FC Barcelona 4-0 Real Valladolid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBarcelona Win La Liga 2009/10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FC Barcelona 4-0 Real Valladolid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBarcelona Win La Liga 2009/10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل های بازی های بارسا و رئال در هفتهی پایانی لالیگا رو میتونید از آدرس پایین دانلود کنین.
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا کسی لینک از جشن قهرمانی داره؟
به زودی اونو تو همون تاپیکی که گل ها رو قرار دادم، میگذارمش...![]()
دوستان اگه ممکنه لینک جشن قهرمانی با کیفیت خوب را قرار بدند(کیفیت هرچی بیشتر بهتر)
با تشکر
سلام به همه
قهرمانی مقتدرانه تیم فضایی بارسلونا بر همه هواداران متعصب مبارک باشه![]()
من هنوز گیر این لینک هستم اگه کسی داره لطف کنه
ممنون
الوعده وفا!!!
دوستان، از اینجا میتونید دانلود کنید.
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کلمنته: آن گل احمقانه کمر ما را شکست
کلمنته: من به اتفاقات افتاده در بازی کاری ندارم اما در این بازی بازیکنان همه توانشانش را در اختیار من گذاشتند
سایت گل - خاویر کلمنته سرمربی وایادولید بعد از سقوط به دسته پایین تر گل به خودی نیمه اول را عامل اصلی شکست تیمش مقابل بارسا می داند. تیم او مشغول دفاع کردن بود که پاس درو با برخورد به پای مدافع وایادولید بارسا را پیش انداخت، کلمنته می گوید: «وقتی که از بارسا یک بر صفر عقب می افتدید یعنی کار تمام است. آنها بعد از این گل پرس می کنند و هجوم می آورند و دوباره گل می زنند. آنها در نوکمپ یک تیم متوقف نشدنی هستند. وقتی شما با تیمی مثل بارسا بازی می کنید فرصت زیادی برای در اختیار داشتن توپ ندارید.» کلمنته که تیمش به همراه تنریف و خررس به دسته دوم سقوط کرد ادامه می دهد: «اگر تیمی مثل ما در شرایط ما بازی را مقابل بارسا شروع کند. برای مقاومت به یک گل احتیاج دارد. همان گل احمقانه ای که ما وارد دروازه خودمان کردیم همه چیز را خراب کرد. ما بدشانس هم بودیم. بعد از این گل بارسا توپ را در دست داشت و ما را به این سو و آن سو می کشاند و ما قادر به حمله هم نبودیم.»
این سرمربی سابق اسپانیا که در مأموریت خود برای نجات تیمش ناکام ماند در این باره گفت: «به آنچه که قبلا اتفاق افتاده کاری ندارم اما در این بازی بازیکنان همه توانشانش را در اختیار من گذاشتند.»
2010/5/17کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویا: به شرطی والنسیا را ترک می کنم که برای نجات باشگاه لازم باشد
سایت گل - داوید ویا مهاجم والنسیا در آستانه پیوستن به بارسلونا ناخرسندی خود را از این قرارداد احتمالی اعلام کرد. او گفت: «من 4 سال با والنسیا قرارداد دارم و بسیار از ماندن در اینجا خوشحالم و افتخار می کنم که بخشی از این باشگاه هستم.» او ادامه داد من نمی توانم هرگز تصور کنم که باشگاه من را به فروش بگذارد مگر آنکه این کار برای نجات باشگاه لازم باشد، من فقط در شرایطی از والنسیا می روم که فروختن من باشگاه را از مشکلات نجات بدهد.
کاخ سفید مادرید در انتظار یک ناجی؛ مورینیو بهترین گزینه فعلی برای هدایت رئالی ها
رشید سعدلو
در حال حاضر تنها مساله مهم برای مادریدی ها بازپس گرفتن رده نخست لالیگا و قهرمانی در اروپا پس از 10 سال ناکامی است و مورینیو تنها کسی به نظر می رسد که می تواند رئال مادرید را به قله رویاهایش برساند
سایت گل - در فوتبال و هنگامی که یک فصل با ناکامی به پایان می رسد از اصطلاح There is always a next year (همیشه سال بعدی هم هست) استفاده می کنند، اما شاید هواداران رئال مادرید دیگر از شنیدن این حرف ها خسته شده باشند.
این روزها چنین اصطلاحاتی برای مادریدیتایی ها تنها یک تسکین موقت تلقی می شود؛ البته دو سال بیشتر نیست که آنها فصل خود را بدون فتح جام به پایان می رسانند، اما شاید اگر فلورنتینو پرس با آن پروژه «کهکشانی ها 2» خودش قدم جلو نگذاشته بود، اکنون هضم مساله یک فصل بدون جام برای هواداران رئال آسان تر می شد؛ فصلی که با سر و صدای فراوان آغاز شد و با سکوتی عمیق خاتمه یافت. البته در این میان نمی توان یک نفر را مقصر همه ناکامی ها دانست، اما در باشگاهی همچون رئال مادرید که از نظر منابع و داشتن ستارگان بزرگ هیچ چیز کم ندارد سرمربی تیم نخستین فردی است که همه وی را نشانه می روند.
بله، مانوئل پیگرینی عیار خودش را به خوبی نشان داده و اکنون فلورنتینو پرس اندیشه جذب ژوزه مورینیو را در سر می پروراند. در اصل، رئالی ها یک بار دیگر به دنبال یک منجی بزرگ می گردند و از نظر پرس این ناجی بزرگ آقای خاص است، اما آیا براستی مورینیو بهترین گزینه برای هدایت تیمی است که در آن «فوتبال زیبا» و «کسب عناوین» دو مساله کاملا متفاوت هستند. بد نیست حضور فابیو کاپلو روی نیمکت هدایت رئال مادرید طی فصل 2007-2006 را به خاطر بیاوریم تا به این نتیجه برسیم که در واقع رئال مادرید تنها باشگاه کنونی فوتبال اروپاست که معیارهای آن مدام از «فوتبال زیبا» به «کسب عناوین» و باالعکس تغییر می کند.
کاپلو پس از چهار سال، قهرمانی در لالیگا را برای قوهای سپید به ارمغان آورد و در عین حال با وجود این دستاورد، از سمت خود برکنار شد. دلیلش تنها یک مساله بود و آن هم فوتبال نتیجه گرای کاپلو که از دیدگاه هواداران رئال مادرید کسل کننده تلقی می شد. در واقع بسیاری فوتبال کاپلو را Mammoth game یا همان فوتبال خسته کننده قلمداد می کردند.
چرا مورینیو؟ چرا مورینیو نه؟
برای اینکه بخواهیم مورینیو را در دسته مربیان نتیجه گرا قرار دهیم نیازی به کند و کاو نیست، تنها کافیست به بازی های چلسی در ابتدای فصل 2007-2006 نگاهی بیندازیم که هیچگونه اثری از فوتبال زیبا در آن دیده نمی شد و حتی خود آقای خاص هم پس از گذشت چند هفته به صراحت خطاب به خبرنگاران اظهار داشت تا زمانی که تیمش به روند پیروزی های خود ادامه دهد، ارائه فوتبال چشم نواز برای او هیچ اهمیتی ندارد. حالا فکر می کنید چرا فلورنتینو پرس آماده است تا 57 میلیون یورو خرج جذب سرمربی پرتغالی کند؟ پرس حتی تاکید دارد که تمامی ابزارهای لازم را برای مورینیو فراهم خواهد کرد.
حقیقت این است که رئیس جاه طلب رئال مادرید می خواهد به هر قیمتی که شده مورینیو را به برنابئو بیاورد چرا که می خواهد به هر قیمت ممکن عناوین قهرمانی مختلف را برای رئال به ارمغان بیاورد. در اینجا باید گفت رئال مادرید تنها باشگاهی است که رئیس و هواداران آن را می توان دمدمی مزاج توصیف کرد. آنها ابتدا تشنه کسب عناوین هستند و همین که چند عنوان قهرمانی بدست آمد ناگهان به فکر فوتبال زیبا می افتند و همه چیز برایشان تکراری می شود. با توجه به اینکه مورینیو خودش هم در زمره مربیان نتیجه گراست بعید به نظر می رسد که او بتواند در کاخ سفید مادریدی ها دوام بیاورد. با این همه در حال حاضر تنها مساله مهم برای مادریدی ها بازپس گرفتن رده نخست لالیگا و قهرمانی در اروپا پس از 10 سال ناکامی است و مورینیو تنها کسی به نظر می رسد که می تواند رئال مادرید را به قله رویاهایش برساند.
مدیریت در کاخ سفید مادرید
ماهنامه ورلد ساکر سال گذشته در یکی از شماره های خود به شرح سیستم های مدیریتی روز فوتبال اروپا پرداخت. این ماهنامه چهار نوع سیستم را در مطلب خود گنجانده بود:
1- ساختار «سنتی انگلیسی» که در باشگاهی همچون منچستریونایتد حاکم است. در این نوع سیستم، یک سرمربی همچون سرالکس فرگوسن مدیری تمامیت طلب است که در تمامی مسائل تیم اصلی، بازیکن یابی و تیم های پایه صاحب اختیار است. در باشگاهی همچون آرسنال هم آرسن ونگر همزمان سمت سرمربی تیم اصلی، مدیر کل و مدیر فنی باشگاه را بر عهده دارد.
2- ساختار «کلاسیک اروپایی» که عموماً به صورت مثلثی است که مربی، مدیرفنی و هیئت مدیره باشگاه را به هم وصل می کند. این نوع سیستم در باشگاهی همچون آژاکس مورد استفاده قرار می گیرد.
3- ساختار «محوریت مدیرفنی» که در آن مدیر فنی از نفوذ گسترده ای در جریان اداره باشگاه و معاملات بازار نقل و انتقالات برخوردار است. در این سیستم سرمربی فهرست بازیکنان دلخواهش را ارائه می دهد، اما در نهایت باید به آنچه در اختیارش گذاشته می شود قناعت کند.
4- ساختار «محوریت رئیس باشگاه» که در آن رئیس باشگاه در همه بخش ها حرف اول و آخر را می زند. در این نوع ساختار سرمربی مستقیماً درخواست هایش را به رئیس باشگاه ارائه می دهد و معمولاً با این انتقاد مواجه است که بیش از حد زیر نفوذ رئیسش قرار دارد.
در واقع باشگاه رئال مادرید بیش از همه به ساختار چهارم گرایش دارد و تنها دلیلی که یک سرمربی همچون آرسن ونگر هیچگاه در دست گرفتن سکان هدایت رئال مادرید را نپذیرفت، استفاده از همین ساختار در باشگاه اسپانیایی است. ونگر از جمله مربیانی است که به هیچ وجه به نفوذ رئیس باشگاه در مسائل تیمش اعتقاد ندارد و درست برعکس او، یک مربی همچون پیگرینی صرفاً به سبب اینکه چند سالی روی نیمکت سرمربیگری رئال نشسته باشد همه این مسائل را به جان خرید. اما پرسشی که مطرح می شود این است که آیا ژوزه مورینیو خودش هم جزو این دسته از مربیان نیست؟ او در زمان هدایت آبی های لندن هم در نهایت از نفوذهای رومن آبراموویچ مالک باشگاه در مسائل نقل و انتقالات به ستوه آمد و البته به حرفی که در انتهای فصل 2007-2006 زده بود عمل کرد و سرانجام در اوایل فصل 2008-2007 بدون اینکه خودش بخواهد زودتر از موعد با چلسی خداحافظی کند با تصمیم خود آبراموویچ از سمتش برکنار شد.
آقای خاص در نقش ناجی
به هر حال، وضعیت کنونی رئال مادرید ما را به یاد فیلم معروف ماتریکس می اندازد که در آن گروهی به دنبال نئو هستند که از نگاه همه یک ناجی است. اکنون فلورنتینو پرس نقش همان مورفیوس فیلم ماتریکس را دارد و ژوزه مورینیو هم مثل نئو از نگاه رئالی ها یک ناجی تلقی می شود. باید دید که او مثل شخصیت نئو قرص قرمز را انتخاب می کند و گام به دنیای رئالی ها می گذارد یا اینکه با انتخاب قرص آبی همه این داستان ها خاتمه خواهد یافت و خبری از آقای خاص در باشگاه رئال مادرید نخواهد شد. شاید موفقیت یا عدم موفقیت اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا تصمیم گیری در مورد آینده را برای مورینیو به مراتب آسان تر کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)