من بازی رو با تورنت دانلود کردم ولی چون ایران نیستم نمی تونم فعلا تست کنم
ولی سایتی که ازش گرفتم معتبره
بهتره تاپیک بره بخش بازی
من بازی رو با تورنت دانلود کردم ولی چون ایران نیستم نمی تونم فعلا تست کنم
ولی سایتی که ازش گرفتم معتبره
بهتره تاپیک بره بخش بازی
برو 45 متری بازار علیسلام دوستان
بروبچ کرجی فکر میکنید مدال رو کی زود تر از همه میاره تو کرج؟؟؟؟؟منظورم بازی فروشی ها هست
هرکی گرفت به ما هم بگه بریم بگیریم دم همتون گرم![]()
وارد پاساژ شدی از پله ها برو بالا
طبقه اول میری سمت راست ته پاساژ سام سی دی
سلام ایا این بازی تو ایران اومده؟ممنون![]()
لطفا رعایت کنین اینجا پروفایل کاربریتون نیست که در مورده فروشگاه ها یا جاهایی که بازیرو اوردن صحبت میکنین که !! یا تلفن میدین !
بازی برای xb360 لیک شده فعلا ! اینقدر سر و کله نزنین میاد بلاخره !
تاپیک برای مشکلات و بحث های کیلیدی بازی هست نه اینکه ادرس فروشگاه های بازی ...
سلام
نسخه pal ایکس باکس اومده ؟ برا کامپیوتر 2 روز دیگه میاد؟
Uc اومده فعلانسخه pal ایکس باکس اومده ؟ برا کامپیوتر 2 روز دیگه میاد؟
قربون آدم چیز فهمتاپیک برای مشکلات و بحث های کیلیدی بازی هست نه اینکه ادرس فروشگاه های بازی ...
تاپیکها برای حل مشکلات کاربران هم هستن![]()
Medal of Honor بازي خاطه انگيزي بود كه فكر كنم با اين قسمت ، خاطره انگيز تر هم ميشه.
يادم نميره اون قسمت كه توي پايگاه بوديم و با ماشين مي رفتيم كه يه دفعه حمله هوايي شد.انگار واقعا وسط جنگ بوديم.
سلام
اون موقع مدال برای خودش دورانی داشت که طرفدارای دو آتیشه و متعصب زیادی داشت ( یکی خودم ) اما با اومدن کال اف سایه سنگین این بازی روش افتاد دیگه نتونست به روزای اوج خودش برگرده . امیدوارم که با این نسخه جدید بتونه خاطرات و افتخارت گذشته رو برا همه زنده کنه . ( بماند که دیگه الان منم کال افیم اما مدالم برا خودش مداله نمیشه ازش صرفه نظر کرد).
COD بازیه خاطره سازی نیست هرشمارش خیلی هارو جذب میکنه ولی شاید سال بعد که شماره ی بعدی اومد کسی چیز زیادی از شماره قبلی یادش نباشه ولی MoH اصالت داره یجورایی !
هیچوقت خاطرات شماره های اول مدال افتخار روی PS1, PS2 یادم نمیره...
مخصوصا Frontline ! با اون موزیک های متن زیباش ! چه روزایی رو اون زمان با دوستان محو بازی کردنش کیفور میشدیم !
هی... پیر شدیم رفت !![]()
Last edited by Reza Razor; 10-10-2010 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)