گوشی من Aino هست. مشکل من دقیقا مثل مشکل yaadoge است. لطفا راهنمایی کنید.
گوشی من Aino هست. مشکل من دقیقا مثل مشکل yaadoge است. لطفا راهنمایی کنید.
تشکر از راهنمایی دوستان
منم تونستم البته با کمک پست صفحه 1 و 10 و 2بار دانلود 117 مگابایت و بقیه مراحل
سلام
من این مو به مو این کارو کردم ولی نشد.اون فایل حجمی رو که باید حذف میشد برای من 389 بایت بود.
برای بار سوم که اپدیت کردم حجم فایل حدود 113.1 مگ بود مثل اپدیت بار اول![]()
سلام
ورژن گوشی من Aino 1223-3004 R7BA084 100323 هست به نظر میاد این ورژن با این روش فارسی نمیشه. اگر من جایی تو انجام مراحل دارم اشتباه می کنم لطفا راهنمایی کنید چون همونطور که قبلا هم اینجا نوشتم بار دوم که می خوام آپدیت کنم بلافاصله میره سراغ مرحله نصب و تو این مرحله خطای failed میده. من فایلهای مختلفی رو با اون فایلی که مخصوص فارسی کردن گوشی های aino بود جایگزین کردم و هر بار همین اتفاق تکرار شد. اگر راه حلی وجود داره لطفا بگید. من همچنان منتظرم
با تشکر
سلام
من هم به همین روش تونستم ساتیو رو فارسی کنم. از شما و همه دوستان تشکر میکنم.
سلام من بار اول که آپدیت میکنم 119 مگابایت دانلود میکنه اما بعد که فایلی که شما دادید داخل پوشه میذارم دیگه آپدیت نمیشه چکار کنم؟گوشی من ویواز هست معمولی.خواهش میکنم کمکم کنید ممنون
من گوشی aino دارم
مرحله اول رو کامل انجام دادم
فابل رو هم تغییر نام دادم و انتقال دادم اما وقتی آپدیت سرویس رو برای بار دوم اجرا می کنم فایل انتقال داده شده پاک میشه آپدیت هم انجام نمیشه
سلام من تمام مراحل رو مو به مو انجام دادم گوشی رو هم 3 بار آپدیت کردم ولی زبان فارسی اضافه نشد![]()
مننت کشی لازمه ؟ بابا بگو دیگه...
برام یه مشکل پیش اومده که من یه ساتیو دارم با برنامه update service آپدیتش کردم ولی آپدیت نشد یعنی فقط زبان بهش اضافه شد تاریخ softwere version date و custom version deta تغییر نکرده و فارسیمم پرید به فرمایشات این مطلب و دوست عزیزیکه این مطلب رو زده گوش دادم و انجام دادم اما اثر بخش نبود و فایلی حدود 383بایت پیدا کردم و اونو جایگزین کردم با همان اسم روی فایل دانلود شده تغییر دادم و باز هم آپدیت کردم فارسی ندارم و نمیدونم چرا زبان پیشفرضش رو انگلیسی انتخاب میکنم و وقتی نصب میشه آلمانی شروع بکار میکنه!!میخواستم باز تر بهم کمک کنید که چجوری من درستش کنم فارسی بهش اضافه بشه ازتون خواهش میکنم که کمک کنید چون خیلی با فارسیش کار دارم ممنون میشم ازتون سریعتر کمکم کنید
اینم عکس فایلی که جایگزینش کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)