تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 28 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 275

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی Spyware Doctor مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

بعد از نصب باید حتما روی آیکنش در تسکبار رایت کلیک کنی و shotdown را بزنی تا از حافظه ویندوز خارج بشه

بعدش فایل کرک رو در مسیر نصب برنامه کپی و اجرا میکنی

یه جای خالی برای تایپ کردن داره که یه چیزی تایپ میکنی (مهم نیست چی باشه مثلا اسم خودت رو بده)

بعدش روی crack it کلیک میکنی چند لحظه صبر میکنی تا کرک بشه

در اینجا باید برنامه را اجرا کنی تا enable بشه

برای آپدیت هم گزینه SD info NRM را تیک نزن تا آپدیتش کنه

اگر این گزینه آپدیت بشه کرک شناسایی میشه

ولی بقیه را تیک بزن تا آپدیت بشه

موفق باشی
    خیلی ممنون
    فقط یک سوال قسمتی که مشخص کردم کجاست؟
    Last edited by mahdi bg; 30-11-2007 at 06:46.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در صفحه اصلی برنامه وقتی روی گزینه smart update کلیک میکنی یه پنجره باز میشه که یه سری آپدیت داخلشون هست که شما باید اون ها رو تیک بزنی تا بعد از کلیک روی گزینه next آپدیت بشند

در بین این آپدیت ها یک گزینه به نام SD info NRM وجود داره که شما اون رو تیک نزن

توی آپدیت های دیگه هم ازت میپرسه که این آیتم آپدیت نشه ولی اصلا بهش توجه نکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در صفحه اصلی برنامه وقتی روی گزینه smart update کلیک میکنی یه پنجره باز میشه که یه سری آپدیت داخلشون هست که شما باید اون ها رو تیک بزنی تا بعد از کلیک روی گزینه next آپدیت بشند

در بین این آپدیت ها یک گزینه به نام SD info NRM وجود داره که شما اون رو تیک نزن

توی آپدیت های دیگه هم ازت میپرسه که این آیتم آپدیت نشه ولی اصلا بهش توجه نکن
    با سپاس
    من کرک رو دریافت کردم و برپایه ی راهی که گفته بودید نصب کردم. تنها یک موضوع اینکه با اینکه من تیک SD info NRM رو برداشتم ولی پس از کلیک روی نکست توی بخشی که نشون میده کدوم گزینه ها به روز شده کنار SD info NRM هم تیک سبز رنگ خورد با اینکه تیکش رو برداشته بودم. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    و چگونه میتوان دریافت که این نرم افزار همچنان کرک شده باقی مونده و کرک شناسایی نشده? چون همانگونه که در این عکس میبینید نوشته تریال!!!
    راه حل چیه؟
    اگر شناسایی شده باشه میشه نرم افزار رو پاک کرد و دوباره نصب و کرک کرد؟
    Last edited by asimaa11@yahoo.com; 30-11-2007 at 12:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فایلهای شناسایی شده روی سیستم شما دو دسته اند یک دسته شامل Cookie ها است که همانطور که می دانید حاوی

اطلاعاتی است که یک وب سایت روی سیستم شما داخل کاشه براوزرتان ذخیره می کنند ( مثلا اطلاعات مربوط به Log شدن

شما در ان سایت ) . اکثر کوکی ها فایلهای بی ضرر یا کم ضرری هستند که اسیبی به سیستم شما وارد نمی کنند و پاک

کردن انها بسیار راحت است .گروه دوم آثار بدافزارها در رجیستری شما است که بسیار خطرناک تر بوده و اگر فایل اصلی مربوط

به انها هم هنوز روی سیستم موجود باشد نشان می دهد که سیستمتان آلوده شده است .( البته این را هم بگویم که اسپایور دکتر

به وجود نتایج مثبت کاذب شهره است ) در پاسخ به سوال دوم شما هم باید بگویم به طور مسلم بهتر است همه انها را پاک

کنید .چه کم خطر باشند چه پر خطر ( خود اسپایور دکتر شدت خطر هر کدام را تعیین کرده است ) بهترین راه هم Delete کردن

آنها است هرچند اگر از نتایج مطمئن نباشید می توانید انها را قرنطینه کنید تا اگر لازم شد بتوانید انها را برگردانید.
    با سپاس
    همه رو پاک کردم. ولی جالب اینکه نرم افزار کومودو که معرفی کرده بودین هم با اینکه فعال بوده فایلهایی با این درجه ی خطر رو شناسایی نکرده بود و این نرم افزار تونسته معرفی کنه و نام تروجان هم بهشون داده!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سپاس
    همه رو پاک کردم. ولی جالب اینکه نرم افزار کومودو که معرفی کرده بودین هم با اینکه فعال بوده فایلهایی با این درجه ی خطر رو شناسایی نکرده بود و این نرم افزار تونسته معرفی کنه و نام تروجان هم بهشون داده!
    دوست عزیز

همانطور که گفتم فایلهایی که اسپایور دکتر شناسایی کرده است دو دسته هستند یک دسته کوکی ها هستند که بی خطرند

و خیلی از نرم افزارهای دیگر اصلا آنها را به حساب نمی آورند و دسته دوم آثار بدافزارها در رجیستری هستند که ظاهرا

فایلهای مربوط به انها روی هارد موجود نیست و در عمل باز هیچ خطری ندارند . همانطور که گفتم اسپایور دکتر به وجود

موارد مثبت کاذب مشهور است شما تروجان فعال روی سیستمتان ندارید.کومودو همانطور که قبلا هم گفتم کارش

شناسایی و از بین بردن تروجانهای فعال روی سیستم شما است نه کوکی ها و پسمانده های بازمانده از آلودگی های قبلی

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سپاس
    من کرک رو دریافت کردم و برپایه ی راهی که گفته بودید نصب کردم. تنها یک موضوع اینکه با اینکه من تیک SD info NRM رو برداشتم ولی پس از کلیک روی نکست توی بخشی که نشون میده کدوم گزینه ها به روز شده کنار SD info NRM هم تیک سبز رنگ خورد با اینکه تیکش رو برداشته بودم. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    و چگونه میتوان دریافت که این نرم افزار همچنان کرک شده باقی مونده و کرک شناسایی نشده? چون همانگونه که در این عکس میبینید نوشته تریال!!!
    راه حل چیه؟
    اگر شناسایی شده باشه میشه نرم افزار رو پاک کرد و دوباره نصب و کرک کرد؟

ببین دوست عزیز اون تیک سبز رنگ رو اگه دقت کرده باشی جلوش نوشته skip یعنی اینکه این آیتم نادیده گرفته شده

در این عکسی که گذاشتی مشخصه که کرک نشده (trial subscription)

حالا دقیقا نمیدونم کجا اشتباه داشتی

آیا بعد از آپدیت گزینه trial subscription ظاهر شد یا قبل از آپدیت ؟!

اگر کرک شناسایی بشه میشه برنامه را کامل آنیستال کرد و از دوباره نصبش کرد یا برنامه را shotdown کنی کرک رو دوباره اجرا کنی

اگر باز هم موفق نشدی ناچار هستی از ورژن 4 که دردسر نداره استفاده کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین دوست عزیز اون تیک سبز رنگ رو اگه دقت کرده باشی جلوش نوشته skip یعنی اینکه این آیتم نادیده گرفته شده

در این عکسی که گذاشتی مشخصه که کرک نشده (trial subscription)

حالا دقیقا نمیدونم کجا اشتباه داشتی

آیا بعد از آپدیت گزینه trial subscription ظاهر شد یا قبل از آپدیت ؟!

اگر کرک شناسایی بشه میشه برنامه را کامل آنیستال کرد و از دوباره نصبش کرد یا برنامه را shotdown کنی کرک رو دوباره اجرا کنی

اگر باز هم موفق نشدی ناچار هستی از ورژن 4 که دردسر نداره استفاده کنی
    ببنید
    من دوباره کرک رو اجرا کردم و پس از اون از حالت تریال بیرون اومد. ولی دوباره مثل بال پیشین یم پیام داد برنامه که برای کامل کردن روند نصب نیاز به راه اندازی دوباره ی رایانه دارید.
    در واقع پس از راه اندازی دوباره ی رایانه این برنامه به حالت تریال بر می گرده!!!

داره خودمونی میشه King Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Any Space That Be Sky

پيش فرض

ولی برای شما فقط کرک رو جای دیگه ای آپلود کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روش کرک کردن هم چند تا پست بالاتر کامل توضیح دادم
    دوست عزیز لینک کار نمیکنه لطفا یه جا دیگه آپ کن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تروجان AVKillers گرفتم.همین نسخه اسپای داکتر رو هم نصب کردم و کرکش هم کردم.اتفاقا راحت پیدا میکنه و اعلام میکنه که حذفش کرده ولی وقتی یه اسکن دوباره میکنم دوباره همونارو پیدا میکنه و دوباره پاکش میکنم حتی از قرنطینه ولی بازم اونا هستن و تاثیرشم باقیه.یعنی هر قدر اسکن کنم اعلام میکنه پاک کرده ولی باز روز از نو روزی از نو.
    تکلیف چیه؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام

دوست عزیز لینک کار نمیکنه لطفا یه جا دیگه آپ کن
    spyware.doctor.v5.1.0.273_patch

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •