تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 33 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 330

نام تاپيک: در حال ساخت gta tehran

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داستان من:

جعفر کیفش رو میندازه تو صندوق عقب ماشین و سوار میشه......
    داداشش اومده که اونو از تو زندان برداره!(چون همه داتان رو از زندان شروع کردن منم از زندان شروع میکنم!)
    داداشش میگه خوب....حالا میخوای چیکار بکنی؟!
    -میخوام یه ماشین بخرم و برم تو کار مسافر کشی!
    داداشش میگه جدی میگم! کی میخوای برگردی تو گروه؟جات خیلی خالیه!
    -دفعه ی اخر،پولا رو یکی دیگه بالا کشید و حبسش رو من کشیدم! جور همه رو هم با لو ندادن کسی و این همه سال زندان کشیدم! و نمی خواد دوباره بیام تو کار خلاف!
    تلفن داداشش زنگ میزنه:
    الو.......اره اومد بیرون...داریم میریم خونه! ولی میگه نمی خواد برگرده تو کار......چه میدونم؟ میگه میخوام برم تو کار مسافر کشی! بعدشم گوشی رو میده به جعفر و میگه که بیا با خودت حرف میخواد بزنه!
    جعفر تا گوشی رو میزاره تو گوش و میگه الو،یه جمله میشنوه که به هیچ وجه نمی تونه از کار بیاد بیرون!
    جعفر توجه نمی کنه! دم در خونه،وقتی دارن میرن تو خونه،یه نفر داداشش رو تو بغلش میکشه!!
    جعفر ناخواسته مجبور شده که وارد یه جنگ بشه! تصمیم میگیره که بره و یارو رو بکشه،ولی طرف خیلی گنده تر از این حرفاست و باید یه تیم داشته باشه!!
    جعفر میره سراغ عباس اینترنت!(یا هر اسمی) که براش با توجه به چیزایی که از قاتل برادرش میدونه،تو پرونده های پلیس شناساییش کنه!
    حالا بازیکن باید جعفر رو برسونه به عباس اینترنت!
    عباس اینترنت با این کار مخالفت میکنه و شرط تعیین میکنه! شرط هم اینه که یه بابایی میخواد بکشتش بخاطر اینکه یه چند میلیون پول از تو حساب بانکیش دزدیده!و حالا یارو میخواد عباس رو بکشه! ماموریت جعفر منصرف کردن اون یارو از کشتن عباسه!
    حالا جعفر باید با ادرسی که عباس بهش داده،خودش رو برسونه به یارو! ولی اون از اون کله گنده هاست و گارد داره!
    جعفر اونو تا خارج از شهر تعقیب میکنه و توی یه فرصت مناسب راننده رو میکشه پایین و اسلحش رو میگیره و دو گارد دیگه رو هم میکشه!(گرفتن اسلحه و کشتن دو گارد به عرضه ی بازیکن بستگی داره!)
    شروع میکنه به کتک زدن یارو ولی به نتیجه ای نمیرسه و تهدید میشه که اگه طرف رو بکشه،خودش و خونوادش هم کشته میشن! ولی اگه کاری رو که اون ازش میخواد رو انجام بده،دست از سر عباس بر میداره!
    بنابراین جعفر فرستاده میشه تا یه بابایی رو بکشه!اون یارو هم با موتور فرار میکنه و شما هم باید با موتور توی پیچ در پیچ های کوچه های پایین شهر دنبالش برید و گمش نکنین و توی یه موقعیت خوب گیرش بیارین و بکشینش! بعدش هم باید خو.دتون رو برسونین به یارو تا تایید کنه که دیگه با عباس کاری نداره!ولی اون سعی میکنه بخاطر اینکه اونو کتک زده جعفر رو بکشه!
    پس جعفر با چند تا از گاردهاش و توی خونش باهاش دست به اسلحه میشه تا گارد ها و خود یارو رو بکشه!و خودش رو میرسونه به عباس که اردس قاتل برادرش رو گیر اورده!
    یارو برا خودش باند داره....6 نفر ادم خیلی خطرناک با اسلحه که همیشه با هم هستن و باید یکی یکی گیرشون اورد و کشتشون!
    کشیدن نقشه ی کشتن 5 نفر دیگه در جای مناسب و سریعترین زمان به طوری که نفهمن و در نرن،به عهده ی بازیکن جعفره!
    جعفر قاتل برادرش رو گیر میاره و بیهوشش میکنه و میندازتش تو صندوق ماشین و میبرتش وسط ناکجا باد....
    می کشتش پایین و تا میخوره میزنتش که اعتراف کنه که کی دستور کشتن برادرش رو بهش داده!
    بعدش هم باید بره و یکی یکی اعظای باندی که یه روز عضوش بوده رو بکشه!

این داستان رو خیلی کاملتر نوشته بودم ولی متاسفانه یه دفعه برق رفت و همه ی مت نها از دست رفت!
    اگه ازش خوشتون میاد تا بقیش رو هم بنویسم و اگر هم نه که بیخیال بشم!

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

داستان های خوبی می نویسین ..
    نمی دونیم کدومشون رو انتخاب کنیم...
    ولی اگه بتونید با هم یه داستان درست کنید خیلی خوبه ...مثلا تا مرحله 30 رو senaps بنویسه و بعد تا مرحله 60 tommy vercetti ادامه بدش...
    اینجوری فکر کنم بهتر باشه؟

3. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ببخشید آقا عماد این موتوری که باهاش کار میکنید ، برنامه نویسیش چطوریه؟ از کجا یاد گرفتید؟

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

برنامه نویسیش کد نویسی هست..

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

نگفتید از کجا آموختید؟
    چه زبانی؟
    کد آماده که نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون.... به نظرم اگه بدوینم که دقیقا شما امکان چه کارهایی رو دارین،بهتر میشه داستان ساخت!
    من خودم چون تو کارهای گرافیکی بودم(افتر،فوتوشاپ و مکس) میدونم ادم باید چی بکشه که این چیزایی که من یا دیگران نوشتیم رو به عنوان دمو بخواد بسازه!! تازه صدا ها و ... رو هم باید بهش اضافه کرد!

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

به نظر من تا مسافر کشی خوبه و لی دادش نباشه یه یارو باشه و پشت تلفن بگه مادرت رو گرا گان گرفتند بعد بره یه تیم تشکیل

و مادرش رو نجلت بده و بفرسته بیرون شهر ( اصفهان ) تا از دست گرگ ها در امان باشه بعد تنهایی زندگی میکنه برای نجات مادرش باید کار هایی که رییس گرگ ها می گه بکه ( امیر خان) وظیفه داره همون طورکه گفتم مثلا بازیکن خیلی دوست داره سوار موتور 1000 یا 1800 بشه تو یک مر حله وظیفه دزدیدن دارن تا تو عملیات کشتن رییس پلیس استفاد کنند ( این مر حله مثلا 13 باشه ) آخه ییس پلیس برادر رییس گرگ ها رو کشته و او میخواد انتقام بگیره
    من میگم تو هر مر حله یه داستان باشه
    مثلا تو مر حله 14 میخواهند مواد ردو بدل کنند زیر پل تو خارج شهر امیر آدمی هست که هکمه چیز رو برای خودش میخواد و جعفر تو این مر حله وظیفه داره برای امیر خان هم پول و هم مواد ها رو بیاره که با چند تا از آدم های امیر میره سره قرار و ..........

تو این مر حله باید از اسلحه استفاده کنه 2 باید با ماشین فرار کنه

تو مر حله 15 وظیفه دارن به بانک تجارت کنار کلانتری حمله کنند ( خودتون فکر کنید باید انقدر حرفه ای باشن پلیس نفهمه و اگر فهمید چی می شه بکش
    بکش
    تمامی افرادی که با جعفر بودنند کشته میشن خودش هم تیر می خوره و ................

نمی دونم هر کسی فکری تو ذهنش هست

10. 2 کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداشی اگه بدونی چقد با داستان ور رفتم که از مادر یا خواهر توش حرف نزنم!!!!اخه میگه میخواد مجوز بگیره،واسه مجوز گرفتن یا باید خانوم مانوم توش نباشه،یا اگر هست باید چادرش طوری باشه که بینیش فقط معلوم باشه!
    اونجوری هم که دیگه نمی شد که؟!!!!
    من هم قسمت موتور سواری رو گذاشته بودم چون خودم با موتور سواری خیلی حال کردم ولی راهکاری وساه هیجان انگیز تر کردنش نداشتم جز حرکت در بین کوچه پس کوچه ها و مدام تصادف کردن!

اره ولی شاید اگه دوستمون یه فیلمنامه رو بپسنده،بتونیم تیمی همونو دولپ کنیم نه؟! من داستان ها رو(شما و اون یکی دوستمون) خوندم خیلی خوشم اومد.....

12. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

آره ولی ما حاله اهی بنویسیم که نمیشه

باید چی کار کنیم ما باید بنویسیم یا نه سه تایی می نویسیم

14. این کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به به ، واقعا" لذت بردم .

یعنی میشه !؟

در ضمن همه جوره رو من و بر و بچه ها حساب کنید .

فردا میدم یکی از اینکاره ها ، یک مقدمه توپ واسه داستان بنویسه ، در مورد کارکتر اصلی هم طرح هائی داریم .

در مورد خیابان ها ، خرید ها ، دعوا کردن ها و چیزهای مخالف ، کلی طرح داریم .

16. این کاربر از vahoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •