رونی که واقعا حقش بود.
ولی نمیدونم رو چه حساب اون یکی رو دادن به میلنر خدایی آمارش از فابرگاس خیلی پایین تره.
میلنر: 34 بازی 7 گل 12 پاس گل
فابرگاس: 27 بازی 15 گل 15 پاس گل
بدجور عملیات ضد بازیکن خارجی رو شروع کردن.
رونی که واقعا حقش بود.
ولی نمیدونم رو چه حساب اون یکی رو دادن به میلنر خدایی آمارش از فابرگاس خیلی پایین تره.
میلنر: 34 بازی 7 گل 12 پاس گل
فابرگاس: 27 بازی 15 گل 15 پاس گل
بدجور عملیات ضد بازیکن خارجی رو شروع کردن.
روني با اين مصاحبه قصد دارد غرور ليورپولي ها را عليه چلسي به كار بيندازد.
سايت گل – وينروني مرد سال فوتبال انگليس كه با وجود مصدوميت از بازي استوكسيتي به جمع منچستريهاي باز خواهد گشت، در مصاحبهاي ابراز اميدواري كرد كه ليورپول بتواند با متوقف كردن چلسي به صدرنشيني اين تيم در ليگ برتر خاتمه دهد.
او ميگويد: »چلسي در آنفيلد كار راحتي نخواهد داشت. من فكر نميكنم كه آنها موفق بشوند ليورپول را شكست بدهند. ليورپول به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان است و يك تاريخ بزرگ پشت اين باشگاه است. اين آخرين بازي خانگي ليورپول هم هست و اگر اين تيم نتيجه خوبي كسب نكند، هواداران اين تيم را نخواهند بخشید.
او سپس به تمجيد از استيون جرارد ميپردازدكه در بازي قبلي دو گل براي ليورپول زد: «لزومي ندارد كه من از جرارد تعريف كنم، همه ميدانند كه او چه بازيكن فوقالعادهاي است و چه انگيزهاي دارد. استيون حتي در مسابقات دوستانه به دنبال پيروزي است و من مطمئنم كه اين بازي را به خصوص براي برد به زمين ميآيد.»
روني درباره انتخابش به عنوان مرد سال فوتبال انگليس ميگويد: «اين احساس بزرگي است كه تو جايزه بازيكن سال را ببريد. به خصوص كه همه بازيكنان ليگ به تو راي داده باشند. اين چيز ويژهاي است و من به آن افتخار ميكنم. البته من دوست دارم كه قهرمان ليگ بشويم و اين از جوايز فردي براي من مهمتر است.»
او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام ميكند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»
حالا شما ساندرلندی که تو اولدترافورد نبردینش ببرین بعد واسه چلسی کری بخونین!او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام ميكند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»
آره والا
حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!
البته اینو در نظر بگیرید که رونی متولد لیورپوله... فرضا کریم باقری بیاد از ترختور تعریف و تمجید کنه اوقدر ضایع نیست که سپهر حیدری این کا رو بکنه... ولی خوب اون جمله بولد شده ات درسته...حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!
راستی تبریک به همه منچستری ها به خاطر رونی که به عنوان نهمین منچستری و در چهارمین سال پیاپی، عنوان بازیکن سال فوتبال جزیره که رو کسب میکنه...
راستی اینم تیم سال جزیره هستش که چهارتاش منچستری هستند:
Joe Hart (Birmingham)
Branislav Ivanovic (Chelsea)
Richard Dunne (Aston Villa)
Thomas Vermaelen (Arsenal)
PATRICE EVRA (UNITED)
ANTONIO VALENCIA (UNITED)
Cesc Fabregas (Arsenal)
DARREN FLETCHER (UNITED)
James Milner (Aston Villa)
WAYNE ROONEY (UNITED)
Didier Drogba (Chelsea)اینم ویدئوی بازی های چهار بازیکن منچستر در این فصل هستش (حتما دانلود کنید):
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست بدی نیست ولی یکمی مشکل داره. باید فلچر جاش لمپارد می ذاشتن.این فصل لمپارد مثل همیشه خیلی خوب بازی کرد.Joe Hart (Birmingham)
Branislav Ivanovic (Chelsea)
Richard Dunne (Aston Villa)
Thomas Vermaelen (Arsenal)
PATRICE EVRA (UNITED)
ANTONIO VALENCIA (UNITED)
Cesc Fabregas (Arsenal)
DARREN FLETCHER (UNITED)
James Milner (Aston Villa)
WAYNE ROONEY (UNITED)
Didier Drogba (Chelsea)
انتخاب 2 بازیکن از چلسی در نوع خودش جالبه! چلسی این فصل خیلی خوب بازی می کرد. فکر کنم باید باید یه چند تا تیم دیگه رو 7 تایی می کرد تا بازیکنای بیشتری انتخاب می شد! حالا خوبه این فصل چلسی منچستر و آرسنال رو دابل کرد و بازی هاش بعضی وقت ها فوق العاده بود.احتمالا اون دو تا بازیکن رو دیگه مجبور بودن.
کلا باید ببنیم نظر سایت ها چیه.مثلا سایت Eurosport سایت خوبیه که من نگاه می کردم هر بازی به بازیکنان امتیاز بده و در آخر براساس میانگین تیم منتخب رو انتخاب می کنه.
من موندم رو چه حسابی جو هارت به عنوان دروازه بان تیم منتخب انتخاب شده ؟یعنی پیتر چک و فان در سار بهتر از اون نیستن؟
یا مثلا ریچارد دان و فرمالن و میلنر....؟
در مورد دروازه بان ها من نمی دونم ولی بازیکنی مثل میلنر حقش بود که توی این لیست باشه. تازه به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ هم انتخاب شدش.
ولی انتخاب 2 بازیکن از چلسی و 4 تا از منچستر خنده داره. به خاطر بازی هایی که این فصل دو تیم انجام دادن کاملا واضحه
همون 2 تایی که از چلسی گذاشتن هم زیاده .
ایوانوویچ... فکر کنم قحطی دفاع راست اومده !!!
واقعا چرا با وجود این همه طرفداری که لیگ برتر داره، تاپیکی برای PFA زده نشده؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)