نیست؟
- با تاچ پدش نمی شه اسکرول کرد؟ مثل لپتاپهای د
من هم یه روکش ضد خش می خوام.
چطور تهیه کنیم؟
بسمه تعالی
سلام دوستان
من چند وقتیه میخوام لپ تاپ بگیرم اما موندم. به شدت معتاد تاچم گوشیم دوربین عکاسیم حتی مانیتور خونه!
کلا اهل تاچم اما یه سری اولویت ها برای خرید لپتاپ تاچ دارم امیدوارم دوستانی که این لپتاپ ها رو دارن پاسخ بدند
اول: قابلیت نوشتن فارسیش چطوره یعنی او سی آر فارسی یی داره یا نه؟
2. آیا میشه سر کلاس برای جزوه نویسی به همراه رسم معادلات ریاضی یا نمودار ها ازش استفاده کرد؟
3.برای اجرای مطلب یا بقیه برنامه های مهندسی چطوره اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه
4.دقت تاچش چطوره؟
5. برنامه ای سراغ دارید که اگر او سی آر پیدا نشد ما بتونیم مثل صفحات A4 سفید روش با دست خط خودمون بنویسیم و خروجی عکس یا پی دی اف بهمون بده
6. صفحه ضد خش نیست؟ بر چسب معمولی چقدر دوام میاره که شما میخواید بر چسب اصلی بخرید؟
7.قلم زاپاس هم داره؟
8. عرضی نیست![]()
Last edited by EDITmysoftwer; 01-11-2010 at 23:29.
اگه از ویندوزت ایمیج بگیری میتونی دوباره همینو داشته باشی اما من پیشنهاد میکنم بعد از عوض کردن ویندوزت یه ویندوز 7 ولی مدل ultimate نصب کنی و با کرک جنیونش کنی
2- فقط یکیشون بدرد میخوره و برنامه استفاده از فینگر پرینته
3-آنتی ویروس یا مایکروسافت نصب کن یا ند32
4-عزیزم دیگه اینو نگو اسکرول ! ناسلامتی داری با لپ تاپ تبلت کار میکنی ها رو صفحه اسکرول کن
1- اگه منظورت اینه که برنامه نوشتن با قلمش فارسی رو تشخیص بده بصورت هوشمند نه هنوز اضافه نشده
اما میتونی فارسی بنویسی با مداد و با همون دست خط مبارکت یه پرینت بگیری بصورت پیش فرض برنامه داره
2- جزوه نویسی که راحت میتونی
3- از نظر اجرا عالیه چون گرافیک خیلی خیلی خیلی توپی داره که میتونه باعث بشه سی پی یوت پرواز کنه تو برنامه های مهندسی
4- عالی و قابل تغییر
5- میتونی از paint استفاده کنی
6- تمام صفحه های تاچ خازنی دنیا به اندازه کافی در برابر خش مقاوم هستن البته روکش جدیدی اومده که کارش عالیه و داریم پول رو هم میزاریم دسته جمعی سفارش بدیمو بخریم ارزونتر میشینه
7- نه نداره قیمتش حدود 49 دلاره
8- عرضی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام دوستان
قيمت اين تبلت پي سي ها را از كجا مي توان گير اورد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)