تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 11 از 49 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رونی توی اورتون غولی بود سالهای زیادی نگذشته نمیدونم چرا همتون یادتون رفت یادمه توی اورتون غوغایی به پا کرده بود به عنوان یک بازیکن جوان!
    فردیناند هم که اصلا حرفش رو نزنید که فکر کنم گرونترین خرید منچستر بود یه مدافع تمام عیار!
    رونالدو هم که همتون میدونید برباتوف هم که قبول دارید ولی خواستم در مورد این بگم که این دو بازیکن خودشون ساخته و پرداخته بودن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو این بحث ساخت یا خرید بازیکن کاش حداقل در مورد بارسلونا منصف باشید. تیمی که در فینال قهرمانان مقابل منچستر یونایتد, با 7 بازیکن حاصل جوانان خودش بازی رو آغاز و پیگیری میکنه. در ضمن, منظور بازیکن نیمه معروف یا 17 18 ساله نیست که به بارسا اومده باشه و سرش بحث بشه. فوق ستاره هایی مثل مسی, ژاوی, اینی یستا و ... که از 11 12 سالگی در آکادمی بارسا بودن. حالا بگید آنری رو گرفته بود.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا پست قبلی صد در صد تایید میشه. واقعا حرف منطقی یعنی این.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

پپ کبیر
    خواهشا این کلمه مسخره رو دیگه تکرار نکنید طرفدارشی باش اما لقب کسی دیگه رو ندزدید این پپ هنوز خیلی خیلی جا داره تا بخیاید اینقدر تحویلش بگیرید پپ کبیرگفتید هم بگید یکیم بخندیم پپ کبیرهنوز نوزادم نشده

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

درسته یه سری بازیکن درست کردین ولی شما که بی منطق تری.این بازیکنان که گفتم همشون 6 سال توی منچستر بودن توز و برباتوف و وانسیا هم حتما 6 سال تیم شما بودن و پیشرفتشون به تیم شما بستگی داشته!!! حالا مثلا فردیناند و رونی بازم میشه گفت پیشرفت زیادی کردن ولی مثلا بازیکنانی مثل توز و برباتوف و پارک و ون در سار و وانسیا و... شما در بهترین شرایط اونارو خریدین و همشون بازیکنان تاپی بودن.

نقل قول:
    اولا اگه درست ببینی نوشتم بازیکنایی که اسم بردم..نه بازیکنایی که اسم بردی..سعی نکن با مغلطه پیش بری و حرف تو دهن من بذاری...بازیکنایی که من اسم برن همشون بیشتر از 6 سال بودن..
    دوما نگفتی ویدیچ که قبل از اینکه بیاد من یو قشنگ میشناختیش کجا بازی میکرد؟؟؟؟؟
    کسی نمی گه مثلا فرگوسن مربی خوبی نیست ولی شما قهرمانی های خودتون رو به جز مربی خودتون به چیزهایی مثل بازی فیزیکی و سراسر خشن و ضد حمله و همین طور داورها مدیون هستید البته چیزهایی مثل بازیکن دزدی از تیمهای دیگه(مثل ماچدا) هم تاثیر داشته...
    آها...با این چیزایی که گفتی از سه ساله داریم قهرمان انگلیس که بهترین لیگ دنیاست میشیم دیگه..یا 2 ساله پشت هم میایم فینال دیگه..این چیزی که میگی که من یو به این چیزا وابست خیلی مسخرس من یو خودشو به همه ثابت کرده..با این چیزایی که اسم بردی نمیشه تو این سطح از فوتبال دنیا این قدر با ثبات بود...اینا همه از حسادت به ثبات منچستره.....گفتی داوری خندم گرفت..نیمه نهایی پارسالتون با چلسی که یادته..
    بله دوستان..ما با اتکا به ماچدا تونستیم اینقدر با ثبات و خوب بازی کنیم...رونی و ویدیچ و فردیناند و اورا و نانی و کریس و فلچر و گیگز و اسکولز و فرگوسنم تاثیر خاصی نداشتن..فقط بازیکنای دزدیمون بوده...البته از شما بعید نیست بیای بگی رونی و کریس هم دزدی بودن..
    بارسلونا مثلا الان یه بازیکن رو 13 سالگی میخره ولی شما بازیکن 18 ساله به بالا می خرید که توی تیم خودشون ستاره هستن بعد میگین که خودتون اونو ساختین
    نانی و اندرسون و اورا و ویدیچ و کریس کدومشون ستاره بودن؟؟؟یه بازیکن عادی بودن..
    در ضمن خریدن و کشف استعداد از افتاخرای باشگاهه که استعدادا رو درست میبینه و پرورش میده..نه اینکه بره ستاره بخره..شما که دنبال پرورش ستاره هستین دست از سر رونی بردارین دیگه..چرا آب دهن همه بارسلونایی ها واسش راه افتاده..چرا سرش با رئال دعوا دارین؟؟
    Last edited by majid_potter7; 25-03-2010 at 10:02.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بعدش من شنیدم که منچستر همه پولی که بابت رونالدو گرفته بود امسال خرج بازیکن جدید کرده.یعنی سه برابر چلسی امسال خرج کردین
    اگه بخوایم با شنیده ها پیش بریم، به کجا می رسیم؟
    اولا خودت داری میگی از فصل 2003 به بعد یعنی حدود 7 سال. شاید این مبلغ برای 7 سال زیاد نباشه
    اولا 6 سال، چون تابستان سال 2009 آخرین فصل نقل و انتقالاتی بوده که چلسی توش حاضر بوده... حالا به نظر تو به طور میانگین یه تیمی هر فصل 50 میلیون پوند خرید کنی، کمه؟ منچستر همین فصل کلا 20 میلیون خرج خرید بازیکن کرده...اصلا گیرم که کم باشه... شما تو این 6 سال، نصف مبلغ خرید بازیکنتون بازیکن فروختید؟ شاید یه رونالدو 80 میلیونی فروختید و ما خبر نداریم... یا شاید قهرمان لیگ قهرمانان جام باشگاه های جهان شدید یا شاید 3 سال پیاپی قهرمان لیگ برتر شدید...
    برباتوف-توز-والنسیا-کریک-هارگریوز-اورا-ون در سار-نانی-رونی-ویدیچ-پارک
    جمع قیمت تمامی این بازیکنا نهایتا 135 میلییون پونده به استثنای توز (راجع به توز باید یه چیزی بگم)
    توز کلا به صورت قرضی اومده بود یونایتد اونم به مدت دو سال... یونایتد میخواست قراردادش رو قطعی کنه و 25 میلیون به توز بده که توز قبول نکرد... باید اعتراف کنم این جریان پول توز من رو هم به اشتباه انداخت و تو پست 80 این تاپیک سوتی دادم و گفتم که یونایتد توز رو با فی بالا فروخته در حالی که میخواستم کریس رونالدو رو بگم...!!!
    شما مثلا الان چند بازیکن دارید که ثمره تیم جوانان باشن؟؟؟
    گری نویل از 1992
    وز برون از 1996
    پاول اسکولز از 1994
    جان اوشی از 1998
    جانی اوانز از 2006
    دارن فلچر از 2001
    دران گیبسون از 2005
    ماچدا از 2007
    کری اوانز از 2009
    ... و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
    بازیکن هم ساخته مثل جو کول. همین طور یه سری بازیکن توی چلسی به بازیکن بزرگ تبدیل شدن مثل تری و لمپارد و دروگبا و چک و روبن و داف و ... مثلا لمپارد توی وستهام یه بازیکن متوسط بود ولی وقتی به چلسی اومد به یک فوق ستاره تبدیل شد.پس نمیشه
    هیچ کدوم از بازیکنای بالا از تیم پایه چلسی نیومدن به تیم اصلی چلسی... ضمنا بحث رو عوض نکن که فلانی تو فلان تیم ضعیف بود، بعد اومد چلسی شد بازیکن... اگه بخوای راجع به این بحث کنی که منچستر نمونه های بیشتر و بهتری از چلسی شما داره...
    شما بازیکنان زیر 20 سال رو بهشون مثلا 20 میلیون پوند میدین بعد میگین این بازیکن برای تیم جوانانتون هستش در صورتی که اصلا این معنی نمیده که بازیکنی برای تیم جوانان هست این قدر پول بهش بدین بعد تازه از همون اول هم برای تیم بزرگسالان بازی کنه.
    یه مثال مستند میزنی؟
    شما مثلا بازیکنی مثل سیلوا رو می خرید بعد میگین ما اونو ساختیم در صورتی که سیلوا الان یکی از بهترین بازیکن های اسپانیا هستش و واقعا یه بازیکن تاپ هستش ولی شما کلا دوست دارید هر بازیکنی رو بگید که الکی خودتون ساختین.
    اولا بزار ما ایشون رو بخریم و همچین نظری رو بدیم، بعد شما انتقاد کن... ثانیا مگه وقتی ما برباتوف رو با قیمت زیاد خریدیم، تا حالا جایی خوندی که یکی بگه برباتوف ساخته پاخته منچستر بوده؟ بربی تو منچستر تا حالاش که بد کار نکرده و میشه گفت با وجود مصدومیت های زیادش خوب کار کرده... ولی شما بگو، تا حالا کسی گفته برباتوفی که تو یونایتدی که خوب کار کرده، پرورش یافته تو یونایتد بوده؟
    اولا که بازیکنانی مثل ماچدا که از تیم جوانان خودتون نبودش و اونو از لاتزیو به طور آشکار دزدیدین که باعث شاکی شدن باشگاه لاتزیو هم شدش.
    ماچدا فقط واسه تیم پایه لاتزیو بازی کرده اونم واسه یک سال (و اصلا نیومد برای تیم اصلی لاتزیو بازی کنه) بعد تیم پایه منچستر باهاش قرار داد بست و چون خودشو تو تیم پایه نشون داد، واسه تیم اصلی باشگاه شروع به بازی کردن کرد و عضو رسمی باشگاه منچستر یونایتد شد.
    بعد اصلا سن بازیکن ربطی به خوب بودن بازیکن نداره. رونی همون موقع که 16 سالش بود حتی توی لیگ برتر گل زدش و جزو بهترین بازیکن لیگ بودش. بعد یه بازیکن اسم و رسم دار نیستش یه تیم هیچ وقت براش 20 میلیون پوند نمیده.
    رونی تو اورتون هنوز قراردادش تموم نشده بود که تیم های دیگه خواستار جذبش شدن... خود باشگاه اورتون هم دوست داشت قبل از پایان قرارداد رونی و بازیکن آزاد شدنش، ردش کنن بره... که تو حدفاصل بازار پیشنهادات از سوی نیوکاسل، لیورپول ومنچستر یونایتد، منچستر تونست باپیشنهاد خوب، رونی رو جذب کنن... اینکه هم میگیم رونی تو منچستر شکوفا شد، دروغ نیست... رونی در مجموع دو فصلی که برای اورتون بازی کرد،77 بار بازی کرد و کلا 17 گل زد... اما در اولین فصل حضورش تو منچستر 43 بار بازی کرد و 17 گل زد... تازه خیلی از بازی ها هم به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدون میشد و فیکس نبود....
    رونالدو هم که همتون میدونید
    بله ما هممون میدونیم، منتها شما نمیدونی... اون رونالدویی که اسپورتیگ بودو تو دو فصل مجموعا 5 تا گل میزد کجا، اون رونالدویی که تو یه فصل 42 تا گل زد کجا...
    بعدش... آقایون طرفدار چلسی و بارسا، اگر میخواین منچستر رو با تیمتون مقایسه کنید، لطفا فقط با تیم خودتون مقایسه کنید با یه تیم دیگه...ما یه کلام میگیم چلسی از جوانانش بازیکنی نداره که تو ترکیب اصلی یا ذخیرش باشه... جواب میاد که بویان و مسی و پدرو ژاوی و... برادر جواب درست بده... درست...
    یاعلی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان می بینم که بحث داره به جاهای خوبی می رسه فقط اینو بدونید که 10 تا منچستری هم اینجا بریزن من همشون رو حریفم:31
    فقط بگم یکمی خلاصه می کنم چون خیلی صحبتها طولانی هستش

نقل قول صحبتهای pcforlife

اولا 6 سال، چون تابستان سال 2009 آخرین فصل نقل و انتقالاتی بوده که چلسی توش حاضر بوده... حالا به نظر تو به طور میانگین یه تیمی هر فصل 50 میلیون پوند خرید کنی، کمه؟ منچستر همین فصل کلا 20 میلیون خرج خرید بازیکن کرده...اصلا گیرم که کم باشه... شما تو این 6 سال، نصف مبلغ خرید بازیکنتون بازیکن فروختید؟ شاید یه رونالدو 80 میلیونی فروختید و ما خبر نداریم... یا شاید قهرمان لیگ قهرمانان جام باشگاه های جهان شدید یا شاید 3 سال پیاپی قهرمان لیگ برتر شدید...
    درسته توی 3 سال اخیر چلسی جام زیادی نبرده ولی از سال 2003 به اینور حساب کنید جام کم هم نبرده. در ضمن باشگاه ما جوری هست که مثلا آبراموویچ از جیب خوش میده و رئیس باشگاه براش پول مهم نیستش ولی منچستر فکر کنم اینجوری نیست. بعد شما که این قدر جام بردین و بازیکن فروختین چرا 700 میلیون بدهی دارین؟

جمع قیمت تمامی این بازیکنا نهایتا 135 میلییون پونده به استثنای توز (راجع به توز باید یه چیزی بگم)
    توز کلا به صورت قرضی اومده بود یونایتد اونم به مدت دو سال... یونایتد میخواست قراردادش رو قطعی کنه و 25 میلیون به توز بده که توز قبول نکرد... باید اعتراف کنم این جریان پول توز من رو هم به اشتباه انداخت و تو پست 80 این تاپیک سوتی دادم و گفتم که یونایتد توز رو با فی بالا فروخته در حالی که میخواستم کریس رونالدو رو بگم...!!!
    خدا وکیلی الان مثلا شما یه سایتی پیدا کن که تمام نقل و انتقالات منچستر از سال 2003 به اینور رو نشون بده . مجموع قیمتها چه قدر میشه؟
    گری نویل از 1992
    وز برون از 1996
    پاول اسکولز از 1994
    جان اوشی از 1998
    جانی اوانز از 2006
    دارن فلچر از 2001
    دران گیبسون از 2005
    ماچدا از 2007
    کری اوانز از 2009
    ... و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
    خوب اینا درسته ولی مسئله من این هست که شما نگید مثلا بازیکنان مثل رونی و فردیناند ثمره تیم شما بودن. بعد راجع به تیمهای دیگه انصاف داشته باشید. من خودم طرفدار بارسا هستم ولی تعصب نسبت بهش ندارم ولی واقعا کدوم تیم دیدین که بازیکنانی مثل مسی و اینیستا و ژاوی و پویول و پیکه و ... بسازه که هر کدومشون برای خودشون یه تیم هستن.
    الان داشتم یه مستند می دیدم توی تلوزیون که در مورد زیدان بودش به خاطر همین یاد یه حرفی که قبلا زیاد زده بود افتادم زیدان گفتش که بازیکنانی مثل اینسیتا و مسی حتی توی بازی های کامپیوتری هم نمیشه اونارو گرفت و این بازیکنان واقعا فوق ستاره هستن و برای خودشون یه تیم هستن.

هیچ کدوم از بازیکنای بالا از تیم پایه چلسی نیومدن به تیم اصلی چلسی... ضمنا بحث رو عوض نکن که فلانی تو فلان تیم ضعیف بود، بعد اومد چلسی شد بازیکن... اگه بخوای راجع به این بحث کنی که منچستر نمونه های بیشتر و بهتری از چلسی شما داره...
    این درسته ولی اینایی که من گفتم دقیقا مثل منچستر هستن. مثلا شما میگید فردیناند و ویدیچ و رونی در مقابل تری و لمپارد و دروگبا هم همین شرایط رو دارن

یه مثال مستند میزنی؟
    مثلا وین رونی. به قول دوستمون وین رونی توی اورتون برای خودشون یه غولی بودش. اینجوری نبوده که یه بازیکن معمولی شما خریدین و الان اینجوری شده.
    اولا بزار ما ایشون رو بخریم و همچین نظری رو بدیم، بعد شما انتقاد کن... ثانیا مگه وقتی ما برباتوف رو با قیمت زیاد خریدیم، تا حالا جایی خوندی که یکی بگه برباتوف ساخته پاخته منچستر بوده؟ بربی تو منچستر تا حالاش که بد کار نکرده و میشه گفت با وجود مصدومیت های زیادش خوب کار کرده... ولی شما بگو، تا حالا کسی گفته برباتوفی که تو یونایتدی که خوب کار کرده، پرورش یافته تو یونایتد بوده؟
    خوب چیزی که تابلو هستش چرا بعدا انتقاد کنیم. همین الان معلومه وقتی مثلا وین رونی و پارک و نانی و ... رو میگین شما تبدیل به بازیکن بزرگش کردین.
    راستی شما این همه بازیکن مگید ساختین می دونید که چند بازیکن هم نابود کردین؟

نقل قول صحبتهای majid_potter7
    اولا اگه درست ببینی نوشتم بازیکنایی که اسم بردم..نه بازیکنایی که اسم بردی..سعی نکن با مغلطه پیش بری و حرف تو دهن من بذاری...بازیکنایی که من اسم برن همشون بیشتر از 6 سال بودن..
    دوما نگفتی ویدیچ که قبل از اینکه بیاد من یو قشنگ میشناختیش کجا بازی میکرد؟؟؟؟؟
    ویدیچ قبل از اینکه توی منچستر بیاد توی اسپارتاک مسکو بازی می کرد. چون من بازی های کامپیوتری فوتبال مثل pes خیلی زیاد بازی می کنم بازیکن ها رو قشنگ می شناسم. دلیلش هم شاید این باشه که توی این بازی ها بازیکنان پیشرفت می کنن و مثلا بعد 5-6 فصل پیشرفت زیادی میکنن و اکثر بازیکنان پیشرفتشون به واقعیت نزدیک هستش. مثلا من نانی و رونالدو و پارک و... قشنگ می شناختم. در ضمن مثلا لمپارد وقتی توی وستهام بازی می کرد نسبت به الان خیلی توی بازی ها کامپیوتری ضعیفتر بودش. ولی رونی و رونالدو و پارک و... خیلی خصوصیاتش نسبت به الان کمتر نبود.
    آها...با این چیزایی که گفتی از سه ساله داریم قهرمان انگلیس که بهترین لیگ دنیاست میشیم دیگه..یا 2 ساله پشت هم میایم فینال دیگه..این چیزی که میگی که من یو به این چیزا وابست خیلی مسخرس من یو خودشو به همه ثابت کرده..با این چیزایی که اسم بردی نمیشه تو این سطح از فوتبال دنیا این قدر با ثبات بود...اینا همه از حسادت به ثبات منچستره.....گفتی داوری خندم گرفت..نیمه نهایی پارسالتون با چلسی که یادته..
    بله دوستان..ما با اتکا به ماچدا تونستیم اینقدر با ثبات و خوب بازی کنیم...رونی و ویدیچ و فردیناند و اورا و نانی و کریس و فلچر و گیگز و اسکولز و فرگوسنم تاثیر خاصی نداشتن..فقط بازیکنای دزدیمون بوده...البته از شما بعید نیست بیای بگی رونی و کریس هم دزدی بودن..
    اولا در مورد نیمه نهایی پارسال بارسا با چلسی باید بگم که من خودم بدجور طرفدار چلسی هستم. اون بازی هم خیلی ناراحت شدم چون داوری خیلی تابلو بودش. اگر چلسی سه تا هم می خورد ناراحت نمی شدم ولی اینجوری خیلی بد بودش. من منظورم از داوری توی لیگ جزیره هستش. الان شما داوری هایی که برای منچستر هست رو با چلسی مقایسه کنید بعد معلوم میشه که به نفعش بیشتر هستش. کلا شما تیمتون از همه لحاظ شانس داره اون از اینکه پارسال 20 بازی دقیقا 90 گل می زدین این از این داوری و این هم از این خردین استعدادهای تیمهای دیگه که وقتی ما بازیکنی مثل کاکوتا رو می خریم از نقل و انتقالات محروم مارو می کنن ولی شما دقیقا همین جوری ماچدا رو می خرین و لی هیچ کاری باهاتون ندارن.

نانی و اندرسون و اورا و ویدیچ و کریس کدومشون ستاره بودن؟؟؟یه بازیکن عادی بودن..
    در ضمن خریدن و کشف استعداد از افتاخرای باشگاهه که استعدادا رو درست میبینه و پرورش میده..نه اینکه بره ستاره بخره..شما که دنبال پرورش ستاره هستین دست از سر رونی بردارین دیگه..چرا آب دهن همه بارسلونایی ها واسش راه افتاده..چرا سرش با رئال دعوا دارین؟؟
    آقا چرا شما منطقی نیستین. دیگه میتونید بگید مثلا چلسی زیاد در زمینه بازیکن سازی قوی نیست ولی دیگه در مورد بارسا کسی نمیتونه اینو بگه.
    بعد خرید بازیکن مگه بده. بالاخره نمیشه که کل تیم از تیم جوانان بیاد. کدوم تیم شما توی دنیا دیدن که از کل تیم برای تیم جوانان باشن!!! شما هم بالاخره هر سال خریدهایی با قیمت بالا می کنید و همیشه هم دنبال فوق ستاره ها هستین.
    من اینو بگم که بارسا سال دیگه حتما از بین فردیناند و رونی یه دونشون رو میخره. حالا می بنید. شاید هم هر جفتشون رو خرید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ویدیچ قبل از اینکه توی منچستر بیاد توی اسپارتاک مسکو بازی می کرد. چون من بازی های کامپیوتری فوتبال مثل pes خیلی زیاد بازی می کنم بازیکن ها رو قشنگ می شناسم. دلیلش هم شاید این باشه که توی این بازی ها بازیکنان پیشرفت می کنن و مثلا بعد 5-6 فصل پیشرفت زیادی میکنن و اکثر بازیکنان پیشرفتشون به واقعیت نزدیک هستش. مثلا من نانی و رونالدو و پارک و... قشنگ می شناختم. در ضمن مثلا لمپارد وقتی توی وستهام بازی می کرد نسبت به الان خیلی توی بازی ها کامپیوتری ضعیفتر بودش. ولی رونی و رونالدو و پارک و... خیلی خصوصیاتش نسبت به الان کمتر نبود
    دوست من که ادعای منطق داری..تو بازیهای کامپیوتری میشناختیش؟؟؟؟دلایله کامپیوتریت واسه خودت بمونه...
    اولا در مورد نیمه نهایی پارسال بارسا با چلسی باید بگم که من خودم بدجور طرفدار چلسی هستم. اون بازی هم خیلی ناراحت شدم چون داوری خیلی تابلو بودش. اگر چلسی سه تا هم می خورد ناراحت نمی شدم ولی اینجوری خیلی بد بودش. من منظورم از داوری توی لیگ جزیره هستش. الان شما داوری هایی که برای منچستر هست رو با چلسی مقایسه کنید بعد معلوم میشه که به نفعش بیشتر هستش. کلا شما تیمتون از همه لحاظ شانس داره اون از اینکه پارسال 20 بازی دقیقا 90 گل می زدین این از این داوری و این هم از این خردین استعدادهای تیمهای دیگه که وقتی ما بازیکنی مثل کاکوتا رو می خریم از نقل و انتقالات محروم مارو می کنن ولی شما دقیقا همین جوری ماچدا رو می خرین و لی هیچ کاری باهاتون ندارن.
    منم تو اون بازی طرفدار چلسی بودم..منم دارم از بارسا حرف میزنم ...اینکه اگه یوفا طرفش نبود نمیتونست بیاد بالا..با شانس 23 ساله هیشکی به گرد پامون نمیرسه...دوست عزیز حسادت رو بزار کنار..منچستر تو 18 سال 11 بار قهرمان جزیره شده..هر 11 بار شانس بوده دیگه؟؟آره؟..خنده داره این حرفت...
    آقا چرا شما منطقی نیستین. دیگه میتونید بگید مثلا چلسی زیاد در زمینه بازیکن سازی قوی نیست ولی دیگه در مورد بارسا کسی نمیتونه اینو بگه.
    بعد خرید بازیکن مگه بده. بالاخره نمیشه که کل تیم از تیم جوانان بیاد. کدوم تیم شما توی دنیا دیدن که از کل تیم برای تیم جوانان باشن!!! شما هم بالاخره هر سال خریدهایی با قیمت بالا می کنید و همیشه هم دنبال فوق ستاره ها هستین
    بازسا به پای من یو نمیرسه توی بازیکن سازی...شما بازیکن سازی رو فقط موقعی میبینی که از تیم جوانان باشگاه بازیکن اومده باشه..ولی بازیکن سازی یعنی یه بازیکن تو تیمت در حد دنیا بهترین بشه...اگه یه بازیکن معمولی هم تو 28 سالگی بیاد تو یه تیم و توی 34 سالگی بهترین تو دنیا باشه معلومه که ساخته اون باشگاه میشه...
    رونی موقع خریدش نصف این بازیکن فعلی هم نبود..6 سال برای اینکه نحوه بازی یه بازیکن رو مال یه تیم بدونیم زمان کافی هست...واسه همین رونی که 6 سال و فردیناند که 8 ساله توی تیم ما هستن کاملا منچسترین و باشگاه باعث این پیشرفت شده و میتونیم گیم منچستر اونا رو به این جا رسونده..8 سال عمر کمی تو فوتبال نیست...ولی وقتی منچستر یه بازیکنی مثل برباتوف رو میخره به هیچ وجه نمیشه الان گفت که ساخته باشگاهه...
    خرید بازیکن بد نیست..این که شما ادعا میکنی تیمی به اندازه بارسا بازیکن ساز نیست بده..البته در مقایسه با من یو..بارسا همین الانش دنبال بازیکنای ماست..
    اینکه میگی همیشه دنبال فوق ستاره ها هستیم خنده داره...فردیناند و رونی و لمپارد و ریبری رو بارسا نبود که میخواست..تراکتور بود..
    ما هم حداقل سالی دنبال یه ستاره هستیم که همونطور که میبینی تقریبا هر 3،4 سال یه بار میخریم..
    این درسته ولی اینایی که من گفتم دقیقا مثل منچستر هستن. مثلا شما میگید فردیناند و ویدیچ و رونی در مقابل تری و لمپارد و دروگبا هم همین شرایط رو دارن
    اینو قبول دارم..تری و لمپارد و دروگبا کاملا مال چلسی هستن..
    مثلا وین رونی. به قول دوستمون وین رونی توی اورتون برای خودشون یه غولی بودش. اینجوری نبوده که یه بازیکن معمولی شما خریدین و الان اینجوری شده.
    والا نظر خود اورتونی ها که 180 درجه با شما فرق داره..تیم قبلیش یعنی همین اورتون به شدت میخواست رونی رو ردش کنه بره..وقتی هم که رفت یه مطلب تمسخر آمیز تو سایتش گذاشت که "توپ از اورتون رفت" هیکلشو مسخره کرده بود..
    من اینو بگم که بارسا سال دیگه حتما از بین فردیناند و رونی یه دونشون رو میخره. حالا می بنید. شاید هم هر جفتشون رو خرید
    همیشه چشموتون دنبال ستاره های ماست... مجبورید بخرید..چون بازیکن سازی تو این حد عرضه میخواد...عرضه فرگوسن..
    Last edited by majid_potter7; 25-03-2010 at 13:18.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان از نظر من به عنوان یه هوادار منچستر و متنفر از بارسا کیفیت بازیکنان آکادمی بارسا با هیچ تیمی قابل مقایسه نیست و میبینیم بازیکنی مثل فابرگاس که اونم از آکادمی پایه بارسا بوده و به آرسنال میره در آرسنال محور تیم میشه و یا پیکه که به منچستر میره و چندان بهش میدان داده نمیشه وقتی برمیگرده در کنار کارلس پویول به غول دفاعی کاتالان تبدیل میشه و شکی در این ندارم که بارسا از لحاظ بازیکن سازی بهترینه ولی لطفا تیمهای دیگه رو هرچند برخی بازیکنان پایه شون از لحاظ کیفی در سطح پایین تری نسبت به بازیکنان پایه بارسا قرار دارند هم زیر سوال نبرید .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ولی به نظرم فابرگاس اگه بخواید لیگ انگلیس رو ترک کنه نباید یه لیگ سطح پایین تر بره. به نظرم باید لیگ اسپانیا بره که احتمالش خیلی بیشتره.
    این حرفتم توی یه تاپیک دیگه دیدم خیلی جالب بود..لیگ اسپانیا سطحش بالاتر از انگلیسه...جناب بیدار شو...
    شما رده بندی فیفا رو نگا کن..بعد سطح مشخص کن..
    اگه رده بندی رو هم قبول نداشته باشی واقعیت هم همینو میگه:
    لیگی که 3 ساله تو نیمه نهایی اروپا 3 تیم از 4 تا از اون لیگن سطحش پایین تره یا لیگی که فقط 2 تا تیم قدر داره و بقیه زنگ تفریح؟؟
    مثل اینکه 2 تا فینال پشت هم اروپا تمام انگلیسی بودن...یادت نره..البته پارسال که به لطف پلاتینی لعنت الله علیه نشد ولی در واقع همون فینال پارسال باید میشد..

یا پیکه که به منچستر میره و چندان بهش میدان داده نمیشه وقتی برمیگرده در کنار کارلس پویول به غول دفاعی کاتالان تبدیل میشه
    اشکال از شماست که میخوای پیکه رو در کنار 3 تا غول دفاعیه دنیا یعنی فردیناند و ویدیچ و اورا ببینی..معلومه که نمیشه....دفاع راست هم که نمیتونست باشه..شما میگی میدان داده نشد بگو ببینیم جای کدوم یکی از این 3 تا باید میذاشتیم؟؟از کدوم یکی از این 3 تا بهتر بود؟
    تازه پیکه 3 ساله که تو منچستر بوده و تازه یه ساله تو بارسا...شاید بهتر شدنش تقویت توی منچستر باشه و در کنار فردیناند باشه...پیکه که سهله..خود جناب ویول هم میومد توی این دفاع با این بازیکنا جایی نداشت..اوانز خودمونم الان هیچ دست کم از پیکه نداره و به خوبی جای فردیناند مصدوم رو پر کرد..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •