سلام
خیلی ممنون
فقط یک سوال قسمتی که مشخص کردم کجاست؟
سلام
خیلی ممنون
فقط یک سوال قسمتی که مشخص کردم کجاست؟
Last edited by mahdi bg; 30-11-2007 at 06:46.
در صفحه اصلی برنامه وقتی روی گزینه smart update کلیک میکنی یه پنجره باز میشه که یه سری آپدیت داخلشون هست که شما باید اون ها رو تیک بزنی تا بعد از کلیک روی گزینه next آپدیت بشند
در بین این آپدیت ها یک گزینه به نام SD info NRM وجود داره که شما اون رو تیک نزن
توی آپدیت های دیگه هم ازت میپرسه که این آیتم آپدیت نشه ولی اصلا بهش توجه نکن
با سپاس
من کرک رو دریافت کردم و برپایه ی راهی که گفته بودید نصب کردم. تنها یک موضوع اینکه با اینکه من تیک SD info NRM رو برداشتم ولی پس از کلیک روی نکست توی بخشی که نشون میده کدوم گزینه ها به روز شده کنار SD info NRM هم تیک سبز رنگ خورد با اینکه تیکش رو برداشته بودم. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و چگونه میتوان دریافت که این نرم افزار همچنان کرک شده باقی مونده و کرک شناسایی نشده? چون همانگونه که در این عکس میبینید نوشته تریال!!!
راه حل چیه؟
اگر شناسایی شده باشه میشه نرم افزار رو پاک کرد و دوباره نصب و کرک کرد؟
![]()
Last edited by asimaa11@yahoo.com; 30-11-2007 at 12:42.
با سپاس
همه رو پاک کردم. ولی جالب اینکه نرم افزار کومودو که معرفی کرده بودین هم با اینکه فعال بوده فایلهایی با این درجه ی خطر رو شناسایی نکرده بود و این نرم افزار تونسته معرفی کنه و نام تروجان هم بهشون داده!
دوست عزیزنوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که گفتم فایلهایی که اسپایور دکتر شناسایی کرده است دو دسته هستند یک دسته کوکی ها هستند که بی خطرند
و خیلی از نرم افزارهای دیگر اصلا آنها را به حساب نمی آورند و دسته دوم آثار بدافزارها در رجیستری هستند که ظاهرا
فایلهای مربوط به انها روی هارد موجود نیست و در عمل باز هیچ خطری ندارند . همانطور که گفتم اسپایور دکتر به وجود
موارد مثبت کاذب مشهور است شما تروجان فعال روی سیستمتان ندارید.کومودو همانطور که قبلا هم گفتم کارش
شناسایی و از بین بردن تروجانهای فعال روی سیستم شما است نه کوکی ها و پسمانده های بازمانده از آلودگی های قبلی![]()
نوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز اون تیک سبز رنگ رو اگه دقت کرده باشی جلوش نوشته skip یعنی اینکه این آیتم نادیده گرفته شده
در این عکسی که گذاشتی مشخصه که کرک نشده (trial subscription)
حالا دقیقا نمیدونم کجا اشتباه داشتی
آیا بعد از آپدیت گزینه trial subscription ظاهر شد یا قبل از آپدیت ؟!
اگر کرک شناسایی بشه میشه برنامه را کامل آنیستال کرد و از دوباره نصبش کرد یا برنامه را shotdown کنی کرک رو دوباره اجرا کنی
اگر باز هم موفق نشدی ناچار هستی از ورژن 4 که دردسر نداره استفاده کنی
ببنید
من دوباره کرک رو اجرا کردم و پس از اون از حالت تریال بیرون اومد. ولی دوباره مثل بال پیشین یم پیام داد برنامه که برای کامل کردن روند نصب نیاز به راه اندازی دوباره ی رایانه دارید.
در واقع پس از راه اندازی دوباره ی رایانه این برنامه به حالت تریال بر می گرده!!!
دوست عزیز لینک کار نمیکنه لطفا یه جا دیگه آپ کن![]()
آقا من تروجان AVKillers گرفتم.همین نسخه اسپای داکتر رو هم نصب کردم و کرکش هم کردم.اتفاقا راحت پیدا میکنه و اعلام میکنه که حذفش کرده ولی وقتی یه اسکن دوباره میکنم دوباره همونارو پیدا میکنه و دوباره پاکش میکنم حتی از قرنطینه ولی بازم اونا هستن و تاثیرشم باقیه.یعنی هر قدر اسکن کنم اعلام میکنه پاک کرده ولی باز روز از نو روزی از نو.
تکلیف چیه؟
spyware.doctor.v5.1.0.273_patch
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)