سایزش یه ذره کوچیک بود ولی اون وسیله ای که دور بود هلیکوپتر بود؟
سایزش یه ذره کوچیک بود ولی اون وسیله ای که دور بود هلیکوپتر بود؟
عالیه..
این یه مدل خیابون که البته دست انداز و جوب نداره ...مدل های دیگه بلوار و ... هم ساختم که سعی می کنم واست بفرستم..
اینم سرعت گیر هست که خیلی بازی رو قشنگ می کنه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم هست که اگه به بازیت اضافه کنی توپ می شه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل های دیگه مثل صندوق صداقات و .. هم هست که اونا رو هم برات می فرستم..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا پرویز تانکه خیلی خوب شده .....
اگر بگی چطوری آسمون(غروب) گذاشتی خیلی خیلی ممنون میشم.
تو دیگه کی هستی پرویز جون.
تانکت عالیه.
یا بهتره بگم کارت عالیه.![]()
خوب شده . ارادت همه خیلی خوبه .داری کم کم خیلی پیچیدش می کنی خدا صبرت بده .بزودی تانک اضافه میشه فعله موشک تانک مونده راستی مشکل در fps به وجود اومده کسی راهی به نظرش نمی رسه؟
برای مشکل fps هر یک خیابون یا کوچه رو با ساختموناش یک prefabe کن . یک wmb جدا .بعد تو یک level همه رو سر هم کن.
خسته شدم از بس همون جمله ی همیشگیم رو گفتم. من خیلی کوچک تر از اونیم که به خوام بهت پیشنهادی بکنم ولی یه چیزایی هم بلدم.
آقا پرویز به نظر من مدل سازیت خوبه برنامه نویسیت هم خوبه ولی تو تکسچر خیلی بازی هات ایراد داره من فک می کنم وقتی آدم داره جی تی ای میسازه دیگه نباید تکسچرای بازیش انقدر داقون باشه. یه فکری واسش بکن. دیگه این جور مواقع دزدی ایراد نداره که هیچ خوبم هست![]()
اره تکسچرت هم زیاد دهن پر کن نیست..
میگم این مدلا فرمتشون تری دی مکس هست؟ اگه این جوره ما بریم دان کنیم.
کیان جان تو هنوز گیر تکچستر ما هستیشما پیشنهاد بده من عملیش می کنم البته ترس اصلی FPS پایینه . این بازی داره کم کم ضعف 3دی گیم استدیو رو برام آشکار می کنه CONTIC بی کاره نشسته سیستم LOD برای موتور گذاشته که بنبیم چی میشه
در جواب شما امیررضا جان در واقعا من یک متغیر به نام timez تعریف کردم طبق روز شب میشه
برای تغییر رنگ آسمون باید
sky.red=value
sky.green=value
sky.blue=value
مقدار دهی کنی
راستی عماد جان یک سوال برام پیش آومد تو کار شما کد نویسی هست؟
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
آره هیلی کوپتر سوار میشه فقط میونده قایق و موتور سیکلت
خوب این اگوریتم شما نسبتا پیجیده اگه عملیست ولی مسله من در واقعا مسیریابی ماشین پلیس هست فرد پیاده بعد ضمینه کاری من سه بعدی هست نه دوبعدی با تشکر از توجه شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)