یعنی هنوز کسی تی وی نگاه می کنه...؟
یعنی هنوز کسی تی وی نگاه می کنه...؟
به نظر من بزرگترین مشکل این فیلم جدا از همه ضعف های کارگردانی و فیلمنامه و ...اینه که دارن سفید رو سیاه نشون می دن و سیاه رو سفید. و دارن از چیزی هیولا می سازن که همه ی ما چندین ساله هر روز چند ساعتی باهاش کار میکنیم . قضیه اینه که خط فکری ما و سازندگان فیلم جداست .
با اینکه من خودم تی وی نمی بینم و این شامل همه ی کانالها چه اونور و چه اینور میشه اما اینکه در جواب کسی که میگه چرا فلان سریال ضعیفه . بگیم مگه تی وی می بینی ؟ درست نیست . تلویزیون دیدن حق مردمه و ساختن سریالهای با کیفیت وظیفه ی مسئولینه .
![]()
کسیکه پشت الاغ باد به غبغب بیندازد ، چون اسب سوار شود پاک دیوانه خواهد شد . ارسطاطالیس
این که میخوان اونایی رو که از کامپیوتر و اینترنت بد استفاده میکنن رو بترسونن خوبه ولی بدبختی اینجاست که بعضی از پدر و مادرا تر و خشک رو با هم میسوزونن ... فلانی رفته چت کردن و علافی و ... رو اینترنت پس تو هم ممکنه به اون سمت کشیده بشی ... فلانی دین و ایمان نداره، فلانی بد فرم تیپ میزنه، فلانی این طور کرده ، فلانی اون طور کرده ... این مقایسه واقعا ناعادلانه هست.
مشکل اینجاست که سطح آگاهی مردم پایین هست ولی به جای اینکه راه استفاده ی درست رو به مردم نشون بدن و آگاهشون کنن اونا رو میترسونن ... البته توی این فیلم یه کاراکتر هست که قبلا از علم کامپیوترش در راه خلاف استفاده میکرده الان اومده توی نیروی پلیس ... این یکی از نکات مثبت فیلم هست ... حالا هیچکی به این توجه نمیکنه همه جنبه ی منفی رو میگیرن... اصلا کل مردم ایران همین طورن ...
بعضی چیزا توی این فیلم بهتر شده مثلا :
اینکه دوباره داستان عشق و عاشقی نیست خودش خیلیه
همون imac و touch
بازیگراشم همچین گم نام نیستن .... آتيلا پسيانی ، رضا رويگری ، حسين ياری ... کی میگه اینا گم نام هستن؟
ولی هنوز لنگ میزنن توی بعضی از قسمتا... که بعضی از دوستان هم اشاره هایی کردن ... همون ACD See ، کافی نت و ISP ، دانلود اطلاعات پلیس با اون سرعت، ...
این قسمت سوتی های فراوانی داشت
یکی اش اینکه برای اینکه ببینه عکس اون فرد با عکسی که ازش دارن مال یک شخص است اومدن ابله ها از نرم افزار morph استفاده کردن که اساسا کارش تبدیل یک عکس به عکس دیگره که اخرش هم همین را نشون میداد
بابا 5 هزار تومن میدادین با دلفی براتو یک برنامه مینوشت که مثلا این دوتا عکس را با هم چک کنه و بعد مثلا بگه 100 در صد match
خیلی تخیلیه این فیلم !
رئیسشون انگار شرلوک هلمزه !
حيف اميد توي اين فيلم كلا فقط از اون پسر خوشم ميومد كه اونم كشتن....
اما من واقعا از يه چيز خيلي تعجب ميكنم با اين همه تبليغ و بحث و ... در مورد اين شركت هاي هرمي ،چطور هنوز تعداد كثيري از مردم ما پولشونو توي همچين جاهايي سرمايه گذاري ميكنن؟![]()
سلام
چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ....علاقه مند شدم منم نظر بدم...
اینکه این سریال در مقایسه با سریالهایی از این دست که همه جای دنیا مردم دنبالشون میکنند خیلی ضعیفه چیز معلومیه .(دلیل خوب بودن چیه؟! کم نقص بودن در همه زمینه ها) اماچند تا کشور سریال خفن بی عیب می تونن بسازن؟!
اوصولا ایران با کشورهای صاحب این صنعتها خیلی فاصله داره....اما اگه علاقه مند باشیم که توی این زمینه پیشرفت کنیم این سریال با این مشخصات میتونه امیدوار کننده باشه(خصوصا اگه اونو با وضع اسفبار سریالی مثل کلانتر مقایسه کنیم) موضوع سریال هم موضوع خوبیه ...
قبول ندارم که این سریال اینترنت هراسی رو تبلیغ میکنه ...
چیزی که اصرار به گفتنش داره اینه که به اونچه که توی اینترنت میبینید میشنوید و میخونید اعتماد نکنید.که این مطلب درستیه همونطور که شما حرف یا پیشنهاد هر غریبه ای رو توی خیابون نمیپذیرید.دلیلی برای اعتماد کردن به کسی که نه تنها اونو نمیشناسید بلکه حتی نمیبینید (لزوما اونکه میبینید مخاطب شما نیست) وجود نداره...واین چیزیه که همه کشورها به مردمشون آموزش میدن...(والبته همه شما دوستان اینو بهتر از من میدونید)
خلاصه این سریال نمره زیر صفر نمیگیره و نکته مثبت اینه که مشقی نوشته شده که داریم ازش غلط میگیریم...کلا کسی از بچه کلاس اولی انتظاری رو که از یه دبیرستانی داره نداره !(حالت هایی رو که یچه دبستانی IQبالا و دبیرستانیه احمقه رو درنظر نمیگیریم!) حالا هر چقدر هم که کوچیکه ادعا داشته باشه...برا همین ایراد های سریال رو گفتن کار مثبتیه اما سرکوفت زدن خیلی ناجوانمردانه ست...
این سریال برای شروع کار خوب بود . داستان اینترنت خیلی حرف برای گفتن داره و فیلمهای خوبی میشه از روش ساخت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)