سلام دوستان من الان یه s5.1 دارم . نزدیک به سه ساله دارمش . ازش هم رازیمولی دوست دارم برای تنوع هم که شده عوضش کنم
. چی پیشنهاد میدید دوستان؟ نظر خودم روی s750 هست ولی نمیدونم کجا گیرم میاد. منون میشم از راهنمائیتون . بودجه هم تا 550 مشگلی ندارم.
سلام دوستان من الان یه s5.1 دارم . نزدیک به سه ساله دارمش . ازش هم رازیمولی دوست دارم برای تنوع هم که شده عوضش کنم
. چی پیشنهاد میدید دوستان؟ نظر خودم روی s750 هست ولی نمیدونم کجا گیرم میاد. منون میشم از راهنمائیتون . بودجه هم تا 550 مشگلی ندارم.
تا 550 ؟؟؟ Z5500
بهتره Denon 390xp بگیرید امکاناتش خیلی بهتره قیمت هم 550 تومنه
![]()
سلام
می خوام اسپیکر ادیفایر c3 بخرم بازار رضا فقط یه جا داشت 140 میداد.کسی جایی ارزونتر سراغ داره؟
سلام. لطف کن مشخیاتشو بزار و بگو کجا گیرم میاد؟
![]()
Denon شرکت جم
آقای بیگی 88058767
راستی اضافه کنم که من اینو تست نکردم ولی دوستان تست کردن خیلی تعریف می کردن با توجه به اینکه بلندگوهای فرانت و سنتر دو تا درایور میدرنج و تیوتر مجزا داره و خوب دنون هم هست باید صدای خوبی داشته باشه. به علاوه سابش هم 13 کیلو وزنشه و با توجه به اندازش باید بیس قدری داشته باشه.
مشخصات کاملش توی این فایل PDF هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من ديروز يك Edifier M3700 خريدم كه 5.1 هست براي فيلم ميخواستم ولي الان راضي نيستم . چند ساعت هم بيشتر كار نكرده اگر كسي خواست 95000 تومن ميدم يا با DA5000 pro اكبند و نو معاوضه ميكنم.
با سلام خدمت دوستان
منم یک 100 تومنی بودجه دارم و می خوام EDIFIER M3700 بگیرم و صدای M3500 رو قبلآ شنیدم و خوشم اومده می خواستم بدونم این هم در حد همونه و خرید این اسپیکر 5.1 با این قیمت کار درستیه یا نه و کاربردمم 80 درصد موسیقی گوش دادنه و 20 درصد گیم هست و زیاد فیلم نگاه نمی کنم:
البته توی مشخصاتشون اون مدل 3700 اون 4 تیکش حدود 4 وات هر کدوم از اون مدل 3500 قویتر هستن.
EDIFIER M3700
EDIFIER M3500
![]()
3700 کلاً از نظر تفکیک و همچنین قدرت صدا سر تر از 3500 است. اگه 3500 راضیتون می کنه 3700 انتخاب خیلی خوبیه براتون.
با سپاس از شما
اتاقم 5x4 متر هست و جنس دیوارای خونمون هم چوب هستش(بیسش خوب میتونه بکوبه)اینو میپرسم چون صدای 3500 رو توی مقازه شنیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)