تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 159

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان‌خال: هلندي‌ها حالا براي آلمان هورا مي‌كشند

به گزارش خبرگزاري فارس، لويي فان‌خال اظهارداشت: تصور مي‌كنم تقابل ورزشي و غيرورزشي هلندي‌ها و آلمان‌ها نسبت به گذشته كمتر شده است. در گذشته ميان آلمان و هلند هميشه رقابت و مناقشه وجود داشت؛ اما الان من هم تا حدي زياد با آلمان‌ها هم احساس شده‌ام. تحت اين شرايط مردم كشورم حتي براي ژرمن‌ها هورا مي‌كشند.

اين مربي 58 ساله افزود: به عنوان يك هلندي، در آلمان خيلي زياد احساس راحتي مي‌كنم. هميشه در جام‌هاي جهاني، هلندي‌ها از اينكه آلمان‌ها حذف شوند، خوشحال مي‌شدند. اين بار در رقابـت‌هاي آفريقاي‌جنوبي، مردم هلند آرزو مي‌كردند هردو تيم، به فينال بازي‌ها برسند. حالا ما دو كشور خيلي به هم شبيه شده‌ايم.

فان خال يك روز پس از آنكه در راي‌گيري ورزشي‌نويسان آلمان عنوان مربي سال بوندس‌ليگا را كسب كرد، همراه با آرين روبن، گلزن هموطن كشورش كه او نيز در خدمت تيم بايرن‌مونيخ است و عنوان بهترين بازيكن فصل گذشته را به خود اختصاص داده، در گفت‌وگوي مشترك با نشريه كيكر شركت كرد. مصاحبه‌اي كه روز گذشته در تازه‌ترين شماره اين نشريه منتشر شد كه مشروح آن در پي‌ مي‌آيد:

*آقاي روبن، شما به عنوان مرد سال 2010 بوندس‌ليگا برگزيده شديد. كسب اين عنوان براي شما چه اهميتي دارد؟

روبن: كسب اين مقام افتخاري بس بزرگ و چيزي زيبا است. نوعي تقدير براي يك فصل فوق‌العاده عالي محسوب مي‌شود. پارسال تنها يك بازي غايب بودم و ما مي توانستيم همه بازي‌ها را ببريم. خيلي خوشحالم تا كسب اين عنوان پيش آمدم. به نظرم اين افتخار به تيم تعلق دارد.

*آقاي فان‌خال، فكر مي‌‌كنيد انتخاب روبن براي اين منظور درست بود؟

فان‌خال: بله. موثرترين بازيكن بوندس‌ليگا، روبن بود. او حتي در سخت‌ترين لحظات بازي‌ها، گلزني كرد و نتايج را تغيير داد.

*شما در مورد انتخاب خود به عنوان مربي سال چه نظري داريد؟

فان‌خال: خوشحالم. كسب هر جايزه يا عنواني خوشحال‌ كننده است ولي بيشتر از اين بابت خوشحالم كه بازيكنان، مرا برگزيدند. چنين حركتي از نظر من معناي بالاترين تقدير را دارد.

*يك سال قبل فكر مي‌كرديد در كنار كسب قهرماني بوندس‌ليگا و جام حذفي، به عنوان بهترين مربي سال نيز برگزيده شويد؟

فان‌خال: خير. فكر مي‌كردم براي دسترسي به همه عناوين زماني بيشتر بايد طول بكشد. سالي كه گذشت، غيرقابل تصور بود نه فقط براي من،‌ بلكه براي تماشاگران، هيات رئيسه باشگاه، بازيكنان و مطبوعات. در ماه اكتبر و نوامبر دچار بحران بوديم ولي در ماه مه قهرمان ليگ و جام حذفي شديم و ديگر اين كه هيچگاه تا اين حد نزد مردم محبوب نشدم.

*يك بازيكن و يك مربي برتر سال‌، ‌هر دو از هلند. چيزي كه هيچگاه در گذشته وجود نداشته است.

فان خال: خب، اين مسئله اتفاقي نيست.

روبن: ضمن اينكه باز هم ربط به بايرن‌ دارد. ما همگي در اين تيم سالي فوق‌العاده را پشت سر گذاشتيم. در وهله نخست اين مرهون مربي است كه شرايط تيم را بهتر كرد.

فان خال:‌..و بايرن اكنون تيمي در آلمان است كه قادر به پرداخت دستمزد به چنين بازيكن و مربي مي‌شود.(لبخند مي‌زند)

*راستي هلندي‌ها در آلمان با موفقيت‌هايشان محبوب‌تر از سال قبل نشده‌‌اند؟

روبن: نمي‌دانم، شايد اينطور باشد. اكنون بازيكنان هلندي زيادي در بوندس‌ليگا بازي مي‌كنند. ما همه بازيكناني عادي هستيم كه خوب مورد استفاده قرار مي‌گيريم.

فان خال: كنسول هلند در اينجا چندي پيش برايم تعريف مي كرد از زماني كه روبن، فان بومل و فان خال در مونيخ هستند، وضعيت به گونه‌اي كاملا متفاوت شده است. شماها باور نمي‌كنيد اكنون بايرن چه تعداد هوادار زيادي در هلند دارد. من مرتب ايميل‌هايي را از كشورم دريافت مي‌كنم كه در آن نوشته شده است: هيچوقت فكر نمي‌كرديم زماني برسد كه بخاطر يك تيم آلماني هورا بكشيم و جشن بگيريم.

*واقعا چنين اتفاقي روي داده؟

فان‌خال: بله. تازه هواداران آلمان در فينال جام‌جهاني 2010 طرفدار هلند بودند.اين اتفاق به من مي‌گويد مناسبات في‌مابين بسيار بهبود يافته است. چيزي كه در گذشته، تنها آرزوي‌اش را داشتيم. نسل آلماني‌هاي‌ جديد نيز خيلي ‌دل‌نشين‌تر شده است. نسلي كه مودب، فرو افتاده و قدرشناس بوده كه من چنين نسلي را تحسين مي‌كنم.

* اين رقابت‌ گسترده در بين هلندي‌ها چگونه است؟

روبن: اين رقابت آنجا هم است؛ ولي بنظرم نسبت به گذشته كمتر شده است. در گذشته ميان آلمان و هلند هميشه رقابت و مناقشه وجود داشت. كار به جايي رسيده كه تا حدي زياد با آلماني‌ها هم احساس هستم و به عنوان يك هلندي در آلمان احساس راحتي خيلي زيادي دارم. قبلا هميشه در جام‌هاي جهاني، هلندي‌ها از اينكه آلمان‌ها حذف شوند، خوشحال مي‌شدند. اين بار در رقابت‌هاي آفريقاي‌جنوبي مردم هلند آرزو مي‌كردند ما دو كشور به فينال بازي‌ها برسيم. چون خيلي به هم شبيه شده‌ايم.

*چه تفاوت عمده‌اي ميان يك آلماني با يك هلندي است؟

فان‌خال: يك هلندي وقتي حرف مي‌زند، اول يك جمله مي گويد كه آخرش كلمه اما مي‌ آورد؛ ولي يك آلماني هميشه با واژه بله پاسخ داده و بعد به حرفش ادامه مي‌دهد.اين مدل حرف زدن در فوتبال هميشه چيزي خوب نيست. چون بازيكنان حالات و نگرش خاص خودشان را دارند. در واقع اين آنها هستند كه فوتبال بازي مي كنند. مربي كه بازي نمي‌كند. آنها مجبورند حرف خود را به مرحله عمل برسانند نه اينكه نمايش صرف بدهند.

روبن: آلماني‌ها از نظم بيشتري برخوردار هستند. به غير از اين من تفاوت عمده‌اي نمي ‌بينم.

فان خال: يك بازيكن آلماني از شور و اشتياق بيشتري نسبت به همتاي هلندي‌اش برخوردار است و به همين خاطر فضاي كار اينجا برايم فوق‌العاده دلنشين است. بدين خاطر است كه الان فان بومل از شور و اشتياقي فراوان براي كار و تلاش در بازي برخوردار شده است. اگر او در هلند باشد،‌ يكي از پنج ‌بازيكني است كه چنين حسي دارد. در حاليكه در آلمان از هر پنج بازيكن، چهار نفر چنين حسي دارند. متوجه شديد چه چيزي گفتم؟

*كاملا. يك چيز خيلي جالب و منحصر به فرد فصل قبل براي شما چه بود؟

روبن: دور برگشت چيز عجيبي بود. آن موقع ما فوق‌العاده عالي بازي كرديم و مشكلات را به دست فراموشي سپرديم. آخر فصل هم نيز همه چيز روبراه بود و در خيلي از لحظات مهم حضوري به موقع داشتيم.

*براي شخص خود شما چطور؟

روبن: اولين بازي‌ام در بوندس‌ليگا كه مقابل ولفسبورگ انجام شد،‌ اينگونه بود. بهتر از اين ديگر امكان نداشت. در ‌آن بازي پس از مدت‌ها حفظ آمادگي، توانستم نشان دهم چه قابليتي دارم. اين نكته كه كل سال را فوتبال بازي كنم و شور و اشتياق داشته باشم، حسي فوق‌العاده زيبا بود.

*هفته قبل با مصدوميت پر سر و صداي مرتبط با تيم ملي هلند و قبل از جام‌جهاني روبرو شديد. بفرماييد شما دقيقا چه زماني مصدوم شديد، ‌قبل از جام جهاني يا پس از آن؟

روبن: خودم هم نمي‌دانم. هنوز هم از اين بابت گيج هستم. در حاليكه دردي ندارم، بايد مدت‌ها دور باشم. در تعطيلات تابستاني همه چيز روبراه بود. واقعا خبر نداشتم چه اتفاقي افتاده.

*باخت در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل اينترميلان ايتاليا و فينال جام‌جهاني برابر اسپانيا را چگونه هضم كرديد؟

روبن: يادآوري اين دو ناكامي هنوز هم دردناك است. دو دفعه به كسب جام خيلي نزديك شديم كه هر دوبار باختيم. پس زمان مي‌خواهد تا بتوان اين غم و اندوه را رد كرد.

*اين دو ناكامي سنگين‌تر از ناكامي‌هاي قبلي بود؟

روبن: اين دو باخت، در حقيقت دو افتخار بزرگ بودند كه مي شد كسب كرد. هر دو ناكامي خيلي سنگين بود. به اضافه اينكه نسبت به كسب هر دو جام بسيار نزديك بوديم. البته در هلند پس از فينال جام‌جهاني، مردم مثل قهرمانان از ما استقبال كردند. هرچند كه ما اين افتخار را بدست نياورديم. همراه با بايرن نيز قدرت زيادي نشان داديم كه در پايان دردناك بود كه مقابل اينتر بازنده شديم.

*الان هم بنظر مي رسد اين افتخار بزرگ از دست رفته در جام جهاني، شما را به حال خود رها نمي‌كند؟

روبن: بله. اين موضوع مرتب در تلويزيون موقع گفت‌وگوها، مورد بحث قرار مي‌ ‌گيرد و ناگزير مي‌شوم پاسخ دهم. باور كنيد در آن بازي، شوت من زياد هم بد نبود. اگر پنج سانتي‌متر بالاتر از دست كاسياس،‌ دروازه بان اسپانيا زده بودم، توپ به قعر دروازه مي‌رفت. آنجا بود كه فهميدم گاهي اوقات آدم در ورزش به شانس هم نياز دارد. اگر آن توپ گل مي‌شد، اكنون بخاطر همان گل يك كتاب نوشته مي‌شد. با اين حال به خود مي‌بالم. به سختي كار كردم تا حتما در جام‌جهاني حاضر باشم. من صدرصد آماده نبودم؛ ولي براي تيم بازيكني مهم برشمرده مي‌شدم.

*در مدتي كه در آلمان اقامت داريد، چه چيزي بيشتر از همه شما را متعجب كرده؟

فان‌خال: وقتي در اسپانيا بودم، فكر مي‌كردم در كشور مهد فوتبال حضور دارم؛ ولي در آلمان فوتبال هنوز هم پابرجا است. هر هفته 69 هزار تماشاگر به ورزشگاه آليانس آره‌نا مونيخ براي تماشا مي‌آيند و ديگر ورزشگاه‌ها نيز، مملو از تماشاگر هستند كه اين امر بسيار دل‌انگيز است.

* خارج از فوتبال چطور؟

فان خال: غذاهاي اينجا مرا متعجب مي‌كند. گوشتي كه آلمان‌ها مي‌خورند،‌خيلي خوب است. آلمان‌‌ها اينجوري نشان مي دهند اطلاعات و آگاهي كافي از خوراك ها و شيريني‌جات دارند. چيزهايي كه مي‌تواني در كشورهاي ديگر فقط تعريف‌اش را بكني.

*آقاي روبن، شما از چه چيز اينجا حيرت كرده‌ايد؟

روبن: اين كه بايرن تماشاگران بسيار زيادي در آلمان دارد. همان تيمي كه بزرگ است؛ ولي در عين حال يك خانواده بزرگ به حساب مي‌آيد.

*اگر مي‌گفتند شما، بازيكن برتر را انتخاب كن، چه بازيكني را برمي‌گزيديد؟

روبن: يكسري از لوركوزني‌ها مثل توني كروس، كيسلينگ دوره خوبي داشتند. باستين شواين اشتايگر ما نيز فصلي بسيار خوب داشت. توماس مولر هم بسيار مهم بود.

*... و شما از بين مربيان چه كسي را انتخاب مي‌كرديد؟

فان خال: ماگات با تيمش كار خيلي خوبي انجام داد. توماس توخل، سرمربي ماينس هم كاري جالب داشت. كريستيان گروس در اشتوتگارت نيز عملكردي خوب داشت. از بين اين عده يكي را به عنوان مربي برتر انتخاب مي‌كردم.

روبن: درست است. ماگات كارايي زيادي داشت. البته من از سبك كارش خوشم نمي‌آيد زيرا شالكه فوتبال بازي نمي كند و تنها نتيجه مي‌گيرد. بايرلوركوزن و وردبرمن بازي تماشاگرپسندتري نشان دادند.

*چه زماني برايتان مثل روز روشن شد كه روزي مربي فوتبال مي‌شويد؟

فان‌خال: خيلي زود. تازه 13 ، 14 سال سن داشتم. من هميشه به تمرينات آژاكس زير نظر رينوس ميشل مي رفتم و تماشا مي‌‌كردم. همه دوستانم به حركات بازيكنان خيره مي‌شدند؛ ولي من نگاه مي‌كردم ببينم رينوس ميشل چه كار مي‌كند. از اين جهت خودم حتي معلم فوتبال در مدرسه فني نيز شدم كه مقدمه‌اي خوب براي كاري كه در آينده مي‌خواستم انجام دهم، شد. از اين جهت به بازيكنان فقط از منظر بازيكن نمي نگرم، بلكه شرايط‌شان را به عنوان يك انسان در نظر مي‌گيرم. آن‌موقع براي دستيابي به چنين هدفي همه توانم را گذاشتم. حالا هم همينطور است. رينوس ميشل آن موقع بخاطر هرچيزي كه مربوط به فوتبال مي شد، استاد من بود.

*شما هم شاگرد خوبي برايش محسوب مي‌شديد؟

فان خال: بله. من به عنوان شاگرد كار خيلي زيادي نكردم. به هرحال توانستم مدرك مربيگري‌ام را با نمره‌اي خوب بگيرم. واقعا مي‌خواستم مربي خوبي شوم.

*مي‌خواهيد در گام بعدي سرمربي تيمي ملي شويد؟

فان خال:‌ بله. پس از كار با بايرن، اميدوارم بتوانم به اين خواسته برسم و مربي تيم ملي كشوري شوم كه بتوانم افتخاري را كسب كنم. براي اين منظور خيلي از كشورها مثل آلمان براي اين منظور وجود دارند.

*آقاي روبن، دوست داريد در ‌آينده مربي شويد؟

روبن: هنوز دراين باره تصميم نگرفته‌ام. همسرم مي‌گويد وقتي كارم به عنوان بازيكن تمام شد، همه چيز ديگر تمام است. در اين رشته واقعا بايد صبر و تحمل زيادي داشت. بايد ديد كه آينده چه خواهد شد و مي‌توانم اين كار را بكنم يا خير.

*در اولين فصل حضورتان در آلمان به همه افتخارات رسيديد و اكنون تنها قهرماني ليگ قهرمانان باقي مانده است...

فان‌خال: ... و در كنارش جام باشگاه‌هاي جهان. چقدر زيبا مي‌شود با دو تيم مختلف بتوانم به اين جام برسم. البته براي اين منظور لازم است كه قراردادم را با بايرن كه تا پايان فصل آتي است، يك سال ديگر تمديد كنم.

روبن: واضح است كه ما خواهان كسب موفقيت هستيم. در كنارش قهرماني مجدد بوندس‌ليگا را نيز مي‌خواهيم. البته دسترسي به چنين هدفي در دومين سال پياپي سخت‌‌تر است.

*هيچ مي‌دانستيد مربي‌تان از اينكه مي‌ديد شما در محافل عمومي خواهان جذب بازيكناني تازه هستيد، تا حدي عصباني بود؟

روبن: بله. كتمان نمي‌كنم ولي هيچ چيز را نيز طلب نمي‌كنم. اگر بازيكني با كلاسي بالا بتواند به ما كمك كند،‌بديهي است كه استقبال مي‌كنيم. ولي در عين حال اين جمله را نيز بارها گفته‌ام كه اكنون تيمي بسيار خوب داريم. جزو بزرگان اروپا هستيم؛ ولي بازهم مي‌توانيم بهتر شويم.

*درچه محدوده‌اي مي‌‌توانيد بهتر شويد؟

روبن: آنچه پارسال براي من تازگي داشت، بازي‌هاي بودند كه در آن من اصلا خوب نبودم، ولي گل‌هاي مهمي زدم. گلزني بيشتر وظيفه من است. قرار نيست كه هميشه زيبا باشد، پس آنچه براي من مهم است، براي تيم هم حائز‌ اهميت دارد.

*از چه چيز مونيخ بيشتر از همه خوش‌تان مي‌آيد؟

فان‌خال: ادب و نزاكت مردم اينجا بسيار زيبا است. آنها خودشان صف مي بندند و آن را مرتب مي‌‌كنند. از اين گذشته، شهر بسيار تميز است به طوري كه شما روي در و ديوار هيچ پوستري را آويزان نمي‌بينيد. جرم و جنايت هم بسيار محدود است.

روبن: مردم اين جا خيلي مهربان و دوست‌داشتني هستند. مردم مونيخ در صلح و صفا زندگي مي‌كنند و ديگر اينكه اينجا مرتب باران مي‌آيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گل دات كام 50:آرین روبن (4)

طبق انتخاب گل دات کام،آرین روبن ،ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ ،چهارمین بازیکن برتر فصل 10-2009 بود

پنج سال پیش، اگر از یکی از طرفداران چلسی می‌پرسیدید که آیا آرین روبن به زودی در صف نامزدهای توپ طلا قرار می‌گیرد یا نه، احتمالا پاسخ مثبت قاطعی به شما داده می‌شد. او در آن هنگام تنها 21 سال داشت و تکنیک استثنایی‌اش را با قدرت بدنی درآمیخته بود و تبدیل به کابوسی برای مدافعان حریفان شده بود. او تمام قابلیت‌های بازیکنی را داشت که بتواند تیم را پیروز کند و به نظر می‌رسید سرنوشت او این بود که فوق ستاره شود.

اما کمی بعد، راهیابی روبن به جمع بزرگان فوتبال تحت هاله‌ای پررنگ از ابهام قرار گرفت. این بازیکن سابق جوانان خرونینخن چهار سال از مصدومیت‌های پیاپی رنج برد و هر بار به میادین برگشت، تا می‌خواست ضرباهنگش را بازیابد دوباره باید به نزد پزشکان می‌رفت.

او در آگوست 2009 و پس از دورانی کوتاه در رئال مادرید به بایرن مونیخ رفت. آنها در لیگ داخلی دچار مشکل شده بودند. خرید روبن ریسکی بزرگ به شمار می‌رفت، اما در نهایت خریدی بسیار سودآور شد. آن جوان آینده‌دار سرانجام توانست به آنچه که پتانسیلش را داشت برسد. او در اولین دیدارش برای دارنده رکورد قهرمانی آلمان، تنها یک روز پس از امضای قرارداد دو گل در نیمه دوم زد، آنچه که نشان از روزهای خوبی می‌داد.

اما اوضاع برای روبن همیشه عالی نبود. «مرد شیشه‌ای» یک ماه پس از حضورش در بایرن در دیدار لیگ قهرمانان مقابل یوونتوس دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد. این آسیب او را یک ماه از میادین دور نگه داشت و او تنها توانست در آخرین دیدار تیمش در فصل پاییز که برد پنج بر دو مقابل هرتا برلین بود 90 دقیقه کامل را بازی کند.

روبن پس از تعطیلات زمستانی بهترین دوره چهارماهه بازی‌اش را گذراند؛ این دوره بود که او را به رتبه 4 لیست 50 بازیکن برتر سایت گل رساند. او در این مدت 23 بار بازی کرد، 18 گل زد، 6 پاس گل داد و معمولا بهترین بازیکن میدان بود. روبن در این دوران سرنوشت‌سازترین بازیکن فوتبال بود و نمایش او ترکیبی ظریف از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو بود که البته طعم بازی خود را هم به آن افزوده بود.

روبن مانند مسی با پای چپش از سمت راست به درون محوطه جریمه می‌رفت و یک یا دو مدافع را در مسیر پشت سر می‌گذاشت. اما بر خلاف مسی و بیشتر شبیه به رونالدو، او تنها از فاصله 15 متری گل نمی‌زد و از فاصله 25 متری و حتی بیشتر هم می‌توانست گل بزند. او مانند رونالدو از شتاب فوق‌العاده‌اش بهره می‌برد تا از مدافعان رد شود. اما او بیش از این دو بازیکن حاضر در لالیگا بردباری ذهنی داشت. اشتیاق او برای پیروزی و اراده تزلزل‌ناپذیرش از ویژگی‌های بارز او بودند.

کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن می‌گوید او خریداری شد تا به بایرن قدرت نفوذ بیشتری در حمله بدهد. روبن هم موفق بود. هنگامی که هم‌تیمی‌هایش نمی‌توانستند از دفاع حریف بگذرند، این هلندی تیزپا کنترل اوضاع را در دست می‌گرفت، مدافعان را پشت سر می‌گذاشت و از فواصل طولانی ضرباتی سهمگین به سمت دروازه می‌زد.

بسیاری از فوتبال دوستان ضربه او از فاصله 25 متری که باعث پیروزی بایرن مقابل فیورنتینا در دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان شد را به یاد می‌آورند. افراد بیشتری به خاطر دارند که او چطور آن شلیک بی‌نقص را به سمت دروازه منچستر یونایتد زد تا تیمش بتواند یونایتد را در مرحله یک‌چهارم نهایی حذف کند. سپس گل حیاتی او در بازی رفت مرحله نیمه‌نهایی مقابل لیون به ثمر رسید.

با این حال، سودمندی روبن برای بایرن بسیار فراتر از دیدارهای اروپایی بود. او بین دو گلی که مقابل فیورنتینا و منچستر یونایتد زد، ضربه ایستگاهی و یک پنالتی را در فاصله هفت دقیقه به گل تبدیل کرد تا بایرن شکست مقابل فرایبورگ را به پیروزی تبدیل کند. یازده روز بعد، او در دقیقه 112 بازی نیمه‌نهایی جام حذفی سه مدافع حریف را پشت سر گذاشت (یکی از آنها را دو بار جا گذاشت) و پس از پیمودن مسافتی 70 متری تنها گل دیدار را زد. هر جا بایرن به او نیاز داشت او آنجا بود و همیشه در بزنگاه سر می‌رسید.

پاس گل و دو گل او در دیدار پایانی بوندس لیگا، بیست و دومین قهرمانی بایرن را تثبیت کرد و پنالتی زودهنگام او هم پیروزی تیمش در فینال جام حذفی با نتیجه چهار بر صفر را رقم زد. بایرن توانست دوگانه داخلی را به دست بیاورد، اما در فینال لیگ قهرمانان به دیواری محکم برخورد کرد. او در مواجهه با دیوار غیرقابل نفوذ مدافعان اینتر ناکام بود و بایرن در نهایت دو بر صفر باخت.

با این حال نمایش شجاعانه او باعث شد جایزه بهترین بازیکن سال بوندس‌لیگا را از آن خود کند. این بازیکن چالاک در حالی وارد تمرینات آماده‌سازی تیم ملی هلند برای جام جهانی شد که در بهترین فرم زندگی‌اش قرار داشت. او در بازی مقابل مجارستان به عنوان بازیکن ذخیره در نیمه دوم به میدان رفت و دو گل درخشان زد، اما هنگامی که می‌خواست پاسی عجیب بدهد دچار مصدومیت از ناحیه همسترینگ شد.

مشکل عضلانی او باعث شد در مرحله گروهی جام جهانی تنها 17 دقیقه بازی کند. او در بازی یک‌هشتم نهایی مقابل اسلواکی گلی خوب زد، اما هرگز نتوانست فرم باشگاهی‌اش را بیابد. این بازیکن هلندی البته به فینال رسید و در آن جا موقعیتی تک به تک مقابل کاسیاس را از دست داد و روی موقعیتی دیگر هم نتوانست پس از گذشتن از سد کارلس پویول دروازه حریف را بگشاید.

روبن سزاوار نبود فصل درخشان خود را با شکست در فینال لیگ قهرمانان و فینال جام جهانی به پایان ببرد. اگر او یکی از دو موقعیت عالی‌اش در فینال جام جهانی را گل می‌کرد، در لیست گل دات کام 50 بازیکن شماره 1 می‌شد. در عوض او باید یک سال دیگر صبر کند. روبن 26 سال دارد و هنوز فرصت بسیاری برای نمایش استعدادهایش دارد. او سرانجام توانست از مصدومیت‌های پیاپی رهایی یابد و دو بار هم تا آستانه قهرمانی‌های بزرگ پیش رفت. روبن به این ترتیب فصل 11-2010 را با اشتیاقی، حتی بیش از گذشته آغاز خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رکورد جدید بایرن مونیخ: گردش مالی 350 میلیون یورویی

رکورد فروش قبلی بایرن 286.8 میلیون یورو بود که در فصل 08-2007 به دست آمد...

سایت گل – بایرن مونیخ انتظار دارد به آسانی رکورد جدیدی در زمینه گردش مالی به جا بگذارد و در فصل 10-2009 به گردش مالی 350 میلیون یورویی برسد.

کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن می‌گوید: «هنوز داریم روی اظهارات مالی کار می‌کنیم. اما می‌توانیم از حالا بگوییم که برای اولین بار از مرز 300 میلیون یورو گذشته‌ایم. در حال محاسبه درآمدهایآلیانس آرنا هستیم که حدود 350 میلیون یورو خواهد شد.»

رکورد فروش قبلی بایرن 286.8 میلیون یورو بود که در فصل 08-2007 به دست آمد. باشگاه همچنین برای شانزدهمین فصل پیاپی سود ده خواهد بود.

رومنیگه از ثبات مالی تیمش در بازار پر از ابهام فصل گذشته ستایش کرده است: «صادقانه بگویم: ما هیچ بحرانی نداشتیم.»

قهرمان آلمان جزو پرسودترین باشگاه‌های فصل 10-2009 آلمان خواهد بود و تنها انتظار می‌رود رئال مادرید، منچستریونایتد و بارسلونا درآمد زایی بیشتری نسبت به آنها داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وردربرمن و تکذیب خبر توافق با بارسابر سر اوزیل

ستاره آلمانی بارها و بارها اعلام کرده که می خواهد در وردربرمن بماند و قرارداد او با این تیم آلمانی تا سال آینده اعتبار دارد

سایت گل- مسئولان باشگاه وردربرمن در صحبتهایی توافق با مسئولان بارسلونا بر سر انتقال اوزیل به نوکمپ را تکذیب کرده اند. این در حالی است که صبح امروز رسانه های آلمانی و اسپانیایی اخباری را مبنی بر توافق برسر انتقال اوزیل به بارسا را منتشر کردند.

عصر امروز تینو پولستر، سخنگوی باشگاه وردربرمن در این رابطه گفت:«اخبار منتشره کذب محض است؛ هیچ مذاکره و یا درخواستی از سوی سران بارسلونا در کار نیست.»

این در حالی است که خود اوزیل هم بارها در صحبتهایی اعلام کرده که قصد دارد این فصل را نیز در رختکن وردربرمن سپری کند.قرارداد اوزیل با وردربرمن تا تابستان سال 2011 اعتبار دارد و این ستاره آلمانی اعلام کرده که با سران هیچ باشگاهی مذاکره نکرده است.

در این میان، علاوه بر انتشار اخباری مبنی بر توافق بر سر انتقال اوزیل به رختکن بارسا، اخباری نیز مبنی بر ابراز تمایل سران رئال و چلسی برای خریداری این ستاره آلمانی منتشر شده و روزنامه تایمز نیز از تلاش سران چلسی برای به خدمت گرفتن اوزیل خبر داده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در نظرخواهي انجام گرفته
    15 مربي به قهرماني بايرن در بوندس‌ليگا راي دادند

به نقل از د.پ.آ، در راي‌گيري صورت گرفته از 18 سرمربي شاغل در اين ليگ، 15 مربي عنوان كردند بايرن‌مونيخ با وجود حضور ميشاييل بالاك در بايرلوركوزن و اشتياق زياد شالكه براي جذب ستارگاني چون رائول گونزالس، سرخ‌پوشان مونيخي از بيشترين بخت قهرماني برخوردار هستند.

نتيجه اين راي‌گيري به شرح زير است:

لويي فان‌خال (بايرن‌‌مونيخ): نظري نداد

فليكس ماگات (شالكه) :‌بايرن

توماس شاف (وردربرمن): نظري نداد

كريستيان گروس (اشتوتگارت):‌بايرن‌مونيخ

آرمين فه (هامبورگ): بايرن‌مونيخ

يوپ هاينكس (بايرلوركوزن):‌بايرن‌موني

يورگن كلوپ (بروسيادورتموند): بايرن‌مونيخ

هولگراستانيسلاوسكي (سن‌پائولي): بايرن‌مونيخ

زونمير سولدو (اف.ث.كلن): بايرن‌مونيخ

ميشائيل فرونتسك (بروسيامونشن‌‌گلادباخ): بايرن‌مونيخ

ديتر هكينگ (نورنبرگ): بايرن‌مونيخ

ماركو كورتس (كايزرس‌لاترن): وردربرمن، شالكه يا بايرن مونيخ

استيومك‌لارن (ولفسبورگ): بايرن‌مونيخ

رالف رانگ‌نيك (هوفن‌هايم): بايرن‌مونيخ

ميشائيل اسكيبه (اينتراخت فرانكفورت): بايرن‌مونيخ

توماس توخل (ماينس):‌ بايرن‌مونيخ

ميركو اسلوم‌كا (هانوفر):بايرن‌مونيخ

روبين دوت (فرايبورگ):‌بايرن‌مونيخ

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شالکه به دنبال جذب دانی گوئیسا
    ستاره اسپانیایی باشگاه فنرباغچه نظر مثبت تیمهای متعددی را به خودجلب کرده است

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه حریت ترکیه، سران باشگاه شالکه آماده اند تا درخواستی را برای خریداری دانی گوئیسا، ستاره اسپانیایی فنرباغچه ارائه کنند.

در بازار نقل و انتقالات تابستانی، سران باشگاه شالکه به دنبال جذب جانشین مناسبی برای کوین گورانی هستند. پیش از این درخواست سران این باشگاه برای جذب گیاومه اوارائو رد شد و از همین رو سران این باشگاه آلمانی تمرکز خود را برای خریداری مهاجم اسپانیایی فنرباغچه قرار داده اند که جذب او تنها حدود 8 میلیون یورو برای سران گلزنکرشن هزینه در بر خواهد داشت.

گوئیسای 29 ساله در سال 2008 به فنرباغچه پیوست و در 93 دیداری که با پیراهن این تیم برگزار کرد، توانست 34 گل به ثمر برساند. در حال حاضر تیمهای دیگری از جمله روبین کازان و بلکبرن نیز برای خریداری گوئیسا ابراز تمایل کرده اند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درگيري دو مربي هلندي به خاطر روبن
    فان‌مارويك: براي فان‌خال بابت اين همه هياهو متاسفم

سرمربي تيم ملي فوتبال هلند از همكار هموطن خود در تيم بايرن‌مونيخ انتقاد كرد.

به نقل از داگبلات، برت فان مارويك اظهار داشت: براي لويي‌فان‌خال متاسفم. بيهوده در ماجراي مصدوميت آرين روبن هياهو به راه انداخت و عليه تيم كشورش موضع گرفت.
    مربي دو سال اخير تيم سرزمين لاله‌هاي نارنجي كه هموطن سرمربي تيم بايرن‌مونيخ آلمان است، بابت انتقادات همكارش اينگونه اظهار ناراحتي كرد.
    وي كه موفق شد يك ماه قبل هلند را به نايب قهرماني جهان برساند، افزود: واقعا از مربي هموطن يعني فان خال ناراحتم. او در كنار باشگاهش بيهوده مسئله روبن را به صورت موضوعي جنجالي در آوردند. آنها حتي براي اين منظور كنفرانس مطبوعاتي برگزار كردند؛ در حالي كه فان‌خال و همكارانش شماره تماس ما را داشتند و مي‌توانستند بي سروصدا موضوع را حل كنند.
    فان‌مارويك عنوان كرد: اين تهمت را كه در اردوي تيم ملي در آفريقاي‌جنوبي تجويز نادرست عليه آرين روبن صورت گرفته و مصدوميت كنوني به خاطر آنها است، قبول ندارم. در آنجا با دقت و وسواس كافي وارد عمل شديم.
    او ادامه داد: تمرينات ويژه‌اي براي روبن در نظر گرفتيم. اگر او آماده نبود، در بازي نهايي نمي توانست 120 دقيقه بازي كند. اينكه پس از فينال چه اتفاقي براي او افتاد، بي اطلاعم. اين درست نيست كه فان خال و مونيخي ها اينگونه به ما حمله كنند و هلند را آماج حمله قرار دهند.
    اين اظهارات در حالي بيان شد كه هفته قبل مهاجم هلندي پس از بازگشت به تمرينات بايرن‌، مشخص شد با مشكل جدي مصدوميت پارگي عضله پا روبرو شده و دو ماه قادر به تمرين و بازي نيست. مقامات مونيخي و بويژه لويي فان‌‌خال عليه كادر پزشكي تيم ملي هلند موضع گرفته و حتي تهديد به شكايت به فيفا كردند.
    آنها در اظهارات خود عنوان مي كردند، دو هفته قبل از جام جهاني وقتي روبن در بازي با مجارستان صدمه ديد،‌ پزشكان تيم ملي به خاطر بي‌دقتي باعث لطمه اينگونه به ستاره 26 ساله شدند. مارويك پس از چند روز تحمل انتقادات اينگونه از خود واكنش نشان داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بازي خداحافظي بايرن براي بكن باوئر پس از 36 سال

بکن بائر در سال 1977 از تيم بايرن مونيخ به تيم کاسموس امريکا رفت و در سال 1980 به تيم هامبورگ پيوست و سپس در سال 1983 با بازگشت به کاسموس دوران بازيکني خود را در اين تيم به پايان رساند.

