تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 29 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

یعنی هنوز کسی تی وی نگاه می کنه...؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نمیدونم شاید مشکل اینه که مثلاً من یا خیلی از دوستان اونقدر سریالها و فیلمهای مطرح و خوب رو دیدیم که به نظرمون اینطور سریالها خیلی ضعیفه . اما در کل من میگم وقتی من یا خیلی های دیگه که کارگردان یا فیلمساز یا نویسنده حرفه ایی نیستیم به راحتی میتونیم از سریال ایراد بگیریم چرا سازنده ها این ایرادات رو نمیبینن ؟! تا کی بیایم بگیم اشکال نداره درست میشه ... بازم خوبه ... حالا ببینیم چی میشه ! کلا انگار همه خسته شدن ، راضی شدیم به همه نقصها ...
    به نظر من بزرگترین مشکل این فیلم جدا از همه ضعف های کارگردانی و فیلمنامه و ...اینه که دارن سفید رو سیاه نشون می دن و سیاه رو سفید. و دارن از چیزی هیولا می سازن که همه ی ما چندین ساله هر روز چند ساعتی باهاش کار میکنیم . قضیه اینه که خط فکری ما و سازندگان فیلم جداست .

3. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یعنی هنوز کسی تی وی نگاه می کنه...؟
    با اینکه من خودم تی وی نمی بینم و این شامل همه ی کانالها چه اونور و چه اینور میشه اما اینکه در جواب کسی که میگه چرا فلان سریال ضعیفه . بگیم مگه تی وی می بینی ؟ درست نیست . تلویزیون دیدن حق مردمه و ساختن سریالهای با کیفیت وظیفه ی مسئولینه .

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شاید بخاطر اینه که خودشون هیچی در مورد کامپیوتر و اینجور چیزا نمی دونن و وقتی می بینن کسی می شینه اینور دنیا می نویسه "سلام" و چند لحظه نشده یکی اونور دنیا می تونه این "سلام" رو بگیره ، میگن وایییی چقدر حرفه ای!! حالا واسه اینکه خیلی حرفه ای تر باشه سیستمش رو هم آی مک می کنیم دیگه می ترکونن !
    کسیکه پشت الاغ باد به غبغب بیندازد ، چون اسب سوار شود پاک دیوانه خواهد شد . ارسطاطالیس

6. 3 کاربر از unartig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

این که میخوان اونایی رو که از کامپیوتر و اینترنت بد استفاده میکنن رو بترسونن خوبه ولی بدبختی اینجاست که بعضی از پدر و مادرا تر و خشک رو با هم میسوزونن ... فلانی رفته چت کردن و علافی و ... رو اینترنت پس تو هم ممکنه به اون سمت کشیده بشی ... فلانی دین و ایمان نداره، فلانی بد فرم تیپ میزنه، فلانی این طور کرده ، فلانی اون طور کرده ... این مقایسه واقعا ناعادلانه هست.

مشکل اینجاست که سطح آگاهی مردم پایین هست ولی به جای اینکه راه استفاده ی درست رو به مردم نشون بدن و آگاهشون کنن اونا رو میترسونن ... البته توی این فیلم یه کاراکتر هست که قبلا از علم کامپیوترش در راه خلاف استفاده میکرده الان اومده توی نیروی پلیس ... این یکی از نکات مثبت فیلم هست ... حالا هیچکی به این توجه نمیکنه همه جنبه ی منفی رو میگیرن... اصلا کل مردم ایران همین طورن ...

بعضی چیزا توی این فیلم بهتر شده مثلا :
    اینکه دوباره داستان عشق و عاشقی نیست خودش خیلیه
    همون imac و touch
    بازیگراشم همچین گم نام نیستن .... آتيلا پسيانی ، رضا رويگری ، حسين ياری ... کی میگه اینا گم نام هستن؟

ولی هنوز لنگ میزنن توی بعضی از قسمتا... که بعضی از دوستان هم اشاره هایی کردن ... همون ACD See ، کافی نت و ISP ، دانلود اطلاعات پلیس با اون سرعت، ...

8. این کاربر از Smartie7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این قسمت سوتی های فراوانی داشت
    یکی اش اینکه برای اینکه ببینه عکس اون فرد با عکسی که ازش دارن مال یک شخص است اومدن ابله ها از نرم افزار morph استفاده کردن که اساسا کارش تبدیل یک عکس به عکس دیگره که اخرش هم همین را نشون میداد
    بابا 5 هزار تومن میدادین با دلفی براتو یک برنامه مینوشت که مثلا این دوتا عکس را با هم چک کنه و بعد مثلا بگه 100 در صد match

10. 3 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

خیلی تخیلیه این فیلم !
    رئیسشون انگار شرلوک هلمزه !

12. 3 کاربر از XirowN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

حيف اميد توي اين فيلم كلا فقط از اون پسر خوشم ميومد كه اونم كشتن....
    اما من واقعا از يه چيز خيلي تعجب ميكنم با اين همه تبليغ و بحث و ... در مورد اين شركت هاي هرمي ،چطور هنوز تعداد كثيري از مردم ما پولشونو توي همچين جاهايي سرمايه گذاري ميكنن؟

14. این کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bisquit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ....علاقه مند شدم منم نظر بدم...
    اینکه این سریال در مقایسه با سریالهایی از این دست که همه جای دنیا مردم دنبالشون میکنند خیلی ضعیفه چیز معلومیه .(دلیل خوب بودن چیه؟! کم نقص بودن در همه زمینه ها) اماچند تا کشور سریال خفن بی عیب می تونن بسازن؟!
    اوصولا ایران با کشورهای صاحب این صنعتها خیلی فاصله داره....اما اگه علاقه مند باشیم که توی این زمینه پیشرفت کنیم این سریال با این مشخصات میتونه امیدوار کننده باشه(خصوصا اگه اونو با وضع اسفبار سریالی مثل کلانتر مقایسه کنیم) موضوع سریال هم موضوع خوبیه ...
    قبول ندارم که این سریال اینترنت هراسی رو تبلیغ میکنه ...
    چیزی که اصرار به گفتنش داره اینه که به اونچه که توی اینترنت میبینید میشنوید و میخونید اعتماد نکنید.که این مطلب درستیه همونطور که شما حرف یا پیشنهاد هر غریبه ای رو توی خیابون نمیپذیرید.دلیلی برای اعتماد کردن به کسی که نه تنها اونو نمیشناسید بلکه حتی نمیبینید (لزوما اونکه میبینید مخاطب شما نیست) وجود نداره...واین چیزیه که همه کشورها به مردمشون آموزش میدن...(والبته همه شما دوستان اینو بهتر از من میدونید)
    خلاصه این سریال نمره زیر صفر نمیگیره و نکته مثبت اینه که مشقی نوشته شده که داریم ازش غلط میگیریم...کلا کسی از بچه کلاس اولی انتظاری رو که از یه دبیرستانی داره نداره !(حالت هایی رو که یچه دبستانی IQبالا و دبیرستانیه احمقه رو درنظر نمیگیریم!) حالا هر چقدر هم که کوچیکه ادعا داشته باشه... برا همین ایراد های سریال رو گفتن کار مثبتیه اما سرکوفت زدن خیلی ناجوانمردانه ست...

16. 2 کاربر از bisquit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این سریال برای شروع کار خوب بود . داستان اینترنت خیلی حرف برای گفتن داره و فیلمهای خوبی میشه از روش ساخت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •