شمام مثل حسین کعبی میتونی بازیای قطر و عربستان رو ببینی
شمام مثل حسین کعبی میتونی بازیای قطر و عربستان رو ببینی
عراق تو لیست بازیکناش یه حسین کعبی داره !!!
*تيم ملي عراق:
علي موتاشار ناصر، محمد کاظم، حيدر رعد ماجد، محم علي کريم، بسيم العقيلي، سلام شکير، علي حسين الکعبي، سمال سعيد مجبل، احمد ابراهيم خلف، سعد حفيض، عبدالله منير الحسين، نشات اکرم، سعد عبدالامير، سمير سعيد، هوار تاهر زباري، کرار جاسم محمد، مهدي کريم، احمد اياز انور، صالح المسلوخي، عماد رضا، مصطفي کريم، يونس محمود و علا عبدالزهرا
این بابا اصلا اسمش حسین نیست اسمش حسون بید که با شناسنامه داداشش حسین بازی میکنه(صغر سنی)
-----------------------------
فیفا، ایران را شانس اصلی قهرمانی ندانست /کره جنوبی، ژاپن و استرالیا شانسهای قهرمانی هستند
در فاصله 7 روز به آغاز جام ملتهای آسیا سایت فیفا در گزارشی به اصلی ترین مدعیان کسب عنوان قهرمانی جام اشاره کرده و شرایط این تیم ها را مورد ارزیابی قرار داده است.
در این گزارش آمده است: تیم های ملی استرالیا، ژاپن و کره جنوبی به عنوان اصلی ترین مدعیان قهرمانی به قطر می روند تا این کشور بیش از برگزاری جام جهانی 2022 یک تورنمنت دیگر را میزبانی کرده باشد.
فستیوال سه هفته ای جام ملت های آسیا با حضور 16 تیم برتر این قاره از روز 7 ژانویه و در جایی که تیم میزبان به مصاف ازبکستان می رود آغاز خواهد شد و تا 29 ژانویه که دیدار پایانی که در آن زمان برگزار می شود ادامه خواهد داشت.
در حالی که 16 تیم در این مسابقات حضور دارند، از سه تیم قدرتمند استرالیا، ژاپن و کره جنوبی انتظار می رود که همانند آنچه که در جام جهانی 2010 ارایه دادند در این مسابقه ها نیز نمایش قدرتمندی داشته باشند. اما رقابت برای قهرمانی تنها در میان این سه تیم خلاصه نمی شود و عراق به عنوان مدافع عنوان قهرمانی و کویت که از قهرمانی در رقابت های جام خلیج فارس روحیه بالایی گرفته است و همین طور ایران و عربستان از دیگر مدعیانی هستند که نمی توان از آنها چشم پوشید.
تیم ملی استرالیا که از ستارگان حاضر در تیم های اروپایی تشکیل شده است سعی می کند که ناکامی خود در جام ملت های قبلی را جبران کند. شاید هوای بسیار شرجی کشورهای آسیای شرقی در دوره قبل کمی آنها را آزار داده باشد اما به نظر می رسد هوای دوحه در زمستان برای آنها بسیار مناسب تر باشد.
هولگر اوسیک، سرمربی تیم ملی استرالیا در همین رابطه گفته است:«من اعتقاد دارم که این تیم بسیار قوی است و ما می توانیم آنچه که می خواهیم به دست بیاوریم.»از ستارگان استرالیا می توان به تیم کاهیل هافبک اورتون، برت امرتون بازیکن بلکبرن، مارک شوارتزر دروازه بان فولام و هری کیول و لوکاس نیل بازیکنان گالاتاسرای اشاره کرد.
استرالیا در این رقابت ها با کره جنوبی هم گروه است که درصدد است نخستین عنوان آسیایی خود را در 51 سال گذشته کسب کند. دیگر تیم های این گروه هم بحرین و هند هستند.
چو کوانگ رائه سرمربی تیم کره جنوبی هم گفته است من به بازیکنانم اعتماد دارم. فوتبال یک بازی فردی نیست و با وجود این که پارک چویونگ یکی از ستارگان ما مصدوم شده است اما هر کدام از 23 بازیکن می توانند با یکدیگر برای رفع این مشکل تلاش کنند.
فیفا در ادامه به تیم ملی ژاپن هم اشاره کرده که با حضور کی سوکه هوندا، هافبک زسکا مسکو و دیگر بازیکنان قدرتمند ترکیب بسیار خوبی برای این مسابقه ها دارد.
آلبرتو زاکه رونی، سرمربی ژاپن هم در مورد جام ملت های آسیا گفته است:« تیم ملی ژاپن از سال 2010 پیشرفت بسیار خوبی داشته و نتایج عالی گرفته است و مدال طلای مردان و زنان در رقابت های فوتبال بازی های آسیایی گوانگجو هم افتخارات این تیم را بیشتر کرده است. ما باید به این موفقیت ها ادامه دهیم.»
هم چنین فیفا به تیم ملی عراق اشاره کرده که با داشتن عنوان قهرمانی جام ملت های 2007 برای تکرار آن عنوان که با شکست عربستان در فینال به دست آمد تلاش می کند اما کار آنها به هیچ عنوان در گروهشان با حضور ایران ، امارات و کره شمالی آسان نیست. آنها نخستین بازی خود را روز 11 ژانویه با ایران برگزار خواهند کرد.
------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن :امیدوارم این پیش بینی فیفا مثل پیش بینیش واسه قهرمانی چک تو جام جهانی باشه!![]()
راست میگه دیگه فیفا با این شرایط
حالا خدا کنه معجزه بشه و ایران قهرمان بشه
اگ واقع گرا باشیم با این برنامه ریزی های کره و ژاپن و فوتبالی که استرالیا به واسطه بازیکنانش بازی می کنه ایران واقعا شانسی برای قهرمانی نداره ! تازه اگه پیشرفت سایر تیم ها رو هم نادیده بگیریم! ( کره شمالی فرضا ! ) اما چیزی که هست تیم ایران کاملا غیر قابل پیش بینیه !! یه جورایی همیشه معادلات رو به هم میزنه ! امیدوارم قطبی برگ برنده ای داشته باشه که تویه جام ملت ها و به موقع رو کنه .
جالبه
شانس قهرمانی از نظر فیفا
استرالیا
کره
ژاپن
عراق
کویت
عربستان
تازه ایران
شانس قهرمانی بر اساس حروف الفبا
استرالیا
ایران
ژاپن
عراق
عربستان
کره
کویت
شانس قهرمانی بر اساس...
فکر کنم در هیچ حالتی ایران قهرمان نمیشه!![]()
سیدکا: اول به بازی با ایران فکر میکنیم
دوحه: شب گذشته ولفگانگ سیدکا ، مربی عراق همراه با تیمش وارد قطر شدند تا آخرین مراحل آماده سازی خود را پیش از شروع بازیها انجام دهند.
عراق در اولین بازی خود در دور گروهی رقابتهای جام ملتها روز 11 ژانویه ، 21 دی باید به دیدار ایران برود. این بازی میتواند برای هر دو تیم از حساسیت و اهمیت بالایی برخوردار باشد. پس از آن عراق باید با کره شمالی و امارات بازی کند. سیدکا به خوبی میداند که گروه چهارم چندان هم گروه راحتی نیست.
این مربی آلمانی که پیش از این وعده قهرمانی دوباره عراق در جام ملتها را داده بود گفت :"ابتدا به بازی اولمان با ایران فکر میکنیم. ایران همسایه ما است و حریف سختی محسوب میشود. پس از آن باید با کره شمالی بازی کنیم که در جام جهانی نمایش قابل قبولی داشت و به دیدار اماراتی برویم که در گلف کاپ خوب ظاهر شد ولی هدف ما صعود از گروهمان است و باید نتیجه بگیریم."
سیدکا درباره پیروزی تیمش مقابل عربستان گفت :"عربستان خوب بازی کرد. بازی خوبی بود و برد ما بر روحیه ما افزود اما نه بیشتر. ما 5 امتیاز برای صعود از گروهمان را به دست نیاوردهایم." او اضافه کرد :"نباید آمادگی تیمها و نزدیک بودن رقابتها را از یاد ببریم. به نظر من از 16 تیم حاضر در این جام ، 10 تای آنها شانس قهرمان شدن را دارند."
منبع:AFC
ترجیحا لینک منبع به صورت غیر فعال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضایت متسو از بازی با ایران
برنو متسو مربی تیم ملی قطر از اینکه تیمش توانسته برابر حریف قدرتمندی مثل ایران خلق موقعیت کند خوشحال است.
تیم های ملی فوتبال قطر و ایران دیشب در دیداری دوستانه پیش از آغاز رقابت های جام ملت های آسیا در ورزشگاه بین المللی خلیفه به تساوی بدون گل رسیدند.
برونو متسو در خصوص این دیدار اظهار داشت: در خصوص موقعیت هایی که مقابل ایران از دست دادیم به هیچ وجه نگران نیستم. همین که تیم ما توانست مقابل تیمی مثل ایران موقعیت خلق کند باعث افتخار است.
وی در ادامه افزود: اینکه موقعیت های ما تبدیل به گل نشد مشکل مهاجمان نبود بلکه به قدرت دروازه بان ایران بازمی گشت.
سرمربی فرانسوی قطر در گفتگو با سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین با اشاره به مصدومیت یوسف احمد، کاپیتان این تیم که در بازی با ایران دچار آسیب دیدگی شد، گفت: هنوز از میزان آسیب دیدگی این بازیکن خبر نداریم. او برای انجام چند آزمایش به بیمارستان رفته اما شکستگی در کار نیست.
منبع:AFC
ترجیحا لینک منبع به صورت غیر فعال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلص برادر سینا![]()
Last edited by Kianoosh; 01-01-2011 at 06:24.
اینو خوب اومدی . ولی ما در مقابل تیم های کره جنوبی با اون تیم به اون بزرگی البته در حد خودش.مساوی و برد داشتیم
کسی فکر نمی کنه قهرمان بشیم.و نمی شویم
بورا: چین و قطر در گروه A بالا میروند
دوحه: کمتر مربیای پیدا میشود که سوابق بورا میلوتینوویچ را داشته باشد، مردی که پنج کشور مختلف را به جام جهانی فیفا برد و کسی که دانشی جامع از فوتبال جهان دارد.
این مربی کهنهکار صربستانی که چین را به نیمهنهایی رقابتهای سال 2000 جام ملتهای آسیا در لبنان هدایت کرد، در گفتوگو با afcasiancup.com نگاهی انداخته به 16 تیم شرکتکننده در جام 2011 ملتهای آسیا در قطر و پیشبینی کرده که چه کشورهایی صعود به مرحله یکچهارم نهایی را جشن خواهند گرفت.
در اینجا او گروه A را بررسی میکند که قطر میزبان، چین قهرمان مسابقات شرق آسیا در سال 2010، کویت قهرمان جام خلیج فارس و ازبکستان همیشه شگفتیساز.
از نظر میلوتینوویچ چین و قطر شانس بیشتری برای راهیابی به مرحله بعد دارند. او میگوید: «در کویت خوشحالام که یک مربی صرب (گورا توفگزیچ) دارد خوب کار میکند و من فکر میکنم که این ظرفیت مربیان صرب در ساختن یک تیم را نشان میدهد. آنها جام خلیج را بردند، اما این بار امیدوارم که قطر با چین به مرحله بعد صعود کند.»
او در مورد چین میگوید: «فکر میکنم که چین باید در این موقعیت استثنایی خودش را دوباره به عنوان یک تیم مهم مطرح کند. آنها خودشان را به خوبی آماده کردناند و تعادل خوبی بین جوانی و تجربه دارند. وقتی این تیم را نگاه میکنم و نامهایی مثل دو وی و ژو بو را میبینم، احساس خوبی دارم چون آنها 10 سال پیش وقتی سرمربی چین بودم، با من بازیشان را شروع کردند و این خیلی هیجانانگیز است.»
سرمربی اسبق تیمهای مکزیک، ایالات متحده آمریکا و نیجریه در مورد تیم میزبان هم میگوید: «قطر میزبان است، برونو متسو تیم خوبی آماده کرده و وقتی تو در خانهات بازی میکنی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داری. آنها تعادل خوبی در تیم دارند، اما چند بازیکن خوب جوان. بنابراین آنها باید مصمم و اعتمادبهنفس بازی کنند. اگر این کار را بکنند، بالا خواهند رفت.»
میلوتینوویچ در مورد دیگر تیم این گروه نیز معتقد است: «باید اعتراف کنم که ازبکستان را به خوبی نمیشناسم، اما میدانم که روحیه مردم آنجا بسیار قوی است. آنها آخرین بار که با چین در جام ملتهای آسیای سال 2007 در مالزی بازی کردند پیروز شدند و منتظرند که گام بعدی را بردارند.»
پیشبینی بورا: چین و قطر به یکچهارم نهایی صعود میکنند.
بورا: سلطه ژاپن و عربستان بر گروه B
دوحه: سرمربی اسبق چین، قطر و عراق رابطه تنگاتنگی با فوتبال آسیا دارد. این تاکتیسین صرب به ارزیابی تیمهای شرکتکننده در جام ملتهای سال 2011 آسیا در قطر ادامه داده است.
در گروه B تیمهایی به خط شدهاند که در میان آنها دو تیم، ژاپن و عربستان سعودی، هر یک سه بار قهرمان جام ملتهای آسیا شدهاند، در حالیکه اردن که در جام ملتهای 2004 در چین به یکچهارم نهایی رسید، و سوریه تازه به این تورنمنت قارهای بازگشتهاند.
بورا میلوتینوویچ اطمینان دارد که این قدرتهای قدیمی در آسیا هستند که بر گروه B حاکم خواهند بود: «ژاپن و عربستان سعودی باید در گروه B مدعی باشند که اردن و سوریه را مغلوب کنند.»
او در مورد سوریه میگوید: «سوریه مشکلاتی دارد چون آنها خیلی دیر شروع به آمادهسازی کردند. آنها یک مربی داشتند (راتومیر دوجکوویچ) و بعد عوضاش کردند و این کار را برای آنها سخت خواهد کرد. من فکر میکنم که در حال حاضر باشگاههای سوریه بهتر از تیم ملیشان هستند. آنها تجربه بینالمللی ندارند، اما هیچ چیز معلوم نیست، چون تورنمنت در یک کشور عربی برگزار میشود و هر چیزی ممکن است. اما من فکر میکنم ژاپن و سعودی مدعیان اصلیاند.»
میلوتینوویچ در مورد سعودیها هم با اشاره به جام خلیج فارس در پایان سال 2010 اعتقاد دارد: «عربستان سعودی با اینکه با بهترین تیماش بازی نمیکرد به فینال جام خلیج راه یافت و این بسیار مهم است. فکر میکنم مربیشان (ژوزه پسریو) تصمیم هوشمندانهای گرفت تا همه امکاناتش را ببیند و نگاهی هم به سایر بازیکنان داشته باشد. عربستان سعودی یکی از مهمترین تیمهای آسیاست.»
این مربی باتجربه که پنج جام جهانی را تجربه کرده در مورد دیگر قدرت این گروه نیز میگوید: «ژاپن آلبرتو زاکرونی را دارد، یک مربی جدید و یک سبک جدید. آنها استعداد دارند، کیفیت دارند، نظم دارند و بارها پیروز شدهاند و به خاطر همین ژاپن معمولاً یکی از مدعیان است، نه تنها برای اول شدن در گروه، بلکه برای قهرمانی در جام.»
او دلیل مدعی بودن این دو تیم را در دو چیز میداند: «در این نوع تورنمنتها اگر تو تجربه و بازیکنان خوب در سطح بینالمللی داشته باشی کارت راحتتر خواهد بود و از این لحاظ ژاپن و عربستان سعودی مدعی هستند.»
پیشبینی بورا: ژاپن و عربستان سعودی به یکچهارم نهایی صعود میکنند.
بورا: از گروه C استرالیا و کره جنوبی صعود می کنند
دوحه: بورا میلوتینوویچ با پنج دوره حضور در جام جهانی و رساندن چین به رتبه چهارم جام ملت های آسیا 2000 تجربه بسیار بالایی دارد.
او نگاهی دارد به مسابقات جام ملت های آسیا 2011 و معتقد است دو تیمی که در جام جهانی 2010 حضور داشتند از این گروه به یک چهارم نهایی می رسند؛ کره جنوبی و استرالیا.
این دو تیم در گروه C با بحرین - تیمی که تا آستانه صعود به جام جهانی هم پیش رفت - و هند - تیمی که برای اولین بار از سال 1984 در جام ملت ها حضور یافته - هم گروه هستند. مربی هند کسی نیست جز باب هیوتن، دستیار بورا در تیم ملی چین:«استرالیا بازیکنان بسیار مشهوری دارد و آن ها شانس اول این گروه هستند. آن ها باید شانس اول این گروه باشند. این دومین دوره حضور آن ها در جام ملت های آسیاست. دفعه قبل آن ها به عراق و ژاپن باختند. آن ها بازیکنان بسیار باتجربه ای دارند و در جام جهانی بسیار خوب بودند و با مربی جدیدشان هولگر اوسیک هر کاری برایشان امکان پذیر است. و بعد کره جنوبی است که همیشه خوب هستند. هرچند تعدای مصدوم از جمله پارک چو یونگ دارند. اما روحیه و تجربه آن ها بسیار بالاست.»
او در مورد دو تیم دیگر این گروه گفت:«بحرین هم اینجاست. آن ها ممکن است خوب کار کنند اما باز هم مربی شان را عوض کرده اند. هند هم با تجربه ای بسیار پایین حضور دارد. من خیلی خوشحالم که باب هیوتن را اینجا می بینم اما باید بگویم کار بسیار سخت پیش روی آن هاست. بنابراین من فکر می کنم استرالیا و کره جنوبی تیم هایی هستند که از این گروه صعود می کنند.»
پیش بینی بورا: استرالیا و کره جنوبی به یک چهارم نهایی صعود می کنند.
بورا در مورد گروه D: بعد از عراق، ایران یا کره شمالی صعود می کند!
دوحه: در آخرین بخش بررسی چهار گروه جام ملت های اروپا 2011، بورا میلوتینوویچ نگاهی دارد به گروه D، جایی که با حضور ایران، عراق، کره شمالی و امارات این مربی صرب معقتد است سخت ترین گروه است.
گروه D عراق، قهرمان فصل پیش را دارد که خود بورا در جام کنفدراسیون های سال 2009 هدایتش را بر عهده داشته. به اضافه ایران، قهرمان سه دوره از مسابقات جام ملت های آسیا، کره شمالی، تیمی که در مرحله نهایی جام جهانی 2010 حضور داشت و امارات که طی سال های اخیر عملکرد خارق العاده ای در بخش پایه داشته و جوانان بسیار زیادی دارد:« گروه D گروه خیلی سختی است. عراق در این گروه است. من آن ها را زیر نظر داشتم و از نحوه بازی شان بسیار راضی هستم. آن ها روحیه بالایی دارند. من این تیم را به خوبی می شناسم و از این که در جام کنفدراسیون های سال 2009 مربی شان بودم خیلی خوشحالم. اگر یک تیم را دوست داشته باشم آن عراق است. آن ها مردم خوبی دارند و خاطرات بسیار خوبی از کار در آن جا دارم. عراق تیم بسیار خوبی دارد و مربی جدیدشان (ولفگانگ سیدکا) تیم آماده ای درست کرده است.»
او در مورد تیم ملی ایران هم گفت:«افشین قطبی دوست خیلی خوب من است و با ایران نتایج خوبی گرفته. آن ها امسال کره جنوبی و چین را شکست داده اند. ایران کیفیت بالایی دارد اما من نمی دانم آن ها با بهترین بازیکنانشان می آیند یا نه. آن ها کار خیلی سختی دارند چون کره شمالی کارشان را سخت می کند. و در ضمن در این گروه امارات هم هست. کره شمالی در جام جهانی دو تجربه بزرگ به دست آورد. یکی این که در جام جهانی حاضر شد و دیگری این که جلوی برزیل بازی کرد. این ها باعث می شود که وقتی به مشکل برمی خورند از تجربه شان استفاده کنند.»
بورا در مورد امارات ادامه داد:«امارات مربی خوبی دارد اما من فکر نمی کنم آن ها برای صعود شانسی داشته باشند. هرچند بازیکنان جوان و بسیار خوبی دارند. البته هیچ وقت نمی توان پیش بینی کرد. اما فکر می کنم از این گروه عراق قطعا صعود می کند و بین ایران و کره شمالی یک تیم. این گروه بسیار سخت است.»
پیش بینی بورا: عراق و ایران یا کره شمالی به دور بعد صعود می کنند.
(AFC)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)