تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 124

نام تاپيک: هفته 37 لیگ برتر انگلیس

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض فرگوسن: ترجيح مي دهم به جاي جذب مسي رونالدو را به منچستر برگردانم / بنزما هدف 20 ميليون يورويي منچستر در تابستان

سایت گل - سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: اگر قرار باشد براي خريد مسي 60 ميليون پوند هزينه کنم، ترجيح مي دهم رونالدو بازيکن سابق خود را به اولدترافورد برگردانم.

سرالکس فرگوسن معتقد است که نبايد براي فصل آينده براي جذب بازيکنان بزرگ هزينه هاي زيادي صرف شود.

وي در اين باره گفت: براي فصل آينده ما تصميم نداريم که براي خريد مهره هاي جديد هزينه هاي کلان صرف کنيم و من نيز شخصا علاقه اي به عقد قراردادهاي نجومي ندارم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا در زمينه جذب بازيکني مانند ليونل مسي نيز چنين ايده اي دارد، عنوان کرد: من علاقه به خريد مسي ندارم و اگر قرار باشد براي خريد مهاجم بارسا 60 ميليون پوند بپردازم، ترجيح مي دهم با اين مبلغ کريستيانو رونالدو را از رئال مادريد خريده و بار ديگر به اولدترافورد بياورم.

سرمربي تيم منچستريونايتد خاطر نشان کرد: ما در باشگاهي فعاليت مي کنيم که آينده براي مان اهميت زيادي دارد و در واقع با پرورش ستاره هاي جوان مي توانيم پديده هاي جديدي را به فوتبال جهان معرفي کنيم.
    فرگوسن گفت: هنوز تا زمان نقل و انتقالات فرصت کافی باقي مانده و نبايد از حالا در اين زمينه وارد مسايل حاشيه اي شويم. سياست کلي منچستر يونايتد براي فصل آينده اين است که براي خريد بازيکنان جديد هزينه هاي کلان ندهيم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

--------------------------
    سايت گل ـ كريم بنزما مهاجم رئال مادريد كه به تازگي بيش از گذشته در تركيب رئال قرار مي‌گيرد با توجه به استعداد فوق‌العاده‌اش هنوز يكي از بازيكنان مهم اروپا محسوب مي‌شود.

اين بازيكن كه تابستان گذشته از لیون به رئال منتقل شد اما فرصت چنداني براي بازي پيدا نكرد. مورد توجه
    سرآلكس فرگوسن است كه قصد دارد جاي خالي كريس رونالدو را با يك استعداد تازه پر كند.

به نوشته روزنامه نيوز آودولد منچستريونايد پيشنهاد 20 ميليون يورويي خود را براي استخدام بنزما آماده كرده است.

البته هيچ كدام از مسئولان منچستر اين خبر را به طور كامل تأييد نكرده‌اند اما با توجه به ترافيك بازيكنان در رئال و درخشش ايگواين در فصل گذشته، مسئولين اين باشگاه چندان هم از فروش بنزما ناراضي نخواهند بود. گرچه آنها منتظر پيشنهاد مالي بهتري هستند.
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نااميدي فرگوسن از اشتباه جرارد / ونگر: هوادارن به من اعتماد داشته باشند.

در حالي كه تنها يك هفته به پايان رقابتها باقي مانده، شياطين سرخ همچنان به قهرماني اميدوار هستند.

سايت گل- سر الكس فرگوسن، سرمربي تيم منچستر يونايتد، از گلي كه استیون جرارد در شكست 2-0 ليورپول در مقابل چلسي، به آبي ها هديه داد، بسيار نااميد شده است.

يك پاس رو به عقب اشتباه از جرارد موجب شد تا ديديه دروگبا صاحب توپ شود و با گذشتن از رينا، گل اول چلسي را به نام خود ثبت كند.

فرگوسن در مصاحبه با سان گفت:" من آن صحنه را پس از بازي ديدم. آن پاس يك هديه بزرگ بود.شما نمي توانيد هيچ كاري در مقابل آن انجام دهيد. فقط بايد آن را بپذيريد."

منچستري ها روز گذشته در خانه ساندرلند به پيروزي رسيدند تا در فاصله يك هفته به پايان رقابت ها، همچنان با يك امتياز اختلاف پشت سر چلسي قرار داشته باشند. يونايتدها در هفته آخر بايد استوك سيتي را شكست دهند و اميدوار باشند كه ويگان بتواند از چلسي امتياز بگيرد.

" شما هيچ وقت نمي دانيد چه رخ خواهد داد. فوتبال ورزش ديوانه كننده اي است. منچستر سيتي دو بار چلسي را شكست داد و كمك زيادي به ما كرد و ويگان نيز در مقابل آرسنال به پيروزي رسيد. اما ما به هر حال شانس كمي براي قهرماني داريم. تنها كاري كه مي توانيم انجام دهيم، پيروزي در مقابل استوك است."
    کد:
    کد:

سرمربي توپچي ها به آينده تيمش خوش بين است.

سايت گل- آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال، تاكيد كرد كه هواداران تيم بايد به انتخاب هاي او در بازار و نقل و انتقالات ايمان داشته باشند.

به نظر مي رسد به زودي تغييرات زيادي در باشگاه آرسنال ايجاد خواهد شد؛ ونگر چندي پيش گفته بود كه قصد

دارد قبل از آغاز رقابت هاي جام جهاني چند بازيكن جديد به تركيب تيمش اضافه كند.

او در مصاحبه با آرسنال تي وي گفت:" آنها بايد به ما واعتماد داشته باشند. نگاهي به گذشته ثابت مي كند كه ما در بازار نقل و انتقالات عملكرد خوبي داريم. ما در تابستان گذشته توماس فرمائلن را خريديم كه هيچ كس چيزي در موردش نمي دانست اما اكنون در تيم منتخب فصل قرار گرفته است پس آنها بايد همچنان به ما ايمان داشته باشند.
    کد:
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

قرار بود به شدت انتقاد کنی دیگه همچین کاری که نمی خوای بکنی نه؟
    نه دیگه ... بردید .

ولی دوستان قبول کنید امسال حق چلسی هست که قهرمان بشه. خیلی امسال آماده بود و بازیهای خیلی عالی هم کردش.
    بالاخره هر سال باید یه تیمی قهرمان بشه.امسالم حق چلسی هستش
    من کاری ندارم حق با کیه .
    طرفدار منچسترم و دوست دارم تیمم قهرمان بشه .

من بیشتر فصل بعد نگرانه پیشرفت این من سیتیم... کافیه به چمپیونز لیگ برسه... دیگه خدارو بنده نیستند!
    این گلیزر ها هم که گند زدن! اه اه!
    طرف پارسال چک سفید داد دست مسی .
    امسال برن لیگ قهرمانان که دیگه قشنگ منتخب ستارگان جهان رو درست می کنه .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چقد شبیه لالیگا شده رقابت چلسی و من یو ! بارسا و رئال!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چقد شبیه لالیگا شده رقابت چلسی و من یو ! بارسا و رئال!
    یه جورایی خفن تر

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

میلان و بایرن هم ابراز علاقه برای به خدمت گرفتن برباتوف کردن ...
    تو سایت منچستر تو بخش شایعات در مورد باشگاه چند وقت پیش خوندم که میلان بابت برباتوف 20 میلیون (فکر کنم پوند بود) پیشنهاد داده...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض لیورپول خواهان جذب جو کول

سران باشگاه قرمزپوش معتقدند که خرید یک بازیکن خط میانی می تواند کمک فراوانی به تیمشان نماید.

سایت گل- سران باشگاه لیورپول تمایل زیادی دارند تا جو کول، ستاره خط میانی باشگاه چلسی را خریداری نمایند و امیدهای فراوانی دارند که این ستاره ملی پوش انگلیسی بتواند به آنها کمک کند تا فصل ناامید کننده شان را به دست فراموشی بسپارند.

از سوی دیگر و طبق گزارش منتشره در دیلی میل، رومن آبراموویچ، مالک ثروتمند باشگاه چلسی نیز از دستمزد بالای درخواستی از سوی کول ناراضی است و بدین ترتیب ممکن است این ستاره انگلیسی در بازار نقل و انتقالات تابستانی به عنوان بازیکن آزاد رختکن این تیم را ترک کند.

رافا بنیتس هم به دنبال آن است بازیکنان انگلیسی بیشتری را به رختکن آنفیلد بیاورد. آنها از هم اکنون راهم استرلینگ را از کوئینز پارک رنجرز و جونجو شلوی را از کارلتون خریداری نموده اند و ممکن است جو کول نیزدر تابستان پیش رو به رختکن لیورپول بپیوندد.

این ستاره 28 ساله در ترکیب اصلی چلسی آنچلوتی جایی ندارد ولی با این وجود درخواست دستمزدی سالانه 6.2 میلیون پوند دارد.

این در حالی است که قرارداد کول تابستان به پایان می رسد و بدین ترتیب او خواهد توانست تا به عنوان بازیکن آزاد راهی لیورپول شود ولی از آنجا که قرمز پوشان در راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند، این ممکن است خرید این ستاره انگلیسی را اندکی سخت کند.

علاوه بر لیورپول، سران تاتنهام و منچسترسیتی نیز خواهان جذب این بازیکن توانا هستند.

کد:
    کد:

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بنا به اعلام شبكه ESPN باشگاه چلسی با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو سرجیوآگرو را به خدمت گرفت.
    بازیکن خوبیه امیدوارم روزی مثل پدرزنش بشه!

مربی شیاطین سرخ هنوز از رویای قهرمانی بیرون نیامده است.

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی به آبی پوشان لندنی هشدار داده که بازی مقابل ویگان را نیز در یاد داشته باشند.
    [/code]
    ایشالله 7 تایی چهارم این فصل جلوی ویگان

هم باید قهرمان بشیم هم انتقام باخت بازی رفت رو بگیریم!

من بیشتر فصل بعد نگرانه پیشرفت این من سیتیم... کافیه به چمپیونز لیگ برسه... دیگه خدارو بنده نیستند!
    آره اینا هم خیلی جوگیرن! آبراموویچ هم یه دفعه ولخرجی نکرد آروم آروم تیمو آورد بالا ....

[B][FONT=Arial Narrow][SIZE=3]
    از سوی دیگر و طبق گزارش منتشره در دیلی میل، رومن آبراموویچ، مالک ثروتمند باشگاه چلسی نیز از دستمزد بالای درخواستی از سوی کول ناراضی است و بدین ترتیب ممکن است این ستاره انگلیسی در بازار نقل و انتقالات تابستانی به عنوان بازیکن آزاد رختکن این تیم را ترک کند.
    ای بابا خیلی حیفه جو کول از چلسی بره! امیدوارم باهاش تمدید کنن ... این آبراموویچ هم جدیدآ خسیس شده!
    Last edited by MORINIO; 04-05-2010 at 13:48.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه خبر خارج از موضوع تاپیک بدم! (حس نبود واسش تاپیک بزنم)
    منچستر قهرمان لیگ برتر ذخیره های انگلستان شد!
    تیم ذخیره های یونایتد با مربی گری سولسشر که قهرمان لیگ برتر ذخیره های شمالی شده بودند، در دیدار پایانی با استون ویلا قهرمان لیگ برتر ذخیر های جنوب تا قبل از ضربات پنالتی به تساوی 3 - 3 رسیدند و در ضربات پنالتی توانستن 3 - 2 حریف خودشون رو ببرن...
    گل های یونایتد رو دیوف 2 گل و ماچدا 1 گل (از روی نقطه پنالتی) به ثمر رساندند.
    در تیم قهرمان یونایتد، بازیکنانی نظیر فاستر، رافائل، اوبرتون، ماچدا و دیوف که در تیم اول یونایتد هم بازی کرده بودند، در این دیدار هم حضور داشتند...
    اینم لینک خلاصه ای از بازی و مراسم اهدای جام به من یونایتد در اولدترفورد:
    کد:
    اینم فقط لینک مراسم اهدای جام:
    کد:
    اگر راجع به لیگ برتر ذخیره های انگلستان اطلاع ندارید، از این لینک اطلاعات کسب کنید:
    کد:
    یاعلی
    پ.ن: جدا اگه مراسم اهدای جام رو ببینید، شک ندارم که تعجب می کنید... تعجب می کنید که همچین مراسم زیبایی رو برای این مسابقات کوچیک و استادیوم خالی از تماشاگر اولترفورد در نظر گرفتند، اونوقت تو لیگ برتر خودمون، برای مسابقات سطح اولش، یه مراسم زیبا، هیچ وقت در نظر نگرفتند...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11 بارسا، چلسی و سیتی در فکر خرید تورس

ستاره اسپانیایی از سیاست نقل و انتقالات تیمش بسیار عصبانی است.

سایت گل- سران باشگاه لیورپول برای آنکه بتوانند فرناندو تورس را در رختکن تیمشان نگاه دارند،می بایست وارد نبرد همه جانبه ای بشوند، چرا که خود این ستاره اسپانیایی نیز شک و شبهات زیادی در مورد ادامه حضورش در رختکن لیورپول دارد.

این ستاره اسپانیایی از عملکرد سران این تیم انگلیسی در عدم جذب بازیکنان صاحب نام بسیار ناراضی است و بدین ترتیب ممکن است در تابستان جاری رختکن این تیم را ترک کند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه میرر، سران باشگاه بارسلونا تمایل زیادی به خرید این ستاره دارند و آماده اند تا با ارائه پیشنهادی جنجالی تورس را به رختکن تیمشان ببرند.مسئولان تیمهای منچسترسیتی و چلسی نیز تمایل فراوانی برای خریداری تورس نشان داده اند.

در صورتی که قرمزپوشان بخواهند همچنان تورس را در رختکن تیمشان ببینند، می بایست وجه قابل توجهی را برای جذب ستاره های تراز اول دنیا خرج کنند.

لیورپول که در حال حاضر در رده هفتم جدول رقابتهای لیگ برتر قرار دارد، شانس حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد؛ چرا که تنها یک بازی دیگر تا پایان فصل باقی است و فاصله این تیم با تاتنهام رده چهارمی، 5 امتیاز است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •