چقدر از این شعار بدم میادmes que un club
فونت لباس مادرید در فصل بعد
![]()
چقدر از این شعار بدم میادmes que un club
فونت لباس مادرید در فصل بعد
![]()
Last edited by B L A S T E R; 02-06-2010 at 21:55.
بلستر جان.. این عکسایی که میزاری باز نمیشه!
البته منظورم پست قبلی هستش! همون فونته!![]()
Last edited by pcforlife; 02-06-2010 at 22:20.
عکس هایی که ایشون گذاشتن را من دیدم.......
فکر کنم مشکل از اینترنت شما باشه......![]()
مطمئنی؟!فونت لباس مادرید در فصل بعد![]()
اصلا خوشم نیومد!
خوندش راحت نیست از دور...
اما در کل لباس خوبیه...
بخصوص لباس ایکر...یاد لباس سبز بوفون افتادم!
بارسلونا به دنبال آرين روبنقيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات بالاتر از 40 ميليون يورو است...
سايت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بارسلونا قصد دارد بعد از جام جهانی 2010،درخواست رسمی خود را برای جذب آرين روبن به باشگاه بايرن مونيخ ارائه کند.
پپ گوارديولا،سرمربی باشگاه بارسلونا مدتی است که عملکرد اين ستاره هلندی در بايرن مونيخ را زير نظر گرفته و به سران باشگاه بارسلونا پيشنهاد خريد او را ارائه داده است.
اين احتمال ميرود که باشگاه بارسلونا،مبلغ بسيار بالايی را برای خريد اين بازيکن به باوارياييها پيشنهاد دهد اما بسيار بعيد به نظر ميرسد که آرين روبن دوباره بخواهد به اسپانيا بازگردد.
در حال حاضر قيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات بالاتر از 40 ميليون يورو است. اين در حالی است که آرين روبن بارها اعلام کرده است که قصد ندارد از بايرن مونيخ جدا شود.
مورينيو: من عاشق اين فشارم
سايت گل ـ ژوزه مورينيو سرمربي تيم رئال مادريد از معدود كساني است كه ميتواند توجه شما را از جام جهاني و حواشي آن به خود جلب كند. مصاحبههاي او بدون ترديد بخشي از مهمترين اخبار اين روزها به حساب ميآيد و ژوزه همواره خبرنگاران را به دنبال خود ميكشاند. او روز گذشته در مصاحبه با وب سايت باشگاه به تمجيد از رئال پرداخت.
او گفت:«من بسيار هيجانزدهام، رئال باشگاه دلخواه من است، چرا كه آنها بزرگ و جاهطلب هستند و ظرفيتي استثنايي دارند.» مورينيو ادامه داد:«من به تواناييهاي خود بسيار خوشبينم و در اين مورد حسن شهرت دارم. من باور دارم همه چيز به سمت بهتر شدن حركت خواهد و من در اينجا بسيار موفق خواهم بود. من هميشه خوشبينانه فكر ميكنم.»
او دليل اصلي پیوستن خود به رئال را اينطور توضيح ميدهد:«من اينجا هستم چرا كه رئال تاريخ بينظيري دارد. تماشاگران به برنابئو ميآيند و هميشه انتظار بيش از حدي از تيمشان دارند. آنها پيش از آغاز فصل همواره به كسب جام فكر ميكنند و روياي پيروزي براي تيمشان دارند. اين سبك رئال مادريد است كه هيچ تفاوتي با آنچه كه من فكر ميكنم ندارد.»
در نهايت آقاي خاص ميگويد او در انتظار چالشي بزرگ است و البته فشاري كه از هر سو او را در برخواهد گرفت.:«قبل از همه چيز من آن فشار را متوجه ميشوم و سخت كار ميكنم، همانطور كه هميشه با انگيزه بوده و با اين فشار خود را پيش بردم. من به فشارهايي مثل اين نياز دارم و هميشه در فضاي اينچنيني بهتر كار كردم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر از این شعار بدم میاد
فهمیدن حقایق واسه بعضی ها خیلی سخته/
در ضمن این تاپیک مربوط به اخبار هست
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
شوستر: مورینیو فصل سختی پیش رو دارد
سایت گل – برند شوستر، مربی سابق رئال مادرید گفته فصل سختی پیش روی ژوزه مورینیو، مربی جدید رئال مادرید است.
مربی آلمانی گفته که اولین روزهای حضور در برنابئو مانند دوران ماه عسل است، اما به محض آن که فصل وارد مراحل جدیتری شود مورینیو باید با فشار هواداران روبرو شود، چون آنها تیمی میخواهند که در درجه اول فوتبال را جذاب بازی کند. شوستر میگوید: «اولین روز همه از حضور او خوشحال خواهند بود، اما در دو سه ماه آینده خواهیم دید که چه خواهد کرد. اولین روزها بسیار عالی است چون همه با لبخند از او سوال میپرسند و شما را نگران نمیکنند، اما وقتی فصل شروع میشود همه چیز تغییر میکند.
آنها انتقادات خود را شروع خواهند کرد، چرا که درمییابند تیم مورینیو چطور بازی میکند. البته مانند دوران پلگرینی باید در انتهای فصل قضاوت کرد، اما به نظر که فصل سختی پیش روی مورینیو باشد.»
شوستر همچنین گفته که مورینیو هرچند سخنور قهاری است، اما باید در عمل نشان دهد از چه کارهایی برمیآید: «او هرگز بازی نکرده و این به خوبی مشخص است. او همچنین حرفهایی را میزند که سایر مربیان میگویند، اما این سخنان را به روشی بسیار جذابتر میگوید و بعضی این حرفها را شدیدا دوست دارند. در حقیقت این جاست که خواهیم فهمید او تا چه حد مربی بزرگی است.»
شوستر همچنین گفته که بیتردید بین مورینیو و خورخه والدانو در مراسم معارفه مربی پرتغالی تنش وجود داشت: «کمی تنش بود و میدیدید که والدانو خیلی آرام نیست. تنها توضیحی که میتوانم بدهم این است که اگر فلورنتینو پرس در مراسم حضور داشت این پیام رسانده میشد که والدانو چندان او را دوست ندارد ولی آنها میخواستند اتحاد خود را نشان دهند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، شعار مسخره تر از این مگه وجود داره ؟ فراتر از یک باشگاه ؟ یعنی چی خوب ؟ مگه بارسا چیش با بقیه فرق داری ؟فهمیدن حقایق واسه بعضی ها خیلی سخته/
در ضمن این تاپیک مربوط به اخبار هست
در ضمن من تو تیتر این تاپیک چیزی درباره اینکه فقط درباره خبر باشه نمیبینم .
مطمئنم . اتفاقا یه فونت متفاوت و قشنگیهمطمئنی؟!
اصلا خوشم نیومد!
خوندش راحت نیست از دور...
اما در کل لباس خوبیه...
بخصوص لباس ایکر...یاد لباس سبز بوفون افتادم!
لباس کاسیاس هم خیلی قشنگه . این نارنجیه واقعا خز شده بود!
Last edited by B L A S T E R; 03-06-2010 at 12:58.
سلام بارسا آخر فابگراس رو خرید ؟
نه هنوز قطعی نشده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)