شما اگه داری استفاده میکنی آخرین بروز رسانیت ماله کی هست ؟
شما اگه داری استفاده میکنی آخرین بروز رسانیت ماله کی هست ؟
کسی از دوستان میتونه تو خود سایت این محصول چک کنه که ببینه آیا واقعا دیتا بیس مشکل داره ؟؟؟
یا اینکه با کرک کردن این محصول به ...... رفتم
الان هفت روز شده که هیچ آپدیتی نشده
فقط نورتون باریکلا سایمنتک هر 5 تا 15 دقیقه اپدیت میزاره![]()
سلام دوست من خلاصه بگم دیتابیسش کامله تو اکثر سایتا که رفتم تو امریکا و اروپا و اقیانوسیه همیشه اول نورتون بوده بعد ترندمیکرو سیستم محافظت ابری داره یا همون کلود فایروالش نسبت به نسخه 2010 بهینه تر شده سرعت کم نمیکنه حجمش مناسبه اپدیت های جامع و به روزی داره کاملا محیطی ساده و کاربر پسند داره هوش مصنوعی اون بالاس از شبکه بیسیم محافظت میکنه اسکنش دقیق و عالی هست هویت انلاینو مخفی میکنه پشتیبانیش عالیه یه خبر خوبم دارم برات رفیق تو گفتی از کرک بدت میاد ولی ترند میکرو کیگن داره و هر کلیدی رو که بهت میده کاملا اصل و فعاله و میتونی توی سایت اصلی اونو به نام و مشخصات اصلی خودت ثبت کنی بدون بلک لیست شدن
برای دانلود با حجم 56 مگابایت به این ادرس بروراستی این نسخه مخصوص سیستم های 32 بیتی هست کرک زیر لینک دانلود قرار داره راستی حواست باشه کرکش رمز میخواد رمزشم زیر لینک کرک نوشته شده فعلا بای تا بعدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب من بخوام استفاده کنم باید سریال رو بخرم ؟؟؟
دوستان کسی در مورد تکنولوژی Deep guard این انتی ویروس اطلاعات تکمیلی بیشتری داره؟
ترند میکرو رو میگی دوست من؟
کیگن اون رو ران کن و یه کلید معتبر بهت میده که100% اصل و فعال و مورد قبول سایت اصلی هست حتی برای ثبت در سایت اصلی
Last edited by AlexanderMahone; 07-02-2011 at 22:58.
Deep guard فقط مخصوص شرکت اف سیکیور هست و کار اون حفاظت بلادرنگ از سیستم و پروسه های در حال اجراس و به صورت کامل ویروس های درون حافظه روتکیتها و بدافزار های مخفی رو پیدامیکنه و کامل پاکسازی میکنه ضمنا به جز Deep guardبلک لایت رو هم داره که فقط مخصوص پیدا کردن بکدور ها و سرورهای مخفی بدافزار ها روی سیستم کاربر هیت که به وسیله تکنولوژی کلود دقیق تر عمل میکنه تو نسخه 2011![]()
این سویت رو حذف کردم یه هفته بود اپدیت نشده بود .
ترند میکرو سنگین نیست ؟ ماهون جان
سلام دوست من ترند میکرو اصلا سنگین نیست تو این صفحه
میتونی مشخصات سیستم رو ببینی به صورت دقیق و کامل قدرتش خوبه سرعتش خوبه دیتابیسش جامع و قویه حرف ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)