تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 129

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید شامپو.......؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من یه مدت هست که شامپو Clear ICE COOL استفاده میکنم اوایل وقتی استفاده میکردم روی پوست سرم خیلی احساس خنک شدن و سرما داشتم اما یه مدته که دیگه از اون خنک شدن و سرما خبری نیست!!! حالا سوالم اینکه بقیه هم همچین تجربه ای داشتن و بنظرتون علتش عادت کردن پوست سر به این شامپو هست یا کلا Clear قلابی شده و یا اون کیفیت قدیم رو نداره؟؟؟ اگه جواب مثبته یه شامپو که تاثیر همین ICE COOL رو داره معرفی کنین .. پوست و موهای سرم چربه و کمی ریزش داره
    منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته من مخصوص موهای خشکش رو استفاده میکنم.کیفیت پایین نیومده چون من یه بسته 6 تایی خریده بودم که الان اون تاثیر سابق رو نداره.قبلا خیلی برای ریزش خوب بود و واقعا راضی بودم ولی الان اصلا اینطوری نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته من مخصوص موهای خشکش رو استفاده میکنم.کیفیت پایین نیومده چون من یه بسته 6 تایی خریده بودم که الان اون تاثیر سابق رو نداره.قبلا خیلی برای ریزش خوب بود و واقعا راضی بودم ولی الان اصلا اینطوری نیست.
    من آیس کول نمی زنم و active sport دارم
    ولی اونم خنک کننده داره.
    برای منم همینطوره کم شده ولی زیاد محسوس نیست
    پس میشه گفت Clear در دراز مدت اثره خودشو از دست میده ... حیف شد اوایل خیلی تاثیرش خوب بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس میشه گفت Clear در دراز مدت اثره خودشو از دست میده ... حیف شد اوایل خیلی تاثیرش خوب بود
    فکر میکنم همینطوره.قبلا یه ایمیل برام اومده بود که یه سری شامپو که فقط کلیر و اورال رو یادمه توش بود میگفتن یه ماده خیلی خطرناک داره که نباید استفاده کنین.الان منم نمیدونم چی باید مصرف کرد.

در آغاز فعالیت rihannablonde's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض بهترین شامپو

بهترین شامپو شامپویی است که 1 فاقد پارابن باشه چون سرطان زاست 2 فاقد فتالات باشه که متاسفانه تمامی شامپو های ایرانی دارای اون هستن از داروگر گرفته تا سینره و فتالات علاوه بر سرطان زابودن موجب ریزش مو وخشکی ساقه مو و چربی بیش از حد پوست سر میشه 3 دارای ph خنثی یا اسیدی ضعیف باشه 4 اگر از سورفکتانت مضری مثل سدیم لورت سولفات استفاده نکرده باشه که عالیه. من تا به امروز بیش از 400 مدل ونوع مختلف شامپو رو مصرف کردم و در مورد تعداد زیادی شامپو و فرمول اونا تحقیق کردم و متوجه شدم که کیفیت شامپوها میتونه از نظر سلامت و زیبایی مو با هم از زمین تا اسمون فرق کنه. بهترین شامپوهای جهان 1 kiehls گیاهی امریکایی با قیمت 30 دلار وهم چنین شامپویی که ریحانا و خیلی از افراد مشهور از اون میزنن و فاقد sls و پارابن و عطر ورنگه و سرشار از مواد سودمند گیاهیه 2 avalon organics گیاهی امریکایی با قیمت 8 دلار که فاقد sls و پارابنه 3 phyto گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البه به بعضی از ایرانی ها نمیسازه 4 klorane گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البته فقط نوع جو و بادام و گل صدتومانیش و شامپو بچش خوبه 5 head&shoulders فرانسوی که جدیدن اصلش با لیبل شبنم در داروخانه ها موجوده ولی فقط نوع کلاسیک و نعنایی و بادوم و الوورا و اکالیپتوسش خوبه 6 pantene nature fusion که گیاهیه و هنوز توی ایران نیست

5. 3 کاربر از rihannablonde بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    پوست و موی سرم چرب بود و ریزش شدید داشت یه مدت Clear ICE CooL استفاده میکردم ریزش کم شد و چربیه پوست سرم متعادل شد اما بعد از تقریبا 3 ماه تاثیرش رو از دست داد گذاشتمش کنار ... الان از شامپو Fulica (ضد ریزش و تقویت کننده) ساخت ایران استفاده میکنم و خیلی ازش راضی ام قبلا وقتی دست میکشیدم به موهام امکان نداشت 7/8 لاخ مو توی دستم نمونه اما الان با اینکه مدت خیلی کمی هست که دارم ار Fulica استفاده میکنم ریزش موهام تقریبا میشه گفت متوقف شده و پوست سرم دیگه اصلا چرب نیست موهام خوش حالت شده و حجیم تر شدن بنظره خودم موهام پرپشت تر شده ... ایشون گفتن تمامی شامپوهای ایرانی دارای پارابن و فتالات هستن که سرطان زاست اما Fulica برای من که خیلی عالی بود حتی Head & Shoulders (موهای چرب) استفاده کرده بودم با اینکه ازش خیلی تعریف میکنن اما اصلا ازش راضی نبودم چون روی ریزش مو و از بین بردن چربی پوست سر من هیچ اثری نداشت.
    بنظره من هر شامپویی که برای موهای یکی دیگه جواب بده ممکنه برای شخصه دیگه ای اون تاثیر رو نداشته باشه.
    ایا سرطان زا بودن شامپوهای ساخت ایران جایی به صورت علمی ثابت شده؟؟؟
    ایا Fulica هم که پشتش نوشته ساخت ایران سرطان زاست؟؟؟
    یجا توی همین انجمن پزشکی دیدم که گفته شده دکترهای زیادی برای درمان ریزش مو همین شامپوی ایرانی Fulica رو تجویز میکنن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داشتم ترکیبات همین فولیکا که توی پست قبلی دربارش حرف زدم رو میخوندم یه اسم شبیه یکی از اون 2 ماده ای که یکی از کاربران گفتن سرطان زاست رو داره (سدیم متیل پارابن) حالا با این تفاسیر بازم از این فولیکا استفاده کنیم یا نه؟؟؟
    یعنی هیشکی نیست روی این شرکت های شامپوسازی ایرانی نظارت بکنه که مواد سرطان زا استفاده نکنن؟؟؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من موهام خیلی شوره میذاره
    از چندنوع شامپو استفاده کردم ولی باز بعد اون جوری که باید خوب نبود به جزء سری اول شامپوی Head & shoulders و clear
    از شامپو Head & shoulders نعناع و clear و سیر پرزک استفاده کردم
    یه مدت تو بازار شامپو Head & shoulders نبود الان دوباره اومده ولی یه جوریه مثله قبلیا نیست و قیمتشم 3 برابر شده الان هم clear نیست
    میخواستم ببینم شما چه شامپویی پیشنهاد میکنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بهترین شامپو شامپویی است که 1 فاقد پارابن باشه چون سرطان زاست 2 فاقد فتالات باشه که متاسفانه تمامی شامپو های ایرانی دارای اون هستن از داروگر گرفته تا سینره و فتالات علاوه بر سرطان زابودن موجب ریزش مو وخشکی ساقه مو و چربی بیش از حد پوست سر میشه 3 دارای ph خنثی یا اسیدی ضعیف باشه 4 اگر از سورفکتانت مضری مثل سدیم لورت سولفات استفاده نکرده باشه که عالیه. من تا به امروز بیش از 400 مدل ونوع مختلف شامپو رو مصرف کردم و در مورد تعداد زیادی شامپو و فرمول اونا تحقیق کردم و متوجه شدم که کیفیت شامپوها میتونه از نظر سلامت و زیبایی مو با هم از زمین تا اسمون فرق کنه. بهترین شامپوهای جهان 1 kiehls گیاهی امریکایی با قیمت 30 دلار وهم چنین شامپویی که ریحانا و خیلی از افراد مشهور از اون میزنن و فاقد sls و پارابن و عطر ورنگه و سرشار از مواد سودمند گیاهیه 2 avalon organics گیاهی امریکایی با قیمت 8 دلار که فاقد sls و پارابنه 3 phyto گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البه به بعضی از ایرانی ها نمیسازه 4 klorane گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البته فقط نوع جو و بادام و گل صدتومانیش و شامپو بچش خوبه 5 head&shoulders فرانسوی که جدیدن اصلش با لیبل شبنم در داروخانه ها موجوده ولی فقط نوع کلاسیک و نعنایی و بادوم و الوورا و اکالیپتوسش خوبه 6 pantene nature fusion که گیاهیه و هنوز توی ایران نیست

سلام
    در مورد بهترین شامپو فکر میکنم شامپو Rigenepure ساخت امریکا باشه همه ترکیبات مفید رو با کیفیت عالی یکجا داره و مواد مضر هم نداره من در موردش زیاد خوندم نظر استفاده کننده ها رو هم خوندم در کل خیلیا راضی بودن کاش وارد میشد. در مورد فیتو هم درست میگین به بعضیا نمیسازه من اولین بار که استفاده کردم کلی از موهام ریخت ادامه ندادم البته بعضی از شامپوها رو اگر ادامه بدین شاید ریزش اولیه اش کم بشه ولی من که جرات نکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

موهای مت هم چرب بود هم شوره داشت از وصتی از هداند شولدرز استفاده میکنم خیلی بهتر شده

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

موهای من به شدت بد حالت و خشک هستند چه شامپویی را پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •