تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 129

نام تاپيک: آموزش اضافه کردن زبان فارسی به ویواز و ساتیو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

گوشی من Aino هست. مشکل من دقیقا مثل مشکل yaadoge است. لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تشکر از راهنمایی دوستان
    منم تونستم البته با کمک پست صفحه 1 و 10 و 2بار دانلود 117 مگابایت و بقیه مراحل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    من این مو به مو این کارو کردم ولی نشد.اون فایل حجمی رو که باید حذف میشد برای من 389 بایت بود.
    برای بار سوم که اپدیت کردم حجم فایل حدود 113.1 مگ بود مثل اپدیت بار اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    ورژن گوشی من Aino 1223-3004 R7BA084 100323 هست به نظر میاد این ورژن با این روش فارسی نمیشه. اگر من جایی تو انجام مراحل دارم اشتباه می کنم لطفا راهنمایی کنید چون همونطور که قبلا هم اینجا نوشتم بار دوم که می خوام آپدیت کنم بلافاصله میره سراغ مرحله نصب و تو این مرحله خطای failed میده. من فایلهای مختلفی رو با اون فایلی که مخصوص فارسی کردن گوشی های aino بود جایگزین کردم و هر بار همین اتفاق تکرار شد. اگر راه حلی وجود داره لطفا بگید. من همچنان منتظرم
    با تشکر

داره خودمونی میشه sibsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام؛
    با عرض معذرت به خاطر بالا آوردن تاپیک؛
    اما برای کاربرایی که شاید بخوان با کمک پست های این تاپیک گوشیشونو فارسی کنن یه توضیحی بدم؛
    من خودم ویواز با آخرین Firmware رو (R2EA023) از همین روش و با دوبار Update (نه سه بار) فارسی کردم؛ به این صورت که همونطور که مراحل توضیح داده شده، برای اولین Update شروع کرد به دانلود فایلهایی با حجم 111.7 MB و قبل از اینکه دانلود تموم بشه و بره سراغ Install فایلهای دریافت شده توی پوشه db، عمل Replace کردن فایل مورد نظر رو انجام دادم. بعد از Install شدن فایلها ارتباط رو قطع کردم و گوشی رو روشن کردم، چون شارژش کم بود محض احتیاط یه مقدار گذاشتم شارژ شد (اینم بگم که زمانیکه گوشی رو روشن کردم پیغام Incorrect Software رو میداد که به نظرم طبیعی بود) بعد دوباره وصل کردم و برای بار دوم گذاشتم عمل Update Service رو انجام بده که این بار 3 تا فایل که مجموعا حدود 18 MB بودن رو به پوشه db اضافه کرد و بعد از تموم شدن Download مثل سری اول رفت واسه Install، بعد هم تموم شد و گوشی با همون Firmware (که جدید بود) اما Language Set متفاوت ردیف شد. الان هم مشکلی نداره.

از دوستانی که زحمت پست های آموزشی رو کشیده بودن ممنونم.
    سلام
    من هم به همین روش تونستم ساتیو رو فارسی کنم. از شما و همه دوستان تشکر میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من بار اول که آپدیت میکنم 119 مگابایت دانلود میکنه اما بعد که فایلی که شما دادید داخل پوشه میذارم دیگه آپدیت نمیشه چکار کنم؟گوشی من ویواز هست معمولی.خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من گوشی aino دارم
    مرحله اول رو کامل انجام دادم
    فابل رو هم تغییر نام دادم و انتقال دادم اما وقتی آپدیت سرویس رو برای بار دوم اجرا می کنم فایل انتقال داده شده پاک میشه آپدیت هم انجام نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من تمام مراحل رو مو به مو انجام دادم گوشی رو هم 3 بار آپدیت کردم ولی زبان فارسی اضافه نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

13

خب تنها راهش فعلا فلش کردن با باکس هست
    البته من فعلا کیبورد فارسی نصب کرده ام
    دوستان اگه خواستند میتونند کیبورد فارسی نصب کنند و از تایپ فارسی استفاده کنند
    اگه نیافتین بهم بگین تا لینکشو بگم
    مننت کشی لازمه ؟ بابا بگو دیگه...

در آغاز فعالیت SIAH POOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

14 سلام به دوستان گل گلاب

برام یه مشکل پیش اومده که من یه ساتیو دارم با برنامه update service آپدیتش کردم ولی آپدیت نشد یعنی فقط زبان بهش اضافه شد تاریخ softwere version date و custom version deta تغییر نکرده و فارسیمم پرید به فرمایشات این مطلب و دوست عزیزیکه این مطلب رو زده گوش دادم و انجام دادم اما اثر بخش نبود و فایلی حدود 383بایت پیدا کردم و اونو جایگزین کردم با همان اسم روی فایل دانلود شده تغییر دادم و باز هم آپدیت کردم فارسی ندارم و نمیدونم چرا زبان پیشفرضش رو انگلیسی انتخاب میکنم و وقتی نصب میشه آلمانی شروع بکار میکنه!!میخواستم باز تر بهم کمک کنید که چجوری من درستش کنم فارسی بهش اضافه بشه ازتون خواهش میکنم که کمک کنید چون خیلی با فارسیش کار دارم ممنون میشم ازتون سریعتر کمکم کنید
    اینم عکس فایلی که جایگزینش کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •