بازی عرضه شده ...
سه امتیاز عالی هم گرفته نسخه X360
Official Xbox Magazine
8.5 / 10
Official Xbox Magazine UK
10 / 10
Games Master UK
94 / 10
بازی عرضه شده ...
سه امتیاز عالی هم گرفته نسخه X360
Official Xbox Magazine
8.5 / 10
Official Xbox Magazine UK
10 / 10
Games Master UK
94 / 10
آقا توی SkidrowCrack.com واسه پی سی ، فولش رو گذاشته ، درسته ؟
گویا نسخه ی کامل و اصلیست
آقا کجا میفروشن بریم بخریم ؟ من گذاشتم روی دانلود ولی سرعت دانلود پایینه و 40 ساعت مونده !
من فک کردم نسخه ی پی سیش اومده ! ولی مثیکه شش هف روز دیگه میاد.آقا کجا میفروشن بریم بخریم ؟ من گذاشتم روی دانلود ولی سرعت دانلود پایینه و 40 ساعت مونده !
فعلا نسخه ی ایکس باکس اومده.
بالاخره اومد
من بالاخره در این بازی به بن بست خوردم
در یکی از مراحل باید یکی از دشمنان را بزنم که نامرد دو برابر من هست
اصلا هم نمیشه از دستش در رفت
با این وجود بازی توپی هست
بازی را گرفتم .
بازی با داستان گویی خیلی خوبی شروع میشه و گرافیک هم خوبه ولی دو نکته بازی خیلی منو اذیت کرد .
یکی کاور گیری و نوع نشانه گیری برای تیر اندازی بود که یه زره مسخره هست و بعدی هم دیالوگ های طولانی بازی است .
ولی در کل بازیه خوبی هست .
راستی یه سوال : چه جوری میشه اسلحه ایی که از روی زمین برمیداریم با اسلحه اصلی عوض کنیم . ؟ من از زمین یه اسلحه ورداشتم ولی نمیدونم چه جوری میاد .
برو تو اینورنتوری و اسلحه رو دراگ کن توی منوی پایین صفحه تا بیاد تو مجموعه مورد استفاده ات
یک نکته برای بهتر بازی کردن را هم بگم که تجربه از نسخه اول هست و در این نسخه هم بشدت کاربرد داره
به مرور که ماموریت ها را به پایان می برید امتیاز کسب می کنید که با این امتیازات می تونید قابلیت های بیولوژیک را ارتقا بدین(انواع مختلف قابلیت ها از جمله نامرعی شدن و ...)
من پیشنهاد می کنم اول از همه سعی کنید کامپیوتر بیولوژیک درون مغز را آپگرید کنید
با این کار می تونید و سایر کامپیوتر ها و تجهیزات امنیتی نفوظ کنید
حالا می پرسید به چه درد می خوره :
این بازی پر از مکان هایی هست که دشمن از سر و روش آویزونهو شما تک و تنها با مهمات محدود
این مکان ها یکسری امکانات دیگه هم داره شامل دوربین های امنیتی و مسلسل های امنیتی(turrets ) که تنظیم شدن برای نابودی شما
با پیدا کردن کاپیوتر امنیتی مجموعه و -- کردن سرور اصلی می تونید تنظیمات این سیستم های امنیتی را برعکس کنید و اونوقت رباطهای دشمن می افته به جون خودش و نابودش می کنه
به همین راحتی
ولی پیدا کردن کامپیوتر امنیتی هم خیلی راحت نیست
راستی یکی نیست به من بگه من چطوری این غول بی شاخ و دم را از بین ببرم![]()
یاد مرحله آخر IGI 1 افتادم !با پیدا کردن کاپیوتر امنیتی مجموعه و -- کردن سرور اصلی می تونید تنظیمات این سیستم های امنیتی را برعکس کنید و اونوقت رباطهای دشمن می افته به جون خودش و نابودش می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)