منتظر کرک اصلاح شده هستم نسخه اولی nuke بود
منتظر کرک اصلاح شده هستم نسخه اولی nuke بود
یه سوال
وقتی با میخواید دعوا کنید چه جوریه؟
چون من در Xbox همش ضربدر میزنم ولی بازم اونچنان تاثیر نداره.همینطور برای جا خالی دادن و این حرفا و سریع میمیرم.
نحوه دعوا کردنش باید چه جوری باشه؟
وقتی دور دشمناتون قرمز میشه از کلید زرد رنگ یا همون Y استفاده کنین
اگه X رو هم نگه دارین ضربه محکم می زنه
سلام وخسته نباشید فراوان ببخشید این بازیه پوکر چه طوریه چون در یکی از مراحل این بازی باید پوکر بازی کنسم که من هیچی از پوکر نمیدونم لطفا یکی من را ارهنمایی کند.
من پوکرم خوبه ولی هنوز نرسدم رسیدم می گم!![]()
اونایی که بازیرو تموم کردن
محتوای مخفی: .
ببخشید من بعد از اونجایی که دوستش با همسرش کشته میشن بعد اون یارو می بریم بیمارستان و بعد سوار ماشین میشیم روی موبایل یک علامت مثاث شکل میاد و به نقط وسط رسیدم ولی ولی داخل موبایل میره روی قسمت اول دکمه رو نگه می دارم می ره ک قسمت دیگه که یک زن داره جیغ میزنه باید چه کار کنم اونجا!!!!؟؟؟؟
توی مبارزه ها کم میاره
سه ساعت همینجوری داری X رو می زنی اصن تکون نمی خوره![]()
دوست عزیز انجام این بازی تو بعضی نقاط با جاهای دیگه متفاوته ولی نوعی که من بلدم اینجوری که مثلا شما چهار نفر هستید و یک نفر که کارتهارو به شما میده برای انجام این بازی شما دو یا سه دست بستگی داره کارت نیاز دارین حالا اون شخصی که دسته های کارت رو به شما میده سری اول پنج تا به هر شخص میده و پنج تا کارت هم به صورتی که دیده نشه روی میز قرار میدن تو این حالت شما سه تا فرصت دارین که بازی رو به ضرر یا نفع خودتون تموم کنین.اگر بازی تفریحی باشه که هیچ ولی اگر به صورت قمار باشه یه مبلغی به صورت پایه روی میز قرار میگیره حالا شما سه تا انتخاب برای بازی کردن دارین یا بگین بعدی یا خودتونو حذف کنین که در این صورت اون مبلغ پایه رو باید از جیب بدین و یه حرکت دیگه که میشه رو نوبت دوم مبلغ رو بیشتر کنین.شرایط بردن تو این بازی طوریه که اگر برگه های دست شما به نوعی با برگه های رو زمین حالتهایی رو تشکیل بدن که باعث پیروزی شما میشه و این حالتی که تمام برگه های پشت و رو روی زمین رو نمایان کنیم.شرایط بردن البته زیادن ولی من چندتاشونو بلدم:
1-اگر برگه ها به ترتیب باشن مثلا:تو دست شما شاه و بیبی دل هست و روی زمین مثلا سرباز و ده دل هست.
2-اگر تعداد برگه های دست شما سه نوع از یک مدل و تعداد برگه های پشت رو هم همون سه نوع باشند مثلا شما تک سه هفت خشت دستتون هست و روی زمین هم به همون تعداد از خشت باشه اگر کسی بیشتر شما نداشته باشه شما برنده این.
3-اگر شما از یک مدل کارت به صورت جفت فرد یا زوج داشته باشین مثلا دست شما نه و هفت دل و برگه های پشت و رو پنج و سه دل باشند.
همونطور که گفتم شرایط بردن زیادن و هر کدام هم اسم خارجی خاصی دارند مثلا یکیشون Royal Flush هست و البته بعضی اوقات شرایط مساوی بین دو یا سه نفر پیش میاد که در این حالت پول به طور مساوی بین همه تقسیم میشه.
سلام به دوستان!!
من بازی رو نصب کردم،ولی الان هر کاری میکنم تنظیمات گرافیک رو ببرم بالا،سیو هم میکنه ولی باز میبینم تغییری اعمال نشده،چرا؟چه باید کرد؟!!
ممنون!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)