سايت گل- فرانتس بکن باوئر از سال 1964 تا 1977 در تيم فوتبال بايرن مونيخ بازي کرد و در 427بازي 60 گل براي اين تيم به ثمر رساند.
    وي همچنين در سال هاي 1994 تا 1996 به عنوان سرمربي مسووليت هدايت اين تيم را برعهده داشت.
    بکن بائر در سال 1977 از تيم بايرن مونيخ به تيم کاسموس امريکا رفت و در سال 1980 به تيم هامبورگ پيوست و سپس در سال 1983 با بازگشت به کاسموس دوران بازيکني خود را در اين تيم به پايان رساند.
    کارل هاينس رومنيگه رييس هيات مديره باشگاه بايرن مونيخ روزچهارشنبه گفت: زماني که قيصر از بايرن مونيخ به کاسموس پيوست و از بازيکني فوتبال کناره گيري کرد، براي وي بازي خداحافظي مناسبي برگزار نشد.
    وي افزود: تيم فوتبال بايرن مونيخ در ديدار جمعه شب خود با تيم رئال مادريد در مونيخ با بهترين نفرات به ميدان خواهد رفت و آن را به عنوان بازي خداحافظي به بکن بائر تقديم مي کند.
    وي با ابراز تاسف از اينکه بايرن مونيخ براي بکن بائر بازي خداحافظي درحد شان و جايگاه وي برگزار نکرده است، گفت: معمولا باشگاه بايرن مونيخ اينگونه نيست و بکن بائر بزرگترين شخصيت ورزشي اين باشگاه محسوب مي شود.
    رومنيگه اظهار کرد: جايزه ويژه ايي به بکن بائر اهدا نمي شود، زيرا وي تمامي جوايز موجود را به دست اورده است.
    وي گفت: تمامي درآمدهاي اين بازي به بنياد بکن بائر تعلق مي گيرد و قيصرهمچنان رييس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ خواهد ماند.
    بنياد بکن بائر در زمينه کارهاي خيريه براي کودکان فعاليت مي کند.
    در همين حال بکن بائر در ليست بازيکناني که به تيم هاي خود گل زده اند با 4گل زده در رده سوم قرار دارد.
    بکن بائر درکنار زاگالو دردنياي فوتبال تنها ورزشکاري است که به عنوان مربي و بازيکن قهرمان جام جهاني شده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توافق یووه و وولفسبورگ برای جذب دیه گو

طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه یوونتوس به پیشنهاد 16 میلیون یورویی مسئولان وولفسبورگ برای خریداری دیه گو پاسخ مثبت دادند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در توتوسپورت، به نظر می رسد که دیه گو بازی ساز برزیلی یوونتوس یک گام دیگر به وولفسبورگ نزدیکتر شده است؛ چرا که مسئولان تیم تورینی با پیشنهاد 16 میلیون یورویی سران باشگاه آلمانی موافقت کرده اند.

در روزهای اخیر شنیده می شد که سران دو تیم وولفسبورگ و یوونتوس مذاکراتی را برای انتقال این ستاره برزیلی به تیم بوندس لیگایی داشتندو به نظرمی رسد توافقات نهایی در این راستا حاصل شده است.

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که روندانتقال دیه گو به وولفسبورگ تا پایان این هفته نهایی خواهد شد.البته شنیده می شود که دیه گو هنوز بر سر مسائل شصی با پیشنهاد وولفسبورگ موافقت نکرده است. طبق گزارشهای منتشره این ستاره برزیلی سالانه 6 میلیون یورو می خواهد و مشخص نیست که آیا سران وولفسبورگ حاضر به پرداخت چنین مبلغی به ستاره 25 ساله برزیلی هستند یا خیر

دیه گو در تابستان سال 2009 با قراردادی25.5 میلیون یورویی از وردربرمن به یوونتوس پیوست ولی نتوانست در رختکن بینکونری آنچنان که توقع می رفت خوش بدرخشد.

علاوه بر وولفسبورگ، تیمهای دیگری نیز از جمله شالکه نیز عملکرد دیه گو را زیر نظر دارند و خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پشت پرده يك انتقال احتمالي به باشگاه‌هاي بزرگ چيست؟
    اوزيل، گزينه‌اي براي جبران تمام ناكامي‌ها

باشگاه‌هاي بارسلونا، چلسي، منچستر يونايتد و رئال مادريد تلاشي كم‌سابقه‌اي را براي خريد مسي از سر گرفته‌اند.

به نقل از آس اسپانيا، مسعود اوزيل، بازيكن خط مياني با پست تخصصي هافبك تهاجمي وردربرمن آلمان، به شدت به مرز خروج از تيمش نزديك شده؛ اما در اين ميان جنگ خبري عجيبي ميان باشگاه‌هاي بزرگ اروپايي درگرفته است.
    اسپورت كاتالونيا مدعي است، انتقال مسعود به بارسا قطعي شده و تنها رضايت گوارديولا باقي مانده است.
    ماركا چاپ مادريد مدعي است، اوزيل با پيراهن رئال عكس گرفته؛ ولي وكيلش خواسته تا اين خبر قبل از تسويه حساب با وردربرمن رسانه‌اي نشود.
    منابع خبري آلمان اما در اين ميان خنثي‌تر از هميشه مدعي بقاي اوزيل در برمن هستند.
    چند روزنامه انگليسي نيز اطمينان كامل دارند كه مسي آلمان به زودي راهي منچستر‌يونايتد يا چلسي خواهد شد.
    بايد پذيرفت كه مشتري جدي اوزيل، بارسلونا است و از جو حاكم در منابع خبري نيز چنين بر مي‌آيد كه بيش از ساير مشتريان به مسي دوم خود نزديك شده است.
    الكساندرو روسل كه نتوانست خريد داويد ويا را به نام خود سند بزند، عملا كار مهم يا مفيدي براي باشگاه انجام نداده و بي صبرانه در انتظار عكس يادگاري گرفتن در كنار مسعود اوزيل است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •