تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 163

نام تاپيک: منچستر يونايتد 3 - بايرن مونيخ 2 / صعود بایرن و خداحافظی شیاطین با لیگ قهرمانان اروپا

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

man u for ever
    بالاخره شماهم دل دارید باید خوشحال بشید دیگه گناه دارید

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

این رو نگی چی بگی من که توقع ندارم بیای جلو من گریه کنی ولی برو یواشکی یه گوشه تا میتونی گریه کن !

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خدایی وقتی من یو سه بر صفر جلو بود کی فکر میکرد من یو حذف بشه؟
    بازی قشنگی بود

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره حیف شد باید بیشتر گل میزد بایرن راست میگی!
    به عنوان یه منچستری به شما و دیگر طرفداران بایرن که به نسبت طرفداران تیمهایی مثل رئال و بارسا و... در این فروم کمتر هستید تبریگ میگم و کاملا حق با شماست اگر بایرن کمی خوش شانس بود چه بسا بدون شکست صعود میکرد . فعلا که دوتیم مورد علاقه من _ رئال و منچستر _ در اروپا حذف شدند و با باخت مقابل چلسی هم امید های چهارمین قهرمانی پیاپی لیگ برتر هم کمرنگ شد ، تنها امید من به ال کلاسیکوئه که با توجه به بازیهای خیره کننده مسی فقط میتونم بگم امیدوارم رئال نبازه .

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

من نميدونم اين همه سال اين بايرن كجا بوده حالا اومده شاخ شده ...

برين يه قول دو قولتونو بازي كنين ... به زور اومدن بالا چه چيز كيف شدن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اصلا از فردوسی پور انتظار نداشتم بعد از گل سوم منچستر بگه تمام !!! من همون موقع هم کمی شانس رو برای بایرن متصور بودم که بتونه صعود کنه که همین اتفاق هم افتاد!

ولی روبن یه تنه تیمو آورد نیمه نهایی .. اون از سوپرگلش به فیورنتینا اینم از این دیشبی!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نظرات باوارياييها درباره بازی با منچستر

از حالا به فينال در برنابئو فكر مي كنيم من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.

سايت گل- بايرن در يك شب استثنايي منچستريونايتد را از ليگ قهرمانان اروپا بيرون انداخت. آنها حالا خوشحالترين تيم دنيا هستند و در انتظار ملاقات با المپيك Lyon.

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران، در همين راستا لوئيس ونگال، آرين روبن و باستين شواين اشتايگر در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و نظرات خود را راجع به اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:

لوئيس ونگال:

به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن و بازيکنانم افتخار ميکنم اگر کمی غفلت ميکرديم، ما با نتيجه 3 بر 0 اين بازی را ميباختيم، بازی بسيار عالی ما در نيمه دوم قابل ستايش است، بازيکنان من بايد از همان نيمه اول مانند نيمه دوم بازی ميکردند، من به بازيکنانم تأکيد کرده بودم که دقيقاً مانند نيمه دوم بازی کنند،اما متأسفانه بازيکنان در نيمه اول تحت تأثير جو ورزشگاه بودند و من آنها را درک ميکنم، ما از زمانی که اوليچ در نيمه اول گل اول را به ثمر رساند روحيه بسيار خوبی گرفتيم.

در نيمه دوم ما بسيار سازماندهی شده و تاکتيکی بازی کرديم، مقابل 10 بازيکن بازی کردن شايد راحت باشد اما جو حاکم بر ورزشگاه باعث شد که ما گلهای کمتری به ثمر برسانيم. گل آرين روبن هم بسيار زيبا بود و من از تيمم به کل راضی هستم و از تمام بازيکنانم به خاطر بازی خوب تشکر ميکنم.

آرين روبن:

بعد از اينکه بازی 0؛3 شد، من فکر کردم که امشب، شب سختی را در پيش خواهيم داشت، در نيمه اول ميتوان گفت که ما در زمين حضور نداشتيم، ما ميدانستيم که چه جوی در ورزشگاه حاکم است اما با شروع بازی همه بازيکنان ما شديداً تحت تأثير جو ورزشگاه بودند، گل اوليچ ما را به خودمان بازگرداند، ما ثابت کرديم که امسال به خيلی چيز های بزرگتری هم ميتوانيم برسيم.

باستين شواين اشتايگر:

در دقايق اول من به ياد بازی با بارسلونا در سال گذشته افتادم، آنجا هم ما به سرعت 2 گل خورديم، گل اوليچ بسيار برای روحيه تيم خوب بود، او به ما انرژی را بازگرداند، بين نيمه ما تصميم گرفتيم که از اين مرحله صعود کنيم و به هدفمان رسيديم، اخراج يکی از بازيکنان منچستر هم به ما کمک کرد، منچستر يونايتد تماشاچيان بسيار خوبی دارند که اين تماشاچيان آنها را به حمله هدايت ميکنند. من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/8

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

من نميدونم اين همه سال اين بايرن كجا بوده حالا اومده شاخ شده ...

برين يه قول دو قولتونو بازي كنين ... به زور اومدن بالا چه چيز كيف شدن
    اون موقع داشتیم واسه حذف کردن شما تو حموم عمومیه الترافورد برنامه میریختیم!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه بحث نکنید. من جاتون بودم دیگه تا چند روز این انجمن نمی اومدم
    راستی اینو یادتون باشه که از این بعد مواظب روبن باشید چون توی هر تیمی هست شمارو آزار میده
    Last edited by vahidgame; 08-04-2010 at 12:35.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

حالا كه جامون نيستي :دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •