تقلید از کدوم گوشیه سونی؟؟؟؟؟ سامسونگ کلی گوشی کیبورد دار داره
انصافا این گوشی حرف نداره..........
![]()
تقلید از کدوم گوشیه سونی؟؟؟؟؟ سامسونگ کلی گوشی کیبورد دار داره
انصافا این گوشی حرف نداره..........
![]()
i8910 از پردازنده texas استفاده میکنه .. در حدود 7 الی 9 میلیون و Psp در حدود 33 میلیون ... البته قابل ذکر هستش که مقدار پیکسل هم بسیار تایین کنندست ! ... تنها triangles نیست که مهمه ... البته این عدد در i9000 با اینکه نمیدونم دقیق چنده ولی حداقلی که براش در نظر گرفته شده به عبارتی power sgx 540
1000 میلیون pixel هستش که این عدد در psp نزدیک به 664 هستش
بله بادا بهتره برای بازی ... و از لحاظ سخت افزاری تفاوتی بین s8500 و i9000 نیست .. منظور چیپ و پردازنده هستشاین سوال باید از پیش کسوتان بشه.چون منم اینو تو همین تاپیک دیدم.خودمم خیلی دوس دارم بدونم واسه آی 8910 چقده<چون گوشی خودمه.
دوسته خوبمون گفتن،بادا باید بهتر باشه.البته به لحاظ سیستم عامل می گم،چون ای9000 فعلا قویترین سخت افزاره
برای پی اس پی واحد میلون هم داشت یا 664 خالی ؟ آخه 1000 میلیون در مقابل 664 خیلیه !!
آی 8910 که چه کمه .
یعنی واقعا شما میخوای بگید آی 9000 از پی اس پی بهتر از نظر اجرای بازی ؟ من برم جار بزنم همه جا ؟ بعدا ضایع نشم !!!! پس من رفتم امضام رو عوض کنم !
کسی میتونه درباره این power sgx 540 و hammingbird توضیح بده . ما یه خورده دیر میتونیم بیام عقب موندیم از اخبار . ببخشید .!
واحد میلیون داشت
خوب سیمبین بیشتر از این نیازی نداره ...پردازنده خودش رو داد به اپل که 28 میلیون هستش ... ولی از پردازنده texas برای خودش استفاده کرد چون برای سیمبین همینم زیاده
I9000 از لحاظ قدرت گرافیک از psp بهتره ... حالا مهمه اندروید چقدر خوب باشه ! و چقدر ساپورت کنه ..
در مورد پردازنده هم اینجا یه توضیحاتی دادم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
به گفته مدیر فروش سامسونگ :
The Galaxy S is scheduled to have an LED flash. The units that have been displayed have been early prototypes, which is why the flash was missing
هنوز تائید نشده .
مخلصیم .
آخه یک فلش LED هم فایده نداره ، گوشی هایی که دو تا هم دارن ، چندان این فلش کمکشون نمی کنه ، چه برسه به یکی![]()
نه فکر نکنم ... اگر اشتباه نکرده باشم ماه june وارد بازار میشه... فکر کنم اواسط تیر وارد بازار بشه...تاخیر ورود در ایران هم براش حساب کن
x10 mini proتقلید از کدوم گوشیه سونی؟؟؟؟؟ سامسونگ کلی گوشی کیبورد دار داره
vivaz pro
: دی
كلمه pro یعنی اصلا سونی![]()
b7610 omnia pro ...b7620 omnia pro ..b7320 pro ...b7330 omnia pro ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)