تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 150

نام تاپيک: هفته 36 لیگ برتر انگلیس

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

رونی که واقعا حقش بود.
    ولی نمیدونم رو چه حساب اون یکی رو دادن به میلنر خدایی آمارش از فابرگاس خیلی پایین تره.

میلنر: 34 بازی 7 گل 12 پاس گل
    فابرگاس: 27 بازی 15 گل 15 پاس گل

بدجور عملیات ضد بازیکن خارجی رو شروع کردن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض رونی : چلسی نمیتواند لیورپول را مغلوب کند.

روني با اين مصاحبه قصد دارد غرور ليورپولي ها را عليه چلسي به كار بيندازد.

سايت گل – وين‌روني مرد سال فوتبال انگليس كه با وجود مصدوميت از بازي استوك‌سيتي به جمع منچستري‌هاي باز خواهد گشت، در مصاحبه‌اي ابراز اميدواري كرد كه ليورپول بتواند با متوقف كردن چلسي به صدرنشيني اين تيم در ليگ برتر خاتمه دهد.

او مي‌گويد:‌ »چلسي در آنفيلد كار راحتي نخواهد داشت. من فكر نمي‌كنم كه آنها موفق بشوند ليورپول را شكست بدهند. ليورپول به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان است و يك تاريخ بزرگ پشت اين باشگاه است. اين آخرين بازي خانگي ليورپول هم هست و اگر اين تيم نتيجه خوبي كسب نكند،‌ هواداران اين تيم را نخواهند بخشید.

او سپس به تمجيد از استيون جرارد مي‌پردازدكه در بازي قبلي دو گل براي ليورپول زد: «لزومي ندارد كه من از جرارد تعريف كنم، همه مي‌دانند كه او چه بازيكن فوق‌العاده‌اي است و چه انگيزه‌اي دارد. استيون حتي در مسابقات دوستانه به دنبال پيروزي است و من مطمئنم كه اين بازي را به خصوص براي برد به زمين مي‌آيد.»
    روني درباره انتخابش به عنوان مرد سال فوتبال انگليس مي‌گويد: «اين احساس بزرگي است كه تو جايزه بازيكن سال را ببريد. به خصوص كه همه بازيكنان ليگ به تو راي داده باشند. اين چيز ويژه‌اي است و من به آن افتخار مي‌كنم. البته من دوست دارم كه قهرمان ليگ بشويم و اين از جوايز فردي براي من مهمتر است.»

او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام مي‌كند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام مي‌كند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»
    حالا شما ساندرلندی که تو اولدترافورد نبردینش ببرین بعد واسه چلسی کری بخونین!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شما ساندرلندی که تو اولدترافورد نبردینش ببرین بعد واسه چلسی کری بخونین!
    آره والا
    حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!
    البته اینو در نظر بگیرید که رونی متولد لیورپوله... فرضا کریم باقری بیاد از ترختور تعریف و تمجید کنه اوقدر ضایع نیست که سپهر حیدری این کا رو بکنه... ولی خوب اون جمله بولد شده ات درسته...
    راستی تبریک به همه منچستری ها به خاطر رونی که به عنوان نهمین منچستری و در چهارمین سال پیاپی، عنوان بازیکن سال فوتبال جزیره که رو کسب میکنه...
    راستی اینم تیم سال جزیره هستش که چهارتاش منچستری هستند:

Joe Hart (Birmingham)
    Branislav Ivanovic (Chelsea)
    Richard Dunne (Aston Villa)
    Thomas Vermaelen (Arsenal)
    PATRICE EVRA (UNITED)
    ANTONIO VALENCIA (UNITED)
    Cesc Fabregas (Arsenal)
    DARREN FLETCHER (UNITED)
    James Milner (Aston Villa)
    WAYNE ROONEY (UNITED)
    Didier Drogba (Chelsea)
    اینم ویدئوی بازی های چهار بازیکن منچستر در این فصل هستش (حتما دانلود کنید):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Joe Hart (Birmingham)
    Branislav Ivanovic (Chelsea)
    Richard Dunne (Aston Villa)
    Thomas Vermaelen (Arsenal)
    PATRICE EVRA (UNITED)
    ANTONIO VALENCIA (UNITED)
    Cesc Fabregas (Arsenal)
    DARREN FLETCHER (UNITED)
    James Milner (Aston Villa)
    WAYNE ROONEY (UNITED)
    Didier Drogba (Chelsea)
    لیست بدی نیست ولی یکمی مشکل داره. باید فلچر جاش لمپارد می ذاشتن.این فصل لمپارد مثل همیشه خیلی خوب بازی کرد.
    انتخاب 2 بازیکن از چلسی در نوع خودش جالبه! چلسی این فصل خیلی خوب بازی می کرد. فکر کنم باید باید یه چند تا تیم دیگه رو 7 تایی می کرد تا بازیکنای بیشتری انتخاب می شد! حالا خوبه این فصل چلسی منچستر و آرسنال رو دابل کرد و بازی هاش بعضی وقت ها فوق العاده بود.احتمالا اون دو تا بازیکن رو دیگه مجبور بودن.
    کلا باید ببنیم نظر سایت ها چیه.مثلا سایت Eurosport سایت خوبیه که من نگاه می کردم هر بازی به بازیکنان امتیاز بده و در آخر براساس میانگین تیم منتخب رو انتخاب می کنه.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

من موندم رو چه حسابی جو هارت به عنوان دروازه بان تیم منتخب انتخاب شده ؟ یعنی پیتر چک و فان در سار بهتر از اون نیستن؟
    یا مثلا ریچارد دان و فرمالن و میلنر....؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم رو چه حسابی جو هارت به عنوان دروازه بان تیم منتخب انتخاب شده ؟ یعنی پیتر چک و فان در سار بهتر از اون نیستن؟
    یا مثلا ریچارد دان و فرمالن و میلنر....؟
    در مورد دروازه بان ها من نمی دونم ولی بازیکنی مثل میلنر حقش بود که توی این لیست باشه. تازه به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ هم انتخاب شدش.
    ولی انتخاب 2 بازیکن از چلسی و 4 تا از منچستر خنده داره. به خاطر بازی هایی که این فصل دو تیم انجام دادن کاملا واضحه

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در مورد دروازه بان ها من نمی دونم ولی بازیکنی مثل میلنر حقش بود که توی این لیست باشه. تازه به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ هم انتخاب شدش.
    ولی انتخاب 2 بازیکن از چلسی و 4 تا از منچستر خنده داره. به خاطر بازی هایی که این فصل دو تیم انجام دادن کاملا واضحه
    همون 2 تایی که از چلسی گذاشتن هم زیاده .
    ایوانوویچ ... فکر کنم قحطی دفاع راست اومده !!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واقعا چرا با وجود این همه طرفداری که لیگ برتر داره، تاپیکی برای PFA زده نشده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •