بگین ببینم اگه بازی من مشکل داره درستش کنم آبشم افکت گذاشتم کیفیتش چند برابر شده با امضا یه جا پست کنم یا اگه نزدیک هم باشیم خودم میارمش ولی اگه نه که همون اسکن امضا رو میدم تمام.
بگین ببینم اگه بازی من مشکل داره درستش کنم آبشم افکت گذاشتم کیفیتش چند برابر شده با امضا یه جا پست کنم یا اگه نزدیک هم باشیم خودم میارمش ولی اگه نه که همون اسکن امضا رو میدم تمام.
من که تو بازی مشکلی ندیدم اگه همون آبش فقط عوض نه لازم نیست لینک جدید بدی. دوباره من باید به ارشاد و شرکت بازی رو بدم.بگین ببینم اگه بازی من مشکل داره درستش کنم آبشم افکت گذاشتم کیفیتش چند برابر شده با امضا یه جا پست کنم یا اگه نزدیک هم باشیم خودم میارمش ولی اگه نه که همون اسکن امضا رو میدم تمام.
همون برگه موافقت لازمه . فقط امضات رو اسکن نکنی ها کلش رو رو برگه بنویس و امضا کن بعد اسکن کن ممنون
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
دو تا راه حل داری هم به قول متین جان می تونی عکس با کیفیت بگیری.سلام
متاسفانه من اسکنر ندارم اگه میشه کدپستی تون رو بدید پستش کنم....
یا اینکه بری سر فتوکپی سر خونه تون من خودم هم اسکنر ندارم هر وقت لازم داشتم بیرون اسکن می کنم.
راستی بازیهای گمشده از آرمین و fire cold از رضا عظیمی به مجموعه اضافه شد اونا هم یک موافقت نامه حاظر کنن.
دمت گرم پرنس جان . واقعا زحمت کشیدی . ما که از اول به شما دار بودیم ( مثل بینی !)!از همون اول با اموزش های گیم میکرت .
پرنس جان میشه من همین فردا صبح نسخه نهایی بازیمو اپ کنم تا نسخه اخرشو توی مجموعه بزاری ؟ اگه میشه که همین فردا صبح اپ میکنم . دلم میخواد بازی کامل توی مجموعه باشه . . البته همون مرحله یکه ولی خوب خیلی خیلی گرافیک پیشرفت کرده نسبت به اونی که قبلا اپ کرده بودم و همچنین گذشتن از اون گردیه راحتر شده و .......اپلود کنم ؟
ویرایش :
پرنس جان اسم و فامیل شما رو چی بنویسیم ؟
راستی دوستان بیاید به صندلی داغ بازیسازها . MRTIN جان روی صندلی نشسته .
Last edited by Reza Azimy_RW; 08-11-2010 at 03:47.
چرا ؟؟؟؟نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.........بی خیال به درک...تقصیر خودم بود!
بزودی اسکن می کنم
سلام پرنس جان
بازیو اپلود کردم ( همون Fire Cold کامل شدس ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی رفع باگ شده و گرافیکشم خیلی پیشرفت کرد تو این نسخه . ( کل حجمش 25 مگ )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم این نسخه رو بزاری تو مجموعه
Last edited by Reza Azimy_RW; 08-11-2010 at 10:53.
آفای جهانگیری من معرفی نامه رو آماده کردم و اسکنش هم کردم . براتون پیام خصوصی می کنم.
پس فقط معرفی نامه رو تا شب براتون میفرستم آخه اسکنرم یکم مشکل داره باید باهاش ور برم تا اسکن کنه![]()
عزیزم نگو این حرفها رو هر کاری کردم وظیفه ام بود در برابر بازیسازی مخصوصا مستقلش.دمت گرم پرنس جان . واقعا زحمت کشیدی . ما که از اول به شما دار بودیم ( مثل بینی !)!از همون اول با اموزش های گیم میکرت .
پرنس جان میشه من همین فردا صبح نسخه نهایی بازیمو اپ کنم تا نسخه اخرشو توی مجموعه بزاری ؟ اگه میشه که همین فردا صبح اپ میکنم . دلم میخواد بازی کامل توی مجموعه باشه . . البته همون مرحله یکه ولی خوب خیلی خیلی گرافیک پیشرفت کرده نسبت به اونی که قبلا اپ کرده بودم و همچنین گذشتن از اون گردیه راحتر شده و .......اپلود کنم ؟
ویرایش :
پرنس جان اسم و فامیل شما رو چی بنویسیم ؟
راستی دوستان بیاید به صندلی داغ بازیسازها . MRTIN جان روی صندلی نشسته .
اسم من هم فکر می کردم تا الان می دونی : مهدیار جهانگیری
نسخه جدید بازیت رو می ذارم تو مجموعه
پرنس جان می شه فردا صبح زود تحویل بدم فردا صبح تا قبل از ۱۰ برات می فرستمش می شه؟
برای dark cube
واقعا هم دستت برای زحمتات درد نکنه خیلی زحمت کشیدی
پرنس جان خیلی ممنون بابت اینکه نسخه جدید رو قرار میدی توی مجموعه و همه زحمتایی که میکشی . موافقت نامه رو هم فرستادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)