man u for ever
بالاخره شماهم دل دارید باید خوشحال بشید دیگه گناه دارید
man u for ever
بالاخره شماهم دل دارید باید خوشحال بشید دیگه گناه دارید
این رو نگی چی بگی من که توقع ندارم بیای جلو من گریه کنی ولی برو یواشکی یه گوشه تا میتونی گریه کن !
خدایی وقتی من یو سه بر صفر جلو بود کی فکر میکرد من یو حذف بشه؟
بازی قشنگی بود
به عنوان یه منچستری به شما و دیگر طرفداران بایرن که به نسبت طرفداران تیمهایی مثل رئال و بارسا و... در این فروم کمتر هستید تبریگ میگم و کاملا حق با شماست اگر بایرن کمی خوش شانس بود چه بسا بدون شکست صعود میکرد . فعلا که دوتیم مورد علاقه من _ رئال و منچستر _ در اروپا حذف شدند و با باخت مقابل چلسی هم امید های چهارمین قهرمانی پیاپی لیگ برتر هم کمرنگ شد ، تنها امید من به ال کلاسیکوئه که با توجه به بازیهای خیره کننده مسی فقط میتونم بگم امیدوارم رئال نبازه .
من نميدونم اين همه سال اين بايرن كجا بوده حالا اومده شاخ شده ...
برين يه قول دو قولتونو بازي كنين ... به زور اومدن بالا چه چيز كيف شدن
اصلا از فردوسی پور انتظار نداشتم بعد از گل سوم منچستر بگه تمام !!! من همون موقع هم کمی شانس رو برای بایرن متصور بودم که بتونه صعود کنه که همین اتفاق هم افتاد!
ولی روبن یه تنه تیمو آورد نیمه نهایی .. اون از سوپرگلش به فیورنتینا اینم از این دیشبی!![]()
از حالا به فينال در برنابئو فكر مي كنيم من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.
سايت گل- بايرن در يك شب استثنايي منچستريونايتد را از ليگ قهرمانان اروپا بيرون انداخت. آنها حالا خوشحالترين تيم دنيا هستند و در انتظار ملاقات با المپيك Lyon.
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران، در همين راستا لوئيس ونگال، آرين روبن و باستين شواين اشتايگر در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و نظرات خود را راجع به اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن و بازيکنانم افتخار ميکنم اگر کمی غفلت ميکرديم، ما با نتيجه 3 بر 0 اين بازی را ميباختيم، بازی بسيار عالی ما در نيمه دوم قابل ستايش است، بازيکنان من بايد از همان نيمه اول مانند نيمه دوم بازی ميکردند، من به بازيکنانم تأکيد کرده بودم که دقيقاً مانند نيمه دوم بازی کنند،اما متأسفانه بازيکنان در نيمه اول تحت تأثير جو ورزشگاه بودند و من آنها را درک ميکنم، ما از زمانی که اوليچ در نيمه اول گل اول را به ثمر رساند روحيه بسيار خوبی گرفتيم.
در نيمه دوم ما بسيار سازماندهی شده و تاکتيکی بازی کرديم، مقابل 10 بازيکن بازی کردن شايد راحت باشد اما جو حاکم بر ورزشگاه باعث شد که ما گلهای کمتری به ثمر برسانيم. گل آرين روبن هم بسيار زيبا بود و من از تيمم به کل راضی هستم و از تمام بازيکنانم به خاطر بازی خوب تشکر ميکنم.
آرين روبن:
بعد از اينکه بازی 0؛3 شد، من فکر کردم که امشب، شب سختی را در پيش خواهيم داشت، در نيمه اول ميتوان گفت که ما در زمين حضور نداشتيم، ما ميدانستيم که چه جوی در ورزشگاه حاکم است اما با شروع بازی همه بازيکنان ما شديداً تحت تأثير جو ورزشگاه بودند، گل اوليچ ما را به خودمان بازگرداند، ما ثابت کرديم که امسال به خيلی چيز های بزرگتری هم ميتوانيم برسيم.
باستين شواين اشتايگر:
در دقايق اول من به ياد بازی با بارسلونا در سال گذشته افتادم، آنجا هم ما به سرعت 2 گل خورديم، گل اوليچ بسيار برای روحيه تيم خوب بود، او به ما انرژی را بازگرداند، بين نيمه ما تصميم گرفتيم که از اين مرحله صعود کنيم و به هدفمان رسيديم، اخراج يکی از بازيکنان منچستر هم به ما کمک کرد، منچستر يونايتد تماشاچيان بسيار خوبی دارند که اين تماشاچيان آنها را به حمله هدايت ميکنند. من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.
2010/4/8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موقع داشتیم واسه حذف کردن شما تو حموم عمومیه الترافورد برنامه میریختیم!
![]()
دیگه بحث نکنید. من جاتون بودم دیگه تا چند روز این انجمن نمی اومدم![]()
راستی اینو یادتون باشه که از این بعد مواظب روبن باشید چون توی هر تیمی هست شمارو آزار میده![]()
Last edited by vahidgame; 08-04-2010 at 12:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)